Räpsyti ripsuti

Tätä postausta moni on varmasti odottanut. Tänään nimittäin näytän, mihin Max Factorin uusin Mascara Lash Extension Effect ripsissäni pystyi.

Sanottakoon heti aluksi, etten edes oleta tämän kykenevän haastamaan False Lash Effectiä, sillä tämä on pidentävä mascara ja FLE puolestaan tuuheuttava mascara ja itse haen juuri tuuhennusta ripsiini. Minua nimittäin ärsyttävät ihmiset, jotka tuomitsevat mascaran huonoksi ottamatta huomioon, mitä mascara lupaa ja mitä heidän omat ripsensä tarvitsevat.

Esimerkiksi Maybellinen Define-a-lash on minun ripsissäni todella mitäänsanomaton, mutta se ei silti tee siitä huonoa ripsiväriä. Sehän nimenomaan tekee sen, mitä lupaa: erottelee ripset kauniisti! Minun tarpeisiini se ei kuitenkaan riitä ja jättää omat ripseni todella mitäänsanomattomiksi, mutta jonkun muun valmiiksi jo runsaista ripsistä se tekee varmasti upeat. Se, ettei se siis kykene tekemään minun ripsistäni pitkiä ja tuuheita ei siis tarkoita, että mascara olisi huono, vaan ettei sen lupaus vaan ole sitä, mitä minä haen. Tämä kannattaa oikeasti pitää mielessä mascaroita arvostellessa ja ostopäätöstä tehdessä. Päätä siis ensin, mitä ripsesi tarvitsevat ja etsi niiden tarpeisiin sopiva mascara.

Mutta katsotaan nyt vihdoin, mihin tämä FEE kykenee!

Joku pyysi joskus, jos voisin mielummin näyttää ripsivärejä testatessani, miltä ripseni näyttävät edestäpäin katsottuina. Ongelma on vaan se, että jos mascara on vesiliukoinen, ei se pidä ripsissäni taivutuksia ja lopputulos näyttää suoraan edestä kuvattuna varsin mitättömältä:

Jos puolestaan kuvaan ripseni niin, että niistä oikeasti erottuukin jotain, näyttää mascara huomattavasti vakuuttavammalta:

Hyvänä päivänä ja hyvällä tuurilla mascaralla sai näinkin näyttävää jälkeä.

Vähän kehnompana päivänä jälki näytti tältä. Ripsikampaa olisi saanut ripsille hieman vilauttaa, mutta se tosiaan johtunee siitä, että yritin lappaa massaa ihan reilulla kädellä ripsiini.

Kuten ei FLE, ei myöskään LEE ole välttämättä se paras mascara hätähousuille. Paras jälki ei synny parilla vedolla, vaan oikealla tekniikalla (FLE:n kanssa harjaa pyöräytetään ripsissä, ei siksakata) ja monen monella vedolla.

Pituutta tällä mascaralla sai ehdottomasti lisää, kun vain jaksoi hetken tämän kanssa tuhertaa. Tuuheutusta tämä antoi varsin kevyesti, mutta toisaalta tämä onkin pidentävä mascara. (Miksei kukaan voisi yhdistää tätä ja FLE-mascaraa? Harmi, että heitin oman FLE:ni pois ennen kuin tajusin kokeilla kerrostaa näitä kahta…) Pidentäväksi mascaraksi mielestäni siis hyvä, joskaan ei ihan huippu. Ja jos massan kanssa ei ala ahnehtia liikaa, on tämän erottelukyky myös hyvä.

Onko teillä kertoa jo omia kokemuksianne tästä mascarasta?

Viimepäivinä blogissani on ollut varsinainen mascaraputki menossa, mutta en usko, että kukaan pahastuu uutuuksien yksityiskohtaisesta esittelystä. Olen ollut pari päivää poissa koneen ääreltä ja julkaissut vain ajoitettuja postauksia ja lupaan palata kommentteihin viimeistään keskiviikkona!
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  No, jos LEE ei ole huippu pidentäväksi ripsariksi, niin mikä sitten olisi? 🙂 Itse meinaan kaipaisin pidennystä enemmän kuin mitään, ja etsiskelen juuri täydellistä, pidentävää mascaraa, joka vaan ei ole vielä tullut vastaan.. 😀

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Tämä voisi olla mulle: tuuheutta on omasta takaa ihan riittävästi, mutta pituutta vähemmän. Erotteleeko hyvin? Tarvitsen yleensä hyvin erottelevan mascaran, sillä en jaksa kampailla ripsiä enkä tuhertaa hirveän tarkasti (tulee nimittäin usein tehtyä se silmämeikki aamubussissa…)
  -tiina

 3. 3

  sun sanoo

  Onko sulla tietoa koska tästä tulis kauppoihin WP versio? Mä en vaan enää edes yritä kokeilla vesiliukoisia ripsareita kun tosiaan ripset suoristuvat välittömästi.

  Olen yrittänyt ja yrittänyt FLE:lle (WP) antaa mahdollisuutta mut hurmata, mut en saa sillä aikaan kuin järkyttävät klimppiripset ja paljon sotkua luomilla.. 🙁 Ehkä se vedenkestävän massa on vaan niin erilaista ettei jälki ole lähellekään samaa kuin moni saa aikaan vesiliukoisella FLE:llä..?

 4. 4

  sanoo

  Tuo on niin totta, että eri ripsareita kehuttaessa ei oteta huomioon omien ripsien lähtökohtaa. Toisilla ne ovat valmiiksi tuuheat, pitkä ja kaartuvat, mutta useimmilla varmaankin aivan päinvastaiset.

  Minä olen turvautunut viimeiset n.15 vuotta Shiseidon primeriin, joka minulle on paras kaikista kokeilemistani ja sillä saan "paikattua" omien ripsieni puutteita.
  Nykyään en enää juokse jokaisen uuden ja ihmeitä tekevän ripsarin perässä, vaan ostan niitä paria merkkiä ja laatua, jotka olen hyväksi itselleni kokenut.

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Kiitos kun olet kuvannut mascaroita nyt edestä päin. Vaikka ripsiväri joskus tekisikin "mitäänsanomatonta" jälkeä, se on nimenomaan hyvä nähdä jo kuvasta. Eihän kukaan tule arkipäivässäkään katselemaan ripsiämme juuri parhaasta, otollisesta kulmasta!

  Anni K

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Onko tuosta jo wb-versiota? Tylsistyttää aina odottaa kauemmin ennen kuin pääsee testimään uutuus ripsareita. Vesiliukoiset on kaikki näissä ripsissä silkkaa turhuutta. Onkohan FLE:n wb- versio yhtä hyvä, kuin normi versio. Anttilassa oli hyvä tarjous siitä ja voisi ehkä hakea kokeiluun.

 7. 8

  sanoo

  Ensimmäiselle anonyymille: Mulla on ihan suht tuuheat ripset ja niin pois päin, ja pituutta haen aina itse ripsarista. Joten olen niin iloinen sillä itse löysin sen the ripsarin juuri: Maxfactoryn MasterpiceMAX. Ah, rakastan tätä! Olen kokeillut pelkän Masterpicen, Stiletton, FLE:n ja Lancomen eri pidentävät ja paljon paljon muita, mutta tää rökitti! Ihan näin vinkkinä! (;

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Mun on pakko kokeilla LEE:tä! 🙂
  Ennen en yhtään kiinnittänyt Max Factoriin huomiota tylsien pakkausten takia, mutta kokeilin FLE:tä ja se oli loistavaa! Sen jälkeen olen kokeillut muutamaa eri tuotetta ja kaikki ovat olleet todella laadukkaita mielestäni!

 9. 10

  sanoo

  Anonyymi: Lancomen Lextreme ainakin pidentää kivasti, samoin Lorkun Telescopicit. 🙂

  tiina: Erottelee. 🙂

  sun: En tiedä vielä, mutta tulossa on lämpöisellä vedellä lähtevä ja lähes wp-versio vain siis.
  WP FLE:n koostumus on paljon vetisempää enkä usko, että niin vetisellä massalla voi saada samanlaista jälkeä kuin normaalilla versiolla. :/

  Anni K: Edestä otetut kuvat antavat minusta nimenomaan huonoimman kuvan, sillä normaalisti minua ainakin katsotaan enemmän hieman vinosta kulmasta kuin suoraan edestä. Ja vaikka mascara tekisi vaikka kuinka paljon, ei se vaan näy minun ripsissäni, jos ripseni eivät ole kaarella. :/

  Anonyymi: Katso ylempää vastaus. 🙂

  krin: Kiitos sinulle vastauksestasi. 🙂

  Anonyymi: Max Factorilla on parhaat mascarat semipuolella, rökittää nykyään Lorkunkin. 🙂

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Mäki oon huomannu ton et pitää fle:n kanssa monta vetoa vetää että saa kunnon jälkeä. Se on vaan aika rasittavaa kun monta minuuttia pitää vedellä sitä ripsaria 😀 sotketko muuten paljon silmänympäryksiä kun laitat ripsaria? kun se fle:n harja on niin iso, että ite näytän ihan turpiin saaneelta kun sitä oon laittanu…

 11. 12

  sanoo

  Anonyymi: FLE:n kanssa en sotke, sillä vaikka harja on iso, ovat harjakset lyhyet. Riippuu minulla siis ihan harjasten pituudesta. 🙂

 12. 14

  sanoo

  Discounted cosmetics: You can find the counries that sell Max Factor from their website. And if MF isn't sold where you live, you can always find identical products from Cover Girl. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *