Rococoota ja arvontaa

Kuten eilen kerroin, kävin viimeviikolla vierailemassa Heidin luotsaamassa Candy Shopin kosmetiikkakioskissa ja pääsin tekemään tuttavuutta minulle uuden, Englannissa kuulemma jo kovassa maineessa olevan kynsilakkamerkin kanssa.
Rococo Nail Apparel on kahden kynsiguruna tunnetun brittisiskoksen kehittämä lakkamerkki, joka ei kuulemma seuraa trendejä vaan luo niitä. Siskokset ovat olleet jo yli 15 vuoden ajan tuttu näky muotimaailman kulisseissa ja päättivät lopulta luoda oman lakkamerkin, jonka asiakaskuntaan kuuluvat mm. Cheryl Cole ja Lizzie Jagger. Nykyään merkki kuuluu Space NK -ketjulle, jonka myymälöitä löytyy mm. Lontoosta.
Lakkojen koostumuksista on karsittu pois niinkutsutut lakkamaailman pahikset, eli formaldehydi, tolueeni sekä DBP ja lakat ovat kynsillä hyvin kestäviä.
Saatavilla on kuusi erilaista lakkapintaa (Creme, Sheer Gloss, Molten Lava, Satin, Metallic ja Luxe) ja itse olin todella onnissani huomatessani, että lähes kaikissa lakoissa lukee niiden nimen yhteydessä, millaisen lopputuloksen ne kynsille jättävät.
Valikoin testattavakseni lähes tiffanymaisen ylellisen, mutta samalla trendikkään pirtsakan sävyn Smitten, joka on creme-pinnan jättävä kynsilakka. 
Uskotteko, että tuota nopeasti kuivuvaa lakkaa on kynsilläni vain yksi kerros ja se peitti täydellisesti tehden kauniin ja kiiltävän lakkapinnan!
Erivärisiä kynsilakkoja on toki nähty ennenkin ja vaikka laatu olisikin erityisen hyvä, on minusta lakoissa silti oltava joku erityinen juttu, joka tekee tuotteista erityisen. Tällä kertaa se onkin minusta pakkaus.
Ai mitä erikoista tuossa nyt on, kysytte te. En puhunutkaan lakkapullosta, vaan pakkauksesta, jossa lakka tulee. 
Nämä kynsilakat tulevat nimittäin ihan oikeasti jokainen näin upeasti pakattuina! 
Voiko olla kauniimpaa lahjaa kynsilakkaintoilijalle, kuin omassa kauniissa pikku kotelossaan tuleva kynsilakka? (Ja voiko olla kauniimpaa lahjaa itselleen…)
 Ei voi, sanon minä!
Toinen asia, josta itse nykyään hieman tylsänäkin lakkaajana tunnettuna neiti-ihmisenä innostuin oli lakkojen laaja nudesävyvalikoima. Nudeja sävyjä nimittäin löytyy vaaleammasta hieman tummempaan ja lämpimästä kylmempään ja vieläpä eri pinnoilla!
 Ja arvatkaapas, mitä kivaa Heidi meille lupasi? 
Arvonnan!
Arvon lukijoiden kesken yhden vapaavalintaisen sävyn Rococo-kynsilakoista (14 ml, arvo 16 euroa).  
Mukaan arvontaan pääset hihkaisemalla kommenttiboksissa toiveesi siitä, minkä Suomen kosmetiikkamarkkinoilta toistaiseksi vielä puuttuvan ja maailmalla mahdollisesti jo jossain määrin kulttimaineella ratsastavan kosmetiikkamerkin toivoisit pääsevän Candy Shopin tuotevalikoimaan. 
 Uskon, että Heidi lukee ideoitanne ja ehdotuksianne mielellään, joten heittäkäähän toiveene kommenttiboksiin!
Muistattehan jättää ehdotuksenne yhteyteen myös sähköpostiosoitteen, josta teidät tarvittaessa saa kiinni.
Arvontaan voi osallistua perjantaihin 4.10.2013 klo 23:59 asti!
Olivatko Rococon lakat muuten entuudestaan jo jollekin tuttuja?
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Toivoisin suomeen rantautuvan Kikon kynsilakat, niitä kun on mahdoton edes tilata mistään. Lisäksi toivoisin sophyto -sarjaa valikoimiin (sitä tosin saa jo joistain liikkeistä)
  nittanne(at)gmail.com

 2. 3

  Hanna sanoo

  Laura Mercier ehdottomasti! Hyvät pohjat ja puuterit sekä kivat luomivärikynät.

 3. 9

  Anonyymi sanoo

  Laura Mercierille menee minunkin ääneni. Etenkin sarjan kasvorasvoja ja puhdistustuotteita on kehuttu joten niitä olisi mukava kokeilla.

  p.s. Ihania kynsilakkoja!:)

  pekejar(at)netti.fi

 4. 18

  mmr sanoo

  Dzinni Dzinni: Patykaa löytyy Jolien valikoimista. Itse haluaisin ehdottomasti Urban Decayn, en voi ymmärtää, miksei sitä myydä Suomessa. mirvana@mbnet.fi

 5. 24

  sanoo

  Essencen, Kikon ja Urban Decayn (!!!) lisäksi Sephoralla olisi tuotteita, joita mielellään kokeilisi ja käyttäisi.

 6. 35

  sanoo

  Ottaen huomioon liikkessä jo olevat tuotteet, mielestäni Jurlique olisi täydellinen lisä valikoimiin. Tuotteissa käytettävät raaka-aineet ovat orgaanisia ja puhtaita, kuitenkin tehokkaiksi todettuja. Toinen mielenkiintoinen brändi on Kiko.

 7. 49

  sanoo

  Jos miettii mikä voisi sopia Candy Shopin valikoimiin, niin S5 Skincare tai vaikkapa My Beauty Diary. 🙂 pieninutturapaa gmail.com

 8. 52

  Anonyymi sanoo

  urban decay, kuten moni muukin jo hehkutti 🙂 hem90@luukku.com ( p.s.miksei sun muihin kirjoituksiin voi anonymisti enää viestiä laittaa? itselläni ei ole mitään tiliä ym. enkä haluakkaan)

 9. 54

  Anonyymi sanoo

  virve hohoi, muutatko välillä asetuksia niin, ettei pääse anonyymit kommentoimaan? vai olikohan mulla joku hetkellinen sokeus kun en toissapäivänä nähnyt sitä mahdollisuutta sivuillasi 🙁

  • 54.1

   sanoo

   Välillä anonyymien kommentointi on saattanut olla päivän poissa käytöstä roskapostin suodattelun vuoksi. 🙂

 10. 60

  sanoo

  Too faced -merkki ja Zoyan lakat olisivat kiva olla helpommin saatavilla 🙂
  nailsbyxalla (at) gmail.com

 11. 64

  sanoo

  Inika, Inika, Inika!!!! Voi miten huippua jos Heidi oikeasti lukisi näitä, ja ottaisi vakavaan harkintaankin!!

  Rakastuin Inikaan asuessani Englannissa. Merkki on luomua ja sopivasti myös luksusta: tuotteet ovat erittäin laadukkaita eivätkä millään tavalla "hippimäisiä" esim. tuoksumaailmansa puolesta ja pakkaukset oikein ylellisiä! Nähdäkseni brändi sopisi aivan täydellisesti Candy Shopin valikoimiin! Inikaan en ole Suomessa törmännyt, joten nyt olisi aika korjata tilanne….

  ebelidae(at)hotmail(dot)com

 12. 65

  Anonyymi sanoo

  No höh, hävisikö äskeinen kommenttini kuin taivaan tuuliin? Mutta toiveeni on Inika, olisipa ihanaa jos Heidi ottaisi sen vakavasti harkintaan!

  Rakastuin Inikaan Englannissa asuessani. Se on luomua ja sopivasti luksusta. Tuotteet ovat superlaadukkaita eivätkä ollenkaan "hippimäisiä" esim. tuoksumaailmaltaan. Lisäksi pakkaukset ovat upeita. Nähdäkseni brändi sopisi täydellisesti Candy Shopiin!

  ebelidae(at)hotmail(dot)com

 13. 66

  sanoo

  Olisi helppo sanoa Urban Decay, mutta toivoisin myös suomalaiselle iholle hyväksi havaittuja korealaisia BB-voiteita!

 14. 69

  Anonyymi sanoo

  Täytyy kyllä sanoa että Tarte ja Laura Mercier olisi mukava saada suomeen, UD/Too Faced sun muut on helppo hankkia netistä mutta ainakaan Tartea ei saa niin mistään 🙁 Revlon vois myös tulla takaisin suomen markkinoille 😛

  perttiliisa (at) hotmail.com

 15. 71

  Anonyymi sanoo

  Dr. Bronner's Magic Soap on semmonen mistä itse tykkään, mutta muutenhan nuissa sun kuvissa näkyi, että siellä on jo paljon hyviä merkkejä.

  msh166@bham.ac.uk

 16. 81

  Anonyymi sanoo

  Eivät ole aiemmin tuttuja lakkoja. Kikon ja Urban decayn toivoisin myös suomeen:)

  -J-
  johak(at)netti.fi

 17. 82

  sanoo

  Apua, vaikea kysymys, en tunne niin paljon ulkomaisia kulttimerkkejä että osaisin nimetä erityisesti jonkin… vaan yleisesti toivoisin enemmän luonnonkosmetiikan vahvistumista myös kynsilakkoihin.
  flight(at)luukku(piste)com

 18. 84

  sanoo

  Koska olen kynsilakka-addikti, joka ei matkustele lähes koskaan ulkomailla, toivoisin Suomeen Kikon lakkoja. Lunalii / korukynsilla (at) gmail piste com.

 19. 87

  sanoo

  Pakko laittaa useempi, nimittäin: Urban Decay, Kikon ja Essencen lakkoja 🙂
  koukussa.kynsilakkaan (at) gmail.com

 20. 88

  Anonyymi sanoo

  Itse olen odotellut urban decayta kuin kuuta nousevaa..

  t95323 @ student.uwasa.fi

 21. 89

  sanoo

  Ehdottomasti Kiko!
  Se olisi hienoa, jos pääsisi itse hiplailemaan niitä jossain.. Nam.
  petra.j.tuominen(a)gmail.com

 22. 91

  sanoo

  Bourjois. Jos voitan, niin mailaan takaisin, koska kommentteihin jätetyt sähköpostiosoitteet ovat spämmilistojen herkkua.

 23. 94

  Anonyymi sanoo

  Soap and Gloryn vartalovoiteita ei piekse mikään, olis hienoo päästä testaan niitä ennen ostoo 🙂

  -kettu

  aika_kettu(at)suomi24.fi

 24. 109

  Anonyymi sanoo

  Tämä tahtoisi monien jo yllä olevien lisäksi Burberryn meikit Suomeen! Meikkivoiteet ainakin ovat aiva huikeita =) hle84(at)suomi24.fi

 25. 113

  sanoo

  OCC – Obsessive Compulsive Cosmetics! Legendaarisia Lip Tar:eja pitäisi päästä testailemaan live-toiminassa, varsinkin niitä epätavanomaisempia sävyjä.

  johanna 0 niiranen @ gmail . com

 26. 136

  sanoo

  Pakkoa sanoa, että Kiko tai Essence 😀
  Kikojen saatavuus on todella huono, sillä toimittavat vain niihin, missä on liike. Essenceä onneksi saa parista nettikaupasta.

 27. 138

  Kati sanoo

  Urba Decay tietysti, Bronnerin saippuat ja Everyday Minerals.
  kativalhalla at gmail piste c o m

 28. 147

  sanoo

  Urban Decay tuskin onnistuu muuta kuin L'Oréalin maahantuomana, muuten sanoisin sen. Nars ois jees. Tai Laura Mercier. Tai Illamasqua. Kaikki tosin aika laajoja valikoimiltaan. Too Faced ois kanssa kiva. Mutta en vastaa mitään näistä, vaan jos saisin valita yhden, se olisi Philosophy. 🙂

  Kommenttina monelle Zoyaa toivoneille – Zoyaa ei myydä kuin hoitoloissa, ja Zoya haluaakin ymmärtääkseni pitää sen niin, joten sen saatavuuteen ei auttaisi toinen rinnakkainen maahantuoja.

  girlwithoutapearlearring ät hotmail.com

 29. 150

  Anonyymi sanoo

  Balance me – ihonhoitotuotteet . Kulttimaineesta tai muusta suuren maailman meiningistä en kyllä tiedä yhtään mittään 😉
  pea (at) wippies.fi

 30. 157

  Anonyymi sanoo

  Apivita luonnokosmetiikka ja varsinkin kasvonaamiot ko. tuoteryhmästä.
  phonkane ät hotmail.com

 31. 161

  illusia sanoo

  NYX! Halpaa, mutta toimivaa. Etenkin huulimeikeissä ihanan paljon sävyvaihtoehtoja. holyjumper(at)hotmail.com

 32. 170

  sanoo

  Soap&Glory ehdottomasti! Sopisi Candy shopiin mielestäni loistavasti 🙂 Myös elf olisi merkkinä mielenkiintoinen ja edullinen mutta niitä on ilmeisesti jo tullut/tulossa Suomeen. On muuten aika ihana tuo Rococoon Gold leaf laquer!
  jenny.rytkonen(at)gmail.com

 33. 172

  sanoo

  Kuinka tylsää on jos minkäkin sanon että Urban Decay tänne kiitos (tosin iso kiitos nettikaupoille, mutta välillä olisi ihana käydä myös hiplailemassa kun etenkin luomiväreistä on nettikuvien perusteella ärsyttävää tilata :/ )

  tintti90 [ät] msn.com

 34. 179

  Tiia sanoo

  Rihannan meikit näyttävät aivan ihanilta ja ylellisiltä. Ja Lontoosta hamstraan aina myöski noita Soap and Gloryn ihanan hauskoja rasvoja ja meikkejä. tiia68@gmail.com

 35. 190

  sanoo

  Essence ei ehkä ole halpiksena ihan Candy Shopin tyylinen merkki, mutta sitä haluaisin saada helpommin saataville! Pullotkin on vähän kun karkkeja…

 36. 195

  Anonyymi sanoo

  KIKO, Urban Decay, Too Faced, Soap & Glory 😉 Monta, monta, monta merkkiä, mutta ehkä eniten haluaisin tuota Soap & Glorya, näytti niin ihanilta blogissasi 🙂

  tralala012@hotmail.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *