Puhdasta myrkkyä?

Tänään otetaan pikakatsaus hajuveteen, jonka nimessä on pieni vilunväristyksiä, kauhua ja ennakkoluuloja herättävä sana, mutta joka ei silti ole ollenkaan niin pelottava, kuin mitä sen nimi ehkä antaa ymmärtää.

Tuo pieni sana saa sen nimessä saa kuitenkin aikaan sen, ettei siihen ole uskallusta tai kiinnostusta kaupassa tarttua, vaikka ehkä syytä olisikin.

Kyseessä on nimittäin yksi Diorin Poison-tuoksuperheen jäsenistä.

Vuonna 2004 lanseeratussa kolmen tuoksunenän yhdessä taitelemassa Pure Poison -tuoksussa ei ole minusta alkuperäisen vuoden 1985 Poisonin kanssa paljoakaan muuta yhteistä kuin sana poison, valmistaja ja pullon malli.

Pure Poisonin pullosta on tehty helmimäisen näköinen ja jo silläkin on haluttu viestittää tuoksun olevan selvästi alkuperäistä, hieman myskisen voimakasta Poisonia kevyempi.

Pure Poison on kukkainen tuoksu, jonka tuoksussa on hieman kukkaisenmakeaa gardeniaa ja jasminia sekä puisen pehmeää, mutta raikasta santelipuuta. Lisäksi appelsiini ja mandariini antavat tuoksuun pientä lisäraikkautta. Kukkaisen appelsiininen bergamotti antaa myös tuoksulle ihanaa raikasta, mutta naisellista vivahdetta. Minusta tämä on aivan ihana jasminin ja bergamotin liitto!

Victoria Beckhamin Intimately Beckham -tuoksussa on muuten melko paljon samaa kuin tässä tuoksussa!

Minusta Pure Poison on klassisen naisellinen, aikuismainen ja seksikkään viettelevä tuoksu.

Onko Diorin Pure Poison jollekin tuttu tuoksu? Kuka myöntää, että pelkkä sana ”poison” on riittänyt karkoittamaan kaiken kiinnostelun tuoksun haisteluun?

PS. Ostolakkokirppikselle on tullut myyntiin hieman meikkejä, mm. Diorin luomivärejä!

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Suuret kiitokset tästä postauksesta! Kerran yhden kaupan poistomyynnissä oli tuota Beckhamin Intimatelyä, mutta ainoastaan testeri jäljellä, ja sen jälkeen olen tuota tuloksetta monesta paikkaa etsinyt. Pitääkin mennä tuoksuttelemaan tuota Pure Poisonia, jos vaikka tykästyisin! 🙂

 2. 3

  sanoo

  Kiitos kun sanoit tosta ostokirppiksen meikki myynnistä, oli kyllä herkullisia! ps. kynsilakat vois olla aika kovaa huutoa jos semmosia pistät myyntiin joskus 😉

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  musta toi kuulostaa pelottavalta just sen takii ku siin lukee toi poison 😀

 4. 6

  sanoo

  Ei tuo poison nimi oikein missään tunnu, kun koulun takia käsittelee oikeita myrkkyjä eikä nekään pelota.
  Ja myrkkyä nuo kaikki hajuvedet taitaa olla, jos niitä juomaan alkaisi 😛

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Oon jotenkin tosi ilonen sun puolesta että sait ton ostolakkokirppiksen pystyyn! 🙂 Oon lukenu tätä blogia parisen vuotta ja koko ajan ootellut että millon se virve saa tuota kosmetiikan määrää vähennettyä… 😀 Sitten kun oot myyny kaikki ylimääräiset tavarat niin saat kyllä tehdä samanlaisen postauksen kosmetiikan määrästä kun olet kerran aikaisemminkin tehnyt, mä haluan nähdä! 😀

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Heippa!

  Osaisitkohan auttaa minua tässä asiassa..

  Luin tuon Biotherm deo pure-postauksesi, ja päädyin ostamaan kyseisin dödön. Mutta tuossa sinun dödösi etiketissä lukee

  "antiperspirant roll-on
  with tri-active mineral complex"

  ja omassani

  "antiperspirant roll-on
  with mineral complex"

  …Ja tulin miettineeksi että jos otinkin sieltä hyllyn perältä vanhentuneen tuotteen? 🙁 Tämä vaan jäi häiritsemään, kiitos jos osaat vastata.

 7. 10

  Anonyymi sanoo

  Äidilläni on ollut pure poison monta vuotta, ja minä hullaannuin siihen heti. Harmi kun en raaski itselleni sitä ostaa, jotenka verotan äidin pulloa aina kun käyn hänen luona 😛

  Heini

 8. 11

  Anonyymi sanoo

  Aivan mitenkään kyseiseen postaukseen liittymättä pitää kysyä yksi juttu:

  Jumetuin tänään töissä kahvitauolle hiukan pidemmäksi aikaa kun joku oli tuonut luettavaksi kosmetiikka-alan lehden, jonka nimeä en tietenkään tarkasti enää muista… Olisikohan ollut GCI magazine tai joku vastaava – joka tapauksessa kyseisen toimialan ammattilehtiä, jossa käytiin läpi mm. erilaisia uusia tieteellisiä tutkimuksia eri raaka-ainesiin liittyen ja uusia tuotelanseerauksia jne. Ihan pro tekstiä, ei siis mitään naistenlehtien hömppää 🙂

  Satutko itse seuraamaan tarkemmin netistä tai jostain lehdistä, mitä alalla tapahtuu?

 9. 12

  sanoo

  Myönnän olevani niin vanha, että omistan aidon alkuperäisen Poison-pullon 80-luvulta. Ja se on tyrmäävää ainetta. Päässä alkaa napsua kun ajattelenkin sitä!

  Tuoksuttelin hyyyvvin varovasti näitä uusioversioita kaupassa ja Midnight Poison miellyti nenääni.

  ps. sitä alkuperäistä ei voi käyttää. Pidän sitä vitriinissä mahdollisten murtovarkaiden varalta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *