REN teki temput

Olen muutamaan kertaan jo päässyt testaamaan joitakin REN:in tuotteita ja nyt saan jälleen kasvattaa kokemuksiani kahdella tuotteella:

Tällä kertaa sain kokeiluun sarjan Moroccan Rose Otto Body Washin ja Damask Rose Ramnose Biosaccharide Body Creamin (niin, miksi turhaan suosia yksinkertaisia tuotenimiä, jokuhan voisi vaikka muistaa ne…).

Aiemmat kokemukseni sarjan tuotteista ovat olleet todella mieluisia, joten otan nämä kaverit innolla kokeiluun. Ja koska purkit ovat pieniä, pääsette varmasti pikapuoliin kuulemaan näistä kokemuksia!

Mielelläni kuitenkin kuulisin teidän kokemuksianne näistä, mikäli niitä joltakin löytyy!

REN:in tuotteista tuli muuten mieleeni yksi mainitsemisen arvoinen asia.

Nuo omat näytekokoiset tuotteeni ovat pakattuja ihan normaaleihin pieniin pakkauksiin, mutta REN:in puhdistustuotteet, kuorinta, suihkugeelit ja vartalovoiteet on kaikki pakattu näihin mielettömiin mötiköihin:

Pakkaukset ovat kookkaita ja ehdottomasti hyvin epäkäytännöllisiä jos ajattelee, että tahtoisi ottaa joskus tuotetta mukaan myös matkalle. Koska tuotteessa ei myöskään ole ylimääräisiä säilöntäaineita sen ilmatiiviin pakkaustavan vuoksi, ei minua ainakaan houkuttele siirtää sitä yhtään mihinkään pienempäänkään pakkaukseen. Eikö siis kuulostakin tylsältä jutulta?

Mutta ei huolta, sillä mistään tylsästä jutusta ei missään tapauksessa ole kyse! Näissä pakkauksissa on nimittäin pieni jippo:

Tuotetta suojaavan muovisen pullon voi nimittäin irroittaa…

…ja mukaan voi napata vain pelkän ilmatiiviin pehmeähkön pussin, pumpun ja korkin, eikä pakkaus enää viekään yhtään ylimääräistä tilaa, sillä nyt voit runnoa sen niin pieneen rakoon kuin vain tahdot! ”Pussin” materiaali on kuitenkin tehty kestäväksi, eli ihan helpolla sitä ei voi saada rikki, vaikkei kotelo olisikaan sitä suojaamassa.

Eikö olekin ihan mielettömän kätevää? Ai että, kuinka minä rakastankaan näitä innovatiivisia keksintöjä!

(Ennen kuin alatte repimään omia REN:in pullojanne rikki katsokaa kuitenkin, että muovikotelon sisällä on tuotetta pussissa. Tuttuni tuhosi yhden voiteen, koska ei huomannut, että voiteet eivät ole pakattu samallalailla pusseihin vaan ainoastaan ilmatiiviisiin pakkauksiin, joiden sisäpohja nousee tuotteen kulumisen myötä…)

Ylipäätänsäkin olisi jälleen mukava kuulla teidän mahdollisia kokemuksianne REN:in tuotteista! Olen näitä jo muutamaan kertaan kysellytkin, mutta josko niitä olisi ehtinyt kertya lisää. Allekirjoittaneen sydämenhän Hydra Calm Global Protection Day Cream ja Mayblossom & Konjac Balancing Moisturizer (josta olen itseasiassa tykännyt vielä paljon enemmän kuin mitä tuo postaus antaa ymmärtää) ovat vieneet ja sarjan Guerande Salt Exfoliating Body Balm on ehdottomasti taivaallisimpia koskaan kokeilemiani tuotteita!

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  en edes halua tarkistaa, montako päivää ( tai tuntia ) siitä on, kun lähes vannoin etten sorru uusiin viisikoihin :|… luulin ihan tosissaan kuvien perusteella etteivät ole minua varten, mutta CN:n esiteltyä blogissaan värit livenä iholla mieleni muuttui ja nyt odotellaan pearl glow:ta gardenista 😀

  … siis sehän kuuluu selvästi samaan perheeseen kuin suosikkiviisikkoni ( mm. moonlight & smoky crystal ) – *huokaus*

  /nanna

 2. 2

  sanoo

  Renin suolakuorinta on paras koskaan kokeilemani vartalonkuorinta-aine. Ja poikaystävän alkavia silmänympärysryppyjä olen yrittänyt torjua Ren Active 7 Radiant Eye Maintenance Gelillä oikein hyvin tuloksin 🙂 Eli pelkkää hyvää sanottavaa Renistä on minulla.

 3. 3

  ines sanoo

  viisikko-asiaa minullakin… 🙂
  olisi ihana nähdä muutama meikki perl glowlla tehtynä. se on vaan niin ihana…huoh

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Oho, ompas käytännöllistä ;D

  Tämä ei nyt liity aiheeseen, mutta kuinka useasti CO-pesu kannattaa tehdä? esim, monesti viikossa? 😀

 5. 5

  sanoo

  ei kuulosta kuitenkaan kovinkaan ekologiselta pakata tuotteita moneen kertaan, vaikka kätevältä kyllä näyttää! 😀

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Osaatko sanoa, missä Reniä myydään? Sarja ei ole itselleni lainkaan tuttu nimittäin.. Mitä hintaluokkaa tuotteet ovat? 🙂 Kiinnostuin kyllä kovasti kokeilemaan tätä(kin)!

 7. 7

  sanoo

  Olen käyttänyt noin puoli vuotta tai ehkä ylikin RENin kuivalle iholle tarkoitettua putsaria (Zostera Marina comfort cleansing milk) ja se on melko mainio tuote ainakin kuivalle iholle. Tosin joskus tuntuu, ettei se oikein putsaa kaikkia meikkejä – siis lähinnä sillloin kun on vähän enemmän "laittautunut". Käytän myös Hydra calm -voidetta mutta se on ehkä hieman liian kevyt minulle. Käytänkin öisin Omega 3 overnight -serumia ja se on paras näistä kokeilemista. Kokeilin aiemmin Weledan manteli ihoöljyä mutta tämä REN kyllä päihittää sen. Tuntui aluksi oudolta laittaa noin öljymäistä seerumia kasvoille mutta näillä pakkasilla en pärjäisi ilman sitä. Ja se ei onneksi tuki ihohuokosia, tai ainakin olisin sen kyllä jo huomannut.

  Pakkaukset ovat kyllä minusta epäkäytännöllisiä, sillä ne kaatuilevat helposti kun tuote alkaa tyhjentyä painon ollessa pakkauksen yläosassa. Ja en muuten ollut huomannutkaan, että tuosta putsarista voisi irrottaa tuon muovikuoren. Kiitos vinkistä!

 8. 8

  Sofia sanoo

  Ei liity aiheeseen, mutta millon sulta ois taas videopostausta tulossa? 🙂 ku niitä on niiin kiva katella ja jotenki saa paremmin selkoa kokonaisuudesta, kuin kuvista, vaikka toki nekin kivoja on! (esim. prinsessahuoneen esittely oli ihana videopostauksena! :-)) en nyt keksi mitään esimerkkejä mitä voisit kuvailla, mutta varmasti sulta ei kuvauskohteet lopu 😀 en oo lueskellut komenttibokseja paljon niin en tiedä onko videopostauksia muutkin toivoneet,mutta niitä ois kiva nähdä!

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Voi eii.. 😀 Toi tuote ja koko toi pakkaus ilman sitä ympäröivää putkiloa, näyttää niin avuttomalta! 😀 Jotenki mulle tulee sellanen tunne, ettei ko. tuote ole minkään arvoinen ja huono, kun se on niin vaatimattomassa pussukassa. Ilmeisesti hienot ja vakuuttavat putellit kolahtavat minuun. 😀

  Tou kuorinta vaikuttaa hyvältä! Osaatko sanoa, että mitä sellainen maksaa? 🙂

 10. 10

  sanoo

  nanna: Hahaa! 🙂

  Flicka: Minäkään en ole vielä huonoon tuotteeseen sarjalla törmännyt. 🙂

  ines: Palataan asiaan huomenna. 😉

  Anonyymi: Riippuu ihan siitä, missä kunnossa tukka tai päänahka on. Toiset tekevät tuota esim. joka toisella pesulla, toiset kerran viikossa ja jotkut harvemmin. Eli ihan kuinka itsestään vaan tuntuu sopivalta. 🙂

  Reetta: Ekologista olisi, jos myisivät täyttöjä. Onneksi ovat kuitenkin kierrätettävää materiaalia. 🙂

  Anonyymi: Suomessa Kickseissä ja ainakin Helsinin Stockalla. Tuotteet ovat n. 30-45 euroa keskimäärin. Renin omilta nettisivuilta esimerkiksi voi tilata hieman edullisemmin. 🙂

  Elina: En olekaan huomannut tuota kaatuilua, täytyy tosissaan kiinnittää huomiota, kun nuo omat vielä tyhjenevät. 🙂

  Sofia: Mietinnässä on ollut kovasti, mutta katsotaan, koska keksin niin kivan aiheen, että siitä saa kivan videon värkättyä. 🙂

  Anonyymi: Ovat kyllä vähän rimpuloita yksinään, mutta matkalla kivan pieniä.
  36 euroa taitaa olla noin hintaa Suomessa, netissä sitten vähemmän. 🙂

 11. 11

  sanoo

  Olispa muuten huisin kiva nähdä nuo kaikki Natural Coden huulikiillot sulla käytössä. Omistan noita muutaman ja lisääkin tekis mieli hankkia, mutta pelkään huteja. Testereitä en halua omiin huuliini kokeilla ja käteen kokeilemalla ei aivan saa sitä todellista kuvaa huulikiillon sävystä. Olisko siis mahdollista saada kuvaa jokaisesta sävystä? Pretty please… 🙂

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Moikka!En tiedä onko sulla pulaa hyvästä huulirasvasta (niin kauan en ole vielä blogiasi ehtinyt lukemaan) mutta kannatan ehdottomasti kaikkia kokeilemaan RENin sitä keltavalkoisessa tuubissa olevaa huulirasvaa! Oikea ihmetuote niille joilla huulet kuivuvat etenkin näin talvella. Mikä vielä parempaa, on tosi riittoisaa ja tuoksuu hunajalle. Nam! Maksaa laivalla 11e, stokkalla sellaset 20e

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *