Rajoitetun lystiä

Mainitsin edellisessä postauksessani, että käytän ripsipidennyksieni vuoksi silmieni rajaamiseen yleensä nestemäistä rajausta sen kynää hellävaraisemmin tapahtuvan levittyvyyden vuoksi.

En ole ennen innostunut nestemäisistä rajauksista suuremmin, sillä tykkään enemmän kynien jättämästä pehmeämmästä jäljestä. Tämä oli kuitenkin ennen kuin kokeilin Clarinsin rajaustussin.

Clarinsin nestemäinen rajaus on tosiaan kynämäinen tuote, jonka sivellinosa on kärjestään sen verran kapea, että sillä saa tehtyä hyvinkin ohutta ja tarkkaa jälkeä. Kynä ei sylje rajausväriä sisältään ulos automaattisesti, vaan sen yläpäätä kiertämällä siveltimeen vapautuu väriä. Ja tässä on se syy, miksi minä ihastuin tähän tuotteeseen.

Kun tuotetta nimittäin vaan pyörittelee maltilla, saa tällä tehtyä hyvinkin pehmeää ja kuin tavallisella, ei-nestemäisellä rajauskynällä piirretyn näköistä jälkeä.

Yksi pieni naksautus riittää usein tuomaan väriä tussin kärkeen juuri sopivasti, jonka jälkeen rajaaminen on helppoa ja suttaamatonta eikä rajauksesta tule kova tai terävän näköinen.

Mutta tiedättekö mikä tässä on parasta? No se, että väriä voi kuitenkin ottaa kärkeen myös reilumminkin ja tehdä samalla tuotteella myös ne terävemmätkin rajaukset esimerkiksi iltamenoon:

Näppärää!

Rajaustussia on saatavana niin mustana kuin ruskeanakin ja oma mustanikin on jo varsin pehmeä väriltään.

Kuvassa vasemmanpuoleinen silmä on rajattu tussilla pehmeämmin ja oikeanpuolinen silmä terävämmin samaa Clarinsin nestemäistä rajausta käyttäen.

Tämän tuotteen hinta liikkuu muistaakseni n. 29 euron paikkeilla ja kynä on hyvin riittoisa. Väriä on 1,3 ml, joka toki kuulostaa vähäiseltä, mutta on itseasiassa käytössä todella runsaasti. Päivittäisessä käytössä tästä siis riittää varmasti iloa useiksi kuukausiksi.

Onko tämä tuote tuttu teistä jollekin?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Mun piti kysyä tätä sulta jo kauan aikaa sitten! Kummasta jalkavoiteesta pidit enemmän; Compeed yöjalkavoiteesta vai siitä Schollin deep moisturising creamista? 🙂

 2. 2

  sanoo

  olin tossa 20.4-22.4 laivalla ja olin ihan kikseissä ku olit siinä meikkikaupassa kassalla ku sisko osti ripsaria. ihan ku julkkiksen olisin nähny 🙂 olis hirveesti tehny mieli sanoo että apua mä luen sun blogia mut en sit viittiny 😀

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Teet aina tosi kauniita silmämeikkejä. Noista kuvista tuli mieleen, piileeköhän onnistumisen salaisuus hyvässä häivyttämisessä? Millaisia häivytyssiveltivimiä käytät tai suosittelet? Tai millaisia et?

  t. Satunnainen kommentoija

 4. 4

  sanoo

  Anonyymi: Schollin voide on edelleen ykkönen. 🙂

  SiljaT: Hei kivaa,jo kolmas tuolla risteilyllä ollut lukija. Kaksi muuta ilmoittautuivat paikanpäällä.;)

  Satunnainen kommentoija: Kiitos. 🙂 Olen todella kova häivyttelemään enkä tykkää yhtään terävistä sävyjen rajoista, minkä vuoksi silmämeikkini yleensä ovatkin aika lällyjä. Levitän vaaleat sävyt liikkuvalle luomelle vaahtomuoviapplikaattorilla, mutta muuten käytän tummempien sävyjen kanssa pehmeää sivellintä jo ihan levitysvaiheeseenkin ja lisään väriä aina vaan pikkuhiljaa asteittain. 🙂

 5. 5

  sanoo

  Vitsi noi sun ripset <33

  Mutta en ite enää uskalla ostaa tollasia pyöritysmekanismi-tuotteita, koska yksikään omistamistäni ei ole toiminut! Huulikiilto, voidemainen luomiväri, valokynä ja glitterirajaus, joissa tuollainen systeemi oli on aina tuottanut pettymyksen joko sylkemällä tuotetta aivan liikaa tai aivan liian vähän tai vuotamalla tms… 🙁 Mutta enpä silmiäni kesäsin pahemmin rajaile, että kyllä minä taas syksyyn voin odottaa ja ottaa sitten paineita uudesta rajaustuotteesta:)

  Minkä merkin kulmavahaa voisit suositella? Jotain suht edullista? Ja mahd. värjäämätöntä… Oisko vinkkiä ? 🙂

 6. 6

  ninni sanoo

  Kuulostaapa lupaavalta tuotteelta! Miten hyvin tuolla tehdyt rajaukset pysyvät paikoillaan, eli lähtevätkö ne päivän mittaan leviämään?

  Olen itse suosinut rajauksissa kynää juuri sen takia, että nestemäiset tuntuvat leviävän helpommin. Nyt olisi kuitenkin aika ostaa uusi rajaus, kun vanha on melkein lopussa. Olisi huippua pärjätä yhdellä tuotteella, jolla saa sekä ilta- että päivämeikin.

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  hei! haluaisiksä suositella jotain kasvovoidetta, jossa on uv-suoja? joku spf 15-25. oon aina tavallisista aurinkovoidesta lätränny naamaan, mut mun naama ei oo oikeen tykänny! tai onhan niitä varmaa semmosiaki jotka on pelkästään naamalle tarkotettu? 🙂 onko tääl sun blogis mitää postausta niistä? =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *