Sarjassaan kolmas

Esitellään nyt sitten vielä lyhyesti yksi meikkipuuteri, kun niiden kulutus on minulla viimeaikoina niin kovasti lisääntynyt.

Tämä kolmas tapaus on Chanelin Mat Lumiere Luminous Matte Powder Makeup.

Tämä kolmas esittelemäni meikkipuuteri on näistä kolmesta selkeästi mattapintaisin (kaksi muuta ovat siis Cliniquen Almost Powder ja Diorin Forever Compact).

Sen peittävyys on samaa luokkaa kuin Diorin Forever Compactin, mutta nimensä mukaisesti tämä tosiaan jättää kuitenkin Forever Compactia mattaisemman pinnan. Jotenkin tämä ei kuitenkaan silti tunnu iholla yhtä kuivalta, kuin Forever Compact.

Pinta kestää mattana pitkään ja tällä tehty meikkipohja on muutenkin hyvin kestävä. Tämä on ihan hitusen Cliniquen Almost Powder Makeupin koostumusta paksumpi, mutta melko samanpaksuinen kuin Diorin Forever Compactin (eli ei mikään raskas kuitenkaan).

Tämä on peittävä, matta, kestävä ja vaalein sävy 10 on melko vaalea (hieman Cliniqueta roosampi ja tummempi kuitenkin). Tykkään tästä varsinkin iltamenoihin ja töissä iltavuoroon meikkiä tehdessäni, jolloin tahdon juurikin sellaista jälkeä, millaista tämä tekee. Lisäksi mukana tuleva sieni on mukavan napakka ja erinomainen juuri tämän tuotteen levitykseen.

Hintaa tällä taitaa Suomessa olla n. 59 euroa.

Onko tämä puolestaan jollekin teistä tuttu tuote? Ja joko moni on innostunut kokeilemaan meikkipuuteria viimepäivien meikkipuuterijuttujen innoittamana?

Kommentit
 1. 1

  kata sanoo

  Itse olen tykännyt sensain meikkipuuterista, siitä nimittäin löytyy minulle aivan täydellinen sävy. Peittävyys on riittävä, mutta kuitenkin tu on tarpeeksi kevyttä tavaraa niin että lopputulos ei ole ollenkaan pakkeloidun näköinen. Aivan täydellinen tuote oikeastaan ! 🙂

 2. 2

  Aku sanoo

  Huh… sain viimeinkin luettua viimeisimmän postauksesi. Toki aloitin jo viime vuoden puolella (ehkä marraskuussa). En olisi jaksanut lukea kirjoituksiasi, jos kirjoitustyylisi ei olisi kiinnostava ja blogin sisältö hyödyllinen. Olen erittäin laiska meikkaaja (mielelläni silti siitäkin luen), mutta tottakai on paljon kosmetiikkatuotteita, joita käytän. Monia tuotteita on siis löytänyt suositustesi perusteella käyttöön ja ehkä vielä useampi odottaa vuoroaan, kunhan saan entiset kulutettua pois. Enhän tahdo joutua ostolakkoon 😉 Kiitokset siis blogistasi. Jään tästä eteenpäinkin seuraamaan.

 3. 3

  sanoo

  haluaisin ostaa jonkun rasvaiselle/sekaiholle sopivan meikkipuuterin joka oikeasti pysyy ja peittää, mutta noi hinnat on vaan aivan liikaa.. yksi lumenen meikkipuuteri mulla on ollutkin mutta se ei puoltatuntia kauemmin pysynyt:( osaisitko suositella mielellään korkeintaan 20e maksavaa meikkivoidetta/puuteria, joka peittäisi ja pysyisi hyvin seka/rasvaisella iholla ja siitä löytyisi vaalea sävy sekä sitä saisi suht. helposti suomesta? 🙂 kiitos jo nyt

 4. 4

  sanoo

  Sinulla on paljon lukijoita ja sinun blogistasi pidetään, niin mietinpä sitä että tienaatko rahaa blogillasi? Sinullahan on pari mainosta blogisi sivuilla ja nehän tuovat rahaa olen kuullut 🙂

 5. 5

  nia sanoo

  kyselin jo tuolla aikaisemmin tätä, mutta kysyn nyt uudestaan tässä 🙂 eli etsin päivävoidetta, missä on suojakerroin, mielellään väh 10 mutta kaikki vihjeet tervetulleita 🙂 lumenen c-vitamin sarjassa olisi hyvä, spf 15, mutta se olisi pakkauksen mukaan tarkoitettu n 30+ vuotiaille… en itse osaa lukea niitä incejä, mutta osaisitko sanoa että onko siinä lumenen voiteessa jotain ainesosia jotka ovat turhia/"haitallisia" nuorelle iholle eli tässä tapauksessa 17 vuotiaalle? kiitos jos jaksat vastata!

 6. 6

  sanoo

  Juuri tämä Chanelin meikkipuuteri samana sävynäkin, on käytössä päivittäin, aivan loistava tuote!

  Viikonloppuna, piheyden iskemänä, ajettelin etä ostampa edullisemman meikkipuuterin, jos se kuitenkin olisi hyvä vaihtoehto… Kicks:stä ostin Make Up Storen Dual Foundation Meikkipuuterin. HOHHOIJAA, pieleen meni. Koostumus oli mukava, ei kuitenkaan yhtä pehmeä kuin Chanel. Sävy meni metsään, vaikka myyjän kanssa yhdessä se valittiin mukana olleen Chanelin puuterin perusteella. Mukana tullut meikkisienikään ei ollut yhtä pehmeä kuin Chanelissa. Puuteri jää laatikkoon kesää odottamaan, jos sitten saisin sen käytettyä päivettyneemmällä iholla.

  Onko jollakin tietoa, mistä löytyisi samanlaisia meikkipuuterisieniä, kuin Chanelin puuterissa tulee mukana??

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Luin aikaisempia kirjoituksiasi ja olet myynyt ylimääräisiä tuotteitasi, vieläkö ylimääräisiä löytyy vai onko kaikki hävitetty? Meinaatko vielä jatkossa mahdollisesti myydä turhia pois?

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Voi surku. Unohdin mun salasanani palveluun millä voin kommentoida blogiasi. Kyynel.

  Hauskaa että olet palannut kirjoittamaan.

  Mun pitää kertoa että uusi Chanel:in vitalumiere aqua meikkivoide on täydellisin koskaan kokeilemani värikosmetiikkatuote kasvoille. Se tasoittaa ihon mutta jättää sen uskomattoman meikkaamattoman näköiseksi. Tuote on melkoisen litkua mutta toisaalta taas tosi riittoisaa. Iho näyttää huikean terveeltä ja luonnolliselta. Tuotteessa on spf. Iho tuntuu pehmeältä eikä ollenkaan kuivalta mutta meikkivoide on silti tahraamaton eikä tarvitse seurakseen puutereita.

  Toinen tuotemerkki jota edelleen suosittelen kokeilemaan on Korresin tuotteet. Olen itse todella ihastunut tuotteisiin ja mulla onkin jokapäiväisessä käytössä ihon puhdistukseen ja kosteutukseen, hiuksiin ja vartaloon. Iho ei kuivu ja silti se puhdistuu täydellisesti.

  -Juárez

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *