Rullaati rullaati…yök!

Tänään jutellaan tuotteesta nimeltään Clinique All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage ( hinta n. 37 euroa).

Tämä on siis silmänympäryksille tarkoitettu roll-on seerumi, joka lupaa vähentää silmänalusten turvotusta ja tummuutta. Realiteetit on heti syytä tehdä selviksi, eli turvotusta tällä toki voidaan vähentää (varsinkin viileässä säilytettynä), mutta jos silmänaluset ovat luonnostaan tummat (rakenteellinen vika, eli ihoa venyttäessä näkee verisuonien kuultavan ohuen silmänympärysihon läpi), ei tälläkään tuotteella voida tietenkään tehdä asialle mitään. Väsymyksestä johtuvaa tummuutta tällä voidaan mahdollisesti toki saada häivytettyä. Pientä aamupöhötystä tämä voi varmasti häivyttää, mutta pysyviä silmäpusseja ei sitten millään.

Tuotetta voisi periaatteessa käyttää yksinäänkin, mutta koska kyseessä on seerumi, on se tarkoitettu käytettäväksi silmänympärysvoiteen alla tehotuotteena.

Tämä toi silmänympäsyksilleni periaatteessa mukavaa lisäkosteutusta ja iloinen asia tässä oli se, ettei tästä löytynyt alkoholia (kuten vastaavista tuotteista aina lähes poikkeuksetta löytyy optimaalisen koostumuksen saavuttamisen vuoksi), mutta jotenkin tämä silti tuntui hieman yhdentekevältä tuotteelta. En vain jotenkin löytänyt tästä mitään erikoista wow-efektiä tai mitään konkreettista todistetta siitä, että tämä olisi oikeasti ollut tehokas muuten kuin psykologisella tasolla.

Ostin tämän kesällä, eli tämä on ollut minulla käytössä puolisen vuotta. Okei, välillä tämä on jäänyt hieman vähemmälle käytölle syystä tai toisesta, mutta kyllä te jo tunnette minun kosmetiikalle ja ihonhoidolle tunnollisen uskollisen luontoni ja tiedätte, että olen joka tapauksessa käyttänyt tätä aamuin illoin yhteensä ainakin yli neljän kuukauden ajan. Eli siis yli 120 päivän ajan. Eli siis ainakin lähes 250 kertaa. Ja tästä pirulaisesta on vielä yli puolet jäljellä! (Ja kyllä, olen katsonut, että kuula on tosiaankin aina pyörinyt ja että silmänympärykseni ovat seerumista kosteat rullailun jälkeen.)

Ihailtavaa, mutta siis samalla VOI YÖK! Eikö tämä koskaan lopu?? Miettikää sitä bakteerien määrää, jota tänne kertyy kuulan pyöriessä (näenäisen puhtaalla) iholla päivästä toiseen!

Toki on positiivista, että tämä on näin riittoisa (pakkauks on muuten 15 ml). Aiemmat kokemukseni silmänympäryksille rullailtavista tuotteista kun ovat olleet täysin päinvastaisia. Viileää kuulaa tai viileää nestettä olisi ihana rullailla silmänympäryksille hieman pidempäänkin, mutta kun ainetta vaan kuluu ja kuluu ja kallis tuote hupenee loppuun nopeammin kuin ehdin sanoa ”All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage”, ei pidennetty rullailusessio houkuttele pätkääkään.

Minun tekisi toisaalta kovasti mieli käyttää tämä loppuun, mutta koska tämä on ollut avattuna jo yli suositellut kuusi kuukautta ja muutenkin tuntunut loppujen lopuksi melko yhdentekevältä tuotteelta, taidan suosiolla luopua tästä.

Onko tämä tuote teille tuttu? Tai olletteko kokeilleet muita vastaavia silmänympäryksille rullailtavia tuotteita? Mitä olette tykänneet?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Moi!
  Koska satuit mainitsemaan että omasi on ollut auki jo yli 6kk, mitä tuollaisille tuotteille tosiaan tulisi tehdä? Itse olen miettinyt ja pohtinut jo jonkun aikaa saman sarjan purnukassa olevaa silmänympärysvoidetta, sillä se on ollut aika (reippaastikin) yli puoli vuotta avattuna, enkä tiedä uskallanko käyttää sitä… 😀

 2. 2

  sanoo

  En ole juuri kyseistä tuotetta kokeillut, mutta suosittelen kyllä lämpimästi noin vanhan rullasysteemin pois viskaamista. Itselleni kävi Garnierin rullailtavan kanssa niin, että se alkoi yhtäkkiä poltella silmissä. Liekö sitten bakterimäärä ollut liemessä jo melkoinen vai mitä. 😀

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Itselläni on todella tummat silmänaluset aivan luonnostaan. Haluaisin ne oikein kunnolla peittoon, mutta vaikka kuinka kerrostan meikkivoidetta ja peitevoidetta, eivät ne auta tarpeeksi. Olisiko sinulla mitään vinkkejä? 🙂

 4. 4

  sanoo

  Minulla on hyvin edullinen BDIH-sertifioitu ja Saksasta ostettu rolleri käytössä. Hintaa oli varmaan vajaat 5€ ja onhan tuo kivan virkistävän tuntuinen ja tykkään miedosta tuoksustakin. Tykkään siis käytellä mutta en nyt sen kummempia vaikutuksia ole huomannut 😀

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Haluaisin kuulla kokemuksia niistä sun keväällä ostamista MOPin hiustuotteista :), jookosta?

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Hei pikkasen ohi aiheen, mutta tahtoisin kysyä sulta semmosta asiaa, että vaikka et mikään kosmetologi ole, niin mikä sun mielipide on siitä, että kuinka nopeasti oikeanlaiset kasvojenhoitotuotteet alkavat näyttää tuloksiaan? Itse ostin 5vko sitten apteekin ihotautilääkärin minulle valitsemat tuotteet ja nyt olen niitä ahkerasti käytellyt tähän päivään saakka, mutta nyt olen alkanut miettimään että ovatkohan nämä ihan oikeanlaiset tuotteet kasvoilleni, kun mustapäät nenässä ovat vain lisääntyneet ja kukkivassa otsassa ei tunnu tapahtuneen minkäänlaisia muutoksia kunnon suhteen..

  T: Jomurrosiänohittanutnäppynaama

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  nyt kun tuli puheeksi niin kannattaako noita 6M/12M ym. uskoa aina?

  tai siis otetaan ny esimerkki: jos mulla olis vaikka jokin kosteusvoide jossa lukee tuo 12M, niin heitänkö sen pois heti ku avaamisesta on SUUNNILLEE mennyt kyseinen aika? vaikka voitees ei mitää näkyvää "vikaa" oliskaa.

  tai sitte justiin ripsarit, useinhan niis on 6M, että eikö sen jälkeen kannata käyttää vai? ostin about vuosi sitten lumenenaturalcoden ripsarin ja vieläkin sitä jäljellä on ja hyvin pelittää!

  kerros vähäsen 🙂

  t. tietämätön

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Oisko sulla neuvoa hyvää tuuheuttavaa shampoota mielleään melko lompakkoystävälliseen hintaan? Mulla on melko hyväkuntoiset rintoihin asti yltävät hiukset, mutta todella todella ohuet ja hennot sellaiset, jotka viihtyvät mielellään päätä myöten.. Nyt tarvitsisinkin näihin jotain nostatusta, kun mikään tuuheuttava kikka föönistä lähtien ei tähän liruun tunnu tepsivän, vaan pörröttää pikemminkin latvat joka pahentaa entisestään juuren lättänyysefektiä..

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Miksei sulla ole se Shiseidon Anessa-naamavoide käytössä tällä hetkellä? Luulin että se on ainoa spf rasva joka sopii mineraalimeikin kanssa? Vai?

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Mulla on sama juttu sen garnierin vihreän roll-onin kanssa, ollut kohta VUODEN käytössä ja vielä olis puolet jälellä… jokohan sillä sais kohta heittää vesilintua :–DD

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Minulla suonet näkyvät ihon läpi ihan ihoa venyttämättäkin (?).

  Minulla oli Lumenen vanhanmallinen C-vitamiini roll-on (ei alkoholia), mutta ei se tehnyt oikein mitään, vähän kuivattikin. Olen silti utelias uudesta koostumuksesta, oletko kokeillut sitä?

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Ihan tyhmä tuote! Ostin AAE Richin huumassa (jota rakastan!), mutta tähän olin hyvin pettynyt, usch!

  -Bella

 13. 14

  sanoo

  Jennibel: Kylmästi vaan roskiin, sanon minä (tuotteesta riippuen sitten se, mihin sen lajittelee). 🙂

  Anna Gramm: Lensi tosiaan roskiin. 🙂

  Anonyymi: Kurkkaa peiteaineet-tunniste. Muuta minulla ei oikein ole lisättävää. :/

  fashionedinfinland: Eipä noilla mitään radikaalia tosiaan saada aikaiseksi. 🙂

  Anonyymi: Juu, saat varmasti kuulla pian! 🙂

  Jomurrosiänohittanutnäppynaama: Riippuu täysin tuotteesta ja ongelmasta, mutta jos mitään positiivista muutosta ei ole tapahtunut neljässä viikossa ja päinvastoin tuntuu, että tilanne pahenee, niin tuskin ovat oikeat tuotteet. 🙂

  tietämätön: Sanoisin, että mitä lähempänä silmää ollaan ja mitä enemmän tuotteessa on vettä raaka-aineena, niin sitä enemmän suosittelen noiden aikojen noudattamista. Itsekin tulee siitä tosin välillä tapauskohtaisesti lipsuttua, mutta kehotan ainakin tarkkailemaan noita. 🙂

  Anonyymi: Aussien tuuheuttavista shampoosta ja hoitoaineesta olen itse tykännyt kovasti. 🙂

  Anonyymi: NÄin talvella mineraalipohjan tai meikkipuuterin tuoma suojakerroin riittää iholleni hyvin, sillä en pahemmin vietä aikaa auringossa, mikäli se edes sattuu vahingossa paistamaan. 🙂

  Anonyymi: SAISI! 🙂

  Anonyymi: Uudessa on mukana alkoholia, joten en ole uskaltanut. :/

  Jenni: 🙂

  Bella: Tämä onkin tosiaan vain lisätuote voiteen alle, mutta en itsekään kokenut mitään erityistä lisäefektiä tämän kanssa. :/

 14. 15

  yx ei ostolakkoinen sanoo

  Eikös tuollaisesta seerumista vois ottaa kuulapään pois ennen kuin se alkaa käydä vanhaksi ja töräyttää seerumin koko kasvoille ja kiinteyttämään leuan alle? Tokko se pahaakaan tekee kun on sy-tyote eikä ainakaan tee pahaa heittää sitten tyhjentynyt puteli pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *