Release your perfume!

Meidän suunnallamme hajusteettomuus on nouseva trendi, mutta maailmalla vaikuttaisi hajusteiden käyttö vaan kasvavan.
Yksi osoitus tästä on hajusteiden tuominen aivan uusille alueille.
Kuva täältä. Linkin takana lisää tietoa aiheesta.
 Uusin törmääni härveli on Chat Perf, joka on kännykään kiinnitettävä ”hajustin”, jonka kanssa kännykkää käyttäessä puhelimesta ei vaan sähköpostin, viestin ynnä muun vastaavan saapuessa kuulu ääntä ja lähde värinää vaan erittyy  myös tuoksua.
Olisiko tässä uusi myyntiartikkeli hajuvesien, tuoksuvien vartalovoiteiden ja tuoksullisten deodoranttien rinnalle?
Koska hajuvesifirmat alkavat aktiivisesti tehdä yhteistyötä tällaisella alueella? Kuka ehtii ensin?
Miltä idea teistä kuulostaa?
Itse olen joskus omistanut tuoksullisen USB-tikun, joka koneeseen kytkettäessä ja lämmetessä eritti hajuveden tuoksua ja vaikka tuote olikin hauska idea, ei se ollut mitään niin mieletöntä, että olisin siitä maksanut.
Hauskoina asiakaslahjoina kännykkätuoksutkin varmasti toimisivat, mutta en usko, että kukaan niistä itse maksaisi. Vai mitä mieltä te olette?

PS. Kiitos kaikille ihanille lukijakyselyyni vastanneille. Kyselyyn ehti vuorokaudessa tulla jo noin tuhat vastausta! Odotin, että jos nyt viikossa edes kaksisataa saisin juuri ja juuri kasaan, mutta te yllätitte minut täysin aktiivisuudellanne. Tuhat kiitosta, olette aivan mahtavia! Kyselyyn saa edelleen mielellään vastailla, arvostan mielipiteitänne ja vastauksianne kovasti.

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Hahaa tuossa kuukaus tai kaks takaperin nämä suomipopin aamulypsyn juontajat tästä puhuivat. Puolikorvalla sitä kuuntelin ja siinä ne myös puhui että tätä ideaa yritetään kehittää niin että kun joku tietty soittaa niin alkaa tuoksumaan joku tietty tuoksu.. 😀 mutta kummallisten ja tarpeettomien joukkoon tämä minusta kuuluu.

 2. 4

  sanoo

  Haha, mä olen niin tuoksufriikki, että voisin hyvinkin maksaa kännykkätuoksusta! Itse asiassa mielellänikin 😀

 3. 7

  sanoo

  Hmmm…. minusta tuo on hauska juttu. Tykkään kaikista päättömistä jutuista. Ja sitten jos tuo olisi niin kehittynyt härveli, että olisi useampi tuoksu ja voisi jo hajun perusteella päätellä, kuka soittaa. Jos olisi esimies, tietysti tuoksu olisi Boss. Kun tytär soittaa, tuoksuisi Signorina. Olisiko minun tuoksu sitten se Angel 🙂

 4. 8

  sanoo

  Aika hauska idea! 😀 Tuo olisi kuitenkin varmaan aika kallis, koska kuvan perusteella ainakin on iPhonelle, ja Applen lisälaitteet tunnetusti maksaa. 😀 Kyllä mä tuollaista käyttäisin, jos saisin vaikka lahjaksi! 🙂

 5. 10

  sanoo

  Kännykkätuoksu ei kiva, ei älyllistä kännykkääkään *hieno sana*! Mutta, tuo tikku-idea olisi tosi kiva ja itse ainakin haluaisin tuollaisen, useampiakin 😀 Tykkäisin kovasti ainakin näin Yulen tienoolla esim. joulutuoksusta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *