Saisiko olla vaahtomuoviapplikaattorimeikkivoidesivellin?

Kuten blogini lukijat tietävät, innostun kaikkein eniten siitä, kun joku keksii vanhan tuotteen sen uutena variaationa. Itse idean tai käyttötarkoituksen ei välttämättä tarvitse olla uusi vaan riittää tosiaankin, että hommaan on tuotu mukaan uusi, aivan omaleimainen tekijä, joka saa vanhaan tuotteeseen uutta fiilistä.
Ja tänään minulla onkin esitellä teille yksi sellainen.
Katsokaapas nimittäin tätä Ecotoolsin sivellintä!
Meikkisienisivellin tai oikeastaan hhhmm… vaahtomuoviapplikaattorimeikkivoidesivellin?
Ihan mieletöntä! Tämähän on melkein kuin Beauty Blender, mutta uudelleenmuotoiltuna ja tikunnokkaan iskettynä!
Kaksipuolisen kärjen ansiosta meikkivoide levittyy tällä uskomattoman hyvin ja tarkasti, sillä tällä saa paitsi vedeltyä laajoja vetoja ja töpöteltyä pienempiäkin yksityiskohtia myös nimenomaan päästyä käsiksi niihin tarkkuutta vaativiin nenänpieliin, silmännurkkiin sekä muihin hankalempiin alueisiin.
Vaahtomuovipäinen sivellin on myös tarpeeksi napakka, mutta silti sopivan pehmeä, eli kaikin puolin aivan loistava apukaveri nestemäistä meikkipohjaa iholle levittäessä.
 Siis aivan mahtava sivellinidea kaikin puolin, sanon minä! Pidän näissä Ecotoolsin siveltimissä myös siitä, että tuotteet tulevat varsin käyttökelpoisissa sivellinpussukoissa, joissa niitä on helppoa ja siistiä jatkossakin säilyttää.
Ja tiedättekö, mistä muusta pidän näissä? Hinnasta! Uskotteko, kun kerron, ettei tämäkään sivellin maksa kuin 11,90 euroa? Minusta ainakin melko uskomatonta, mutta silti samalla aivan mahtavaa!
Ecotoolsin siveltimiä voi ostaa ainakin Sokokselta ja Stockmannilta.
Mitäs sanotte tästä sivellininnovaatiosta?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Apua, ihana! Kauneusmessuilla on vissiinkin Ecotoolsin maahantuoja myymässä tuotteita. Tämän kyllä haluan!

 2. 2

  sanoo

  Tätä voisi kokeilla, itse tykkään levittää meikkivoiteet sormin tai sienellä. Siveltimet ei ole yhtään mun juttu.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Pakko vinkata että iherbistä tämän saa alle 5dollarilla!! En ole koskaan tilannut iherbistä, mutta monesti olen ollut lähellä tilata, koska juurikin esim. ecotoolsin tuotteet ovat yli puolet halvempia siellä..nyt olisi ehkä aika alkaa heidän asiakkaaksi!

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Miten tämä puhdistetaan? Onko helppoa vai hankalaa? Kuinka nopeasti joutuu vaihtamaan uuteen?

 5. 5

  sanoo

  Voiko tuo kestää? Vois kuvitella, että vaahtomuovipää lähtee heti irti… tai ainakin viimeistään sitten, kun pesee siveltimen!

 6. 7

  sanoo

  Törmäsin tuotteeseen jossain youtube blogissa ja mietin jo siinä vaiheessa että kas, mikäs se tuollainen on. Ehdottomasti menee hankintaan tuonne "freelancer/harrastelijaboxiini" 🙂 Hyvä että merkki tuli nyt selväksi, kiitos!

 7. 10

  sanoo

  Minua myös mietityttää tuon kestävyys ja hygieenisyys, millainen pöpöpesä lienee ja miten saa kunnolla puhtaaksi ja montako pesua kestänee. Itse en innostu tästä ollenkaan, koska omat ehdottomat suosikkini ovat Shiseidon meikkivoidesivellin ja Kicksin BB-voidesivellin, mutta mieltymyksiähän on monia ja hyvä niin 🙂

 8. 11

  Anonyymi sanoo

  Jos tuo pää on vaihdettavissa, niin periaatteessa aika kätevä idea. Jos pää taas ei ole vaihdettava, niin tuohan on kaikkea muuta kuin ekologinen ratkaisu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *