Seerumi Meikkivoide

Sain blogini kautta testattavakseni Lumenen uuden Touch of Radiance Seerumi Meikkivoiteen.
Kerron jo aluksi, etten ole yleensä löytänyt yhteistä säveltä merkin meikkipohjien kanssa. Yleensä ne eivät ole asettuneet iholleni hyvin, peittäneet tarpeeksi tai varsinkaan pysyneet iholla tarpeeksi hyvin. Ainoat poikkeukset ovat olleet jo lopetettu Premium Beauty -linjan meikkivoide sekä ihanaakin ihanampi BB-voide. Ennakko-odotukseni eivät siis olleet kovin korkealla.
Viidessä sävyssä tuleva ja kahdenkymmenen suojakertoimella varustettu Touch of Radiance Seerumi Meikkivoide on  normaalista kuivalle iholle tarkoitettu meikkivoide, jonka luvataan antavan kasvoille heleyttä ja valoa, sekä samalla tasoittavan ihon sävyä. 
Koska meikkivoide on tarkoitettu kuivalle iholle epäilin, että se olisi tehty hyvin kevyeksi ja eikä se ehkäpä edes pysyisi ihollani kunnolla.
Mutta voi pojat, kuinka Lumene tällä kertaa minut yllättikään!
 
Ihoni kunto on tällä hetkellä tämä.
 Näppyjä on harvemmin, mutta pisamat ja punoitus vaivaavat.
Ihoni kaipaa siis hyvää tasoitusta, muttei välttämättä voimakasta pakkelointia.
Ja tällaiseen lopputulokseen tällä meikkivoiteella päästiin.
Meikkivoide tasoitti ihoa uskomattoman hyvin ja oli helposti kerrostettavissa ohuiksi, mutta peittäviksi kerroksiksi.
Se ei näyttänyt iholla paksulta eikä raskaalta, vaan levittyi iholle ohuen tuntuisena ja erittäin luonnollisen näköisenä.  Verrattuna merkin BB-voiteeseen tämä tuntui iholla vieläkin ohuemmalta ja rasvattomammalta.
Heleä on nimenomaan oikea sana kuvaamaan ihoani meikkivoiteen levityksen jälkeen!
Koska meikkivoide oli kuivemmalle iholle suunnattu, jätti se ihon paitsi heleäksi, myös hieman kiiltäväksi.
Viimeistelinkin pinnan Benecoksen kivipuuterilla, jonka jälkeen lopputulos oli yhä hyvin heleä, mutta kiiltämätön. Tässä vaiheessa lisäsin silmien alle myös hieman Diorin Nude-peiteainetta sävyssä 001.
Pidin aivan suunnattomasti siitä, millaista jälkeä tämä meikkivoide teki ihollani.
Ihoni ei ole aikoihin näyttänyt ja tuntunut näin hyvältä ja tämä taisi nyt kyllä ohittaa jopa sen Lumenen BB-voiteenkin!
Paitsi että tämä tasoitti ihoni sävyä hyvin jättäen sen heleäksi, kesti tämä ihollani läpi päivän loistavasti. Tästä taisikin kerta heitolla tulla uusi meikkivoidesuosikkini ja olen siitä hyvin, hyvin hämmentynyt!
Omalla ihollani on sävy 2 Hunajamaito, sillä sävy 1 Inkiväärikerma on paljon kellertävämpi. Sävy 2 Hunajamaito ei kuitenkaan mielestäni näytä ihollani punakalta millään lailla. Vaikka ihoni onkin kellertäväpohjainen, on Lumenen sävy 1 Inkiväärikerma sillä aina aivan liian kellertävä. Sävy olisi saanut tosin olla kuitenkin ihan hitusen vaaleampi vielä.
Meikkivoide ilmestyy kauppoihin tässä kuussa ja sillä on hintaa 17,90€.
Aikooko joku muu kokeilla tämän? Tai onko joku muu jo ehtinyt kokeilla?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Noiden kuvien perusteella aion edottomasti testata kaupassa, jos sopii niin ostan itsellenikin. Tuo hinta hyvästä meikkivoiteesta on naurettava. Yleensähän hyvästä meikkivoiteesta saa helposti maksaa sen 30-50 €. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Tää taitaapi olla jo kaupoissa, äiteen kaapista löytyy nimittäin tällänen ja tais ostaa helmikuussa 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Kiinnostava uutuus, luultavasti kokeilen tätä. Minäkin tykkäsin Lumenen BB-voiteesta, mutta en tedä oliko syy siinä vai jossain muussa, mutta lyhyen käyttökokeiluni jälkeen ihooni tuli tosi paljon finnejä. Normaalisti niitä ei ole, joten valitettavasti epäilen voidetta syylliseksi.

  Osaisitko muuten sanoa,millä merkillä on hyvä meikkivoiteen väriä muuttamaton irtopuuteri. Saisi olla siis väritön ja hinnalla ei väliä ole, reissaan paljon joten lentokenttien tax freet ovat käytettävissä. Pidän tosi paljon sinunkin suosimasta Diorin irtopuuterista, mutta harmittelen aina kun siitä ei väritöntä versiota ole olemassa.

 4. 4

  sanoo

  Oikein kaunis sävy ihollasi – ja kaunis olet ilmankin, mutta ethän pahastu, kun muistutan, että nuoruudessa syntyvät söpöt pisamat muuttuvat myöhemmällä iällä herkästi laajemmiksi maksaläiskiksi, ellei niide kehittymistä estä kunnon UV-suojakertoimella. Itse kukin suhtautuu niihin eri tavoin, mutta enemmistö kai haluaa niiltä välttyä ..
  Itsellänikin ikävä kyllä on selviä pigmenttihäiriöitä, vaik olen käyttänyt korkeita suojakertoimia jo vuosia. 🙁

  Lumene on ilmiselvästi kehittynyt meikkituotteidensa osalta, hienoa 🙂

 5. 6

  Marcy sanoo

  Harmi, että Lumene on tuotekehittelyn tiimellyksessä joutunut tinkimään oikeinkirjoituksessa…

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Olen kokeillut, mutta sävyt (vaalein oli tuo 02) olivat liian tummia iholleni. Pettymys. 🙁

  Lumene voisi oikeasti yrittää kehittää suomalaisellekin iholle sopivia sävyjä.

  • 7.1

   bubbs sanoo

   Olen vinkannut asiasta Lumenelle myös, mutta eivät kuulemma mene kaupaksi. Vähän ihmetyttää, blogeja ja niiden lukijoiden kommentteja lukemalla kun tulee aika selväksi, että meikkivoidesävyjen ongelma on nimenomaan puute vaaleista neutraaleista. Ehkä Lumenen suurin kohderyhmä on sitten kuitenkin ne punakat perusmammat, eivät nuoret ja heleähipiäiset kosmetiikkaharrastajat? Olen silti mukana, jos lähdetään keräämään Lumenelle jotain adressia vaalean sävyn saamiseksi vaikka tähän sarjaan..

  • 7.2

   Anonyymi sanoo

   Olisin myös mukana, jos joku kehittäisi adressin.

   HG-meikkivoiteenikin olisi todennäköisesti Lumenen Time Freeze, jos siitä vain löytyisi se vaalea neutraali sävy. Mukavaahan se olisi myös ostaa kotimaista.

 7. 9

  sanoo

  No tekeepäs se todellakin heleän ihon! En ole kuin silmäillyt mainoksia toisella silmällä ja pistänyt tuotteen merkille, mutta en ole varsinaisesti ollut kiinnostunut siitä. Tämä postaus todellakin herätti kiinnostuksen. 😉 Minäkin tykkäsin todella paljon Lumenen BB:stä, mutta se ryökäle on minulle liian tumma. Tosin kuvauksesi noista seerumimeikkivoiteen sävyistä saivat minut epäilemään, että sopivaa sävyä ei tästäkään taida löytyä. No, seuraavalla kauppareissulla pitää Lumppu-hylly kuitenkin tarkistaa. 😀

 8. 10

  Anniiina sanoo

  Hei! Ei liity tähän postaukseen, mutta:

  Kävin hakemassa Kicksistä baremineralsin mireraalimeikkipohjan näytteen ja sen perusteella aattelin nyt tilata sitä feeluniquesta. Mutta ongelma on siinä, että sävyni oli Golden light, ja mietin että voisin tilata ton alotuspaketin niin saisi noi suditkin samalla (ja säästäisikin varmaan ettei tarttis erikseen tilata kun yhdellä on hintaa jo 25e) Itsellä on jo kyllä suteja, mutta muistan sinun kirjoittaneen joskus, että paras jälki tulee juuri noilla niiden omilla siveltimillä.. Eli siis, mitä luulet sopiiko minulle myös toi light? =) JA kannattaako toi alotuspaketti yleensäkään jos miettii että mitään erityistä tarvetta ei ole kun sille meikkipohjalle ja sudille?

  Ja paljon tuolla kesti toimitus suunnilleen? =) Kiitos hurjasti jos jaksat vastailla 🙂

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Nyt ehkä hieman harmittaa, kun menin juuri ostamaan uuden clarinsin 40 euron meikkivoiteen, että olisin voinut ehkä kokeilla tätä ensin.. Minulla ei ole ollenkaan kuiva iho, mutta ei nyt varsinaisesti mikään rasvainenkaan, niin sopiikohan tämä sellaiselle iholle?

  Itsekin rakastaisin lumenen bb-voidetta, mutta ainakin näin talvella sen sävy on vaan auttamatta ihan väärä omalle iholleni…

 10. 13

  sanoo

  Tämä on ollut kaupoissa jo viime kuussa. Olen kokeillut. Haluaisin niin tykätä tästä(kin), mutta tämän kanssa mulla käy samoin kuin lähes kaikkien muidenkin lumenen meikkivoiteiden kanssa eli ne muuttavat sävyä iholla entistä punertavaksi/oranssihtavaksi 🙁 lisäksi tämä tuntui iholla yllättävän kuivalta!

 11. 14

  Anonyymi sanoo

  Onko mahdollista olla kosmetiikkatuotteiden aurinkosuojalle allerginen? Olen kokeillu esim. lumenen bb-voidetta sekä No7 päivävoidetta ja molemmista olen saanut ihottumaa joka ei kuitenkaan kutise. Taitaa jäädä tämäkin tuote ostamatta harmillisen allergian vuoksi :/

 12. 15

  Anonyymi sanoo

  MINUA KIUKUTUTTAA se, että Lumene ei voi tehdä suomalaiselle vaalealle hipiälle sopivia sävyjä. Minusta 1 on liian kellertävä ja 2 liian punertava. Natural Coden meikkivoiteista vaalein Vanilla on ihan ok, mutta sekin ehkä hieman kellertävä eikä todellakaan peitä paljoa. Onko se vain niin vaikeaa saada sellaista neutraalia sävyä luotua?

 13. 17

  sanoo

  Mä tykkään kanssa tästä tuotteesta, mutta sävyjä saisi löytyä vielä yksi vähän ykköstä vaaleampi. Tykkään Lumenen ideasta laittaa parittomat sävyt keltapohjaisiksi ja parilliset punapohjaisiksi, mutta todellisuudessa sävyjä on aika vähän, kun heti puolet sävyistä karsiutuu pois ihon mukaisesti. Etkö sä ollut muuten joskus Lumenella töissä?

 14. 19

  Anonyymi sanoo

  Monille Lumenen BB-voide ja tämäkin on ollut liian tummaa..taitaa meille vaaleille olla tämä ongelma aina….Mutta laittakaa palautetta Lumenen nettisivujen kauttaa niin ehkä tähän saataisiin muutos!
  Jos saataisiin meille vaaleille voiteet talveksikin. Uskon että Lumenen tahtotila on se, että naiset käyttävät heidän tuotteitaan ympäri vuoden, eikä vain sillon kun ollaan hiukan ruskettuneita…
  Olisiko Virve sinun mahdollista käyttää suhteitasi ja bloggaajan vaikutusvaltaasi ja tehdä ehkä juttu suomalaisesta Lumenesta, jolta ei löydy meille vaaleille suomalaisille sävyjä!? tai siis selvittää ehkä miksi ei ja olisiko se jossain vaiheessa mahdollista… Luulen ja uskon että moni olisi kiinnostunut tästä asiasta ja aiheesta. Koitin Lumenelta tiedustella itse, mutta en saanut vastausta….

 15. 20

  sanoo

  Kommenttina anonyymeille, että Lumenella on tuotteita, jotka eivät päädy Suomen markkinoille lainkaan, vaan menevät suoraan esim. USA:han myyntiin. 🙁 Jopa Ruotsissa on hieman eri valikoima..
  Logiikkana tähän tietysti se ikuinen valitus siitä, miten 'Suomen markkinat ovat niin pienet'.
  Jenkkien valikoimassa saattaa niitä vaaleampia sävyjäkin olla, muistelen joskus sellaiseen tietoon törmänneeni.

  Kun kerran Lumene hehkuttaa suomalaisuudellaan ja kotimaisilla raaka-aineillaan, pitäisin kohtuullisena, että he kunnioittaisivat kotimaisia asiakkaitaan sen verran, että lanseeraisivat kotomarkkinoille saman valikoiman mitä suureen maailmaan. Muuten asiakkaat saattavat tehdä sen johtopäätöksen, että suomalainen kuluttaja ei heitä kiinnosta. Siihen lopputulokseen olen itse jo päätynyt eikä heidän brändinsä erityisesti vedä puoleensa. Kun kerran firma ei arvosta suomalaisia asiakkaitaan, miksi minä ostaisin heidän tuotteitaan?

  • 20.1

   bubbs sanoo

   Muakin ihmetyttää, miksi suomalaisuuteen pohjaavaa brändiä ahkerasti luotsaava yritys ei ota huomioon suomalaisia tarpeita. Sen sijaan Lumene markkinoinnissaankin kehottaa valitsemaan tummemman meikkivoiteen, mikä tuntuu ihan absurdilta – kyllähän kaikki tietää, mitä maidonvaalealle pinnalle hinkattu ruskea pakkeli näyttää. Luulisi, että heleyteen ja raikkauteen ja puhtauteen viittaaviin mielikuviin imagoaan rakentava yritys nimenomaan haluaisi korostaa kauniin vaaleaa ihoa, eikä tehdä siitä likaisenläikikästä punaruskeaa.

   Lumene sanoo tähän, että vaaleita tuodaan markkinoille aika-ajoin, eikä niitä kukaan osta. Haluaisinpa todella tietää, onko tuon tummanruskean 5-sävyn ostajakunta Suomessa oikeasti laajempi, mitä 0-sävyllä olisi?

 16. 21

  Jepatsu sanoo

  Minkäänlaista lähdettä tähän valikoima väittämään vai oliko puhdasta mutua? Lumene usa:n nettisivujen mukaan ainoat suomen valikoimasta puuttuvat tuotteet näyttivät olevan ns. vanhoja tuttuja suomessakin. En näe mitään väärää että jenkeissä myydään edelleen tuotetta joka suomessa ei välttämättä menestynyt. Mikähän mahdolliseti on tälläinen tuote joka on vain jenkki markkinoille lanseerattu?

  • 21.1

   sanoo

   Totta, että tämänhetkisillä nettisivuilla ei suuria eroja näy. Mainitsemani tilanne on muutaman vuoden takaa. Ehkä Lumene nyt on tasoittanut eri maiden valikoimaansa, mutta tarpeeksi vaaleat meikkivoiteet puuttuvat edelleen…

 17. 22

  Anonyymi sanoo

  Ihmetyttää kyllä myös tuo tummien sävyjen hehkutus…koko ystäväpiirini on sitä mieltä että käyttäisivät Lumene jos heillä olisi tarpeeksi vaaleita sävyjä. Siinä nyt vasta on reilu kymmenen ihmistä kenen kanssa tästä keskusteltu, mutta sekin kertoo jo jotain! Kukapa ei haluaisi käyttää suomalaista tuotetta, joka on hyvä, edullinen ja huippu! harmittaa todella, koska itse vannon edellemainittujen nimeen. Iholleni ei ole vielä löytynyt monien kymmenien voiteiden jälkeen yhtä hyvää meikkiä kuin Lumenen bb-voide…taidan koittaa ottaa yhteyttä Lumeneen vielä kerran..

 18. 23

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Nyt täytyy ensimmäisen kerran kiittää ja kumartaa, vaikka aihetta olisi ollut jo vähintään vuoden verran :)Upea blogi, josta on löytynyt ratkaisu moneen ongelmaan ja ostopäätökseen.
  Rohkaistuin ostamaan tämän kyseisen seerumimeikkivoiteen noiden upeiden kuvien perusteella, ja ah ja voi. Lumenea olen jostakin syystä ennen karttanut, jos meikkipuuteria ei lasketa. Tätä tuotetta olen kaivannut. Koen että ihoni on äärimmäisen vaalea, mutta sävy hunajamaito sulautui kyllä turpaani varsin mukavasti. 😀 Ihanan kuultava luonnollinen lopputulos ja peittoakin löytyy juuri sopivasti. Kestävyydestä ropisevat pisteet myös!

 19. 24

  Anonyymi sanoo

  Kiitos hyvästä jutusta – täytyypä itsekin ostaa tuota 🙂 Pakko vain sanoa, että täytetyt huulesi näyttävät turhan tehdyiltä eivätkä luonnollisilta…

  • 24.1

   sanoo

   Aaww, kuinka suloinen kommentti! <3 Omat huuleni ovat ihan aidot eikä niistä löydy täyteaineita. Ihanaa, että sinulla kuitenkin oli ilmeisesti sen verran paha olla niiden kanssa, että halusit kertoa mielipiteesi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *