Puhdasta tuli!

Kuten vähän aikaa sitten kerroin, kului minulta jälleen loppuun yksi kuivashampoo. Oli jo toki aikakin, sillä tuo kyseinen kuivashampoo on yhä edelleen peruja niistä toissakesän (!!) Englannin hamstrauksista, joiden kanssa vähän ehkä innostuin liikaakin…
Loppunut kuivashampoo oli tällä kertaa TRESemmeä ja nimeltään Instant Refresh.
Ei käy kieltäminen, tuote oli juuri nimensä mukainen, eli tämä oli todellakin kuivashampoo eikä hiuspuuteri.  
Raikkaan tuoksuinen hiuspuuteri jätti hiukset todella puhtaan ja rasvattoman tuntuisiksi, muttei antanut niille mitään suurempaa tekstuuria. Tuote on siis parhaimmillaan juuri niille, jotka tahtovat kuivashampoolta vain sitä hyvää ja raikasta puhtautta.
Instant Refresh ajoi asiansa loistavasti, mutta koska olen itse enemmän hiuspuuteri-ihminen ja pidän tekstuurista ja rakenteesta, jätän tämän jatkossa kauppaan.
Jos olet nimenomaan puhdasta tunnetta hiuksissasi rakastava, on tämä pika-apu varmasti sinun juttusi. Tuote irtoaa lähes jokaisesta marketista ja kempparista noin 8,90 euron hintaan ja on mukavan riittoisaa 200 ml pakkauksessaan.
Oletteko kokeilleet tätä? Mitä piditte?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tämä on itse asiassa oma suosikkini! Mutta pidänkin juuri siitä, että tuote tuo puhtaan tunteen hiuksiin eikä niissä tunnu olevan mitään ylimääräistä. Olen muutenkin huono käyttämään mitään "hiusmömmöjä", pidän luonnollisen tuntoisesta tukasta 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Heippa!

  Ei nyt ihan tähän liity kysymykseni, mutta vilahti aikaisemmissa postauksissasi Nivean BB-voide..joko olet kokellut sitä ja mitä mieltä olet?

  Itse nykyisin BB-voiteita käytän paljon niiden näppäryyden vuoksi, mutta miten en osaa käyttää tätä Niveaa lainkaan? Naama jää ruskeille viiruille ja naarmuille, epätasainen jälki siis. Lisäksi light oli omaan makuuni liian tumma. Säästin putelin kesälle ruskettuneemmalla iholle ja katsotaan josko sillä saisi joskus aikaan tasaisempaakin jälkeä. Niinpä marssin kauppaan ja palasin luottovoiteeseeni: Lumenen BB! 🙂

  Kiitos muuten loistavasta blogista. Olen tätä jo muutaman vuoden seuraillut, en tosin juurikaan kommentoinut koskaan. Monia hyviä tuotevinkkejä olen saanut sinulta, sekä alati kasvavan kiinnostuksen hoitaa ja hemmotella itseäni!

  Aurinkoista kevättalven odotusta sinulle!

  T: Sanna

 3. 3

  sanoo

  En ole kokeillut, mutta ihanaa kun vinkkaat meitäkin, jotka kaipaamme kuivashampoolta just sitä, että se tekee tukan puhtaan näköiseksi! Mä olen viimeaikoina luottanut Klippoteketiin kuin vuoreen, mutta miksen tätäkin vaikka koklais? Kiitos vinkistä =)

 4. 4

  sanoo

  Tää on mun ehdoton suosikkini! Hiuspohjani rasvoittuu tosi herkästi, ja tällä saan pidennettyä pesuväliä mukavasti. Tosin luonnonkihara saattaa toisinaan tarvita kostutusta ihan pelkkään taltutukseen…

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Ostin pari viikkoa sitten ja ollut mun pelastut! Klippotekettiin verratuna tä on mahti! Jättää hiukset moneks päiväks puhtaaks! Saa hiukset tosin näyttämään aika vaaleille mutta eipä haittaa. Suosittelen kyllä, mun aamujen pelastus.
  -I

 6. 6

  Mari sanoo

  Yksi minun suosikeistani myös, nimenomaan pesuvälin pidentämiseen. Vaikka tuote ei juurikaan anna tukea, se tekee hiukseni silti ihanan ilmaviksi. Hiukseni ovat pitkät, mutta melko kerrostetut jolloin päällimmäiset kerrokset nousevat tällä päänahasta mukavasti. Plussaa myös tuoksusta, minusta tämä tuoksuu ihanalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *