Saapas erikoistuntija kuiva hiustenpesuaine

Kahmin kesällä Englannissa käydessäni mukaani läjäpäin kuivashampoita enkä ole tietenkään oikein malttanut käyttää yhtä useampaa kertaa peräkkäin, vaan olen tykännyt vaihdella tuotteiden välillä.

Yhden näistä mukanani raahaamista kuivashampoista olen kuitenkin saanut käytettyä loppuun.

Kyseessä on Bootsin oma Expert Dry Shampoo joka on nimenomaan hiukset puhdistava ja raikastava kuivashampoo, joka jättää vaan puhtaan tunteen antamatta sen kummempaa tuuheutta, runsautta tai nostetta tukalle.

Tykkäsin erityisesti tämän kuivashampoon raikkaan puhtaasta tuoksusta. Tämä on myös ollut yksi parhaista kokeilemistani kuivashampoista tummalle tukalle.

En muista, paljonko tämä maksoi, mutta arvelen hinnan olleen ihan vaan muutaman punnan verran.

Kurkisteli jo tuotteen perään Tukholman PUB:in Bootsissa, mutta siellä tätä ei näkynyt.

Käyttäisin tätä mielelläni toisenkin pullon, mutta matka kohti uusia kuivashampooseikkailuja käy jo ripein askelin…

Oko joku teistä sattumoisin kokeillut tätä kuivashampoota? Tai onko teillä positiivisia kokemuksia muista Bootsin omista hiustuotteista?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä en ole koskaan kokeillut Bootsin kuivashampoota kun Batisten on niin hyviä. Bootsilla oli parhaat naamanpesutarvikkeet kunnes luopuivat ko. sarjasta.

 2. 3

  sanoo

  Saakos kysyä oletko koskaan kokeillut ihan tavallisesta kauppasta löytyvää Biozellin kuivashampoota? Itse ostin sen.. 1. kuivashampooni muuten.. ja se oli aivan järkyttävää.. 🙁 Tai sitten semmoinen tuote ei vaan toimi mun tukassa, tai sitten en osannut laittaa sitä oikein/tarpeeksi. Tukka tuli vaan [entistäkin] likaisemman oloiseksi, hyh.. 🙁

 3. 4

  sanoo

  Heips!

  En ole kokeillut vieläkään muita kuin Rockaholicia, jonka olen hyväksi todennut, ja Klippotekin kuivashampoota joka on ihan jees. Seuraavan Lontoon-reissun yhteydessä pitää tehdä "Virvet" ja kahmia laukku täyteen Boots-herkkuja. =)

  Tuo Mittaa maailmasi -likki sivullasi ei muuten toimi.

 4. 5

  sanoo

  Tukholman PUB:in Bootsista oon ostanut hiuksiin jätettäviä hoitoaineita ja hiusnaamion. Hiusnaamio on honey ja jojoba ja aivan ihana!!!

 5. 6

  minni sanoo

  Olen samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa – Bootsista (tai miksei muualtakin) kannattaa ennemmin haalia Batisten kuivashampoota. En ole löytänyt yhtäkään parempaa tuotetta siihen tarkoitukseen, enkä tuon löydettyäni viitsi edes kokeilla.

  Pesua kaipaavat hiukset tulevat Batistella puhtaan näköisiksi ja pysyvät rasvattomina jopa pari päivää, kun muissa kuivashampoissa armonaikaa saa ehkä puoli vuorokautta. Hintakaan ei ole paha, vaan tuote on edullisimmasta päästä. Suosittelen!

 6. 7

  sanoo

  Saakos Batisten kuivashampoita Suomesta? Törmäsin niihin Åhlensilla, mutta niitä oli niin tsiljoonaa eri tuoksuista että menin aivan hämilleni ja tartuin vain Proffsin kuivikseen. 😀

 7. 8

  sanoo

  Miksi tämä tuli tietoisuuteen juuri, kun ystäväni palsi Lontoosta Boots-tilaukseni mukanaan, mutta ilman tätä. Se kauppa on ehkä maailman paras ja toinen on Saksan Rossman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *