Rauhoittukaa!

Sain yli vuosi sitten blogini kautta kokeiltavakseni No7 -merkin Calm Skin Redness-Relief Balmin (joka ilmeisesti nykyään kulkee Gel-nimellä, mutta jonka sisältö näyttäisi yhä olevan sama), josta on ollut kuivalle ja kuivuuteensa takia ärtyvälle iholleni viimeaikoina töissä ollessa suuri apu.
Ohut emulsio on tarkoitettu käytettäväksi voiteen alla lisätuotteena tai sitten sitä voi käyttää rasvaisemmalla iholla yksinäänkin. 
Itse käytin tuotetta hyvinä päivinä meikin alla yksinään ja huonoina päivinä kosteusvoiteen alla. Käytin tuotetta myös öisin yövoiteen alla.
Laivan kuiva sisäilma yhdistettynä kuivaan ihooni ovat kamala yhtälö ja koin saavani tästä tuotteesta suuresti apua. Kiristävän kuivalle ja ajoittaan siksi punoittavalle iholleni tämä ei tietenkään ollut mikään patenttiratkaisu, joka veisi pois kaikki sen ongelmat, mutta koin saaneeni tästä loistavaa lievitystä ongelmaan.
Myönnän lätränneeni tuotteella hieman, sillä ihoni imee ja ottaa vastaan kaiken sille laitetun. Paitsi että tämä kevyenä iholle imeytyvä emulsio kosteutti ihoani mukavasti, koin sen myös rauhoittavan sitä hieman. Tuote oli loistava valinta varsinkin päiväkäyttöön, sillä paitsi että se hoiti ihoa, siloitti se myös ihon pintaa tehden hyvää pohjaa meikille.
Olen kokeillut No7-merkin tuotteita nyt vasta muutamia, mutta olen pitänyt oikeastaan niistä kaikista. Jokainen ei ole saanut aikaan hurraa-huutoja (muutama tosin on), mutta yksikään ei ole kuitenkaan ollut pettymys. Nyt kun asun tässä No7-merkin luvatussa maassa Englannissa, olisi minun lienee syytä ottaa itseäni niskasta kiinni ja tarttua niihin Bootsissa jatkuvasti tyrkytettäviin No7-alennuskuponkeihin ja oikeasti tehdä enemmän tuttavuutta merkin tuotteiden kanssa.
Oletteko te kokeilleet tätä kyseistä ihon rauhoittajaa? Tai oletteko löytäneet muita hyviä, teidän ihollenne sopivia tuotteita samaiselta merkiltä?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Vaikuttaa kiinnostavalta tuotteelta. Kyseisen merkin suojakertoimellista päivävoidetta olen käyttänyt. Ja todennut hyväksi.

 2. 2

  christel sanoo

  Itselläni kyseinen voide/emulsio vain pahensi punoitusta ja ihoni ärsyyntyi enemmän.. Olen myös kokeillut muita NO7-tuotteita, mutta kaikki merkin yörasvat ovat ihan nono (ihottumaa) ja samoin silmänympärysvoide sekä tämä "rauhoittava" voide. Harmi juttu, sillä käsirasvasta ja päivävoiteesta olen kyllä tykännyt ja sinun hehkutuksiasi lukiessa harmittaa lisää 😀 Typerä oma iho!

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Sain tässä joku aika sitten merkin kuivalle iholle tarkoitetun linjan yövoiteen, päivävoiteen ja putsarin näytekoot, ja rakastuin täysin. Vielä en ole saanut aikaiseksi hankkia täysikokoisia versioita, mutta varmasti teen sen piakkoin 🙂 Toimivat ainakin minun ihollani kuin unelma.

  Ovatko nuo merkin tuotteet muuten halvempia Englannissa kuin Suomessa? Eli ostanko täältä vai odotanko seuraavaa Lontoon reissua…

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Samaisen merkin Beautiful skin cleasing balm on IHANA! Ei sellainen, joka jäisi iholle ällöttäväksi rasvakalvoksi, kuten niin monet voidemaiset putsarit tekevät. Rakenne on jotenkin ihanan kevyt, sitä on ilo pyöritellä naamaan. Lähtee myös helposti pois vedellä (tai kasvopaperilla tms.), eikä tosiaan jätä mitään kalvoa nassuun. Puhdistaa meikitkin hyvin, ja iho jää puhtaan ja kostean tuntuiseksi. 🙂

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Kuulostaa niin hyvältä, että kiinnostais hankkia itsellekin jos tähän kuivaan ja punakkaan ihoon auttais. Sellaista vaan mietin, että kuinka kauan sulla toi 30ml purkki kesti käytössä? 🙂

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  No7 vaahtoputsari on aivan ihana.Myös muita merkin tuotteita olen käyttänyt ja ollut niihin tyytyväinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *