Project RunOut

Jes, shampoo-projektini etenee varsin mallikkaasti, sillä yksi shampoistani loppui jälleen.

Tämä oli jo toinen loppuunkuluttamani kappale Aussien Aussome Volume (ent. Real Volume) shampoota ja tykkäsin tästä edelleen. Tämä pesee hyvin ja kunnolla, muttei kuitenkaan omaan makuuni liikaa. Tarkempia kommentteja voit lukea tästä postauksesta.

Nyt shampoopulloja on enää (taas…) jäljellä kolme kappaletta, jotka varmasti kuluvat loppuvuoden aikana tyhjiksin.

Jäljellä ovat XZ:n Tyrnishampoo, MOP:in Hydrating Shampoo sekä TRESemmen moisture Rich shampoo. Jälkimmäisinkin on jo onneksi kulunut arviolta puoleen väliin, eli hyvältä näyttää.

Lisäksi omistan samplet muutamasta Lushin shampoopalasta ja pakkasinkin niistä kaksi reissulaukkuuni mukaan niiden näppärän koon ja painon vuoksi.

Mikä minua tällä kertaa kiinnostaisikin tietää olisi se, käytättekö te aina saman linjan shampoota ja hoitoainetta yhdessä? Tai ostatteko aina molemmat, vaikka saattaisittekin käyttää linjoja välillä ristiin? Ja ennen kaikkea: Kumpi loppuu ensin, shampoo vai hoitoaine?

Itse saatan joskus ostaa molemmat, mutta en useinkaan käytä niitä yhdessä. Ja hoitoaine on aina se, joka loppuu ensin.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  En ole koskaan oikein jaksanut käyttää kumpaakin tuotetta samaa sarjaa, ja olen yleensä myös ostanut purkit aina erikseen. Shampoo kuluu täälläkin huomattavasti hitaammin kuin hoitoaine, varsinkin nyt pidemmillä hiuksilla.

  Nyt kun olen siirtynyt suurimmaksi osaksi CO-pesuun, on tuo ero kulutustahdissa melkoinen ;>

 2. 2

  Jenni sanoo

  Ei ole saman linjan sh+ha käytössä, mutta joskus on ollut niinkin esim. Tigien kohdalla (joita en kyllä enää pidennysten takia voi käyttää, mutta eipä nuo loppujen lopuksi niin kummoisia olleet muuten kuin pakkausten ja hajujen suhteen). Ja ensin loppuu kyllä shampoo. 🙂 En edes tiedä onko käyttämästäni Joicon kosteuttavan shampoon kaveriksi hoitsikkaa, Four Reasonsin kosteuttavaa hoitsikkaa käytän.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Hmm.. täytyy myöntää, ettei itselleni ole koskaan tullut mieleenkään, että shampoo ja hoitoaine voisivat olla eri merkkisiä. Mutta miksipä ei? Ja hoitoaine loppuu aina ennen shampoota. Aina.

  Et ilmeisesti ole mikään shampoon lutraaja..? Mulla esimerkiksi yksi tuollainen XZ shampoo kuluu loppuun joskus jopa alle kuukaudessa! Veikkaisin, että itse lutraisin nuo kolme shampoota loppuun syyskuun puoliväliin mennessä. 😛

 4. 4

  sanoo

  Pääsky: CO-pesu tasoittaa tosiaan kivasti. 😉

  Jenni: Sehän noissa Tigeissä tosiaan lähinnä on yleensä erityistä vain. 🙂

  Anonyymi: Kyllä minä ihan kiitettävästi lutraan, sillä pesen yleensä joka toinen päivä ja vaahdotan aina kahdesti, eli käytännössä kuin käyttäisin päivittäin. Eli kuluvat varmasti ihan hyvässä ajassa loppuun. 🙂

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  tottakai samaa sarjaa ja hoitsikka loppuu ekana, kuten on jo aikaisemmin todettukin :)!

  /nanna, joka juuri palasi reissusta ja alkaa nyt lukea sillä aikaa ilmestyneitä postauksia 🙂

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  shampoo loppuu AINA ensin:D Ja käytän kyllä ihan sikinsokin eri merkkejä=) Nyt käytössä on frank provorstin shampoo ja john friedan hoitsikka!

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Mulla on joku ihmeen pakkomielle ostaa aina saman sarjan shampoo ja hoitoaine. Meinasinkin heittää henkeni kun äiti oli ostanut mulle varastoon kaksi shampoota, muttei niihin kuluvaa hoitsikkaa 😀 Onneksi kuitenkin shampoon loputtua hoitoainetta on vielä puoli pulloa jäljellä, eli shampoo kuluu ehdottomasti nopemmin..

 8. 8

  sanoo

  Mulla on aina kampaamotason hoitotuote, mutta shampoo on yleensä lähimarketin hyllyltä (tällä hetkellä jokin TREsemme, mahdollisesti jokin väriä säilyttävä? kamala en muista nyt!) – ja shampoo on myös se joka kestää puolet hoitoaineen käyttöajasta.

  Ehkä se johtuu siitä että kun jostain aineesta maksaa viisinkertaisen hinnan shampooseen nähden, niin sitä todellaki käyttää vain sen verran kuin on todella tarpeen.

 9. 9

  sanoo

  Minulla loppuu shampoo ensin, varsinkin, jos on käytössä tuote, joka ei vaahtoa kunnolla. Minä kun en oikein osaa uskoa, että ilman vaahtoa tapahtuu puhdistusta 🙂

 10. 10

  sanoo

  Jos ostan molemmat, käytän niitä aina yhdessä, en koskaan erikseen. Toisaalta ostan vain harvoin saman linjan shampoon ja hoitsikan – oikeastaan vain Tigin tapauksessa.

  Siitä kyllä yllätyin että sulla on vieläkin tuo TreSemme – jos se siis on se sama minkä aikoinaan sait testaukseen. Itse olen käyttänyt jo 2 TreSemme -pulloa sen jälkeen, kun tuote markkinoille ilmestyi, ja vaikka kuinka monta muuta shampoota! 😀 Taidan olla varsinainen lutraaja, plus että tuota tukkaa on aika paljon ja vieläpä rasvoittuvaa sorttia – pitää pestä miltei päivittäin. Onko sinulla Virve antaa vinkkiä, miten saan vähennettyä shampoonkulutusta, ts. rasvoittumisen kuriin? Käytän yleensä juurikin Aussien, Tigin ja XZ:n shampoita ja satunnaisesti muita merkkejä. Joskus tuntuu että tukka pitäisi pestä kahdestikin päivässä!

 11. 11

  sanoo

  Minulta loppuu aina shampoo ensin, varsinkin, jos käytän tuotetta, joka ei vaahtoa kunnolla. En taida oikein uskoa, että puhdasta syntyisi ilman kunnon vaahtoa 🙂

 12. 12

  sanoo

  Häh, minulla shampoo kuluu ehkä 10 kertaa nopeammin kuin hoitoaine!! Pitäisi varmaan lutrata sitä hoitoainetta enemmän. Aussien 3 minutes miracle -hoitoaine on ainoa pois pestävä hoitoaine, jota käyttäessä huomaan hiuksissa positiivisia eroja. Muiden pois pestävien hoitoaineiden kanssa en ole koskaan huomannut hiuksissa mitään eroa käytinpä niitä tai olin käyttämättä. Ehkä käytän niitä sitten liian pieniä määriä…

  Itse käytän yleensä eri merkkistä shampoota ja hoitoainetta, koska niille on aika erilaiset vaatimukset minulla. Shampoona SIM:n System 4 päänahkaa hoitava shampoo (olen herkkäihoinen ja lisäksi en halua tukkia päänahkaani silikonilla) ja hoitoaineena Aussien 3 minutes miracle se pitkille hiuksille tarkoitettu käytössä tällä hetkellä.

 13. 13

  Anonyymi sanoo

  Varsinaisia hoitoaineiden lutraajia täällä siis! Tai sitten mä en vaan osaa käyttää hoitoainetta oikein, mulla loppuu _aina_ shampoo ennen hoitoainetta. Yleensä yksi hoitoainepullo riittää 2 shamppoo pullon ajaksi. Pitäisiköhän lisätä hoitoaineen määrää? 😛

 14. 14

  viv sanoo

  Hoitoaine tuppaa loppua aina viikkoa ennen shampoon loppumisa, näin on ollut niinkauvan kun muistan! Se viikko täytyy aina kärsiä vaan hiuksiin jätettävällä hoitsikalla, koska uudet putelit täytyy aina alottaa samaan aikaan taikka muuten.. 😀

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  Itselläni kuluu shampoo huomattavasti nopeammin kuin hoitoaine. Minua rajoittaa paha hajusteallergia ostoksiani, joten jos olen löytänyt jotain sopivaa, joudun pysymään siinä eli shampoona ja hoitoaineena käytän kaikkia hajusteettomia tuotteita.

  Ihanaa muuten lukea erinlaisista kosmetiikasta, itse en pysty sitä käyttämään, kun hajustetta tungetaan melkein joka paikkaan eikä ihottuma tai verta vuotava pää nahka ole kaunista katsottavaa.

  Tässä muuten vinkki apteekin tuotteille ja Erisanille; tehkää pulloistanne hieman esteettisempiä. rakastan kauniita pulloja ja purkkeja ja harmittaa kovasti kun ne ovat niin tylsän näköisiä.

  Johanna

 16. 16

  sanoo

  Aina samaa merkkiä ( Redken ), mutta vaihtelen tuotteita. Tällä hetkellä käytössä UV-shampoo ja kaksi eri hoitoainetta plus sitten tehohoito vielä erikseen. Redken on merkkinä muuten aivan huippulaadukas 🙂

  Shampoo loppuu aina ensin ja ostankin yleensä tuotteen tyyliin 2 shampoota ja 1 hoitoaine.

 17. 17

  Anonyymi sanoo

  Laitatteko te muut hoitoainetta myös pituuksiin, kun se kuluu niin nopeasti? Itse olen tottunut laittamaan vain latvoihin, joten shampoo ja hoitoaine kuluvat suurin piirtein samaa tahtia. Tällä hetkellä en kuitenkaan käytä hoitoainetta, vaan huuhtelen pesun jälkeen viimeisenä hiukset jääkylmällä vedellä – ajaa suurin piirtein saman asian eli sulkee hiussuomut. Pesen hiukseni apteekin Lactacyd-pesunesteellä (!), koska olen ilmeisesti herkistynyt jollekin tavallisissa shampoissa käytettävälle aineelle, ehkä SLS:lle. Erisaninkin hajusteeton ja väriaineeton shampoo sai aikaan hirveän kutinan ja punoituksen. 🙁 Onneksi tilanne on kuitenkin parantunut Lactacydin myötä eivätkä hiuksetkaaan näytä pahalta! -Mariia

 18. 18

  Anonyymi sanoo

  Yleensä on saman sarjan shampoo ja hoitoaine käytössä, aiemmin kului loppuun shampoo ensin, mutta tigeihin siirryttyäni kulumisjärjestys on heittänyt häränpyllyä ja nytpä siis hoitoaine loppuu ensin. Saatan kuitenkin ostaa jonkun toisen hoitoaineen sitten loppuun kulutettavan shampoon rinnalle.

  Osaisitko muuten vinkata mitään; mun hiuslaatu on pehmeä ja liukas, vaikka tukkaa onkin kohtalaisesti. Kovin äkkiä pesun jälkeen hiukset kuitenkin valuvat pitkin päätä ja jopa rasvoittuvat (jos en käytä jotain kohottajaa pesun jälkeen ja föönaa hiuksia). Ne rasvoittuvat siis ihan yhdessä päivässä, en voi kuvitellakaan esim. illalla peseväni hiuksia ja aamulla jättäväni ne auki, koska rasvaisuus on jo selvästi havaittavissa. Olen siis käyttänyt kohottajaa hiuksissani ja joka toinen päivä suihkinut niihin Klippotekin kuivashampoota, jotta niitä ei tarvitsisi joka aamu pestä. Tämä on kuitenkin ongelman peittämistä, sillä nehän edelleen rasvoittuvat minkä ehtivät. Onko mitään vinkkiä, mitä tuotetta voisi yrittää? t. Apuli

 19. 19

  sanoo

  Mulla yleensä 3 shampoota käytössä: perusshampoo, blondishampoo ja joku puhdistavampi (juuri nyt Paul Mitchell Super Strong Daily Shampoo, Lush Daddy O ja Lush Rehab). Ja sitten 2-3 eri hoitoainetta: perushoitoaine sekä tosi superhoitava (tällä hetkellä sama Paul Mitchellin hoitoaine sekä Kiehlsin joku auringonkukkanaamio). Hoitoaineet kuluu aina ekana loppuun. Ja juuri nyt on hyvän aurinkosuojashampoon+hoitoaineen etsintä käynnissä koska elokuussa tiedossa lomamatka lämpimässä kohteessa.

 20. 20

  sanoo

  Eheii, en ostele saman merkin tai sarjan hoitoaineita, vaan luen takatekstit ja ostan mikä kuulostaa hyvältä. Joskus kuitenkin saatan ostaa saman merkin ja jonkun toisen 🙂
  Mulla taas kuluu loppuun kyllä shampoo ensimmäisenä!

 21. 21

  Anonyymi sanoo

  Omistan erittäin paksut hiukset ja kaikki hiustuotteet loppuvat hetkessä. Erityisesti shampoot! Itselläni kyllä hoitoaine kestää melko kauan, se riippuu ehkä laadusta, sillä jotkut levittyvät tosi hyvin ja joitain tarvitsee lutrata aika paljon. Käytän TRESemmen shampoota ja hoitoainetta ja vielä lämpösuojaakin. Olen tyytyväinen merkkiin ja käytän niitä aina yhdessä.

 22. 22

  Anonyymi sanoo

  Yleensä ostan aina samasta sarjasta shampoon ja hoitoaineen, mutta joskus on poikkeuksiakin 🙂 mutta loppujen lopuksi, ei se maailmaa kaada jos ne ovat eri sarjoista!

  Hoitoaine loppuu ihan aina ensin. En ymmärrä miksi hoitoaine-purnukat tehdään aina pienemmiksi.. Varmaan siksi että sitä on tarkoitus laittaa vain latvoihin, niin sitä ei mene niin paljon kuin shampoota. Mutta kyllä sitä vaan menee! 😛

 23. 23

  sanoo

  Mä en juuri koskaan käytä saman sarjan shampoota ja hoitoainetta. Tykkään ostella paljon erilaisia, joten saman sarjan tuotteet tylsistyttävät. :)Shampoo loppuu aina ensin.

  PS. Kiitos mielenkiintoisesta blogista. Olen saanut monta tosi hyvää vinkkiä ja ehkä vielä enenmmän himotuksia ostaa kosmetiikkaa, jota en oikeastaan edes tarvitse.

  -Pipsa

 24. 25

  Anonyymi sanoo

  Hoitoaine loppuu aina ensin – siksi käytän yleensä eri sarjojen shampoota ja hoitsikkaa, kun ei ole vakiosuosikkia ja ostan ne aina sitä mukaa kun loppuu – eli eri tahtiin.

 25. 26

  sanoo

  Itse havahduin äsken suihkussa, että mitä mulle on tapahtunut. Varmaan kymmenen shampoota ja vaan pari hoitoainetta.. Nähtävästi käytän siis hoitoaineita PALJON enemmän. En koskaan käytä saman sarjan hoitoaineitta ja shampoota. Shampooksi mulle periaatteessa riittää joku halpis, kunhan se pesee edes jotenkin. Hoitoaineen pitää olla laadukas, koska hiukseni ovat kuivat hamput.

 26. 27

  sanoo

  shampoo on loppunu mulla aina ennen hoitoainetta(: Ja yleensä ostan samalta linjalta, mutta kun nuo loppuu eri aikaan niin saatan vaihtaa jo shampoon merkkiä kun ostan uuden ja hoitsikka jää sitä edellistä merkkiä:)

 27. 28

  Jenna sanoo

  Minulla käytössä rakkaat XZ-tuotteet. (: Suklaa&vanilja-shampoosta ja hoitoaineesta en luovu ikinä!
  Ja mulla vaihtelee, kumpi loppuu ensin… joko melkein samaan aikaan tai sitten melkeinpä shampoo loppuu ensin. On mulla kyllä joskus loppunut hoitoainekin ensin. Joskus.

  Kiitos parhaasta blogista! Joka aamu pitää tulla lukemaan, oon ihan rakastunut!
  Ja tietysti ensi viikolla, kun pääsen Helsinkiin päin täytyy käydä ainakin hakemassa omaksi se IsaDoran kajaali… jonka nimeä en muista. Kuitenkin. 🙂

 28. 29

  sanoo

  Minä en käytä hoitoaineita juuri ollenkaan. Minulla on lyhyt, rasvoittuva tukka, joka kaiken muun lisäksi on vieläpä liiankin hyväkuntoinen. Vaalentelen tätä, jotta päänahkani kuivuisi edes hieman silloin tällöin ja värjäilen punaiseksi suoraväreillä. Suoraväri onkin ainoa hoitoaineesta käyvä tuote, jota käytän. Tukkani rasvoittuu niin pahasti, että jos illalla käyn suihkussa, on hiukset jo aamulla rasvaiset.

  Shampoota kyllä kuluu senkin edestä, lutraan sitä jopa yli tarpeellisen määrän. Itse tykkään narskuvan puhtaista hiuksista, sillä hiuksieni kunto on niin hyvä, että joka tapauksessa kammattuani ka kuivattuani hiukseni, ne ovat sileät ja pehmoiset, vaikken sitä hoitoainetta käytäkkään.

 29. 30

  Anonyymi sanoo

  Saman linjan shampoon ja hoitoaineen OSTAN yhdessä, mutta se sitten riippuu, onko esim. seuraavana päivänä jokin tapaaminen – käytän kampaamon hoitoainetta. Jos taasen on loppunut jompikumpi (yleensä shampoo), niin saatan käyttää kahta erilaista 😀

  Ja ennenkaikkea – shampoo loppuu ensiksi! Koska hoitoaineet eivät vaahtoa (olenko väärässä?), joten sitä on tuskallisempaa saada hiuksista pois, joten käytän aina sitä vähemmän, koska lämmintä vettä on vain rajoitetusti 🙁

  Asta

  Ps. Oletko tutustunut siihen uutuuteen… johonkin marjashampooseen ja hoitoaineeseen? Olisiko ollut Garnierilta? Kokeilin kerran, mutta ei mikään mahtituote, kuten ei mikään markettituote. Tuoksu oli ihan kiva, vaikkei pitkäkestoinen!

 30. 31

  Anonyymi sanoo

  käytän kallista kerastasen shampoota ja halpaa mutta tosi hyvää garnier nutrissen nordic hair repair pikatehohoitoa. Mulla ehdottomasti loppuu ensin hoitoaine, sillä sitä tulee laitettua reilummin koko hiuksiin.

 31. 32

  sanoo

  Hoitoaine kuluu aina ensin loppuun ja eniten minua ärsyttää sarjat, joissa hoitoaineen pullokoko on pienempi kuin shampoon… Silloin kun hiukset olivat vielä perseelle asti, hoitoainetta kului lähes tuplasti se mitä shampoota.

 32. 33

  Anonyymi sanoo

  Kyllä täälläkin hoitoaine nopsemmin loppuun kuluu. Kun on vaaleita raitoja hiuksissa, niin hoitoainetta saa lutrata ihan kiitettävästi, jotta saa moppinsa takuttomaksi. Usein ostan yhtäaikaa saman sarjan sh:n ja hoitsikan, mutta sen verran on yleensä valinnan varaa jemmassa, että käytännössä tulee käytettyä myös ristiin eri sarjoja.
  -Tiina

 33. 34

  sanoo

  Aika usein ostan saman sarjan shampoon että hoitsikan mikäli inci on hyvä. Välttämättä en niitä yhtä aikaa käytä ja hoitis loppuukin aiemmin.

 34. 35

  sanoo

  Yleensä pyrin aina käyttämään saman sarjan shampoota ja hoitoainetta, tällä hetkellä on kuitenkin Frank Provostin shampoo ja Four Reasons:in hoitoaine. Toimivat ihan hyvin yhdessä 😀

  Itelläni hoitoaine loppuu melkein aina ensin, varsinkin jos on molemmat samaa sarjaa ja samankokoisia pulloja!

 35. 36

  sanoo

  Erittäin harvoin ostan saman sarjan shampoon ja hoitsikan, saatika käytän niitä yhdessä. Tosin joskus permanentin laitettuani käytin ahkerasti Kaduksen Perm energy shampoota ja hiusnaamiohoitsikkaa.

  Mutta muuten vaihtelen joka kerta tuotteita, koska olen kehittänyt oudon mielikuvan että samaa paria käyttäessä hiukset eivät joko peseydy ja selviydy kunnolla tai ovat liian hoidetut ja lätsähtävät 🙂

  Ja hoitsikka täälläkin loppuu aina aiemmin, koska sitä kuluu enemmän.

 36. 37

  sanoo

  Minun itse on aina ihan pakko käyttää saman sarjan shampoota ja hoitoainetta, mutta aina se shampoo loppuu ensin, ja sitten alkaa ottamaan päähän! Ostin viime vuoden puolella Tigin Headshot shampoon ja hoitoaineen, niinä 750 ml pulloina, ja kun ihastuin niihin kovasti, menin typeryyksissäni ostamaan vielä sen Oatmeal & honey shampoon ja hoitoaineenkin kyseisinä 750 ml pulloina. Nyt kaduttaa, sillä tahtoisin niin testailla uusia hiustenhoitotuottita, mutta en vaan raaski ostaa kun nuo jättipönikät jäis kuitenkin käyttämättä..

 37. 38

  Maija sanoo

  Mä ostan yleensä samaa sarjaa ja hoitsikka kestää aina ihan julmetun paljon pidempään. :S Mulla on helposti tukka ku lehmän nuoleman jäljiltä jos pistän reilusti hoitoainetta (mitenniin liian hoitavia tuotteita??), joten laitan sitä ihan pienen nokareen, ja sit se kestää, kestää, kestää ja kestää… Tukkakin kun on vielä lyhyt, niin se entisestään vähentää tarvittavan hoitsikan määrää. Hiusväripakkauksista tulevia hoitoaineputkiloita mulle oli yhessä vaiheessa kertynyt joku 11 kpl (!) ku ne ne vasta hitaasti kuluvatkin, eihän niitä uskalla pistää päivittäisessä käytössä ku pienen hitusen. Tungin sit kavereille osan ja loppuja koitan tässä käytellä pikkuhiljaa pois, mutta aika epätoivoiseltahan tämä näyttää, kun ei ne kulu sitä tahtia kuin niitä tulee hiusväripakkauksista lisää. :S Loppumaton oravanpyörä.

 38. 39

  nnnea sanoo

  En käytä saman linjan shampoota ja hoitista. Tykkään silikonittomista shampooista kuten juuri tuosta XZ, mutta sitte hoitoaineissa silikonit on ihan toivottuja silottajia. Tätä takkukasaa kun ei järin helpolla auki saa :/

  Ja toiseen kysymykseen vastaten, shampoo loppuu aina ensin ! Olen niin neuroottinen tukkani puhtaudesta että lutraan päivittäin shampoon kanssa ihan antaumuksella.

 39. 40

  sanoo

  Hoitoaine loppuu aina nopeammin, hiukseni slurppaavat sitä vaikka kuinka!

  Tällä hetkellä mulla on käytössä saman sarjan shampoo ja hoitoaine (Tigin tweenit ovat halvempia kuin shapoo+hoitoaine erillään), mutta yleensä ostelen niitä erikseen.

 40. 41

  Siny sanoo

  Hoitoaine loppuu ensin? Jotkut muutkin oli sanonu samaa, ja mulla kun AINA shampoo loppuu ensin (siis jos samaan aikaan ostaa molemmat). Se onkin yleensä syy miksi tulee sitten käytettyä eri merkkisiä tuotteita

 41. 42

  Cecil sanoo

  Hoitoaine lopuu AINA ensin. Käytän mielellään saman sarjan tuotteita, enkä ole koskaan ymmärtänyt, miksi hoitoaine on joskus pienempi kooltaan kuin shampoo. Ärsyttää kun on kylpyhuone täynnään erimerkkisiä shampoonjämiä, joiden hoitoaineet ovat loppuneet ajat sitten.

 42. 45

  tirppa sanoo

  siis mitä ihmettä? en olis voinu kuvitellakkaan että noin monella todellakin HOITOAINE loppuisi ensin! : DD

  Itselläni hoitoaineet lojuu hyllyllä kun shampoopurkkeja joutuu kantamaan kaupasta selkä vääränä. : DD Mökilläkin aina joutuu kiroamaan jos on 7 hoitoainetta ja shampoota ei ollenkaan..

  Aasinsilta: Kun tuotteissa lukee että paremman tuloksen saat käyttämällä saman sarjan jotain toista tuotetta, niin onko siinä mitään perää ollenkaan? 😮

 43. 46

  sanoo

  En osaa sanoo kumpi mulla loppuu ensin, kun en niitä purkkeja yleensä samaan aikaan alota. En muista koska olisin viimeks käyttäny saman merkin shampoota ja hoitoainetta samaan aikaan. Nyt on käytössä ekaa kertaa Urtekramin aloe vera-shampoo ja Herbinan biohajoava hoitsikka. Hiukset tuntuu voivan hyvin. Lisänä se Olivin hoitosuihke 🙂

 44. 47

  Janina sanoo

  Silloin, kun jemmani eivät vielä pursuilleet hiustenhoitotuotteista, hoitoaine loppui aina ensin. Shampoolla pesen lähes vain päänahkan ja hiusten juuret, latvat peseytyvät melkein huuhtomisprosessissa. Hoitsikkaa taas laitan koko pituuksiin, joten sitä kuluu paljon enemmän. Nykyään kuitenkin käytän 4eri shampoota sekaisin (värishampoo normipesuun, syväpuhdistava kerran viikkoon, hopeashampoo ja beigeshampoo vuorotellen kerran viikkoon), ja 5eri hoitsikkaa sekaisin 😀
  Olen hiustenhoitotuoteaddikti, myönnän. Käytän myös ihan huoletta eri sarjojen shampoita ja hoitoaineita sekaisin, minulla ei itseasiassa edes ole saman sarjan shampoota ja hoitoainetta jemmoissani. 😀 Kaikki eri paria.

  Tuli muuten aiheesta mieleen, että mainitsit jossain kommenttiboksissa, että joitain hoitoaineita voi pitää kauemmin (esim 30min) päässä, mutta ei kaikkia. Mitä hoitoaineita/tehohoitoja EI kannattaisi pitää päässä kauaa aikaa? En ole nimittäin tästä kuullutkaan ja olen surutta pitänyt lähes kaikkia hoitoaineita jossain vaiheessa sen 30min päässä. :/

 45. 48

  ShoeGal sanoo

  Oikeastaan aina on käytössäni shampoo ja hoitoaine samalta sarjalta (useimmiten xz, tai vastaava markettituote – suomalaiset on kivoja ja silikonittomuudesta plussaa). "Jälkihoidot", kuten latvasuojat yms., on sitten erikseen eri merkiltä.

  Ja täällä loppuu shampoo ensin, melkein 2 pulloa riittää yhden hoitoainepullon ajan.

 46. 49

  Anonyymi sanoo

  Hassua, miten jotkut voivat saada shampoon kulumaan aikasemmin loppuun. Itsellä menee n. 5-6 hoitoainepurkkia yhden shampoopullon aikana. Joskus jopa enemmänkin. Eikä tukkani ole edes kovin pitkä…

  T. Melkoisen tehokas lutraaja!

 47. 50

  sanoo

  Hoitoaine loppuu aina ensin. Minulla on todella pitkät hiukset (suunnilleen häntäluuhun asti), jotka ovat vielä luonnostaan todella paksut ja karheat eli kaipaavat paljon hoitoainetta. Pituuksia taas ei niin tarkasti tarvitse pestä, kun ne eivät rasvoitu enkä käytä niihin muotoilutuotteitakaan. Shampoo leviää vaahdottuessaan paljon helpommin kaikkialle, joten sitä kuluu siksikin vähemmän.

  Käytän yleensä erimerkkisiä tuotteita. Päänahkani on todella herkkä eikä siedä suurinta osaa shampoista lainkaan. Siksi pitää käyttää sellaista, mitä päänahka kestää. Hoitoaineita voin onneksi kivasti vaihdella. Tällä hetkellä käytän muutenkin hopeashampoota, johon ei ole saman sarjan hopeahoitoainetta olemassakaan.

 48. 51

  sanoo

  Samaa sarjaa, eri sarjaa, sarjoja sekaisin… Mutta yhteistä on aina se, että hoitoaine multa on aina loppu. Parhaimmillaan sitä menee viikossa yksi pullo. Sen vuoksi olenkin suosinut hoitoaineissa kampaamohoitoaineiden jättikokoja, joita olen hinnan vuoksi yleensä raahannut ulkomailta. Niitä tarvii yleensä ainakin mun tukkaan hieman pienempi tilkka kerrallaan kuin markettihotoainetta. Mutta on mulla usein markettimallejakin, nekin kauniisti hyvin sekaisin käytettynä lukuisten eri shampoiden kanssa (:

 49. 52

  sanoo

  Käytän shampoona ainoastaan Urtektamin hajusteetonta ja sulfaatitonta shampoota, sillä olen saanut päänahkani kuntoon. Hoitsikoissa tykkään sitten tuoksuista:) Shampoot ja hoitsikat kuluvat melko samaa tahtia, sillä hiukseni ovat lyhyet, ja ainoastaan etuliehukkeen raidat tarvitsevat kunnon hoitsikkamuhituksen.

 50. 53

  sanoo

  Mulla loppuu shampoo aina ennemmin. Ostan yleensä saman sarjan putelit ja shampoota sais ostaa kaksin verroin enempi. ostin taannoin valtavat halppis kampaamotuotesarja-pumppupullot niin shampoo loppu joskun ydin talvella ja hoitoaineesta viimisiä viedään vasta nyt, olen kyllä lotraillut jo muillakin välillä… Sekasinkin tulee käytettyä, mitä sattuu olemaan ja mikä miellyttää parhaiten minäkin päivänä.

  Tällä hetkellä yritän pienentää paisunutta putelikuormaa pesuhuoneesta, että vanhoja jämiä käytellään…

 51. 54

  Anonyymi sanoo

  Samaa merkkiä ja eri merkkiä ja kaikkia sekaisin. Nyt löytyy Urtekramia, Logonaa ja suklaashampoota ja hoitoaine puolella TBS bsnaanihoitoaine ja suklaa hoitoaine kanssa.. Yleensä luomua, mutta löytyy myös Virven vaikutuksesta Aussomea. Hoitoaine loppuu aina ensin. Ja sitten mies saa kuluttaa lopun shampoon…

 52. 55

  sanoo

  nanna: 🙂

  Anonyymi: Itsekin käytän tosiaan ristiin ihan fiiliksen ja varastojen mukaan. 🙂

  Anonyymi: Hihii. 🙂

  riikka: Näinpä. 🙂

  Sanna: Sama TRESemme tosiaan, mutta olen käyttänyt muita pois ennen sitä ja nyt tuo vasta on ollut aktiivikäytössä. 🙂
  Voisiko kuivashampoo tuoda apua sinulle?

  Arya: 🙂

  Tiitu: Pitäisikin kokeilla tuo pitkien hiusten 3mm, sillä se "rakennepaikkaava" versio ei ainakaan tee kukassani pahemmin mitään kuten ei sen identtinen kaksonen Frizz easeakaan. :/

  Anonyymi: Mitä sitä turhaan, jos käyttämäsi määrä tekee jo haluamasi lopputuloksen. 🙂

  viv: Mutta aika käsikädessä sitten kyllä kuluvat, jos on vain viikon ero. 🙂

  Johanna: Sama toive! 🙂

  Petriina: UV-shampoo on muuten yksi hauskimmista keksinnöistä ikinä. 😉

  Mariia: Itse ainakin hoidan myös pituuksia, mutta en siis kuitenkaan laita tyveen.
  Kurja, että sopivan shampoon löytäminen on niin hankalaa. :/

  Apuli: Ulkoisesti on melko vaikeaa voida vaikuttaa siihen, millä tahdilla päänahka tuottaa sisältäpäin talia. :/

  Flicka: Älä turhaan etsi aurinkosuojashampoota, koska se on yksi hassuimmista markkinointikikoista ikinä. Jotta tukkaan ylipäätänsäkään tulisi uv-suoja, saisi ainetta olla jo reilusti ja shampoo kuitenkin huuhdellaan pois tukasta. 🙂

  Pinja: Juurikin näin tekee tämäkin tyttö. 🙂

  Anonyymi: 🙂

 53. 56

  sanoo

  Anonyymi: Minulla pituudetkin kaivaapavat hoitoa, ja pituuksiinhan nuo on tosiaan tarkoitettukin. Joillakin tosiaan pituuksiin laittaminen lätsäyttää ja käyttävät ihan vaan latvoissa. 🙂

  Pipsa: Kiva kuulla! 🙂

  Janina: 🙂

  Anonyymi: Juuri näin minäkin. 🙂

  Amelie: Hahaa. 🙂

  Jenna: 🙂

  Jenna: Kiva kuulla. 🙂

  Lillinen: Joillakin sentään noinkin päin. 🙂

  Asta: En ole oikein innostunut Garnierin tuotteista. Pitäisi tosin tutustua taas pitkästä aikaa, mitä tarjontaa nykyään löytyy sisältöjen puolesta. 🙂

  Anonyymi: 🙂

  Nunt: Ne vasta ovat ärsytäviä. :/

  Tiina: 🙂

  milipili: 🙂

  Hannukkaz: Minä taas taina toivoisin hoitoainepullon olevan hieman isompi, niin kuluisivat sama tahtia. 🙂

  dérisoire: Minä olen tehnyt tietoisen päätöksen, etten osta enää koskaan mitään jättipöniköitä, vaikka kuinka halvalla saisin. Tahdon nimittäin niin kovasti kokeilla kaikkea. 🙂

  minou: 🙂

  Maija: Reissussa nuo hiusvärien mukana tulleet hoitoaineet ovat näppärän kokoisia. 🙂

  nnnea: Itsekin tykkään, että hoitoaineessa saa olla hieman silikoneja siloittamassa. 🙂
  Minäkin muuten vaahdottelen kunnolla shampoon kanssa ja teenkin sen aina itseasiassa kahten kertaan. 🙂

  Siny: 🙂

  Cecil: Juu, en itsekään vaan käsitä, miksi hoitoaine on joskus pienempi. :/

  sofia: 🙂

  Lodelius: 🙂

  tirppa: On siinä toki perää, mutta riippuu ihan, että millaista tulosta hakee. Itselläni yleensä päänahan ja hiusten tarpeet ovat erilaiset, eli siksi käytän ristiin. Jos esimerkiksi otan siloittavan hoitoaineen ohella siloittavan shampoon, on lopputus yleensä todella siloittava, jolloin tukkani on liiankin lötkö. Kyllä ne siis toisiaan tukevat, jos lopputulos vaan on sitä, mitä haet. Toki muilla merkeillä voi olla vastaavaa lopputulosta vielä tehokkaaminkin tekeviä tuotteita, jotka voivat toimia ristiin vielä paremmin. 🙂

  redshift: Minäkään en lähes koskaan käytä yhtäaikaa ja aloita samaan aikaan, mutta kirjanpitoni perusteella hoitoaineet näyttävät tyhjenevän nopeammin kuin shampoot. 🙂

  Janina: Ei ole oikeastaan mitään sääntöä, mitä ei kannata pitää kauaa, sillä kaikki riippuu halutusta lopputuloksesta. Jos hoitoaine on esimerkiksi todellinen silikonipommi, joka siloittaa jo hetkessä, voi pidempi vaikutusaika lätsäyttää. Jos siis tykkäät tuloksesta, niin anna mennä niin kauan kuin vaan tahdot. 🙂

  ShoeGal: 🙂

  Melkoisen tehokas lutraaja: Melkoisen tehokas tosiaan. 🙂

  Outi: Pituudesta ja tuuheudestakin tosiaan riippuu paljon tuo kulutustahti. Hoitoainetta kun menee kaikkialle pituuksiin, mutta shampoota vain päänahkaan. 🙂

  Tiia: Oh, kova tahti! 🙂

  Basu: Urtekrameja on itsenikin tehnyt mieli kokeilla. 🙂

  Lape: 🙂

  Anonyymi: Ooh, suklaashampoo kuulostaa herkulta. Mikä merkki? 🙂

 54. 57

  sanoo

  Anonyymi: Minulla pituudetkin kaivaapavat hoitoa, ja pituuksiinhan nuo on tosiaan tarkoitettukin. Joillakin tosiaan pituuksiin laittaminen lätsäyttää ja käyttävät ihan vaan latvoissa. 🙂

  Pipsa: Kiva kuulla! 🙂

  Janina: 🙂

  Anonyymi: Juuri näin minäkin. 🙂

  Amelie: Hahaa. 🙂

  Jenna: 🙂

  Jenna: Kiva kuulla. 🙂

  Lillinen: Joillakin sentään noinkin päin. 🙂

  Asta: En ole oikein innostunut Garnierin tuotteista. Pitäisi tosin tutustua taas pitkästä aikaa, mitä tarjontaa nykyään löytyy sisältöjen puolesta. 🙂

  Anonyymi: 🙂

 55. 58

  sanoo

  Nunt: Ne vasta ovat ärsytäviä. :/

  Tiina: 🙂

  milipili: 🙂

  Hannukkaz: Minä taas taina toivoisin hoitoainepullon olevan hieman isompi, niin kuluisivat sama tahtia. 🙂

  dérisoire: Minä olen tehnyt tietoisen päätöksen, etten osta enää koskaan mitään jättipöniköitä, vaikka kuinka halvalla saisin. Tahdon nimittäin niin kovasti kokeilla kaikkea. 🙂

  minou: 🙂

  Maija: Reissussa nuo hiusvärien mukana tulleet hoitoaineet ovat näppärän kokoisia. 🙂

  nnnea: Itsekin tykkään, että hoitoaineessa saa olla hieman silikoneja siloittamassa. 🙂
  Minäkin muuten vaahdottelen kunnolla shampoon kanssa ja teenkin sen aina itseasiassa kahten kertaan. 🙂

  Siny: 🙂

  Cecil: Juu, en itsekään vaan käsitä, miksi hoitoaine on joskus pienempi. :/

  sofia: 🙂

  Lodelius: 🙂

  tirppa: On siinä toki perää, mutta riippuu ihan, että millaista tulosta hakee. Itselläni yleensä päänahan ja hiusten tarpeet ovat erilaiset, eli siksi käytän ristiin. Jos esimerkiksi otan siloittavan hoitoaineen ohella siloittavan shampoon, on lopputus yleensä todella siloittava, jolloin tukkani on liiankin lötkö. Kyllä ne siis toisiaan tukevat, jos lopputulos vaan on sitä, mitä haet. Toki muilla merkeillä voi olla vastaavaa lopputulosta vielä tehokkaaminkin tekeviä tuotteita, jotka voivat toimia ristiin vielä paremmin. 🙂

  redshift: Minäkään en lähes koskaan käytä yhtäaikaa ja aloita samaan aikaan, mutta kirjanpitoni perusteella hoitoaineet näyttävät tyhjenevän nopeammin kuin shampoot. 🙂

  Janina: Ei ole oikeastaan mitään sääntöä, mitä ei kannata pitää kauaa, sillä kaikki riippuu halutusta lopputuloksesta. Jos hoitoaine on esimerkiksi todellinen silikonipommi, joka siloittaa jo hetkessä, voi pidempi vaikutusaika lätsäyttää. Jos siis tykkäät tuloksesta, niin anna mennä niin kauan kuin vaan tahdot. 🙂

  ShoeGal: 🙂

  Melkoisen tehokas lutraaja: Melkoisen tehokas tosiaan. 🙂

  Outi: Pituudesta ja tuuheudestakin tosiaan riippuu paljon tuo kulutustahti. Hoitoainetta kun menee kaikkialle pituuksiin, mutta shampoota vain päänahkaan. 🙂

  Tiia: Oh, kova tahti! 🙂

  Basu: Urtekrameja on itsenikin tehnyt mieli kokeilla. 🙂

  Lape: 🙂

  Anonyymi: Ooh, suklaashampoo kuulostaa herkulta. Mikä merkki? 🙂

 56. 59

  sanoo

  Nunt: Ne vasta ovat ärsytäviä. :/

  Tiina: 🙂

  milipili: 🙂

  Hannukkaz: Minä taas taina toivoisin hoitoainepullon olevan hieman isompi, niin kuluisivat sama tahtia. 🙂

  dérisoire: Minä olen tehnyt tietoisen päätöksen, etten osta enää koskaan mitään jättipöniköitä, vaikka kuinka halvalla saisin. Tahdon nimittäin niin kovasti kokeilla kaikkea. 🙂

  minou: 🙂

  Maija: Reissussa nuo hiusvärien mukana tulleet hoitoaineet ovat näppärän kokoisia. 🙂

  nnnea: Itsekin tykkään, että hoitoaineessa saa olla hieman silikoneja siloittamassa. 🙂
  Minäkin muuten vaahdottelen kunnolla shampoon kanssa ja teenkin sen aina itseasiassa kahten kertaan. 🙂

  Siny: 🙂

  Cecil: Juu, en itsekään vaan käsitä, miksi hoitoaine on joskus pienempi. :/

  sofia: 🙂

  Lodelius: 🙂

 57. 60

  sanoo

  tirppa: On siinä toki perää, mutta riippuu ihan, että millaista tulosta hakee. Itselläni yleensä päänahan ja hiusten tarpeet ovat erilaiset, eli siksi käytän ristiin. Jos esimerkiksi otan siloittavan hoitoaineen ohella siloittavan shampoon, on lopputus yleensä todella siloittava, jolloin tukkani on liiankin lötkö. Kyllä ne siis toisiaan tukevat, jos lopputulos vaan on sitä, mitä haet. Toki muilla merkeillä voi olla vastaavaa lopputulosta vielä tehokkaaminkin tekeviä tuotteita, jotka voivat toimia ristiin vielä paremmin. 🙂

  redshift: Minäkään en lähes koskaan käytä yhtäaikaa ja aloita samaan aikaan, mutta kirjanpitoni perusteella hoitoaineet näyttävät tyhjenevän nopeammin kuin shampoot. 🙂

  Janina: Ei ole oikeastaan mitään sääntöä, mitä ei kannata pitää kauaa, sillä kaikki riippuu halutusta lopputuloksesta. Jos hoitoaine on esimerkiksi todellinen silikonipommi, joka siloittaa jo hetkessä, voi pidempi vaikutusaika lätsäyttää. Jos siis tykkäät tuloksesta, niin anna mennä niin kauan kuin vaan tahdot. 🙂

  ShoeGal: 🙂

  Melkoisen tehokas lutraaja: Melkoisen tehokas tosiaan. 🙂

 58. 61

  sanoo

  Outi: Pituudesta ja tuuheudestakin tosiaan riippuu paljon tuo kulutustahti. Hoitoainetta kun menee kaikkialle pituuksiin, mutta shampoota vain päänahkaan. 🙂

  Tiia: Oh, kova tahti! 🙂

  Basu: Urtekrameja on itsenikin tehnyt mieli kokeilla. 🙂

  Lape: 🙂

  Anonyymi: Ooh, suklaashampoo kuulostaa herkulta. Mikä merkki? 🙂

 59. 62

  sanoo

  Huh, sulla oli aika vastailu-urakka tähän postaukseen. Aika mahtavaa että silti jaksat kaikille vastata vaikka blogisi suosio on jo näin huikea ja lukijoita vaikka kuinka!
  Olen kuivashampoota käyttänyt (Tigin Rockaholic) mutta se jotenkin harmaannuttaa tummanruskeaa väriä, ja joinakin päivänä tuntuu että kuivashampookin pettää. Pitäisi ehkä kokeilla jonkun muun merkistä kuivashampoota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *