Seksy gläämkö?

Kerroin toissapäivänä yhdestä epäonnistuneesta kuivashampoohankinnasta ja tänään olisi vuorossa toinen hieman vastaavanlainen tarina.

Batiste on Englannin suosituin kuivashampoomerkki ja merkki onkin laajentanut kuivashampoovalikoimaansa aina eri värisistä eri tuoksuisiin ja koostumuksellisiin kuivashampoisiin.

Itse olen ostanut merkiltä muutaman kuivashampoon ja yksi hankinnoistani on ollut Sexy Glam Gold Shimmer -kuivashampoo, joka on juurikin niin paljon juuri sitä, mitä sen nimikin lupaa. Itse kahmin tuotteen ostoskoriini vain kuivashampoonhankintavimmani vallassa tuotteeseen sen paremmin tutustumatta, joten parin kokeilukerran jälkeen tämäkin lähti varastoistani eteenpäin.


Tuote on siis tosiaankin kuivashampoo, joka jättää hiuspohjaan puhtaan puuterisen tunteen. Kuivashampoo on väriltään valkoista (toisin kuin näkymätön Umerto Gianninin kuivashampoo, josta juuri postasin), mutta sopi tummaan tukkaani hyvin, sillä se oli helppo pöyhiä näkymättömiin ja muutenkin keskittää suihkuttelu vain hiusten alempiin kerroksiin jättäen hiusten jakauksen seudun rauhaan (kuten yleensäkin).

Tuote on myös tosiaankin Sexy Glam Gold Shimmer, tai ainakin Gold Shimmer. Pullo nimittäin sylkee sisältään paitsi kuivashampoota, myös pientä kultaista glitteriä.

En ollut varma, oliko glitteri miun makuuni liian glitteriä ja toivoisinkin ehkä sen olevan enemmän vain hienostunutta ja pienempää shimmeriä.

Kuten näkyy, kimalteli tukkani siis kovasti ja varsinkin juuri tyven alueelta eikä tietenkään niinkään pituuksista. Glitterikeskittymäongelma ratkesi kuitenkin hiuksia käsillä pää alaspäin haroen ja pöyhien, jolloin glitterit vaeltelivat myös hiusten pituuksiin.

Jotekin tämä 2in1 tuote ei silti vaan kolahtanut minuun. Näen tämän kuitenkin loistavana biletuotteena niille, jotka pitkävät hiuskimalteista. Tuotehan paitsi freesaa tukan ilmavaksi ja puhtaaksi myös tuo tukkaan sitä glamouria ja kimalletta.

Hauska tuote, mutta itse sanoin tuotteelle ei ja laitoin sen eteenpäin ystävälleni, jonka makuun se ehkä enemmän on.

Oletteko kokeilleet Batisten kuivashampoita? Muutamia niistähän saa myös ainakin Suomen Kickseistä.

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Perus-Batiste on ihan suosikkini kuivashampoista. Ajan muutaman kerran vuodessa Veljekset Keskisen ohi ja hamstraan sieltä aina useamman putelin. Tämän kesän pullosatsi lähti mukaan hintaan 3,90e/kpl 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  mun batisten ehoton lemppari on wild(tai nimi jotain vastaavaa, pullossa semmonen eläinprintti) tuoksuu niin hyvälle ja saa mut rakastamaan mun hiuksia vihaamisen sijaan niinä aamuina,päivinä tai iltoina jolloin hiuksia ei ole aikaa pestä. oon kokeillu myös totally british tai jotain vastaavaa mutta en tykänny tästä läheskään yhtä paljon. gold shimmeriä en ole kokeillut, eikä oikeen innostakkaan, ellei ole joku biletyssesonki päällä..

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Kokeiltu on. Ei oo mitään kovin hyvää tavaraa. Itse pidän enemmän esim. Herbinasta tai klippotekistä.

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  kuvissa näyttää lähinnä hilseongelmalta :/ toimiskohan vaaleessa tukassa paremmin?

 5. 6

  sanoo

  Minullakin Batiste lähti kiertoon vaaleahiuksiselle ystävälle. Minä en osannut käyttää vaalean koostumuksen takia, ja tuoksukin oli outo, muistaakseni sillä oli jotain tekemistä kookoksen kanssa?? Mutta itse purtelo oli kaunis!

 6. 7

  sanoo

  Mä ostin Englannista Batistea aina matkoilta ennen kuin se tuli Suomeen. En ole muita kokeillut enkä kokeile. Ei ole valitettavaa, mutta toisaalta tiedän suoralta kädeltä että en ikinä käyttäisi glitteristä kuivashampoota niin en tuota ole edes harkinnut.

 7. 8

  sanoo

  Ah, Batisten Tropical-tuoksuinen kuivashampoo on ollut lempparini jo reilun vuoden. Se jättää hiukset oikeasti puhtaan tuntuisiksi ja se tuoksuu niin pirun hyvältä.

  Tosin Batisten XXL Volume on taas hirmuinen inhokkini ja omassa blogissani paasasinkin joskus asiasta. Jättää hiukset ihan hirveän tuntuiseksi ja vaaleaa jälkeä ei saa kunnolla harjattua pois. Laitan nyt tähän linkinkin, kun löysin kyseisen postauksen: http://thedeardiaryofmine.blogspot.fi/2012/03/product-let-downs.html

 8. 9

  miira sanoo

  Olen ostanut original-versiota juurikin Lontoon-reissuiltani. Mielestäni ehdottomasti paras kuivashampoo.

  Olen kokeillut noin kymmentä merkkiä, mutta Batiste sopii omille hiuksilleni parhaiten. Tuoksukin on sopivan neutraali. Saisipa sitä Suomesta (muutenkin kuin netistä tilaamalla)!

  Glitteristä tulee aika pahoja Spice Girls -viboja! Ehkä tuo ei muutenkaan ole tummien hiusten paras kaveri 🙂

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Aluksi ajattelin etta ihana idea, sais hiuksiin vahan kullan kiiltoa.
  Kuvissa kuitenkin se nayttaa vahan niinkuin hilseelta…
  Oliko se muuten livenakin hilseilevan nakoista vai vaarentaako kuva?

  Mimmi

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Näyttää tummassa tukassa ihan hilseeltä. 😀 Toimiskohan vaaleassa paremmin…

 11. 12

  sanoo

  Luonnossa varmasti näyttää erilaiselta, mutta näissä kuvissa tuo glitter näyttää lähinnä hilseeltä eli ei nyt ihan hirveästi kyllä houkuttele. 😀

  Ostin juuri Batisten tavallisen kuivashampoon, saas nähä mitä tykkään. Aiemmin oon käyttänyt vaan Klippoteketiä ja tykännyt siitä kovasti, joten saas nähä miten tämän kokeilun käy.

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Voitko tehdä postauksen vaikka viikon tai kuukauden ajalta, johon kirjaat tuotteet joita olet ostanut ja ne mitkä olet saanut? eksyin katsomaan muutamaa vuotta vanhaa postausta ja siinä sanoit, että omistat 200 lakkaa..ja nyt sulla on 300 :D. Mäkin oon ikuisella kosmetiikankadotuskuurilla mut niin ne vaan lisääntyy vaikka mitä tekisi!

  • 13.1

   sanoo

   Teen yhteenvetopostauksia, joissa kerron aina, jos olen ostanut jotain, mutta saatuja tuotteita en tahdo täällä listata. Olen joskus niitä listaillut, mutta koska niitä tulee töiden ja blogin takia paljon, käsittää joku niiden listailun aina väärin ja siitä syntyy turhaa haloa. Jätän siis saadut tuotteet listaamatta. 🙂

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Tää ei liity nyt aiheeseen mitenkään, mutta kosmetiikkafiksuna osaatko neuvoa kenties tässä: Äitini on ostanut huulipunan n.2v sitten ja haluaa nyt saman. Mistään vaan ei löydy tällaista logoa 🙂 Eli hylsy on violetti ja siinä on logona kultainen kruunu? Apua 😀

  • 14.3

   Anonyymi sanoo

   Oi iso kiitos vastanneille, Rimmel ei ole käväissyt edes mielessä mut googlaamalla voisi hyvin ollakin se! Seuraavalla marketti käynnillä pitää katsoa tarkemmin! 🙂

 14. 15

  Anonyymi sanoo

  Batisen XXL-volume kuivashampoo on minun ehdoton suosikki! Monia muitakin merkkejä oon kokeillu mut mikään ei oo yhtä hyväks vielä osottautunu. Muutkin Batisten kuivashampoot on ihan ok mut toi xxl kaikista paras 🙂

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  Toi Batisten Gold Shimmer-kuivashamppoo on ehkä enemmänkin tarkotettu blondeille, jolloin se tuo tukkaan tervettä kiiltoa eikä niinkään mtn glitteribilehile-fiilistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *