Rakas höpsö äitini

En tiedä, mihin pisteeseen asti tämä jaksaa minua vielä naurattaa. Nyt nimittäin alkaa jo tehdä vähän tiukkaa…

Ihana äitini nimittäin toi minulle ”vähän” tuliaisia Prahasta. Siis ihan vaan vähän.

Sain siis kaikenlaista kynsitavaraa: tavallisia lakkoja, kynsitarroja, liimattavia ”kynsilakkoja”, magneetilla toimivia kynsilakkoja… Lisäksi sain myös yöksi jalkoihin sujautettavat kosteuttavat hoitosukat.

Koska en entuudestaan omistanutkaan yhtään kynsilakkoja vielä saattaa olla, että näiden testailuun menee jokunen hetki.

Mutta ovathan nämä kaikki nyt kuitenkin aivan ihania!

Muita, joilla on ihanan höpsöjä äitejä?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä olisin ikionnellinen jos saisin tuollaisen määrän lakkoja ym. tuliaiseksi! 🙂 (Joten osan voi lahjoittaa mulle ;))

 2. 3

  sanoo

  Täällä ollaan myös ihan vihreänä kateudesta noiden tuliaisten takia 😉 Piti pitkästä aikaa kommentoida ihan vain sen takia, että saa sanottua miten kiva blogi sulla on! Luen tätä säännöllisesti ja olen ostanut useampia suosittelemiasi tuotteita kuin haluan edes itselleni myöntää 😉 mutta palautetta tulee annettua ihan liian harvoin, joten: kiitos!

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Miltäs äitisi kosmetiikkavarastot näyttävät nykyisin?

  "Olisi ihanaa jos tekisit postauksen mitkä ovat top-10 parhaimmille tuoksuvat kosmetiikkatuotteet – laskien siis ihonhoidon, hiustenhoidon ja meikit muttei hajuvesiä."

  Huomasin tällaisen kommentin jossain vanhassa kirjoituksessasi. Aiotko vielä joskus toteuttaa tämän? 🙂

 4. 6

  sanoo

  Mun äiti aina tuo jotain tulkkareita, ei kyllä ehkä sentään noin paljon kuitenkaan, mut tuo kuitenkin 🙂

  Viimeksi se osti lomamatkalta lentsikasta mulle Mavalan kynsienhoitopaketin, ku se tietää et tykkään tuunailla kynsiä 🙂

 5. 7

  sanoo

  Voin kokemuksesta kertoa, että nuo Bourjoisin lakat ovat kuraa isolla K:lla. Ostin yhden tuollaisen lomareissulla kun olin unohtanut ottaa lakkaa mukaan ja oli kyllä sellainen vikaostos että huh… Eivät sitten todellakaan kestä kymmentä päivää, häthätää ehkä kymmenen tuntia!

  Magneettilakkoja saisi olla markkinoilla enemmän, tykkään siitä kuviosta mikä magneetilla tulee. 🙂

 6. 8

  sanoo

  Herttaista! Oma äitini reissaa melko vähän joten tuliaisia ei tipu juuri koskaan, mutta äidin luona käydessäni saan melkein aina jotain, ja se voi olla mitä tahansa jostain suolakeksipaketeista pussilakanasetteihin, kun " ne oli tarjouksessa", "sulla ei varmaan kotona ollut tällaisia", "mä ostin sulle yhet tällaiset jos sä tarviit"…

 7. 9

  Sini sanoo

  Ooomg!! Vähänkö mageita kynsilakkoja! Mä niiiiiiin toivon, että kokeilet mahdollisimman nopeasti noita erikoisempia, "liimattavia" kynsilakkoja ja magneeteilla toimivia! 🙂

 8. 10

  sanoo

  Mulla on noita magneettilakkoja, mutten oo saanu niitä toimiin kunnolla. tylsää! Mutta on ne semmoisenaankin aika kivan metallisia.

  Ihaninta, kun mies lähtee kohta Saksan reissulle ja on luvannut tuoda mulle kosmetiikkaa (eli kynsilakkoja). Can't wait!

 9. 11

  sanoo

  Hei, olisi kiva kuulla mielipiteesi/kokemuksesi kysitarroista. Itse en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta laiskana lakkaajana ne voisivat (?) olla hyvä vaihtoehto. Lisäksi kemikaalikuorma olisi vähän pienempi.. En myöskään ole tärmännyt ko. tuotteisiin tavallisissa kaupoissa, joten osaatko vinkata, mistä voisin metästää.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *