Puts puts, puti puts.

Viimeinen puhdistusmaitoni, eli Weledan manteli-linjan Almond Cleansing Lotion otti ja loppui:

Tämä oli varsin mukava perusputsari, joka teki puhdasta jälkeä, mutta hellävaraisesti. Iho tuntui käytön jälkeen puhtaalta, mutta pehmoiselta. Silmämeikinkin tällä sai myös tarvittaessa pois, mutta suosittelen siihen tarkoitukseen jatkuvassa käytössä aina erillistä tuotetta.

Käytin tätä itse Sensain puhdistusliinan kanssa, jonka kanssa tämä oli loistava pari, mutta kokeilin tämän myös ihan ilman liinaakiin ja tämä toimi hyvin niinkin. Varsin hyvä ja riittoisa tuote siis! Hintaa tällä on vajaat 20 euroa, mikä on mielestäni tästä ihan kohtuullinen hinta. (Tosin itselleni kelpaisivat halvemmatkin, mutta luonnonkosmetiikan puolella vaihtoehtoja on edullisemmissa varsin heikosti.)

Vanha puhdistusemulsio tosiaan loppui, mutta mihin minä olen sen jälkeen siirtynyt?

No tähän suloiseen vekkuliin! Tämä hymyilevä naperon nassu on nimeltään Baby Face ja kyseessä on Lushin puhdistuspala, joka on tarkoitettu meikin poistoon.

Tuotteen jujuna on, että se sulaa iholla öljyiksi (tai no, oikeastaan myös voiksi sisällön huomioonottaen). Palaa voi käyttää joko hieromalla sitä käsien välissä ja hieromalla sitten öljyisiä käsiä kasvoille tai hieromalla itse palaa kasvoille. Itse leikkasin palan neljään osaan ja käytän vaihdellen kumpaakin käyttötapaa.

Koska tämä tuote on koostumukseltaan öljyinen (ja sisältää tosiaan myös sheavoita ja avokadovoita), ei tämä liukene iholta vesipesulla yhtään mihinkään. Lush kehottaa poistamaan tämän lämpimällä vedellä ja puuvillatukolla, mutta itse puolestani liputan tässäkin yhteydessä yhden suosikkituotteeni (tai oikeastaan apuvälineen) puolesta: Sensain puhdistusliina on ehdottomasti paras ystäväsi tätä käyttäessä! Ihosta tulee palan avulla pehmeä ja kosteutettu, mutta liinan avulla tämän saa taatusti kunnolla myös pois iholta.

Puhdistuksen voisi toki lopettaa tähän, mutta itse tykkään jatkaa meikinpuhdistusta vielä ihonpuhdistuksella. Varsinkin nyt, kun olen löytänyt ihonpuhdistukseen uusia ja ihania tuotteita!

Iltaisin tosiaan pesen ensin silmämeikkini pois Lumenen vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetulla poistoaineella, minkä jälkeen karkoitan loput meikistä kasvoiltani Lushin Baby Facella ja Sensain puhdistusliinalla. Baby Facea puolestaan seuraa tämä tapaus:

Tuote on Lushin Angels on bare skin, jonka on nimenomaan tarkoitettu ihonpuhdistukseen, ei meikin poistamiseen. Tuote näyttää näinkin veikeältä Lushin nettisivuilla:

Ja purkitettuna puolestaan tältä:

Koostumus on siis ehkä hieman samalainen, kun puuroituneessa couscousissa, jonka sekaan on heitelty jyväsiä (jotka ovat itseasiassa laventelin kukkia), minkä vuoksi tämä myös kuorii ihoa kevyesti. Ideana on, että tuotetta otetaan kämmenelle pieni nokare, sekoitetaan (tai no, minusta enneminkin muussataan…) se pienen vesitilkan kanssa ja hierotaan mössö kostutetulle ja meikistä puhtaalle kasvojen iholle. Lopuksi kasvot huuhdellaan vedellä puhtaiksi.

Tuotteen ideana on siis kuoria kasvoja kevyesti sekä ennenkaikkea poistaa mahdolliset puhdistustuotteen rippeet iholta. Olen tykännyt tästä kovasti Baby Facen käytön jälkeen, sillä ihoni on ihanan puhdas ja heleä sekä samalla kevyesti kuorittu kuitenkin ilman kiristävää tunnetta.

Toinen tällä hetkellä ahkerasti käyttämäni puhdistustuote on Lushin Aqua Marina:

Myös Aqua Marina on tarkoitettu ihonpuhdistukseen (eli ei jälleen kerran meikinpoistoon, vaikka toki kevyt meikkikin tällä varmasti lähtisi).

Aqua Marina on levärullan sisään käärittyä moussea, joka puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ihoa rauhottaen. Tämäkin tuote näyttää huomattavasti herkullisemmalta nettisivujen kuvassa kuin purkkiin survottuna:

Tuotteen tuoksu on samalla veikeän merellinen sekä saippuaisen puhdas ja vaikkei tämä ehkä näytäkään kovin kauniilta tuotteelta purkissa, on tämä silti todella ihanan tuntuinen sekä käsissä tuotetta ottaessa että kasvojen iholla tuotetta käyttäessä.

Tästäkin otetaan kämmenelle pieni nokare, joka mössätään tahnaksi veden kanssa ja tahnalla sitten puhdistetaan kasvot. Lopuksi iho huuhdellaan vedellä. Iho puhdistuu hyvin, muttei jää kiristäväksi vaan mukavan pehmeäksi ja rauhalliseksi. (Oma ihoni punoittaa tällä hetkellä helposti, mutta tämä ei ainakaan saa sitä punoittamaan yhtään.)

Tätä käytän tällä hetkellä yleensä aamuisin kasvojani puhdistaessa. Monet sanovat, että huuhtelevat aamulla kasvonsa vain vedellä tai pyyhkäisevät kasvovedellä, mutta itse tykkään puhdistaa ihon hyvin. Varsinkin nyt, kun kuorrutan ihon pinnan öisin melkoisilla voidekomboilla. Tuntuu mukavalta puhdistaa aamulla kasvoilta yönjäljiltä voidejämät ja hiki sekä mahdolliset irroneet ihosolut ja laittaa sitten uudet, päiväkäyttöön passelimmat voiteet puhtaalle iholle.

Sekä Angels on bare skin että Aqua marina säilyvät kumpikin hyvinä kolme kuukautta valmistuksesta, mikä on kyllä ihan riittävä aika, mikäli tuotteen ottaa aktiivikäyttöön. Lush on siitä ihana sarja, että se vähentää ehdottomasti purkkien jemmailua näiden lyhyehköjen käyttöaikojen kanssa, mikä on minulle ehdottomasti plussaa. Myös ajatus tuotteen tuoreudesta ja siitä, ettei sitä ole kyllästetty säilöntäaineilla on ehdottomasti minuun vetoava, vaikken mikään säilöntäaineiden välttelijä olekaan.

Täytyy muuten mainita vielä yksi erityisen ihana asia Lushin purkeissa.

Kaikissa purkeissa on tarra, jossa lukee tuotteen tehneen henkilön nimi sekä on henkilöstä piirroskuva. Ihana tietää, että tämänkin tuotteen teki juuri Monica 8.2.2010. Jotenkin vain niin suloinen yksityiskohta!

Onko joku muu innostunut Lushin (tai Weledan) putsareista?

PS. Ihoni huutaa ja kirkuu pelastusta! Pari koulutuspäivää altaissa lilluen, laivan kuivassa sisäilmassa oleskelu ja tulipalojen sammuttelu tekivät jo valmiiksi rottakuurin kuivattamalle iholleni todella paljon hallaa ja ihoni kuivahti ihan totaalisesti.

Toissapäivänä kuljin laivalla koko päivän pieni voidepurkki taskussa ja rasvasin kauttaaltaan hilseilevää kasvojeni ihoa tunnin välein. Eilen en voinut edes laittaa töihin minkäänlaista meikkipohjaa hilseilyn takia (enkä muutenkaan meikata ripsiväriä, kulmakynää ja tummien silmänalusten peittoa enempää telottuani hieman rannettanikin…) ja kävin reilun tunnin välein työpäivän aikana taputtelemassa kasvoilleni lisää kosteusvoidetta.

Kyllä osaa olla ihanaa mennä taas tänään töihin ah niin hehkeänä ja valmiina myymään meikkejä ja ihonhoitoa, kun itse näyttää suohirviöltä. ”Juu, tätä mäkin käytän, tahtoisitko sinäkin ostaa?” Saa nähdä, monessako yössä saan ihoni hoidettua takaisin kuntoon.

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Oletko kokeillut Bare Escentualin SPF 30 Natural Sunscreenia? Tuumin vain, että tuollainen voisi olla kesällä hyvä lisäillä meikin päälle päivän mittaan, tosin siinä on kai vain titanium dioksidia eikä sinkkiä.

 2. 2

  Jane sanoo

  Yöh, nuo laventelin kukat näyttää ihan toukilta. En pääse eroon tästä mielikuvasta ja tuo pelkkä kuvan katsominen etoo. En voi kuvitellakaan hierovani tuota naamaan. *puistatuksia*

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  voi voi, toivottavasti nassusi palautuu normaaliksi taas pian :|…
  baby face kuulostaa mielenkiintoiselta, hmmm…

  ja sitten tunnustus. ei en ole lipsunut ostolakostani mutta TIEDÄN ettei toisten ripsareita saisi lainata eikä edes kokeilla… nohh, kokeilin kuitenkin luvan kanssa kaverini maybelline falsies- mascaraa – oumaigaad :O!semisti tuuhennusta ( noh – olenkohan millään ripsarilla saanut sen enempää? ) ja pituuttakin kivasti sekä mikä parasta: piti taivutukset!!! myös, vaikka vietin koko päivän ulkona, ensin sumussa ja sitten ihan rehellisessä vesisateessa. harjallakin pääsi ihan ripsien juureen ja massa oli valmiiksi aika kuivaa eikä klimpannut muttei myöskään ollut _liian_ kuivaa… hmmm. aika kelpo tuote :)!

  /nanna

 4. 4

  sanoo

  Tekisi aivan sairaasti mieli tilata noita Lushin tuotteita mutta ei oikein tällä hetkellä pussin nyörit anna myöten..

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Onko Cleansing Lotion sama kuin puhdistusmaito? Kuinka sitä tarkkaanottaen käytetään ja pitääkö sen jälkeen käyttää vielä puhdistusgeeliä tms? 🙂

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Miksi silmämeikin puhdistukseen pitäisi olla erillinen tuote? Olen aina puhdistanut meikkini ihonpuhdistusaineella jolla puhdistan samalla kertaa meikit pois & ihon puhtaaksi. Mitään meikinjämiä ei koskaan jää kun pyyhin kasvovoiteella…

 7. 7

  sanoo

  Anonyymi: Olen kokeillut, mutta en ole käyttänyt. Vaikutti kyllä ihan hauskalta tuotteelta. Suomessa vaan hinta on vähän liikaa, olisiko ollut jopa n. 60 euroa jos en ihan pieleen muista. :/

  Jane: Hah! 🙂 Ihan kivoja nuo ovat kuitenkin käytännössä. 😉

  nanna: Voin tunnustaa, että kyllä mekin välillä kosmetiikkamonsterin äitini kanssa annamme toisen kerran kokeilla toisen uutta mascaraa, jos on joku uusi tai erityisen ihana tapaus tullut ostettua. Mutta hys, ettei kukaan ala vinkumaan asiasta… 😉
  Tekisi kyllä niin mieli kokeilla tuota uutuutta!

  Hannukkaz: Nyt vaan säästämään ja sitten hemmottelet myöhemmin niillä. 🙂

  Anonyymi: Sitä juurikin. Riippuu toki ihan tuotteesta, mutta yleensä riittävät yksinään käytettyinä. Putsari levitetään kuivalle iholle (joissakin tapauksissa kostealle iholle), hierotaan iholla ja putsarista riippuen huuhdellaan vedellä tai pyyhitään paperilla/vanulla yms. pois iholta. Riippuu ihan putsarista ja putsaajasta, jättääkö puhdistamisen tähän vai jatkaako toisella tuotteella.
  Pakkauksen ohjeet ja tuntu iholla kertovat parhaiten oikean käyttötavan. 🙂

  Anonyymi: Kehotan siksi käyttämään erillistä tuotetta, koska moni tuppaa jo valmiiksi käyttämään kasvoillaankin vähän turhan pesevää ja tujua ainetta ja jos sillä lähtee pesemään silmämeikkiä pois, ei se taatusti tee hyvää silmänympärysiholle. Vaikka jälki ei näkyisi nyt, näkyy se kyllä sitten myöhemmin. Toisilla maidoilla ja öljyillä saa hyvin ja hellävaraisesti silmämeikinkin pois, mutta monet geelit ja puhdistusvoiteet ovat liian tujuja tähän.
  Eli kyse ei ole siitä, etteikö meikki lähtisi vaan siitä, että se lähtee vähän liiankin tehokkaasti. 🙂
  Tässä kyseisessä putsarissa on alkoholia säilöntäaineena (ja sen kyllä haistaa koostumuksestakin), joten en lähtisi laittamaan tätä silmien lähelle jatkuvasti.

 8. 8

  Cloudberry sanoo

  Vähän sellanen olo että tästä kommentista tulee aivan hehtaari, beware. Voisin aloittaa siitä, että oot aivan mahtava! Olen erittäin huono kosmetiikan kanssa, enkä tiedä mitä tehdään milläkin voiteilla ja mömmöillä, mutta sinun ansiostasi olen kuitenkin pättänyt yrittää pitää parempaa huolta ihostani. Pitää ajatella tulevaisuutta edes siinä asiassa. 😉 Olen aivan liian pitkään laiminlyönyt ihoani, ja nyt on iskenyt lievä paniikki. Onko sinulla mahdollisesti jossain jo postaus kaikkien eri tuotteiden käyttötarkoituksista. esim. Mikä on seerumi, mikä on puhdistusmaito yms. Minulle on hieman mysteeri mm. tuo BareMinerals paketin mukana tullut Skin rev-er upper. (tähän väliin voikin sanoa kiitoksen siitä, että löysin BM:t sinun ansiostasi) Lyhyesti sanottuna, täällä päässä kaipaillaan postausta hc-kosmetiikkatumpeloille. 😀 Oot kyllä osoittautunut erinomaiseksi tiedonlähteeksi mitä kosmetiikkaan tulee. En voi ylistää tarpeeksi! Sinun innoittamana olen hankkinut jos vaikka mitä. Viimeisin hankinta on tuo OPI:n nail envy. Vahvoja pitkiä kynsiä odotellessa.. Saattaa myös olla, että minusta on kovaa vauhtia tulossa kynsilakka-addikti. nimim. Kaksi Head2Toe-tilausta jo takana. Hups.
  Että sellanen vuodatus, toivottavasti kaikki oleellinen käy ilmi minun sekavaakin sekavammasta kirjotelmastani 😀

 9. 9

  Laura sanoo

  Heti kuin nykyinen putsarini loppuu haluan kokeilla Lushia!Fresh Farmacy olisi varmasti sopivin iholleni, mutta tämä ei siis riitä meikinpoistoon? Ihoni on pintakuiva sekaiho ja minulla on lievä akne. Voisiko Ultrabland olla sopiva vaihtoehto Baby Face-tuotteelle, onko se siis yhtä rasvainen?

 10. 10

  sanoo

  Pyh ja pah suohirviö! Olen se tyttö joka eilen tuli sulle työpaikallasi sanomaan, että luen blogiasi, ja sanonpa vaan, että näytit yhtä nätiltä kuin aina kuvissakin! Vaikutat tosi kivalta ja oot tosiaan todella nätti! 🙂

  P.S. Mun piti ostaa eilen meikkivoidesivellin, ja nyt harmittaa, kun en kysynyt sulta apua sen valinnassa.

 11. 12

  sanoo

  Lähden viikon päästä Milanoon ja pitänee varautua siihen, että Lushista tulee ostettua vähän kaikenlaista. Tuotteet ovat nimittäin Italiassa tuotteesta riippuen aika paljonkin halvempia. Shampoopalat jopa puolet ja saippuat muutaman euron halvempia. Ei varmaan auta muu kuin ottaa tyhjä matkalaukku mukaan. 😀

 12. 14

  sanoo

  Hello. Tämä ei liity aiheeseen mutta koska sinulla on tältä alueelta niin iso tietämys ja itse harvemmin kyselen tuotetietouden perään, ajattelin kiusata sinua kysymyksellä koskien meikkipuutereita.

  Nyt näyttää siltä että Youngblood alkaa olla lopuillaan ja vaikka aivan loistava tuote onkin ollut, en enää jaksa innostua pyörittelemään kabukin kanssa unisina aamuina ja koska siveltimien peseminen ei kuulu myöskään lempiharrastuksiini, haluisin löytää tälle seuraajan, astetta helpommasta ja nopeammasta päästä.

  Mietin että minulle ideaalein vaihtoehto on meikkipuuteri koska se on nopea, siisti ja helppo. En myöskään käytä meikkiä kuin osaan kasvojani (T-alue) koska ihoni on melko tasaisen värinen sekä hyväkuntoinen.

  Minulla on kovat mutta yksinkertaiset vaatimukset (ja tietenkin oikean sävyn metsästäminen on aina oma rulianssinsa).

  Tuote tulee olla "mahdollisimman luonnollinen" eli toisinsanoen lähes näkymätön iholla. Tuotteen ei tarvitse olla kovin peittävä, ainoastaan nenän pienoisen punoituksen ja rasvoittumisen poissa pitämiseksi. Pelkkä puuteri on kuitenkin ollut käytössä liian kevyt.

  Ihotyyppini melkolailla tiedätkin. Se on kuiva ja herkkä ja aktiivikäytössä puhdistuksen ja kosteutuksen puolella minulla onkin REN:in herkän ihon tuotteet.

  Viimeisimpinä kokemuksina minulla on kokemusta Cliniquen Almost Powderista ja pidin tuotteesta kyllä aina siihen asti kun se lähes uutena tippui vessanpönttöön ja katosi jonnekin päin viemäristön elämää…

  Mietin kuitenkin myös Diorin ja Shiseidon vaihtoehtoja. Onko sinulla millaisia kokemuksia niistä?

  Shiseidon kiinnostaisi ihan sen perusteella mitä luin käyttäjäkokemuksia Sephoran sivuilta. Ihonhoidon puolelta olen tykännyt kovastikin sarjan tuotteista mutta värikosmetiikkaa en ole koskaan kokeillut…? Shiseidon meikkipuuterit olivat kärkipäässä käyttäjäpisteytyksen mukaan Sephoran sivuilla… Tiedä häntä.

  Vielä yksi kysymys, miksi Cliniquen samasta puuterista on erilaisia variaatioita saatavilla? Sama tuote voidaan myydä niin pyöreässä kuin suorakulmion muotoisessa pakkauksessa ja sama tuote voidaan myydä myös siveltimen tai sienen kanssa? Todella outoa. Ja tietenkin täällä Suomessa ei ole mahdollisuutta valita näistä. 🙁

  No, kiitos jos jaksat vastailla.

 13. 15

  Anonyymi sanoo

  Sinulla oli videopostaus noista Lushin saippuoista. Siitä katsoin, että olit pistänyt saippuapalasia ilmeisesti Minigrip-pusseihin. Käytätkö sitä mini-kokoa vai jotain muuta kokoa ja miten pieniksi paloiksi olet saippuasi leikannut? Anteeksi jos on tyhmä kysymys ja kiitos jos vastaat…

 14. 16

  toinen anonyymi sanoo

  Minusta tuntuu, että hankaan liikaa silmiä kun puhdistan meikin öljyllä tai perusvoiteella, kun taas vaahtoputsarilla lähtee hankaamatta, mutta toisaalta ei olisi kiva myöhemmin huomata että se tekee ryppyjä :O

 15. 17

  Anonyymi sanoo

  Lushin tuotteet kyllä kuulostavat mukavilta, mutta melkein kaikki mitä olet täällä esitelly, ovat olleet tosi rumia :/. Palasaippuat mukaan lukien, ja nuo naamamömmöt kaikista kaikista ällöimpiä :(.

 16. 18

  masis sanoo

  Mikä olisi puhdistava mutta hellävarainen sekaiholle johon tulee jonkin verran näppylöitä ja paljon mustapäitä? Alan kuitenkin olla jo ihan aikuisen ikäinen, vuosia sinua vanhempi, mutta naamassa on ikuinen teini-ikä.

  Nyt on naama pintakuiva, johtunee sitten niistä liian vahvoista puhdistusaineista. Joskus olen lääkärissäkin käynyt mutta sain vain niin tolkuttomasti kuivattavaa rasvaa että ei sitä uskaltanut edes käyttää. Rottakuuriakaan en lääketieteellisistä syistä oikein voi hakea.

 17. 19

  sanoo

  Cloudberry: Kiitos ihanasta kommentista! 🙂
  Mistään ei tuollaista postausta oikein löydy, mutta esim. seerumeista ja niiden ideasta on tullut höpöteltyä postauksissa, joissa loppuneista/uusista seerumeista puhutaan. Jos ei löydy valmista tunnistetta, niin tuon oikean reunan haku-toiminnon avulla löytyy mahdollisia vastauksia. Ja jos joku tuote mietityttää eikä vastausta löydy, niin sen kun vaan kysymään.:)

  Laura: Osaan vaan puhua niiden tuotteiden puolesta, joita olen itse kokeillut. Epäilisin kuitenkin, että tuo Ultrabland saattaa jäädä tuntumaan liian rasvaiselta, sillä siinäkin on öljyjä ja vaatii kuitenkin ilmeisesti sen pyyhkeellä/vanulla yms. poiston. Osaisiko joku paremmin tietävä kommentoida?

  Erika: Heh, kiva kuulla, ettei ollut muiden silmään ihan niin paha ilmestys kuin omaan silmään. 😉
  Ei se mitään, että unohdit, sillä juuri se minkä olisin sinulle muutenkin tahtonut ehdottomasti myydä oli loppu. Kicksin oma meikkivoidesivellin on mielestäni aivan loistava ja hintaa on vain 12 euroa. On kuitenkin ollut niin loistava, ettei sitä ole ollut muutamaan viikkoon toimittaa myymälöihin, mutta ehkä mahdollisesti ensiviikolla jo tulisi. Sitä odotellessa kurkkaa tämä pstaus: http://ostolakossa.blogspot.com/2009/04/paiva-65-pyykkipaiva.html

  Suski: Jep. 🙂

  Elina: Ei muu auta. 😉

  Esikko: Dream Creamista saamallani näytteellä olenkin juuri elvytellyt kroppani ihon kuntoon. 🙂

  juárez: Dior ja Clinique ovat omia suosikkejani ja kumpikin on todella luonnollinen, mutta kyllä Clinique silti vie luonnollisuudessa voiton ja olisi varmasti sinulle sopivampi. Shiseidosta olen kuullut hyvää kommenttia myös ja kädelle kokeiltuna tuntui hyvältä, mutta koska en ole koskaan varsinaisesti myynyt sarjaa, en ole kokeillut tuota kasvoille. Jos siis päädyt siihen, niin muista tulla kertomaan kokemuksia!
  Olen itsekin miettinyt tuota Cliniquen rasiaa Almost Powder makeupin kohdalla. Koska en ole ollut sarjan kanssa virallisesti tekemisissä kuin 1,5 vuotta luulin itseasiassa joskus tuon litteämmän rasian olevan vain tuotteen vanhempi painos, mutta ilmeisesti asia ei olekaan näin. Olen siis itsekin pohtinut samaa, mutta vastausta minulla ei ole antaa.

  Tietääkö joku Cliniquesta enemmän perillä oleva tästä lisää?

  Anonyymi: Säilytän saippuoita minigripeissä. Pusseissa olevista paloista on leikattu noin 1/4 tai hieman vähemmän kokeiluun ja leikkaan aina 100g saippuasta haluamani kokoisen viipaleen käyttöön. Liian pieneksi palaa ei kannata leikata, silä käyttä ei ole enää sitten kovin mukavaa, mutta 1/4 pala on minusta sellainen mukavan kokoinen käyttöön. 🙂

  toinen anonyymi: Jos vaahtoputsari ei tunnu liian tujulta, niin käytä ihmeessä. 🙂

  Anonyymi: Niin, kaikkea ei voi aina saada kerralla. 🙂

  masis: Puhdistustuotetta ilmeisesti siis hait? Minusta sinunkin ihollesi voisi hyvinkin sopia aina suosittelemani Erisanin Hoitava puhdistusgeeli, joka puhdistaa hyvin olematta kuitenkaan liian tuju. 🙂

 18. 20

  sanoo

  YHYY! Lushit tuoksuu taivaalliselle ja mielettömälle ja kaikkea. Tekevät ihosta ihanan pehmeän ja hyvälle tuoksuvan. Haluaisin rakastaa niitä. Helliä niitä kylppärissäni. Tuhlata niihin omaisuuteni… Mutta sen jälkeen, kun tuhlasin 40euroa "kokeiluihin", sain aikaseksi täydellisen pehmeän ihon, jossa oli kuumottavia tulipunaisia alueita -> ei hajuherkälle iho. YHYY! :'O

 19. 21

  sanoo

  Lushin Ultra Bland -puhdistusaineesta kun tuli puhe, täytyy mainita että itselleni se sopii paremmin kuin Baby Face (oma ihoni on herkkä, pintakuiva sekaiho). Pyyhkiytyy pois kostealla vanulapulla ja jos ei tykkää siitä hitusen tahmeasta pinnasta jonka aine jättää, se lähtee kevyemmällä aineella pois (mulla käytössä mm. Herbalism ja Coalface, joka nyt toisaalta ei kauhean kevyttä ole, muttei yhtä tujusti pesevä kuin Fresh Farmacy…). Miinusta antaisin tuotteen hajusta, itse en ole hunajantuoksun ylin ystävä. Mutta toimivassa tuotteessa tuoksun kestää. 🙂

  Puhdistusliinavinkki on hyvä, toimii varmasti myös Ultra Blandin kanssa. Pitääpä hommata sellainen ja kokeilla, hyvä kun mainitsit! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *