Pitikö budjetti?

Kuten olen jo useaan otteeseen teille kertonut, olen ryhtynyt tiukkoihin toimenpiteisiin vähentääkseni kosmetiikkaostoksiani ja yrittänyt saada itseni ruotuun asettamalla itselleni kosmetiikkakuukausirahan. Maaliskuun kuukausiraha oli 20 euroa ja homma sujuikin melko hyvin. Melko.

Kuukausirahasta oli käytettynä 14,30, kun kävelin ostoskeskuksessa kampaamon ohi ja näin ihan mielettömän tarjouksen: Osiksen Dust it -muotoilupuuteri -50%! Hintaa jäisi silti 8,70, eli budjettini ylittyisi kolmella eurolla. (Juuri niiden ostamieni Pirkka-huulirasvojen verran muuten…). Kävelin ensin kampaamon ohi ja yritin unohtaa koko jutun. Takaisin tullessa en kuitenkaan enää kyennyt vastustamaan kiusausta, sillä tuon tuotteen hankinta olisi muutenkin tulossa kohta ajankohtaiseksi. Pakko se oli siis kotiin noutaa.

En nyt koe tätä kolmen euron ylitystä kovin pahana juttuna enkä jaksa harmitella sitä sen enempää, sillä sen verran hyvin kyllä maaliskuussa pärjäsin. Katsotaan, pärjäänkö myös huhtikuun samalla 20 euron budjetilla!

Lopuksi vielä pientä kannanottoa Lidlistä ostetusta ekosertifikaatin saaneesta Suhadan Rice & ginger body lotionista.

Ensinnäkin tätä käyttäessä tuntui hyvin jouluisalta. Inkivääri sai tämän tuoksumaan aivan glögille ja säilöntäaineena ollut alkoholi puolestaan toi sen terästetyn lisän… Kosteutustehoiltaan tämä oli mielestäni ihan hyvä ja ohuesta koostumuksestaan huolimatta riitti varsin hyvin pitämään kuivan ihoni pehmeänä ja sileänä. Jos tuoksu olisi ollut hieman kevyempi, olisin varmasti käyttänyt tätä mielelläni enemmänkin. Saa nähdä, osoittautuvatko kaksi muutakin samalla kertaa ostamaani Suhadan luonnonkosmetiikkatuotetta yhtä hyviksi poiminniksi!

Nämä ekotuotteethan olivat vain kausituotteina myynniissä Lidleissä, mutta toivottavasti ne saavat jatkoa. Mukavaa, että tällainen ekotrendi on havaittavissa myös näiden edullisempien tuotteiden keskuudessa. Hennes & Mautrizhan toi myös valikoimiinsa vartalonhoitoon tarkoitettuja sertifikaatin saaneita tuotteita ja Sokokset ja Emotionit tuovat valikoimiinsa parin viikon kuluttua We Care Icon -linjan (aluksi pelkät meikit), jolla ei ole sertifikaattia, mutta joka vaikuttaa muuten varsin mukavalla idealla tehdyltä. We Care Iconit täytyy ehdottomasti katsastaa niiden saavuttua myyntiin.

Tässä taisikin sitten tulla kerrottua viimeisimmätkin maaliskuun tuotekuulumiset, joten huomenna päästäänkin sitten maaliskuun yhteenvetoon ja voin jo etukäteen kertoa sen näyttävän huomattavasti helmikuun yhteenvetoa paremmalta!

Mukavaa pääsiäistä kaikille!

Kommentit
 1. 1

  lättänä sanoo

  missä toi oli tarjouksessa??? oon ite kans suunnitellu ton ostamista, mut aina unhotuu.:P

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Hyvin selvisit budjetin kanssa. Paremmin kuin meikäläinen. Mutta jos oikein tiukka haluat olla itsellesi.. Niin voisithan nyt huhtikuun tulla toimeen 17 eurolla… Ja jos jossain kuussa jäisi euroja talteen, ne saisi käyttää seuraavassa kuussa. Eikö olisi ihanaa itsensä kiduttamista?

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Hyvää pääsiäistä sinne myös!
  Taisit joskus mainita täällä, että Renin tuotteista saa sisältä pienen pussin irrotettua uloimmasta muovista, mutta minä en millään saa tätä onnistumaan 😀 Onkohan tähän jotain niksejä olemassa :))
  Omistan siis kyseisen sarjan puhdistusgeelin.

 4. 4

  sanoo

  aaaaaa missä toi puuteri on noin halvalla??!! TAHTOO. Hukkasin just edelliseni enkä ole uutta raskinut ostaa. 🙁

 5. 5

  sanoo

  Löysit ton Osiksen hiuspuuterin ihan loistohinnalla, eihän tuollaista tarjousta voi ohittaa! On muuten ihan pistämättömän hyvä tuote, olen tykästänyt itse tosi paljon.

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Itse tilasin juuri muutama päivä sitten tuon Dust It:n netistä! Kerro sitten miltä se on tuntunut, itse olen ainakin kuullut paljon kehuja, joten suuret on odotukset!

  Tilasin myös UDPP:n jonkun uuden version, sävy on joku Sin ja kai semmoinen kimaltava versio. 🙂 Mukaan tuli myös Xen Tan-itseruskettava yms, en malta odottaa että paketti saapuu! :p

 7. 7

  sanoo

  lättänä: Paikallisessa ostoskeskuksessa oli joku aika sitten tapahtuma ja tuo oli tapahtuman ajan tarjouksessa. Ei siis mikään laahempi tarjouskampanja. 🙂

  Anonyymi: Olen harkinnut tuota. 😉

  Anonyymi: Ei mitään muita vinkkejä, kun välillä jopa terävät sakset ja taisteluhenkeä matkaan. 😉

  Viivi: Paikallisen ostoskeskuksen kampanjasta, meni jo eikä ollut laajempi kampanja. 🙂

  Skirsty: Ihan hyvältä on kyllä vaikuttanut. 🙂

  Anonyymi: Olen itsekin jo vuoden ajan miettinyt tuon Sinin ostoa, mutta onnistunut hillitsemään itseäni. Nyt alkoi kyllä taas tehdä mieli ja kurkinkin jo eBayta. Mistä ostit omasi?

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Olen toi edellinen anonyymi, Beautybaysta tilasin, huippupaikka! 🙂 oon onnellinen, että olen löytänyt nettitilaamisen ihanuudet, löytää aarteita todella halvalla. Tilasin tuolta GHD:ni ja ensimmäiset BareMineralsini myös 🙂

 9. 9

  Safire sanoo

  Hyvää pääsiäistä sinnekin, ja pitäisi kyllä itsekin joskus katsastaa H&M:n luomukosmarit. Kun Weledaa ja Dr.Hauschkaa on viime aikoina tullut käyteltyä (ihania tuotteita <3) mutta opiskelijabudjettiin ei aina kaikki mahdu… 😛

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Itse en tykännyt Suhadan Rice & ginger body lotionista. En yhtään tykännyt hajusta, joten käyttämättä on jäänyt.
  Hinta ei tosin paljon ollut. Mietinkin jos tyhjentäisin pullot ja ottaisin ne käyttöön saippualle 🙂

 11. 11

  sanoo

  Vitsit, tuo We Care Icon-sarja vaikuttaa hyvältä! 🙂 Pitänee siis pysytellä kaukana Sokoksista ja Emotioneista, ettei budjetti ylity.. 😀 Kosmetiikkabudjetti otettu täälläkin siis käyttöön!

 12. 12

  sanoo

  Anonyymi: Arvaa vaan, tuliko hirveä himo tuohon… 😛 Olin jo ehtinyt unohtaa tuon, mutta nyt…tahtoo! 🙂

  Safire: Hieman edullisempia tosiaan. 🙂

  Anonyymi: Itse ostin pullojen takia ja nyt tuosta tyhjästä on tehty käsisaippua. 🙂

  JLCHARLOTT4: Pitänee itsekin pysytellä kaukana. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *