Poissa silmistä, poissa mielestä

Ratkaisin purkkien, tuubien ja putiloiden aiheuttaman ahdistuksen sillä parhaalla ja varmimmalla keinolla: Poissa silmistä, poissa mielestä!
Tyhjensin siis kosmetiikkakomeroni hyllyt, raahasin laatikoston vessaan ja täytin laatikot tuotteilla.

”Ei käy, kaverithan nauraa mulle!” totesi wannabe-insinööri, kun kerroin kiinnittäväni vessan seinälle julisteen. Kun sitten muistutin, että hänen ystävänsä nauravat jo varmasti valmiiksi meille ja minun kosmetiikkahulluudelleni ja tajuavat, että juliste on seinällä takaamassa toimivan parisuhteen (täytyyhän naista miellyttää) ymmärsi hän, että julisteen kiinnittäminen on hänen parhaakseen. Charlize Theron oli tullut jäädäkseen ja tyytyväinen, kiukkuamaton tyttöystävä ainakin hetkeksi kylään ennen sen ikikiukun neidin takaisintuloa.

Kosmetiikkakomero näytti hieman kolkolta tyhjine hyllyineen:

Ehkäpä saamme vihdoinkin ihan oikean vaatehuoneen?

Ja tässä vielä kaikki vessaan päätyneet tuotteet mukavassa, suloisessa sekasorrossa omissa laatikoissaan:

Muotoilutuotteet.

Shampoot, hoitoaineet ja tehohoidot. (Tämä laatikko on yllättävän tyhjä…)

Vartalotuotteet. (…ja tämä puolestaan on yllättävän täysi.)

Kasvotuotteet, joita tosiaaan saattaa olla hieman liikaa.

Kerrankin peilikaappi, jonka saan täyttää täysin omilla tuotteillani!

Kynsilakat puolestaan muuttivat prinsessahuoneen meikkipöydälle.

Se, että tyhjensin lähes kaikki tuotteet pois näkyvistä ei kuitenkaan tarkoita, että heittäisin ne kokonaan pois mielestäni ja oikeuttaisin itseni ostamaan uusia. Vaihtelu vaan on kivaa ja alkoi tuntua avuttomalta katsella jatkuvasti pullomerta, jonka kutistumista en vaan voi nopeuttaa. Välillä siis näin.

Kumpaan kategoriaan te kuulutte: Tahdotteko säilyttää tuotteenne selkeästi esillä ja näkyvissä vai mielummin laatikoissa ja kaapeissa kätkettynä?

PS. Olen muuten todella ylpeä itsestäni, että olen selvinnyt tipattomassa tammikuussani jo tänne asti. Voin nimittäin kertoa, että kaltaiselleni kosmetiikka-addiktille on hemmetin raskasta pyöriä viikossa parikymmentä tuntia keskellä kosmetiikka-alea ja yrittää pitää lompakkonsa kiinni! Oletteko te muuten tehneet hyviä alelöytöjä kosmetiikkapuolella?

Kommentit
 1. 1

  Jenni sanoo

  Itselläni on vähän sekä että; hajuvedet ovat lipaston päällä eteisessä esillä ja kaikki muut tuotteet ovat koreissa eteisessä olevassa hyllykössä ja kylppärin peilikaapissa. Lisäksi lipaston laatikoista löytyy meikkejä ja kynsilakkoja (milloinkohan saisin ne järjestykseen..). Hajuvesipulloista jotkut ovat niin kauniita että mitä niitä piilottelemaan. 🙂 Ja tuo juliste on aivan ihana!

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Itse pitäisin mielelläni tuotteeni hyvin esillä, että tulisi sitten niitä käytettyäkin, mutta oih ja voih. Ei ole missään tilaa niille, eli nyt ne ovat monien laatikkojen ja pussukoiden pohjalla.

  Alesta läysin mm. Opin lakkoja, Lumenen kasvonaamioita, Freemanin jalkatuotteita,… ja ää tämähän onkin huolestuttavaa, kun en edes muista kaikkia! Aivan, sitten puhdistusmaito loppuneen tilalle. Siinä ne kai olivatkin..? Kamalaa kun ei edes muista kaikkea. :''D

 3. 3

  sanoo

  Sokokselta löysin Dr.Hauschkan Puhdistusvoiteen n.16€(?). Se tosin ei ollut varsinainen alelöytö koska noita Hauschkan tuotteita on Sokoksella vuorotellen useempi tuote alennettuun hintaan, ja kuukauden ajan.
  Alelöytö oli Hypnôse Senses -tuoksu 35€ Sokokselta myöskin. Ei tuokaan ollut hurja alennus, mutta sentään kympin halvempi 😉

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Ei ollut ale-löytö, mutta mukava tuttavuus kuitenkin: Malu Wilz valokynä. Sokoksen merkki, hintaa 12€. Tykkään. Mielestäni parempi kuin Lumene.
  -tiina

 5. 5

  Tiina sanoo

  Minä pidän kosmetiikan kaapeissa piilossa. Ja kun vieraita tulee, niin katson vielä tarkemmin, että näkyvillä on vain kohtuumäärä tavaraa. Kosmetiikkaa on paljon (paaaljon enemmän kuin miehenikään hahmottaa) enkä mitenkään erityisemmin haluaa korostaa niihin kulunutta rahasummaa pitämällä tuotteita esillä 🙂 Mielelläni kyllä pitäisin esillä (näkisi helpommin mitä kaikkea varastoista löytyykään), mutta hieman häpeilen tätä kosmetiikkaholismiani, joten siksi niitä piilottelen…:)

 6. 6

  sanoo

  Mikäs wannabe-insinöörillä voi olla julistetta ja Charlize Theronia vastaan, sehän on suoraan nenän edessä kun hän käy vessassa! Eri asia tietenkin, jos toimittaa kaikki asiansa istualtaan… 😀

  Löysin täällä ja Charming Nails -blogissa hehkutetun L'Orealin Nutri Gloss -hiusnaamion kaupasta, josta sitä vähiten olisin odottanut löytäväni. 🙂 Ei mikään aletuote, mutta hintansa väärtti, näin olen lukenut. 😉

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  esteetikkona pidän kylppärissä esillä vain ne tuotteet, joiden värimaailma sopii muuhun sisustukseen kuten kaakeleihin, muut piilottelevat peilikaapissa – älytöntä mutta totta :P… usein tarvittavat, kuten rasvat ja puhdistustuotteet ovat toki omassa pesässään pyykikoneen päällä, mutta ne ovatkin ole h:ta kaikki ja saavat olla esillä vaikka ovatkin melko iloisenkirjava joukkio =).

  /nanna

 8. 8

  sanoo

  Vau mikä muutos! 🙂 Tuo näyttää jo ihan järkevältä määrältä ja varsin fiksua laittaa ne laatikkoihin. Jotenkin tulee mieleen että se jatkuva kuluttamisen himokin vähenee kun tuotteet on laatikossa eikä niitä HALUA nähdä jatkuvasti – kun ne eivät enää ole kosmetiikkakomerossa niiden merkitys on selkeästi vähentynyt 🙂 Tosi hienoa! Vaikka kosmetiikka on sulle tärkeää ja takuulla aina tulet omistamaan paljon, niin toki siihen voi vähemmän rahaa kuluttaa ja ostaa järkevästi kuten selkeästi olet jo opettelemassa. Vähän huolestutti kun ilmoitit lopettavasi ostolakon että lähteekö nyt mopo käsistä, mutta hyvältähän tuo näyttää! 🙂 Voit kyllä olla ylpeä itsestäsi!

  Ite säilytän vaan ne tuotteet mitä käytän esillä – esim seuraavan päivän luomivärin voin pitää pöydällä mutta muuten kaikki tuotteet kaapissa. Kokeilemattomat kynsilakat on kyllä aina esillä jotta muistan niitä kokeilla (öhöm, näitä löytyy tosiaan yli kymmenkunta kokeilematta – ei puhuta niistä kokeilemattomista meikeistä…) ja siveltimet on siisteissä purkeissa pöydän reunalla. Pöydällä on myös korkeat purkit kuten hiuslakat, muotoiluvaahdot, kasvosuihke ja kuivashampoo koska nämä eivät mahdu kylppärin kaappiin mutta niiden pitää silti olla järkevästi saatavilla kiireisiä aamuja varten. Ihonhoitotuotteet ovat kaikki kylppärin peilikaapissa mistä niitä käytän (naamarasvat ja jätettävä hoitoaine), vartalorasvat on punotussa korissa kirjahyllyssä jonka nappaan aina iltasuihkua varten mukaan kylpyhuoneen ja kuljetan sitten takaisin. Kokeilemattomat tuotteet (näitä löytyy kanssa hyllyllinen…) on kaapissa ovien takana "käyttöä odotettavien" hyllyllä ja kasvonaamiot, hiusnaamiot ja muut harvemmin käytettävät mömmöt on siellä samassa kaapissa käden korkeudella. Eli periaatteessa tuotteita on paljohkosti mutta kaikki ovat siististi ovien takana jotta kokonaisuus olisi harmoninen – ainoastaan siveltimet ja kokeilemattomat kynsilakat ja hiussprayt ym ovat esillä. En erityisemmin pidä purkkimeren näkemisestä yksiössä periaatteessa asuessani (kahden hengen solu), unesta tulee levoton ja jos näen kaikki kivat purkit koulutöitä tehdessä rupee ajatus vaeltamaan niihin hieman liian helposti… 😉

  Ps. ilmaise tosiaan wantsulle että sietäis olla tyytyväinen kun SAA olla kauniin naisen kuva seinällä ja vielä luvan kanssa tyttöystävän hyväksynnällä 😉 Vielä noinkin (pehmeän) eroottinen kuva, paljasta pintaa – ei pitäisi poitsuilla olla valittamista 😉

 9. 9

  sanoo

  Suurin osa kosmetiikasta on niin rumissa purkeissa että mieluummin pitäisin ne piilossa kaapin ovien takana mutta uuden kotimme kylppärissä on vain pieni peilikaappi joten tällä erää purkit ja putelit ovat muovilaatikoissa kylppärin lattialla. Osa jopa ihan ilman laatikkoa lattialla vain pyörimässä. Peilikaappiin ei mahdu kuin murto-osa aktiivisesti tarvittavista asioista, etenkin kun sen joutuu jakamaan isännän kosmetiikan kanssa. Asunnon muihin kaappeihin kosmetiikkaa on ihan turha edes yrittää tunkea sillä säilytystilaa vaan ei ole riittävästi. Haaveilen että saan lähitulevaisuudessa hankittua kylppärin nurkkaan kunnon kaapin jonne voin kosmetiikkavarastoni sijoittaa, siististi järjestykseen. On ihan totta että jos ei edes muista mitä kaikkea varastoista löytyy ei niitä tule edes käytettyä. Siksi on parempi pitää ne siististi järjestyksessä ja helposti valikoitavissa.

 10. 10

  sanoo

  Onneksi olkoon tähän mennessä onnistuneen tipattomuuden johdosta! 😀 Mäkin olen alkanut viritellä jonkinlaista ostolakon tapaista: ostan vain sellaista, mikä oikeasti miellyttää mua, ja mitä tosissani haluan/tarvitsen. En osta juttuja siksi, että "tuo nyt olisi ihan kiva" ja "tuo voisi ehkä sopia sen yhden poskipunan kanssa jota en ole käyttänyt vuoteen). Mulla alkaa olla ihan karmeat läjät vähän käytettyä tai jopa kokonaan käyttämätöntä kosmetiikkaa, jolla en tee mitään, ja olenkin ihan innoissani kun saan nyt annettua noita tuotteita eteenpäin.

  Mä tykkään pitää kosmetiikkatuotteeni poissa näkyvistä, sillä avokki saa muuten hermoromahduksen. Olen saanut niin monet nalkutukset ympäri kylppäriä ja työhuonetta pyörivistä purkeista, pulloista ja pusseista, että tätä nykyä pidän kosmetiikkani visusti piilossa. 😀 Kylppärin peilikaapin olen vallannut kokonaan, ja työpöytäni laatikoista kaksi on pyhitetty pelkästään kosmetiikalle. Ainoastaan iso muki, jossa säilytän meikkisiveltimiäni ja meikkikyniäni, saa olla esillä pöydän päällä, kun ei se mahdu laatikkoon. Siihen on armaan siippani tyytyminen.

 11. 11

  sanoo

  Multakin löytyy kylpyhuoneesta MALM-lipasto (kolmella leveällä laatikolla), joka sisältää kaiken ns. ylimääräisen kosmetiikan. Ja voin kertoa, että jokainen laatikko on melko täynnä 😀 Se tyhjenee hyvin hyvin hitaasti. Käytän tuotteita vissiin vähän liian säästeliäästi.

  Tykkään siitä, että tavarat on piilossa ja että näyttää siistiltä, vaikka todellisuudessa tavaraa olisi vaikka muille jakaa. Käyttömeikit taas pidän vastaostamassani meikkipakissa ja ne korkkaamattoman kakkoskappaleet taas on tietokonepöydän laatikossa odottelemassa korkkaamista. Eli kaikki on piilossa.

  Miksiköhän mun kotona ei sitten ole siistiä siltikään? Hmm.

  Kosmetiikka-alesta en ole ostanut mitään muuta kuin kynsilakkoja ja olen ylpeä siitä 🙂 Noh, enpä mä mitään muuta ole tässä tarvinnutkaan pitkään aikaan.

 12. 12

  sanoo

  Meikkejä ei juurikaan ole esillä kissojen vuoksi, mutta muutama ihonhoitoon tarkoitettu purkki kylläkin. Kylppärissä esillä pakolliset puhdistustuotteet.

  En tykkää esitellä tuotepaljoutta vaikka en varsinaisesti kellekkään siitä tilivelvollinen olekaan. Meikit ovat samanlaisessa korkeassa ikeahyllykössä kuin sullakin, tosin mulla ne tilaa vie vain 3 ylintä laatikkoa..

 13. 13

  Seireeni sanoo

  Onpa sulla ihana mies 🙂

  Off topiccina kysyisin miehelle ihonhoitotuotteita…Ukko on tätä nykyä innostuneempi ihonsa hoitaja kuin minä, ja kelpuuttaa käyttöön myös naisille suunniteltuja tuotteita. Louis Widmerin silmänympärysvoide on kuulemma hyvä, mutta liian turvottava päiväkäyttöön (ainakin sillä tyylillä, jolla mieheni sitä vetelee silmien ympärille :D), joten pitäisi saada joku päiväkäyttöön sopiva silmänympärysvoide. Vichyn puikko oli jossain vaiheessa käytössä, mutta siitä jäi "limaiset" silmänalustat, joten ei tykännyt…Pirkka-hypetystä olen sivusilmällä seurannut, mutta en tiedä kelpuuttaisiko tuo markettikamaa kaappiinsa!

  Toisekseen haussa ukolle olisi päivävoide, viimeisiään vetelee Renin Vita-Mineral radiant day cream, mutta sen sisältämä ruusu-uute tjsp on hieman ärsyttävä iholle. Miehen iho on normaali, mutta rasvoittuvaan taipuva, joten voiteen pitäisi jättää iho mattapintaiseksi, ettei tarvitsisi alkaa enää puuteroimaan. Tai olisiko suositella jotain hyvää mattavoidetta kosteusvoiteen päälle?

 14. 14

  Anonyymi sanoo

  Aiheesta poiketen, olisiko mahdollista saada opastus-postausta niistä erilaisista Diorin viisikoista, itse olen ihan hukassa.

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  Tällaiselle suht uudelle kosmetiikkafriikille tuntuvat alennukset olevan suorastaan keidas. Lumenen mineraaliaurinkopuuteri hintaan 3,90 oli kuitenkin suurin löytö. 🙂

  En muuten yhtään ihmettele tuota vartalonhoitotuotteiden määrää – vartalovoiteita alkaa kulua ihan mahdotonta tahtia jos alkaa päivittäin rasvailla! Blogistasi vein sen vinkin ja nyt mennään varmaan pian kolmatta viikkoa näin. Kohta olen tuhonnut kaksi 200 ml pönikkää. Tänään siis hakemaan jotain jättipakkauksessa olevaa ja halpaa mahdollisimman paljon…
  Ja joo, ihossa huomaa eron. Ihan selkeästi 🙂 Kuorintakin on muuttunut lyhyessä ajassa hemmotteluksi eikä se tunnu enää ikävältä pakolta.

 16. 16

  Fanni sanoo

  Kiitos vinkistä poskipunan suhteen 🙂 Uskallan vielä sen verran kysäistä että mikä sävy niistä rimmelin poskipunista olisi hyvä tämmöselle ensikertalaiselle ja normaalille vaalealle suomalaiselle iholle? 🙂

 17. 17

  Jenni sanoo

  Niin ja ALE-löytöinä ainakin OPI:n lakka Feelin' HOT HOT HOT!, Isadoran nudensävyinen luomiväritrio, Be:Yun lakka, The Body Shopin ihana kesäversio White Musk body lotionista (edellistähän minulla oli vielä lähes täysi purkki jäljellä mutta kun tuota ei enää saa niin olihan se 5e alehinnalla ostettava toinenkin purkki varastoon..). Ja oih jaksan huokailla noiden kynsilakkatelineiden perään.. 🙂 Mistä olet hankkinut?

 18. 18

  Tiunamiuna sanoo

  Rivi Tigin tuotteita vessan peilikaapin päällä ja kaikki muu kosmetiikka kaapeissa. Kaapit onkin sitten aivan pullollaan… Kicksistä ostin puoli-ilmaiseksi OPI:n lakkoja -70%. Super löytö oli myös Bare mineralsin "aloituspaketti" hintaan 27€. Siinähän kivasti Suomen hintaan tuli alennusta 72 €, jonka säästäneenä tuhlasin sitten muuten vaan muuhun ale kosmetiikkaan =) Siinä nyt hieman tuli takapakkia kosmetiikan ostolakkooni, mutta monenlaisia selityksiä hankinnoilleni olen jo itselleni tehnyt. Kaikki yhtä ontuvia!

 19. 19

  Anonyymi sanoo

  saako toivoa? olisi ihana lukea esittely noista nettikaupoista joihin sulla on linkit. sun kokemuksia ois kiva kuulla:)

  eltsi

 20. 20

  miumiu sanoo

  Mä tykkään pitää omia mömmöjäni esillä, esim. meikit löytyvät isoissa meikkipusseissa työpöydällä ja hajuvedet yhdessä hyllyssä (ennen nekin olivat työpöydällä mutta sitten oppisin että ne säilyvät varjossa paremmin).

  Hajuvesien säilymisestä tulikin mieleen, että olen kuullut että jos pitää hajuvesiä kylpyhuoneessa ne saattavat haihtua kaikesta lämmöstä. Tuli vaan mieleen, jos tuo peilikaappi siis on teidän kylppäristä? 🙂

 21. 21

  kraula sanoo

  Minä en löytänyt aleista melkein mitään. Sokoksella oli kyllä kaikkea sellaista yleishyödyllistä ok-hinnoin, mutta koska mitään niistä en just nyt tarvitse niin on jäänyt ostamatta. Mavalan lakkoja ostin Sokkarin alesta kaksi, ja sitten Kicksistä vihreän BeYu:n luomivärinelikon puoleen hintaan. Se oli hyvä löytö, koska olen halunnutkin vihreitä luomivärejä.

  Fannille, joka täällä kyseli poskipunista, rohkenen omasta puolestani ehdottaa Rimmelin poskareista sävyä 004 Pink Rose. On tosi helppo sävy ja sopii vaalealle iholle!

 22. 22

  Sissi sanoo

  Mieluusti kaikki piiloon jos vain mahdollista. Kyllä ne käytettyä tulee jossain vaiheessa. Harmi vaan että kaappeja ja hyllyjä on kotona hiukan liian vähän, mutta eiköhän sekin ongelma jossain vaiheessa ratkea (Ikea-käynnin jälkeen…).

 23. 23

  Anonyymi sanoo

  Mä tykkään pitää kylppärissä kaikki puhdistustuotteet ja naamiot ja hiusten hoitotuotteet joita en päivittäin käytä peilikaapissa. Suihkutuotteet joita käytän joka kerta, on suihkun ikkunalaudalla. Mun soluhuoneessa mulla on lipasto, jonka päällä erillisessä hyllykössä meikit joita käytän harvemmin, kynsilakat ja hajuvedet. Siinä lipaston päällä on myös siveltimet, puuterit ja poikaystävän dödöt, sopivasti käden ulottuvilla. Lipaston ylimmistä laatikoista löytyy hiusten muotoilutuotteet, joita käytän aamusin + hiustenkuivaaja ja muista laatikoista kaikki ne tuotteet jotka odottaa edellisen loppumista. Oon jaotellu ne silleen, että puhdistutuotteet on omassaan ja hoitotuotteet omassa laatikossaan. Työpäydällä on kannellinen laakea kori, jossa on kaikki erilaiset rasvat ja hiuksiin jätettävät hoitoaineet yms. joita käytän päivittäin.

  Tykkään siis pitää semmoset asiat mitä käytän paljon helpoiten saatavilla ja ne asiat, jotka ei oo niin usein käytössä, syrjempänä. Tykkään myös pitää kaikennäköset tavarat poissa näkyvistä. Mun läksyjen tekemistä ja muuta keskittymistä häiritsee, jos on kauheen sotkusta.

  -redshift

 24. 24

  sanoo

  Mun kosmetiikat ei ole esillä, mutta silti niitä tunkee joka paikasta. Ei ikinä arvaisi, että tässä taloudessa asuu muuten myös mies 😀

  Haluaisin jotenkin hyvin järjesteltyä tuotteeni, nyt ei ole tilaa. Joudun kai odottaa muuttoa ja toivoa, että siinä uudessa kämpässä on esim. kosmetiikkahuone 😀

 25. 25

  sanoo

  Tein huippulöydön, bareMineralsin get started kit -70% !! En voinut uskoa todeksi, onneksi kaunpungissani ei ilmeisesti ymmärretä hyvän päälle… ;D

 26. 26

  sanoo

  Jenni: Kauniita hajuvesipulloja olisi kyllä ihana pitää esillä. Harmi vaan, että ne kuluvat minulla niin hitaasti, etten halua nopeuttaa niiden vanhenemista. :/

  Anonyymi: Esillä olevia tulee kyllä usein tosiaan käytettyä helpommin. 🙂

  Sanni: Hyviä löytöjä teit. 🙂

  tiina: Millainen tuo Malu Wilzin valokynä on käytössä? Peittääkö vai heijastaako vaan valoa?

  Tiina: Kaappifriikki, siis. 😉

  HooCee: Oi, Nutri-Gloss on niin loistava! 🙂

  nanna: Yhteensopivat tuotteet ovat kyllä ehdottomasti mukava sisustuselementti. 🙂

  Nina: Parempi tosiaan, kun ovat poissa näkyviltä. 🙂 Tuo onkin fiksua, että käyttöä odottavat lakat ovat esillä niin pysyy kärryillä, mitä täytyy testata. 🙂

  Rhia: Ikävän näköiset purkit kyllä pilaavat välillä hyvästäkin tuotteesta suurimman nautinnon. :/

  Sagu: Tsemppiä, tuo harkitseminen on oikeasti todella fiksu päätös. 🙂

  Terhen: Itse tykkään muuten sisustuksessa minimalistisesta linjasta, mutta purkeilla on kiva välillä revitellä. 🙂

  Eiko: 🙂

  Seireeni: Miten olisi Widmerin silmänympärysgeeli sitten? Imeytyy, kosteuttaa eikä jää limaisena. 🙂
  Miten olisi Renin Mayblossom & Konjac Balancing Moisturizer? Kosteuttaa, mutta on hieman mattapintainen. Tai jos oikein mattapintaista haette niin Clarinsin Hydra Matte on myös mukava mattavoide. 🙂

  Anonyymi: Minkälaista postausta tarkalleet kaipailisit? 🙂

  Anonyymi: No niin, vihdoinkin joku ymmärtää, että jos kropan ihan oikeasti rasvaa päästä varpaisiin päivittäin, niin sitä voidetta tosiaan kuluu. Moni sanoo, että rasvaa itseään päivittäin, mutta se tarkoittaakin vain voiteen sipaisua käsivarsiin ja sääriin. 🙂
  Mutta eikö olekin ihanan pehmeä iho? 🙂

  Fanni: Hankala sanoa väritystäsi näkemättä, mutta ainakin sävyt Santa Rose 001, 004 Pink Rose sekä 012 Coral Rose ovat muistaakseni melko turvallisia vaihtoehtoja. 🙂

  Jenni: Olet kyllä tehnyt hyviä löytöjä. 🙂
  Lakkatelineeni ovat Saksan eBaysta, Jenkeistäkin löytyi, mutta postarit olivat aina ihan kohtuuttomat. :/

  Tiunamiuna: Oi, mitä löytöjä! 🙂

  eltsi: Toive kirjattu muistiin. 🙂

  miumiu: Haihtumisesta en tiedä, mutta pilaantuvat varmasti nopeammin. Itse säilytän noita vessassa, joka on kaikessa patterittomuudessaan ja tehokkaassa ilmastoinnissaan asuntomme viilein huone. Vessan peilikaapissa omissa pakkauksissaan valolta ja lämmöltä suojattuina säilyvät siis loistavasti. 🙂
  (Meillä on siis erillinen kylpyhuone, jossa säilytän vain aktiivikäytössä olevia tuotteita.)

  kraula: Muistelinkin tuon olevan kiva kevyt ja turvallinen sävy, kiitos sinulle vahvistuksesta. 🙂

 27. 29

  sanoo

  Lait Magique Démaquillant näkyy olevan "nimi". Tarkistin juuri tilanteen peilistä, kasvot tulipunaiset kaikkialta poskien alueelta ja otsasta sekä silmät ulkonurkasta melkein kiinni turvoksissa… Ihan hauskaahan tämä.

 28. 30

  sanoo

  Verililjapuu: Aika jännä ilmiö jos kuitenkin olet käyttänyt tuotetta jo aiemminkin ihan normaalisti (näin olen ymmärtänyt). Toki melkein mille tahansa aineelle voi herkistyä yhtäkkiä, mutta paha sanoa testailematta, aiheutuiko reaktio ihan juuri tuosta (vaikka onkin hyvin todennäköistä). Yliherkkyysreaktio olisi kuitenkin käsittääkseni lähtenyt pois iholta hieman aineen poispesemisen jälkeen, joten vaikuttaa ihan allergiselta reaktiolta kun kerran vaan pahenee kokoajan. Vaikea ottaa kantaa tuon enempää. :/

 29. 31

  sanoo

  Olen käyttänyt tuotetta aiemminkin, mutta kerrat ovat varmaan laskettavissa kahden käden sormilla. Ainoa ero jonka keksin on se, että aiemmin olen putsannut Diorilla ja perään vielä Seinsain rätillä, jota nyt en käyttänyt.

  Huoh, harmillista kyllä. Mielellään en uudelleen testailemaan lähtisi, siinä määrin kuumottaa ja on karmea fiilis. Mitkä olisivat hellävaraisia puhdistustuotteita ja hyviä kosteuttajia tässä tilanteessa, jos lähden huomenna kaupoille metsästämään?

 30. 32

  sanoo

  Verililjapuu: Taisit juuri todeta itsekin aiheuttajan: ainetta jäi ihollesi, toisin kuin ennen Sensain liinan kanssa. Ilmeisesti putsarissa on jotain, josta ihosti ärsyyntyy/joka allerisoi ja kun tehokkaasti putsaava liina ei ollutkaan pyyhkimässä kaikkea pois, aiheutti iholle jäänyt aine reaktion.
  Itse jaksan aine liputtaa Erisanin hoitavan puhdistusgeelin puolesta, hyvä ja halpa tuote. Jos tehokasta kosteutusta tarvitset, niin Lumenen Sensitive Touch linjan kosteusnaamio on loistava apu. Varoituksena voin tosin sanoa, että kuivalla iholla se saattaa aluksi nipistellä ja aiheuttaa pientä punoitusta.

 31. 33

  sanoo

  Tuohan on näppärää, ainakin pölyjen pyyhkiminen helpottuu, kun ei tarvitsee nostella satoja purnukoita pois hyllyiltä! 😉

  Tätä on varmaan kysytty sulta useasti, mutta osaisitko neuvoa tehokasta sy-voidetta tummille silmänalusille? Mun Cliniquen All about eyes vetelee viimeisiään ja uuden voiteen hankinta alkaa olla ajankohtaista. Olen ollut erittäin tyytyväinen tuohon Cliniquen voiteeseen, mutta 30 ml käytettyäni ajattelin, että vaihtelu voisi virkistää. Ja eikös se ole ihollekin parempi vaihdella välillä voiteita?

  Toinen kysymykseni koskee öljyjä ihonhoidossa. Oletko kokeillut pelkkiä öljyjä (mangoöljy, kookosöljy, persikansiemenöljy ym.) tai luonnollisia kiinteistä rasvoja (mangovoi, karitevoi, ym.) ihonhoidossa? Jos olet, niin onko siitä olemassa omaa postausta?

 32. 34

  sanoo

  hei, kerro mulle mistä toi kynsilakkahylly on, tai noi hyllyt mis sul on kaikki lakat. mistä oot ostan. kommentoi vaikka mun blogiin kertomalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *