Pisteytystä ja arvonta

Luin jonkun aikaa sitten eräästä tunnetusta parisuhdeopuksesta teorian, jonka mukaan miehet ja naiset pisteyttävät toistensa tekemisiä eri tavalla.

Teorian mukaan miehillä on selkeät luokitukset siitä, minkä arvoisia erilaiset vaimojen, tyttöystävien tai tyttöystäväkandidaattien suoritukset ovat. Jos esimerkiksi tuot miehelle jääkaapista kylmän oluen, voi se olla kahden pisteen arvoinen. Jos puolestasi olet tehnyt kolmen ruokalajin menun hänelle valmiiksi hänen töistä tullessaan, voit saada hommasta kymmenen pistettä. Jos olet tehnyt edellä mainitun menun ja tarjoilet sen hänelle seksikkäissä alusvaatteissa, voi pisteitä ropista vielä huomattavasti enemmänkin. Ja voi jestas, jos kerrot hänelle, että vanhempiesi mökki on tyhjillään viikonlopun ja hän voi lähteä sinne viettämään kaveriporukkansa kanssa poikien viikonloppua ja että jääkaappi olisi täynnä kaljaa ja sinä laittaisit mukaan evästä. Siitä vasta pisteitä ropisisikin!

Miehet siis laittavat suomeksi naisten erilaisille teoille eri arvoja.

Naiset kuitenkin erosivat teorian mukaan miehistä paljon, sillä naisten antamat pisteet ovat aina saman arvoisia.

Nainen antaa miehelle pisteen siitä, kun tämä tiskaa. Nainen antaa miehelle myös pisteen siitä, kun tämä tuo hänelle kukkia. Tai kun tämä tuo hänelle kaulakorun. Nainen antaa myös pisteen miehelle siitä, kun tämä lennättää hänet Pariisiin romanttiselle viikonloppumatkalle. Naiselle kaikki miehen teot ovat yhtä tärkeitä ja jokainen pienikin teko merkitsee yhtä paljon kuin suuremmat eleet.

Minusta meidän naisten pitäisi kuitenkin antaa joskus vähän enemmänkin pisteitä -vaikka sitten niille toisille naisille!

Tästä päästäänkin hyvänä aasinsiltana päivän aiheeseen, eli dottiin, eli Dotiin eli Marc Jacobsin uusimpaan tuoksuun.

Tämä tuoksu on täynnä pisteitä!

Muistatteko, kun kuukaisia sitten fiilistelin tuoksua miettien, miltä se voisi tuoksua? No, nyt leppäkerttu on rantautunut Suomeen ja olen päässyt tuoksuttelemaan sen!

Leikkisään punapulloiseen tuoksuun on mahdutettu mukaan mm. punaisia marjoja, kookosta, appelsiininkukkaa ja vaniljaa ja tuoksu onkin hieman kirpsakan marjaisa sekä raikas -kuitenkin pienellä pehmeydellä höystettynä. Minun nenäni löytää tästä jostakin syystä pienen yhteyden DKNY:n ompputuoksuihin ja voisinkin kuvitella niistä pitävän pitävän mahdollisesti myös tästä.

Ja niin, pullo on juuri niin söpö kuin aavistelinkin sen kuvien perusteella olevan. Pullon tyyli pysyy Marc Jacobsin Daisy ja Lola -tuoksuille uskollisen hauskana mennen jopa hullunkurisuuden puolelle, mikä tekee siitä jo aivan mielettömän ihanan koriste-esineenkin!

Eikö olisikihan ihanaa antaa tällainen jollekin ja kertoa lahjan saajalle, että ansaitset ihan huippumonta pistettä ihan vaan, koska olet niin mahtava? Minusta ainakin olisi, joten halusin järjestää teille arvonnan ja mahdollisuuden tehdä juuri noin.

Kerro siis, kuka ansaitsisi nämä kaikki leppäkertun ja pakkauksen pisteet ja miksi ja voit voittaa 50 ml Marc Jacobs Dot EdP -tuoksun (arvo n. 70,50€) hänelle annettavaksi.

Kuka on erityisen ihana? Mitä hän on tehnyt, miksi hän on niin ihana ja miksi juuri hän ansaitsee kaikki nämä pisteet?

Vastausaikaa on sunnuntaihin 9.9.2012 klo 23:59 asti ja arvonta suoritetaan vastanneiden kesken arvonnan jälkeisellä viikolla.

Arvonta on toteutettu yhteistyössä Berner Oy:n kanssa.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Antaisin tämän ihanuuden parhaalle ystävälleni. Hän on paras ystäväni edelleen, vaikka välissämme on 300 kilometriä. Pidämme yhteyttä etenkin kirjein. Harvoin ehdimme nähdä, koska minulla on perheeni täällä ja hänellä perheensä siellä. Hänen esikoisensa täyttää pian vuoden, ja toinen on jo tilattuna ensi kevääksi…
  Siksi antaisin tuoksun hänelle, koska sen lisäksi, että hän on minulle paras ystävä, tiedän hänen olevan myös paras vaimo ja paras äiti. En osaa kuvitella ketään parempaa.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Tämän ansaitsisi ehdottomasti oma äitini. Pisteiden määrä kertaa ääretön eikä siinäkään ole tarpeeksi!
  Äiti on loppumaton ohjeiden ja viisauden lähde. Hän jaksaa tsempata ja olla huolissaan ja pitää ennen kaikkea huolta minusta, 16v tyttärestään!

  ain0
  ainonmaili[at]gmail.com

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Mummini ansaitsee loputtoman määrän pisteitä! Kävin hänen luonaan tänään pitkästä aikaa kyläilemässä ja osaan aina hämmentyä kuinka aikaansaava hän on 84-vuotiaaksi! Tällä viikolla hän muunmuassa oli kutonut talvea varten kasan töppösiä ja villasukkia kahdelle vastasyntyneelle lapsenlapsenlapselleen 🙂 Ihana mummu <3 Tällä lahjalla voisin hemmotella vuorostaan mummia, joka muistaa aina hemmotella muita 🙂

  -tiippa
  tiiia.v@hotmail.com

 4. 4

  sanoo

  Ehdottomasti antaisin tämän omalle äidilleni 🙂 Äiti on ollut tukenani koko elämäni ajan niin huonoissa kuin hyvissäkin hetkissä, ja arvostan häntä enemmmän kuin ketään muuta ihmistä maailmassa.

  roosa.turpeinen@pp.inet.fi

 5. 5

  hannanna sanoo

  Ehdottomasti menis äidille – tää ei varmaankaan oo ihan sellanen normaali keski-ikäisen naisen tuoksu mutta oon ihan varma että tästä se tykkäis, marjaiset ja hedelmäiset tuoksut on muutenkin lemppareitaan. Äidin syntymäpäivä on myös tulossa marraskuussa enkä oo ikinä ostanu äidilleni minkäänsorttista lahjaa vaikka oon jo 22v 😀 Meillä on molemmilla ollut vähän rankka vuosi tässä kuitenkin takana joten on jo senkin takia hyvä ja korkea aika hommata maailman parhaalle ja rakkaimmalle äidille jotain.

 6. 6

  sanoo

  Haluaisin antaa tämän tuoksun ystävälleni syntymäpäivälahjaksi. Synttärit ovat jo parin viikon päästä. Hän tykkää erilaisista tuoksuista ja tykkää myös laittaa hienon näköisiä pulloja näkyville, koristeiksi. Tämä ystävä on erityisen luotettava ja pitkäpinnainen, hän on myös puhelias ja hauska. Piristää päivääni aina. Sata pistettä hänelle ja samaiset pisteet upealla tuoksupullolle. Niin söpö!

  marianne.salonen@hotmail.fi

 7. 7

  sanoo

  Paras ystäväni totisesti ansaitsisi tämän! 🙂 Hän on vain niin ihana ja osaa piristää huonoimpanakin päivänä. Hänen kanssaan ei ole koskaan tylsää, eikä ole mitään salaisuutta mitä hänelle ei voisi kertoa. Hän on se joka ymmärtää kaikki jutut, ja jonka kanssa voi nauraa jutuille, mitä kukaan muu ei ymmärrä. 🙂

  maiju96@hotmail.fi

 8. 8

  sanoo

  Tyttöystäväni on ehdottomasti ihanin ihminen kenet tunnen. Jo heti ensimmäisillä treffeillä tämä antoi minulle kauniin kaulakorun joka on ollut kaulassani jo kohta 3 vuotta.

  Tyttöystäväni pitää hassuttelusta ja hassuista jutuista, etenkin koriste-esineistä, koruista ja hajuvesistä, kaikista naisellisista ja söpöistä jutuista.

  Jos voittaisin, haluaisin 3-vuotisen yhdessä olon kunniaksi antaa tämän hajuveden hänelle lahjaksi, pullo on niin söpö että hän tykkäisi siitä varmasti. En varsinaisesti ole koskaan pisteyttänyt hänen tekemiään asioita, kaikki – ihan pienet ja arkisetkin asiat, ovat meille yhtä arvokkaita kuin isommatkin asiat. Jokainen hetki on tärkeä ja varsinkin 3-vuotis päivämme.

  shadowsstillremain@hotmail.com

 9. 9

  sanoo

  Minä olisin juuri se erityisen ihana ihminen, joka ansaitsee kaikki pisteet! Olen viime kevään ylioppilas, ja vietän nyt enemmän ja vähemmän ansaittua välivuotta. Stressailen päivittäin tulevasta, erityisesti siitä, mikä minusta tulee isona. Lisäksi inttileskeys tökkii, ja muutenkin jatkuva väsymys ja ahdistus painaa. Siksi nämä pisteet taatusti piristäisivät elämääni, ja nostaisivat arjen yleisfiilistä korkeammalle!

 10. 10

  sanoo

  Mä antaisin täydet pisteet isosiskolleni, joka on ihanin sisko joka maailmassa vaan voi olla. Sisko on ollu aina tukena ja turvana, ja se on se jonka luokse mä aina menen kun on vaikeeta ja tartten muuta ajateltavaa. Vaikka sillä itellään on ehkä maailman huonoin itsetunto, se silti jaksaa aina muistuttaa mulle että mäkin oon kaunis, ja se auttaa mua nujertamaan mun anoreksian, vaikka syömisongelmat on iso osa sen omaa arkea. Jo ihan pikkutytöstä asti mun parhaat muistot liittyy isosiskoon, koska se on vaan yksinkertasesti täysien pisteiden tyttö <3

  ani.saaga.pauliina@gmail.com

 11. 11

  sanoo

  Mun paras kaveri, ehdottomasti. Mä oon sille tosi ärsyttävä joka päivä, ja silti se jaksaa mua ja me ollaan aina ihan bff :–D se vaan on niin täydellinen nainen, vaikka väittääki mulle vastaan, mutta joka tapauksessa… Ihana immeinen se on ♥

  Ja toinen ihminen, vois ylläripylläri, olla mun äiti. Se on jaksanu kaikki mun teinikiukuttelut ja ymmärtäny itkut ku sydämeen on meinannu sattua ja antanu mun huutaa ja raivota ku siltä on tuntunu. Äiti on kuskannu paikasta toiseen ja maksaa nykyään bensarahoista osan ku skootterilla ajelen. Ja äiti tekee myös ruokaa.

 12. 12

  elel sanoo

  Äitini ansaitsisi tämän ehdottomasti. Ihan jo sen takia, että kävimme tänään Ikeassa, hän maksoi laskun ja minä unohdin kokonaan kiittää… Ja ainahan äidit ovat ihania!

  bizarreh@hotmail.com

 13. 13

  sanoo

  Multa pisteet saisi mun työkaveri. Meillä on ikäeroa melkein 20 vuotta ja monesti hänen ikäisillään naisillaan on kertynyt hieman hankalan ihmisen maine työpaikoilla. Kauhujutut siitä, kuinka vanhemmat naistyöntekijät katsovat uusia nenänvartta pitkin ja ovat muutenkin inhottavia eivät todellakaan pidä paikkaansa työkaverini kohdalla. Hän on ottanut minut vastaan aivan mahtavasti, jaksanut opastaa ja auttaa, rohkaissut aina kun on tarve. Olemme olleet työtovereita vasta lyhyen aikaa, mutta jo nyt hän on yksi parhaimmista ystävistäni.

  Juttelimme muuten tuoksujutuista juuri eilen ja hän jos joku ansaitsisi uuden tuoksun (hän pitää sitkeästi kiinni viimeisistä tipoista nykyistä tuoksuaan). Toivotaan, että arpaonni suosisi kerrankin minua, jotta voisin hänelle tälläisen mukavan yllätyksen antaa! 🙂

 14. 14

  Laurva sanoo

  Mammani on tuon ansainnut, olisi ihana ilahduttaa häntä 🙂

  Olen 17-vuotias, muutin kotoa pois heinäkuussa. Minulla oli silloin rahaa kesätöistä ja säästöistä. Kun muutin ei minulla ollut vielä töitä syksyä varten. Äitini auttoi minua rahallisesti jotta pystyisin elämään kunnes löydän töitä ja tsemppasi etsimään töitä ahkerasti. Äiti on muutenkin ihana. Esimerkiksi tänään kun olen ollut sairaana hän toi minulle lähi kiinalaisesta kanakeittoa ja muuta herkkua 🙂 Äiti on myös siitä ihana että tiedän että voin soittaa hänelle milloin tahansa ja kertoa mikä mieltäni painaa. Loppukesästä sain töitä ja koulukin jatkui. Harmittaa että olen niin paljon kiinni koulussa ja töissä ettei oikein kerkeä nähdä ketään, siksi haluaisinkin ilahduttaa ja kiittää äitiäni kaikesta mitä hän on tehnyt ja uhrannut vuokseni! 🙂 Mulla on maailman paras äiti. <3

  s-postini jos onnetar suosii 🙂 : laurv2310@hotmail.com

 15. 15

  sanoo

  Hajun ansaitsisi mun isosisko!:) Hän on mulle tuki mun elämäntapaprojektissa ja samalla innoittaja. Hänellä on aka samankaltaiset ajatuksrt tavotteiden suhteen päänsisällä ja tuetaankin toinen toisiamme siinä, ettei tavoiteet mene liian hurjiksi! Hän on myös korvaamaton apu ja tuki ihmissuhdeasioissa! On se mun isosisko vaan niiin paras! 🙂 <3

  moccamaster@windowslive.com

 16. 16

  Sennu sanoo

  Äitini on aivan erityisen ihana ja hän todella ansaitsisi kaikki maailman pisteet. Hän on aina tukenani ja kuuntelee huoliani, en tulisi toimeen ilman häntä. Jos voittaisin kertoisin hänelle (hajuvesipullon kera) kuinka tärkeä hän on minulle.

  micjac@luukku.com

 17. 18

  sanoo

  Soisin äidilleni kaikki maailman pisteet. Hän on antanut minulle onnellisen lapsuuden ja ollut tukena aikuisen elämäni karikoissa.

 18. 19

  sanoo

  Paras kaverini Eve ansaitsisi tämän tuoksun ehdottomasti! ((: Siihen on montakin syytä, tässä tärkeimmät:

  1. okei, käytännöllisin syy ensin. Hänen edellinen tuoksunsa loppui juuri ja olemme yhdessä metsästäneet hänelle jatkajaksi makeahkoa jatkajaa. Tuoksukuvausta lukiessani mietin, pitäisikö tämä haistatuttaa hänellä josko tykästyisi ja tekstin loppuun lukiessani huomasin arvonnan, huikeaa..

  2. Punaista, mustaa, palloja..? Eve on vannoutunut fiftarityttö ja hänelle pullo sopisi kuin nakutettu! (;

  3. Evellä on parin viikon päästä synttärit ja uusi tuoksu synttärijuhliin olisi hyvä tapa juhlistaa täysi-ikäisyyttä!

  4. Eve on eve, maailman huikein ja lojaalein ja paras tyyppi! <3

 19. 20

  sanoo

  Minä ansaitsen ainakin muutaman pisteen, koska onnistuin opiskelijana selviämään kesän yli ilman kesätyöpaikkaa ihan omin neuvoin, sain pidettyä asunnon enkä edes kuollut nälkään 😀 ajattelin ensimmäisellä huimalla opintotuella vähän hemmotella itseäni ja kävin jo stockalla tuoksuttelemassa hajuvesiä, Dot kuulostaisi kyllä ihan hyvältä 🙂

  jenny.rytkonen(at)gmail.com

 20. 21

  sanoo

  Nuo kysymykset antavat aiheen vaikka romaanille eräästä todella ihanasta ihmisestä: Nimittäin paras ystäväni. Ollaan tunnettu koko kouluaika eli 12 vuotta. Ei ole mitään mitä hän ei tiedä minusta ja jaksaa aina kuunnella ja auttaa vaikka itsellä olisi vaikka mitä. Seurustellessani enemmän vaivasi jos en ehtinyt olla hänen kanssaan kuin poikaystäväni. Tätä listaa voisi kirjoittaa vaikka kuinka kauan. Jos hän olisi mies olisin jo rakastunut häneen korviani myöten sillä hän todellakin on niin ihana! Ja ei ole kauaa kun hän tuskaili että mitä tekee kun YSLn hajuvesi alkaa jo olla lopuillaan eikä raaski ostaa uutta. Noh, hän varmasti pitäisi tuosta ja ansaitsisi todellakin nuo kaikki pisteet!

 21. 22

  Anonyymi sanoo

  Antaisin ehdottomasti kyseisen tuoksun lahjaksi parhaalle ystävälleni, jolla on viimeisien viikkojen aikana ollut enemmän murhetta kun yhdelle pienelle ihmiselle soisi käyvän. Rakas ystäväni ansaitsisi kaikki maailman pisteet siitä rohkeudesta jota hän on tarvinnut viimeaikoina ja uskaliaisuudestaan. Hän on myös ollut minun tukenani, niin hyvässä kuin pahassa.

  arjainen@suomi24.fi

 22. 23

  Anonyymi sanoo

  Ehdottomasti paras kaverini. :–) Tottakai, kuten parhaat kaverit yleensä, hän on tehnyt vaikka ja mitä hienoa ja kivaa. Me asutaan n. 400km päässä toisistamme, joten päästään näkemään paljon harvemmin kuin haluaisin. Hän kuitenkin ansaitsisi kaikki pointsit – ja enemmänkin – koska vaikka hän asuukin niin kaukana, hän on henkisesti aina läsnä tukemassa, auttamassa, jakamassa ilot, surut ja kaikki hullunkuriset jutut. 🙂 ja koskapa maailman parhaalle ystävälle ei haluaisi antaa muutamaa extrapistettä?

  sposti: taru-96@hotmail.com

 23. 24

  sanoo

  Pisteet menisi ehdottomasti työkaverilleni Kaisulle! Tämä tyyppi auttaa jaksamaan huonoina päivinä ja saa minut hymyilemään inhottavankin asiakkaan jälkeen. Hän on ollut nyt lomalla, joten olen joutunut selviytymään ilman häntä jo yli kolme viikkoa ja sen kyllä huomaa! Odotan innolla, että huomenna pääsen jälleen turisemaan kaikki huoleni hänelle ja kertomaan kuinka ilman häntä työnteko ei suju samalla tavalla! 🙂 Ihanat työkaverit kunniaan!

 24. 25

  sanoo

  Pisteet antaisin äidilleni, sillä hän on ollut tukeni ja turvani aina. Varsinkin viime kuukausina hänen tuki on ollut suuri. Oli yö tai päivä, hän jaksaa auttaa ja lohduttaa minua vaikka välillämme on 300km. Kyse on ollut välillä todella tyhmistä jutuista, välillä ongelmat ovat olleet elämää suuremmat. Silti äiti on jaksanut ymmärtää ja auttaa, vaikken aina ole häntä muistanut siitä kiittää. Siksi nämä pisteet antaisin äidille. Koskaan ei voi sanoa toiselle ihmisille liikaa että rakastaa. <3

 25. 26

  sanoo

  Kaikki pisteet ansaitsisi paras kaverini! Jaksanut minua aina ja joka tilanteessa. Tukee aina kun tukea tarvitsen ja ymmärtää milloin en jaksa mitään. Ilman häntä ei tulisi elämästä mitään.<3

 26. 27

  sanoo

  Ehdottomasti mun äiti! Äiti on maailman paras, lämpimin, luotettavin, ihanin, mahtavin ja kaunein ihminen. Äiti on antanut minulle koko elämänsä ajan vain parasta, joten jos itse voin hänelle joskus jotain pientä kiitosta osoittaa ja lahjan antaa, niin teen sen ilomielin.

 27. 28

  sanoo

  Paras kaverini ansaitsisi hiukan piristystä elämäänsä. Tapasin hänet eilen muutaman viikon tauon jälkeen. Tiesin että heillä on rahallisesti hiukan tiukkaa huonon työtilanteen takia, mutta olin järkyttynyt kun hän kertoi, että heillä oli ollut sähköt viisi päivää poikki sen takia, ettei heillä ollut rahaa maksaa sähkölaskua! Kaverini on oikeasti maailman paras kaveri ja vaikkemme aina kovin usein tapaakaan olen sanonut hänelle että ihminen ei tarvitse elämäänsä kuin yhden niin hyvän kaverin kuin hän on!

 28. 29

  Suvi sanoo

  Antaisin tämän tuoksun melko tuoreelle ystävälleni, joka osoittautuu koko ajan vain ihanammaksi ihmiseksi. Miten ihminen voikaan olla niin samalla aaltopituudella? 🙂

 29. 30

  sanoo

  Jos täytyisi valita, niin pisteet ropisisi ehdottomasti omalle isoäidilleni. Hän on vain niin uskomattoman sydämellinen, luotettava, hersyvän iloinen, räväkkä ja huumorintajuinen ihminen, jota ilman en voisi kuvitella eläväni. Luottohenkilöni! Hän taitanee olla kuitenkin hivenen iäkäs kyseiselle tuoksulle (?), joten pisteet menevät yhtä ihanalle ystävälleni, jonka olen tuntenut jo kahdeksan vuotta. Hän jaksaa aina tukea minua, oli tilanne mikä hyvänsä. Joskus jopa kipakasti, mutta se on vain hyvä asia! Rakastan tätä elämänjanoista, sosiaalista ja aina niin positiivista ystävääni! Peruspessimistisenä suomalaisena tarvitsen hänen kaltaisen henkilön lähelleni. 😀

 30. 31

  Anonyymi sanoo

  Antaisin tuoksun ehdottomasti äidilleni! Äitini on ollut työttömänä kolme vuotta eikä hänellä ole varaa ylellisyystuotteisiin ja stressaavasta arjesta huolimatta äitini on aina ihana, iloinen itsensä ja jaksaa kuunnella ongelmiani vaikka hänellä itselläänkin on niitä riittämiin! Olisi ihana hemmotella äitiä uudella tuoksulla<3

  hannapee ät live.com

 31. 32

  elinayyy sanoo

  Äiti, tietenkin!
  Äiti ansaitsisi kyllä paljon muutakin kuin yhden hajuveden, äiti jos joku jaksaa vaan aina pitää huolta ja kuunnella kaikista turhanpäiväisimmätkin juorut. Ja niinhän se vain menee että äiti on se ihminen jota saan kiittää elämästä. 🙂 <3

 32. 33

  Miira sanoo

  Antaisin tämän ehdottomasti parhaalle ystävälleni, joka on auttanut minua muutossa ja remonttitöissä monena päivänä, vaikka on ollut itsekin kiireinen opiskelujen ja töiden kanssa.

  Myös Dotin pullo pilkkuineen sopisi tuon kaunottaren tyyliin loistavasti!

 33. 34

  sanoo

  antaisin tuoksun itselleni koska menetin juuri poikaystövöehdokkaan kaverilleni 2 päivää sitten ja mielestäni ansaitsisin tämän!

 34. 35

  migreenityttö sanoo

  Haluaisin antaa/voittaa tuoksun äidilleni, sillä hän on jaksanut minua kaikki nämä vuodet jotka olen hänen nurkissaan pyörinyt.:D Sain neljä vuottaa vaikean migreenin diagnoosin, jonka vuoksi joudun joka viikko viettämään 1-2päivää vuoteessa kohtauksen takia. Näinä päivinä äiti joutuu hoitamaan minua kuin pientä lasta Hankalan tilanteesta tekee se, ettei mikään lääke toimi kunnolla. Olen joutunut viime vuodet vierestä katsomaan, kuinka äiti kärsii minun kärsimyksistäni joihin ei voi vielä paljoa vaikuttaa.(olen joihinkin lääkkeisiin liian nuori 17v kun olen) Haluaisin kiittää äitiäni tällä lahjalla, sillä hän rakastaa Marc Jacobsin tuoksuja. 🙂

  ariela_@hotmail.fi

 35. 37

  Mytty sanoo

  Äiti ansaitsisi nuo kaikki pisteet ja kymmenen lisää, koska hän on aika herkkä mutta jaksoi olla minun ja nykyisen aviomiehen hääjärjestelyissä mukana aivan loppuun saakka. Äiti on paras 🙂

  mytty83 @ gmail.com

 36. 38

  Anonyymi sanoo

  Minun tyttöystäväni, joka on jaksanut uskomattoman ihanasti minun kiukuttelua stressaavasta muutosta, lähes tulkoon joka päivä. Kiitos sinulle vaikket voittaisikaan tätä tuoksua.

 37. 39

  sanoo

  Äitini antsaitsisi tuoksun, koska hänellä on viimeaikoina ollut erittäin kiirettä töissä, ja samalla hän on rempannut kotiamme ja mökkiämme. Äitin i on myös erittäin tärkeä ja on aina asettanut meidät lapset etusijalle joka asiassa.

 38. 40

  sanoo

  Meillä on Turussa suomalaisten ja brittinaisten ryhmä nimeltä The Ladybirds (löytyy Facebookistakin, ja jäseninä on hiukan expatteja muualtakin…). Joku heistä (tai siis meistä) varmaankin tämän ansaitsisi!

 39. 41

  sanoo

  Tämän ihanuuden ansaitsisi ehdottomasti rakas äitini; hänellä on pisteitä kerättynä valtavat määrät olemalla huolehtiva ja kultainen. 🙂

 40. 42

  sanoo

  Pisteet ansaitsis mmun paras ystävä. Se jaksaa aika tukea ja ymmärtää jo muutamasta sanasta mitä tarkotan. Joskus se "lukee" mun ajatukset. Sille menis vaikka miljoona pistettä, jos pitäs pisteyttää. Ainoa, mutta paras ystäväni!Se on todettu 12 vuoden kokemuksella. Kertaakaan ei ole jättänyt pulaan, eikä selkäänsä ole kääntänyt.
  Toi tekojen pisteyttäminen vois olla aika hankalaaa, ku pitäs miettii jonkun itsestäänselvänkin jutun arvoa…

 41. 43

  sonja sanoo

  Äidillä on kohta 50-vuotta mittarissa ja hän kyllä ansaitsisi pisteen jos toisenkin! olisi iiihana antaa hänelle lahjaksi hajuvesi ja äidin nilkassa onkin teemaan sopivasti leppäkerttu-tatuointi!

  sonja–@hotmail.com

 42. 44

  kerttuinen sanoo

  Elämässäni on monta ihmistä, jotka varmasti ansaitsisivat tuon sillä perusteella, että ovat olleet aivan ihania ihmisiä minua (ja muitakin) kohtaan. Mutta jos minun olisi valittava vain yksi ihminen, antaisin sen eräälle ystävälleni, jolla on ollut suuria menetyksiä elämässä viime aikoina, mutta siitä huolimatta hän on jaksanut pysyä positiivisena ja toiveikkaana paremman huomisen puolesta. On harvinaista nähdä niin vahva ihminen, moni muu olisi jo lannistunut. Mutta hänellä on silti aikaa ystävilleen ja jaksaa elää mukana muiden onnen ja surun hetkissä. Olisi ihana antaa hänelle jotain kaunista ja muistuttaa siten, miten tärkeä ihminen hän onkaan minulle ja monelle muulle. Ne ihmiset jotka vaativat itselleen vähän, mutta antavat niin paljon muille ansaitsevat jokaisen lahjansa.Tosi ystäviä on harvassa <3

 43. 45

  sanoo

  Jos voittaisin,niin antaisin kyseisen tuoksun yhdelle ystävälleni,joka on menossa leikkaukseen. Hänet on jo kerran leikattu,mutta vaiva ei parantunut vaan se uusiutui,joten mielestäni hän ansaitsisi piristystä elämäänsä! 🙂

 44. 46

  Anonyymi sanoo

  Oi ihana pullo, tahtoisin itsekin tuon, mutta tuolla haluaisin hemmotella siskoani, joka on idolini. Hän on todellinen arjen sankari, kolmen vilkkaan lapsen äiti jonka arki ei aina ole ruusuilla tanssimista. Kuitenkaan hän ei koskaan ruikuta ja valita. Tuoksu olisi hänelle piristys päivään!

  Mörökölli ja Päivänsäde

 45. 47

  sanoo

  Mun isosisko! Meni viikko sitten naimisiin ja uusperheen arkea pyörittää, viis lasta yhteensä! Siinä on aikamoisesti hommaa, kun vertaa vaan mun kolmeen lapsoseen 😀 Tuhat pistettä ansaitsee arjen pyörityksestä <3

  khanel@windowslive.com

 46. 48

  sanoo

  Haluaisin antaa tämän tuoksun ystävälleni Annalle, sillä hän on paras ystävä mitä voi pyytää. Hän on ollut ystäväni silloin kun kukaan muu ei ole ollut, hän on tukenut minua vaikeina aikoina ja iloinnut kanssani hyvinä hetkinä. Ilman häntä en olisi mitään, tai ainakin paljon yksinäisempi. Jokaisella pitäisi olla oma Anna, siksi haluaisin tämän tuoksun hänelle antaa 🙂 Yritän olla hänelle yhtä hyvä ystävä kuin hän minulle!

 47. 49

  Anonyymi sanoo

  Järkevää puhetta!:-)
  Ehdottomasti nämä pisteet ansaitsisi paras ystäväni. Hän kun jaksaa aina kuunnella ja auttaa minua kaikessa<3
  ne_mo@live.fi

 48. 50

  sanoo

  Minun pikkusisko ansaitsee kaikki maailman pisteet! Hän on viimeaikoina kokenut kovia henkisesti eikä pieni piristys olisi pahaksi. Kaikesta huolimatta pikkuinen muistaa aina ajatella muita vaikka oma terveys olisi nyt tärkeintä. Lisäksi hän on hulluna DKNY:n Be Delicious tuoksuun joten uskoisin tämänkin kolahtavan.

 49. 51

  Tarja sanoo

  Ihastuttava pullo ja tuoksun kuvaus oli myöskin aika ihastuttava 🙂 Ja tämän antaisin ilman muuta siskolleni. Tiedän, että hän ihastuisi jo pelkkään pulloon ihan ikihyviksi ja tuoksun kuvauskin antaa viitteitä, että itse tuoksukin voisi sopia hänelle. Ja tarvitseeko perustella: jos ihmisellä on yksi sisko jo hänen olemassaolonsa on oikeutus pienelle lahjomiselle silloin tällöin 🙂

 50. 52

  Anonyymi sanoo

  Mun mielestä mun äiti antaistee noi kaikki pisteet, koska hän on käynyt läpi vaikka mitä,iskän pettäminen mun ja siskon kotoo karkaaminen ja silti pysynyt vahvana ja rakastavaisena äitinä.

 51. 53

  sanoo

  Pikkusiskoni. Ensimmäinen paras kaveri, ensimmäinen vihamies ja niin uskomattoman vahva ihminen. Hänestä tuli yksinhuoltaja n. vuosi sitten ja on ihan uskomatonta seurata, kuinka hän päivästä toiseen jaksaa antaa kaikkensa, jotta hänen tyttärellään olisi kaikki hyvin.

 52. 54

  Sandra sanoo

  Äitini. Hän laittaa kaikki läheisensä aina etusijalle, oli oma tilanne mikä tahansa. Hän on aina paikalla, kuuntelemassa, tukemassa ja antamassa rehellisen mielipiteensä asiassa kuin asiassa, hän ei koskaan käännä selkäänsä kenellekkään. Hänen pitäisi opetella antamaan aikaa myös itselleen. Sen takia hän on jokaisen pisteen arvoinen. <3

  sandumoii@hotmail.com

 53. 55

  Anonyymi sanoo

  Minun The Paras Ystäväni Hertta tietenkin tarvitsee tuon tuoksun! Hän on ollut rinnallani KOKO elämäni, lastentarhasta saakka. Ollut riemuna ja tukena, kaasona ja lapselle kummitätinä, kaikessa minulle kaikki. Vaikka välimatkaa on välillä tuhansia kilometrejä, elämä muuttuu ja olosuhteet heittävät häränpyllyä, on yksi ihminen, kiinnekohta, joka on ja jää. Ihminen, kenen kanssa vietetty aika on aina maailman parasta. Ja tämä ihminen osaisi varmasti arvostaa herkullista tuoksua ja hullunkurista designia. Joten Dot mennee sitten Hertalle!

  (Arpaonnen suosiessa: ainoanimal@gmail.com)

 54. 56

  Anonyymi sanoo

  Mieheni saa kymmenen pistettä, kun hän jaksaa käydä reissutöissä ja olla viikkoja pois kotoa perheemme eteen vaikkei se mitään mukavaa ole..:)

  Catju

 55. 57

  sanoo

  Antaisin tuoksun äidilleni. Hänen sanavalmiutensa on auttanut minua monet kerrat ja hän tekee kaikkensa, että muilla on hyvä olla. Äidillä on myös ollut vaikeaa viime aikoina, joten hän todellakin ansaitsisi lahjan. alisa.ojala@suomi24.fi

 56. 58

  Anonyymi sanoo

  Mieleeni tuli heti kaksi henkilöä, mutta koska kyseessä on naisten tuoksu, minun on valittava paras ystäväni. Sairastuin kesällä MS-tautiin, mikä aiheutti melkoisen myllerryksen myös sielunelämässäni. Ystäväni, joka asustelee kokonaan toisessa maassa, on onnistunut kuitenkin tukemaan minua paremmin kuin kukaan muu lähellä asuvistakaan ystävistäni. Hän on piristänyt päiviäni tsemppikorteilla, puhelinsoitoilla, pienillä viesteillä Facebookissa ja ylipäätänsä sillä ajatuksella, että on aina tukenani. Tuollaista ystävyyttä ei rahalla voi korvata, ei edes hajuvedellä, mutta niinkuin pienet teot merkitsevät 🙂 Senpä vuoksi antaisin nämä pisteet ehdottomasti hänelle! 🙂

  marjuzka86@hotmail.com

 57. 59

  Anonyymi sanoo

  Minun ystäväni on erityisen ihana, koska pääsykokeisiin valmistautuessani hän tulosti minulle aineistot, tsemppasi ja antoi vinkkejä ja kaiken lisäksi ehdotti (ja lopuksi pakotti) mukaan kaikenmaailman kemuihin kun itse olisin hautautunut pölyvuorten alle lukemaan. Kaikkea tätä ennen hän luonnollisesti löysi ko. koulutuksen& sen tiedot minulle ja on ollut muutenkin niin suuri tuki ja apu että tällainen piristysruiske olisi ihan mahtava hänelle!

  -Hoppis

 58. 60

  Suvi sanoo

  Kaikki maailman pisteet ansaitsisi isosiskoni; rohkea ja ujo samaan aikaan, aina toisia ensin ajatteleva, empaattinen, huumorintajuinen ja ennen kaikkea ihminen, joka on aina läsnä tarvittaessa.

 59. 61

  sanoo

  Kaikki nuo lukuisat pisteet ansaitsisi henkilökohtainen hyväntekeväisyyslahjoittajani! Autoin häntä muutossa, ja koska muutto tapahtui junalla ja omaisuuden oli mahduttava rinkkaan ja muutamaan kassiin, sain "lahjaksi" vaikka mitä ihanaa! Lahjojani ei huolinut mitään vastineeksi. Tuoksu lähtisi siis omalle "Veikko Hurstilleni" kiitokseksi!

 60. 62

  sanoo

  Tuoksun antaisin ihanalle ystävälleni, joka on joutunut viime kuukausina elämässään todella tiukoille lomautuksen ja maksamattomien palkkojen vuoksi. Pienikin yllätys voisi tässä tilanteessa parantaa hänen mieltään! 🙂

 61. 63

  sanoo

  Nämä pisteet ansaitsisi hyvä ystäväni. Hän on ollut paikalla opettamassa miten jääkaappi ja asunto kannattaa joskus siivota muuten kuin raivaustraktorilla, hän on ollut neuvoja antamassa tilanteissa joissa on miettinyt ettei eteenpäin pääse. Hän on ollut nuoresta iästään huolimatta "vara-äitinä" elämän maalaisjärkiasioissa opastamassa…

 62. 64

  sanoo

  Antaisin tuoksun itselleni. Määräaikainen työsopimukseni päättyi juuri ja uutta työtä ei ole tiedossa, joten hirveästi hemmotteluja ei ole näköpiirissä. Syksyn pimentyessä olisi mukava, että päivä paistaisi tänne risukasaankin =)

 63. 65

  inari sanoo

  Haluaisin ilahduttaa ehdottomasti äitiäni tällä tuoksulla. Hän on vuoden sisällä ollut kolmessa mittavassa leikkauksessa, maannut sairaalassa viikkotolkulla, mutta silti ollut aina iloinen ja positiivinen – ja erityisen sitkeä sissi ponnistellessaan toipumisensa eteen. Äiti on ihan paras tyyppi, joka ajattelee aina vaan muita vaikka itse ei pääsisi edes sängystä liikkumaan. Nyt kun äiti on toipunut hyvin, tämä tuoksu olisi kiva tapa kiittää häntä huolehtimisesta ja antaa startti uudelle, kivuttomalle elämälle. 🙂

  anar894(ät)hotmail.com

 64. 66

  sanoo

  Pisteet ansaitsisi ehdottomasti Äitini. Siinä missä minä olen toisen puoliskoni kanssa etsimässä uutta siompaa asuntoa ja järjestämssä häitämme ja elämä on muutenkin hektistä, niin tiedän voivani aina soittaa hänelle ja aina siellä vastaa rauhallinen ääni toisessa päässä. Tämänkin ikäisenä voin kiukutella äidille turhasta kun maailma suututtaa ja silti tiedämme rakastavamme toisiamme.

  Olin kuuden vanha kun Äiti jäi yksinhhuoltajaksi ja isästäni ei voi oikein vanhempana puhua. Äiti tarjosi keskellä 1990-luvun lamaa lapselleen turvallisen kodin ja perustarpeet, opettaen samalla selviämään elämässä. Omalla esimerkillään opetti menemään vaikka läpi harmaan kiven.

  Äitini on maailmani tärkein nainen ja siksi antaisin tämän tuoksun hänelle, käytettäväksi ainakin silloin, kun hän saattaa minut ensi kesänä alttarille.

 65. 67

  sanoo

  Antaisin tuoksun ehdottomasti omalle puolisolleni, jos tuoksu olisi suunnattu miehille, mutta koska näin ei ole, niin ehdottomasti tuoksun ansaitsisi oma, ihana äitini! Hän on auttanut minua korvaamattoman paljon ja varsinkin viikonloppuna, kun oli järjestämässä apunani omia häitäni, joista en varmasti olisi selvinnyt ilman häntä! Ja lisäksi äitini kaipaa kipeästi hajuvesipuolen päivitystä, kaikki vanhat skulahtaneet "tuoksut" vaan pois 😉

 66. 68

  sanoo

  Parhaalle kaverille, joka on pari vuotta ollut ihan liian kaukana, toivottavasti omat työsuunnitelmani toteutuvat ja pääsen kohta lähemmäs asumaan. Sieltä kaukaakin hän on monesti ollut tukeni ja turvani tiukoissa paikoissa.
  tyttoastronautti (at) gmail (dot) com

 67. 69

  sanoo

  Itselleni ehdottomasti tuon antaisin. Minulla ei ole ollut muita tsemppaajia / auttajia vaikeissa elämäntilanteissa. 3 lapsen yh-äitinä, työssä käyvänä, arjen ja lapsien huoltajana ja organisoijalla, minulla on ollut hetkiä että olen joutunut tukeutumaan itseeni ja luottamaan siihen että teen oikeat päätökset lapsien ja itseni hyväksi. Olen onnellinen elämääni juuri tälläisenä! Minä olen itseni parhain ystävä,kuuntelija, tsemppaaja ja tuki. 🙂

 68. 70

  Noora sanoo

  Kun näin tän arvonnan ja sen palkinnon, tuli heti mieleeni mun pikkusisko. Ensinnäkin hänen asuntonsa on sisustettu punamustalla, joten toi kävis väriltään loistavasti sisustuselementiks sinne, eikä mun siskolla myöskään ole tuoksuja yhtään liikaa, joten tulis tarpeeseen 🙂 Hän on työtön ja viimeiset vuodet on olleet hänelle rankkoja, joten tällanen yllätys piristäisi häntä varmasti paljon! Hän osaa aina yllättää mut monilla tavoin, mut ite oon ollu aika huono siinä, joten josko nyt onnistuisin?

  noovaa@netti.fi

 69. 72

  sanoo

  Antaisin äidilleni kaikki nuo pisteet, sillä tämä on monta vuotta jaksanut tukea Afrikkalaista sukua. Äiti on tehnyt vapaaehtoistyötä jo monet vuodet ja hankkinut koulutukset kymmenille lapsille järjestämällä erilaisia tempauksia. Pian hän lähtee taas käymään Afrikassa ja haluaisin antaa hänelle noin kauniin lahjan, jotta hän tietäisi olevansa tärkeä.

 70. 73

  sanoo

  oi! lukiessani tuota tekstiä ajattelin heti että kälyni voisi tykätä tuosta tuoksusta ja sitten se vielä arvotaan! hän on sairaseläkkeelläkin leijonaemon lailla perheelleen omistautuva äiti, maailman paras isosiskon korvike, herkullisimpien pullien leipuri ja oman elämänsä pikku myy. hänellä oli juuri pari viikkoa sitten syntymäpäivä, jona jouduin tyytymään vain onnitteluviestiin, kun aikaa tai rahaa suureellisemman lahjan hankintaan ei ollutkaan. ja tiedätkö mitä – rakas kälyni on suuren suuri leppäkerttufani, joka ansaitsisi kaikki maailman leppäkerttupisteet jaksamisestaan ja yleisestä ihanuudestaan.

 71. 74

  Anonyymi sanoo

  Koska en oikein keksi ystävistäni tämän tuoksun himoitsijoita, mutta itselleni se kuulostaa kuin tilauksesta tehdyltä, antaisin tuoksun itselleni ja sen innoittamana kiittäisin ja auttaisin ihania ystäviäni muilla tavoin. 🙂

  kmakipaa@welho.com

 72. 75

  Anonyymi sanoo

  Antaisin tuoksun ystävälleni, Miralle. Häntä kiusattiin koulussa vain sen takia, ettei hänellä yksinkertaisesti ole varaa kunnollisiin vaatteisiin. Niin hullulta, kun se nykypäivänä kuulostaakin, mutta hänen äitinsä tekee hänen vaatteensa ja olisi mahtavaa, jos tämä ihana tyttö saisi edes jotain luksusta elämäänsä. Hän jaksaa nähdä tulevassa aina jotain positiivista, hän on mahtava ja saa minutkin näkemään asiat positiivisemmin !:)

  iinus
  iina_salo@hotmail.fi

 73. 77

  R sanoo

  Antaisin tuoksun ja pisteet rakkaalle ystävälleni joka jonkin aikaa sitten koki sen kaikista kauhemman menetyksen. Mutta suuresta surustaan huolimatta hän on noussut ylös ja rakentaa pikkuhiljaa uutta arkea ympärilleen. Surun keskellä hän on myös jaksanut hymyillä ja lohduttaa muita.
  Hän ansaitsee pientä hemmottelua, vaikka näin hajuveden muodossa 🙂

  huudot10@gmail.com

 74. 78

  Anonyymi sanoo

  antaisin tuoksun parhaimmalle ja rakkaimmalle ystävälleni. hän on ollut tukenani jo 15 vuotta, joka päivä puhutaan ja hänelle voi kertoa kaikki. hän huolehtii lapsistaan pääasiassa yksin ja rahasta on välillä tiukkaa, olisi ihan muistaa häntä hajuvedellä 🙂

  Katti

 75. 79

  sanoo

  Antaisin tuoksun ystävälleni, joka muutti juuri opiskeluiden perässä toiseen kaupunkiin. Tämä tuoksu olisi hyvä yhdistää uuden sivun kääntämiseen elämässä ja muistaa tuoksusta aina se tunne, jonka uuden aloittaminen ja uuteen tuntemattomaan tutustuminen aiheuttaa.

 76. 80

  sanoo

  Antaisin pisteet ja tuoksun parhaimmalle ystävälleni Iralle. Hän on aivan uskomattoman ihana ihminen, joka osaa aina ajatella asioista ja ihmisistä niiden positiivisia puolia. Itsehän olen mallia "pessimisti ei pety", joten tällaisen aurinkoisen ihmisen seura tuntuu aina yhtä virkistävältä. Lisäksi hänellä on persoonallinen musiikkimaku, hyvä huumorintaju ja hän on löytänyt itselleen kutsumusammatin 🙂

 77. 81

  sanoo

  Kaikessa itsekkyydessäni antaisin pisteet tietysti oman elämäni tähtihenkilölle, eli minulle itselleni! Olen perheen äiti, opiskeleva sellainen ja olen rutistellut itsestäni mehut ulos viimeisen kahden vuoden aikana aika huolella. Eikö siis olisikin aika minuakin mehustaa näin syksyn kunniaksi ihanalla tuoksulla, minusta ainakin. 🙂 Olen mielestäni jaksanut käsittämättömän hyvin kaiken aherruksen keskellä ja ansaitsen kyllä taputuksen olalle. En olisi koskaan hyvin nuorena äitinä jaksavani, mutta tässä minä edelleen olen, hienompana ja täydellisempänä kuin koskaan! Miehenikin toki arvostaisi minua varmaan herkullisen tuoksuisena, arjen luksusta kun nuo tuoksut mielestäni ovat. 🙂 Kiitos muuten äärettömän koukuttavasta ja taidokkaasti toteutetusta blogistasi, vuosia olen tätä jo seuraillut!

 78. 82

  sanoo

  Tuoksun ansaitsisi ehdottomasti oma äitini, hän on aina tukena ja kannustaa olemaan oma itsensä. Äitini laittaa aina kaikki muut edelle ja jättää joskus itsensä taka-alalle, hän ehdottomasti ansaitsee tälläiset pisteet 🙂 (jos käy niin ilmoitan sähköpostin henkilökohtaisesti jos sattuisin voittamaan)

 79. 83

  Anonyymi sanoo

  Antaisin nämä kaikki pisteet rakkaalle serkulleni<3 hän on ollut paras ystäväni koko elämäni ajan ja osannut aina tukea minua huonoina hetkinä. Muutin vasta noin 100 kilometrin päähän serkustani,.joten näemme nykyään melko harvoin 🙁 olisi ihana muistaa häntä tällä lahjalla 🙂

  ~Olga
  olgaaaad@gmail.com

 80. 84

  sanoo

  Antaisin tämän tuoksun ja pisteet äidilleni, koska hänellä on pian synttärit. Äiti jaksaa aina huolehtia ja auttaa, vaikka asuukin kaukana minusta!

 81. 85

  sanoo

  antaisin pisteet ja tuoksun omalle rakkaalle äidilleni ,sillä ilman häntä minua ei olisi ja äiti on aina ollut tukemassa kaikessa.lisäksi hänellä ei olisi varaa ostaa kyseistä tuoksua ,koska joutui sairauksen vuoksi eläkkeelle vähän päälle 30v .olisi todella ihana lahja hänelle

 82. 86

  Anonyymi sanoo

  Anna tuoksu Mansikalle. Oli niin hyvät ja aidon tuntuiset perustelut. Harvoin työkaveria kehutaan!

 83. 87

  Anonyymi sanoo

  Pisteet kuuluisivat ehdottomasti ihanalle äidilleni, joka meni ihastumaan Jacobsin tuoksuihin Daisy-sarjan myötä ja varmasti pitäisi tästäkin! Ja jokaisesta vuodesta, jonka hän on meitä kaitsenut, ansaitsee hän kyllä useamman pisteen 🙂

  Kattis
  mariaulio@suomi24.fi

 84. 88

  sanoo

  Mä antaisin tuoksu isoäidilleni. Mamma on ollut miulle enemmän äiti kuin biologinen äitini on koskaan ollut, muutaman viikon ikäisestä asti oon ollut siellä säännöllisesti hoidossa kun äiti on ollut enemmän kiinnostunut töistä tai muusta. Mammaa on voinut aina tukeutua, oli murhe iso tai pieni. Ollaan naurettu kyyneleet silmissä niin monet kerrat.

  Nyt mamma jäi keväällä leskeksi, yli 60 vuoden avioliiton jälkeen ja on kovin yksinäinen. Rohkeasti mamma on kuitenkin aloittamassa uutta elämänvaihetta 85 vuoden iästä huolimatta ja tämä olisi hänelle ihana pieni piristys sekä osoitus siitä, että elämä jatkuu.

 85. 89

  sanoo

  Antaisin tuoksun siskoni tyttärelle, joka mursi jalkansa eilen. Hän on ahkera ja suloinen, aina ilahduttamassa muita. Nyt hän odottelee leikkausta/kipsiä jalkaansa, joten tällainen lahja voisi piristää mukavaa tyttöä kovasti. Varsinkin kun pullo on noinkin ihana!

 86. 90

  sanoo

  Antaisin pisteet ehdottomasti omalle äidilleni. Palkitsisin hänet kaikesta, mitä hän on eteeni tehnyt ja miten hän on minua aina auttanut. Rakastan äitiäni, vaikka en aina osaakaan sitä kunnolla näyttää 🙂 <3

 87. 91

  Anonyymi sanoo

  Antaisin tuoksun ja samalla täydet kymmenen pistettä ihanalle tädilleni! vaikka asuu eri paikkakunnalla on silti aina läsnä ja vaikka nähdään ihan liian harvoin niin aina tuntuu kun ei oltais ikinä oltukaan erossa:) haluisin muistuttaa miten tärkeä hän on minulle<3 vaikka materia ei olekaan tärkeintä niin joskus on kiva hemmotella toista:)

  Anna, ii__sa@hotmail.com

 88. 92

  Anonyymi sanoo

  Itsekkäästi itselleni antaisin tuoksun. Tosin pullo koristaisi tulevaa uutta työhuonettani ja varmaan ilahduttaisi ulkonäöllään ja tuoksullaan maailman parhaita työkavereitani ja työpaikkaani.
  sallia at luukku.com

 89. 93

  Anonyymi sanoo

  Antaisin kaikki pisteet ehdottomasti mummilleni, joka on viime aikoina auttanut minua ruotsin kielen harjoittelussa. Minulla on yo-kirjoitukset viikon päästä ja mummi on viimeisen kuukauden aikana auttanut minua lukemattomia kertoja oppimaan ja ymmärtämään ruotsin kieltä. Mummi on muutenkin aina tukenani, mutta erityisesti arvostan viimeaikaista apua, sillä on hyvin todennäköistä että en ehkä pääse ruotsin yo-koetta läpi, ja jos pääsenkin, on se täysin mummin ansiota.

  krista@live.fi

 90. 94

  Anonyymi sanoo

  Äiti ansaisetee kyllä pisteet kotiin ja helposti!:)
  Hän on ihana, huolehtiva ja rakastava.
  Äiti on minulle todella läheinen ja jaan hänen kanssaan melkein mitä vain!;)
  nea.mononen@live.fi

 91. 95

  sanoo

  Mummini ansaitsee kaikki pisteet!♥

  Mummini on aina pirteä iloinen ja lämminsydämminen.
  Hän on jo vanha mutta hänen sydämmessään loistaa vielä yhtä kirkkaasti kuin ennenkin rakkauden ja huolehtimisen valo! Hän joutui 2 vuotta sitten jalkaleikkaukseen ja kärsii vieläkin päivittäin kovista kivuista, mutta silti aina hän jaksaa hymyillä ja olla ystävällinen!

  sandra.kitoko@hotmail.fi

 92. 96

  Anonyymi sanoo

  antaisin tuoksun siskolleni, hän on erittäin nirso mutta jostain syystä tämä pääsi hänen suosikkilistallensa, kun eilen kävimme tuoksuttelemassa 🙂 ansaitsee hajuveden, koska on niin ihana <3 ei sitä kummempaa syytä tarvita 🙂

  hanna (hem90@luukku.com)

 93. 97

  sanoo

  Minun paras ystäväni ansaitsee kaikki maailman pisteet ja papukaijamerkit. Ollaan oltu bestiksiä jostain 10-vuotiaista asti (eli aika kauan) ja hän on ainut ystävä ikinä johon olen voinut 100 prosenttisesti kaikissa tilanteissa. Hän tykkää musta sellaisena kuin olen ja on aina seisonut mun tukena vaikeinakin hetkinä. Ihana K <3
  littlebigthingslittleb(a)gmail.com

 94. 101

  Anonyymi sanoo

  kaikki hassut pisteet ansaitsisi isosiskoni. hän on huipputyyppi joka aina jaksaa ilahduttaa muita! tuollainen ihana pullo olisi hänelle omiaan ja hän hauskaa estetiikkaa arvostavana ilahtuisi valtavasti! 🙂

  ebelidae(at)hotmail.com

 95. 102

  Anonyymi sanoo

  Tämä tuoksu meni parhaalle ystävälleni. Elämässäni oli kolmen vuoden ajan hyvin vaikea ajanjakso, ja moni ihminen hylkäsi minut sinä aikana, mutta tämä jo lapsesta asti tuntemani ihminen pysyi rinnallani, ja tuki ja potki eteenpäin kun meinasin romahtaa ja luovuttaa. Tälle ihmiselle, voin soittaa keskellä yötä, jos tulee paha mieli, ja tämä ihminen ei koskaan sano minulle pahaa sanaa enkä minä hänelle. Ymmärretään toisiamme täydellisesti, ei ikinä riidellä ja ollaan toistemme tukipilareina, varmasti vielä vanhuksinakin. Hänelle tulee kyllä kerrottua usein, miten ihana hän on, mutta olen jo jonkin aikaa miettinyt että voisin ostaa hänelle jonkin korun tms ihan muuten vain lahjaksi ja piristykseksi. Ja uudesta hajuvedestä hän tykkäisi kyllä kovasti ja varmaan itsekin siitä saisin muutaman suihkauksen.. 🙂

  tanja_t@hotmail.fi

 96. 103

  sanoo

  Äidilleni tietenkin! Hän on aivan huipputyyppi ja pullo todella sopisi hänen värikkään persoonalliseen tyyliinsä! Äiti laittaa aina minun ja veljeni edun omansa edelle, ja usein tuntuu että kaikessa mitä hän tekee on ajateltu myös meidän parastamme. Äiti <3

 97. 104

  Anonyymi sanoo

  Oi voi, tähän on helppo vastata. Tyttäreni, joka on kärsinyt ja kestänyt jo kolme vuotta hölmöilevistä eronneista vanhemmistaan. Hän on todellakin ansaitsisi tällaisen ilonpilkahduksen elämäänsä 🙂

  T: Mimelli

 98. 105

  Anonyymi sanoo

  Pisteet antaisin itselleni. Mulla ei yksinkertaisesti ole tällä hetkellä ketään muutakaan, jolle niitä voisin antaa. Lisäksi olen selvinnyt muutamista raskaista kausista, joista viimeisin on meneillään. Piristyn aina kosmetiikasta. <3 Sitäpaitsi tuo on ihana tuoksu, kävin haistelemassa sen viime viikolla. 🙂
  mari_s_02@yahoo.com

 99. 106

  Millinen sanoo

  Rakkain ystäväni ansaitsisi kaikki pisteet, kaunis sielu ja kärsivällinen mieli.

 100. 107

  sanoo

  Ystävälleni,ns. "lepytyslahjaksi",olen käyttäytynyt todella tyhmästi häntä kohtaan vaikka hän on minulle tärkeä. Mykkäkoulua on kestänyt jo vähän liiankin kauan ja haluaisin murtaa jään jotenkin.

 101. 108

  sanoo

  Ystävälleni (ehkä jo entiselle) ns. lepytyslahjaksi ja osana anteeksipyyntöä. Olen käyttäytynyt häntä kohtaan tosi typerästi vaikka hän on minulle tärkeä. Mykkäkoulua on kestänyt vähän turhankin pitkään,ja haluaisin murtaa jään jotenkin.

 102. 109

  sanoo

  Mulla on 9.9 synttärit ja antaisin sen lahjaksi itselleni. Mies unohti viime vuonna 30-vuotissynttärini KOKONAAN. Tosin olen äärimmäisen huono käyttämään hajuvesiä joten tuoksu lähtisi eteenpäin rakkaalle anopilleni 🙂 Mulla on maailman paras anoppi, joka hoitaa innokkaasti 4kk ikäistä poikaamme, kutsuu meitä syömään ja kiertää sinnikkäästi kanssani kirppareita.

 103. 110

  Anonyymi sanoo

  Tyttärelleni tietenkin 🙂 Pienenä tyttönä hän kutsui leppäkerttua "Pipuksi" ja liiskasi ne aina etusormellaan kuoliaiksi 🙂 Tänä kesänä hän on joutunut kokemaan ainoan isoisänsä äkillisen menetyksen. Mutta urheana "isona" tyttönä hän on jaksanut kesän ja syksyn koulunalun ihailtavalla reippaudella. Mielestäni tälle leppäkerttuja rakastavalle tytölle ei mikään voisi olla ihanampaa, kuin ojentaa hänelle oma "Pippu", jota hän ei pysty enää etusormella liiskaamaan :)Vaan voisi nauttia sen tuoksusta ja pilkuista.

  Jos onni suo, voi tiedon lähettää äidille:minnaliisa.antinniemi@gmail.com

 104. 111

  Anonyymi sanoo

  Mun pikkusisko on selvinnyt uskomattomista asioista. Abortista, erosta, opiskeluvaikeuksista ja perheongelmista. Silti kaikkien vaikeuksien keskellä hän on jaksanut hymyillä ja olla muillekin tueksi. Tuo vahva, elämäniloinen ja kaunis nuori nainen ansaitsee kaikki nämä pisteet ja enemmänkin 🙂

  hhenna90@luukku.com

 105. 112

  sanoo

  Antaisin hassun pullon ihanine hajuineen hyvälle ystävälleni, sillä hän on koko ystäväpiirimme piristäjä ja tsemppaaja. Ystävälleni on ihana antaa lahjoja, sillä hän ilahtuu niistä aina ja takaa antamisen ilon. Nyt annetttu lahja myös piristäisi hänen tämän hetkistä tuskailuaan gradun kanssa

 106. 113

  sanoo

  Minä lahjottaisin pisteet mieheni siskolle. Hän on minulle todella tärkeä ja rakas ihminen, joka aina muistaa ilahduttaa minua ja kaikkia ihmisiä ympärillään. Hän aina muistuttaa ihmisiä siitä kuinka tärkeitä he hänelle ovat. Siksi haluaisinkin puolestani kertoa kuinka tärkeä hän on minulle ja antaa hänelle ihanan hajuveden.

 107. 114

  sanoo

  Antaisin pisteet mieheni siskolla, joka on aivan ihana persoona ja todella tärkeä minulle. Hän muistaa aina kertoa läheisilleen kuinka tärkeitä he hänelle ovat. Haluaisinkin nyt vuorostani kertoa hänelle kuinka tärkeä hän on minulla ja antaa hänelle ihanan hajuveden.

 108. 115

  Anonyymi sanoo

  Minä, koska kukaan ei muistanut syntymäpäivääni. Minulla ei ole ystäviä. Olen liikuntaesteinen. Ei ole rahaa ostaa tuota, käytän edelleen saatuja vanhoja tuoksuja. *snif* Olisin sen arvoinen. Enkä koskaan voita mitään 🙁

  Arda

 109. 116

  Anonyymi sanoo

  Minä antaisin tämän omalle isosiskolleni. Hän on minulle tärkein maailmassa ja arvostan suuresti hänen ponnistelujaan. Hän on rakkaan kummipoikani äiti, miehelleen rakastava avovaimo ja minulle tuki ja turva juuri silloin, kun häntä tarvitsen.

  Pienen vauvan äitinä hänellä on valitettavasti liian harvoin aikaa itselleen ja pienelle hemmottelulle. Hajuvedetkin häneltä ovat loppuneet ja hän lainailee aina minun omiani siellä käydessäni. Mikä olisikaan parempi keino tuoda jotain pientä ylellisyyttä – ja humoristista piristystä – hänen elämäänsä tämän hajuveden muodossa? Voin jo kuvitella antavani hänelle tämän hajuveden lisäksi kortin, johon kirjoittaisin seuraavat sanat: "Sinulle, siskoni. Olet jokaisen pisteen arvoinen. Rakastan sinua."

  -Rannie-

 110. 117

  ppau sanoo

  Parhaalle ystävälleni, jolla ei edes ole paljon hajuvesiä joten tämä piristäisi jo siten. Mutta pisteitä hän ansaitsee oltuaan todella hyvä ystävä monta vuotta, autettuaan vaikeina aikoina ja oltuaan mukana monessa hauskassa muistossa. Hän on täydellinen ystävä ja todella rakas. Paljon useammin pitäisi se kertoa ja tällä olisi ihana muistuttaa häntä kuinka tärkeä hän on. 🙂

  kristalli_@hotmail.com

 111. 119

  sanoo

  Antaisin hajuveden hyvälle ystävälleni, jota näen liian harvoin hänen opiskellessa kaukana. Hän on yksi parhaista ystävistäni, ja hajuvesi on antaisi "hyvän" syyn, sillä ilman syytäkin voi lähteä katsomaan häntä pääkaupunkiseudulle.

 112. 120

  Anonyymi sanoo

  Tuoksun saisi miniäkokelaani, joka itsekin on iloisen kirpsakan marjaisa sekä raikas ja pienellä pehmeydellä höystetty 😉

  AP

 113. 121

  Anonyymi sanoo

  Antaisin tämän tuoksun parhaalle ystävälleni ja tulevalle kaasolleni, joka jaksaa aina kuunnella mun hääjuttuja ja rauhoitella mun ahdistusta!
  -Piipaa

 114. 123

  Anonyymi sanoo

  Paras ystäväni ehdottomasti ansaitsisi pisteitä, sillä jaksaa katsella minua vuodesta toiseen ja toisekseen ansaitsisi jotain kivaa itselleen sillä on pyöräyttänyt tytöntyllerön reilu vuosi sitten ja jotenkin lapsen saannin jälkeen ne omat jutut jotenkin jää…
  -Herttarouva, vaula.hosio @ gmail.com

 115. 126

  Mönkkeli sanoo

  Antaisin tämän mun äidille joka täyttää 50 -vuotta lokakuussa. Äiti on ihana <3 paras äiti kaikista kun on jaksanu mun ja sisarusten toilailut ja jaksaa edelleen. Aina se kehottaa mun avomiestä pitämään huolta minusta, kun soitan tai nähdään (asun 650 km päässä omasta kodistani) ja äiti tulee tänne viettääm synttäreitä niin olisi ihana antaa sille tämä hajuvesi <3 (sähköposti: martsu_90@hotmail.com)

 116. 127

  sanoo

  Uskon, etten ole ainoa, jonka vastaus on oma ÄITI. Äiti on paras, joka aina auttaa ja on kiinnostunut mun tyhmistäkin jutuista, tukee ja kannustaa mua aina 🙂 Eli mun äidille kaikki maailman pisteet <3

  pehmis@postiloota.net

 117. 128

  sanoo

  Antaisin tämän ystävälleni, joka on kokenut todella kovia viimeisen vuoden aikana. Hänen (yllätys)syntymäpäivänsä peruuntuivat tragedian vuoksi, joten olisi ihanaa antaa hänelle joku kaunis lahja. Ystäväni on sellainen ihminen, joka ansaitsee kaiken hyvän mitä tällä maailmalla on tarjottavanaan. Hän on minulle hyvin, hyvin rakas. Olisi ihanaa antaa hänelle kaunis lahja!

 118. 129

  Tipi sanoo

  Antaisin tämän tuoksun ystävälleni, joka on ollut epäitsekäs ja hieno ystävä minulle, vaikka olemme tunteneet vasta muutaman vuoden. Hän lahjoittaa mulle vaatteitaan, joita ei enää käytä; ostaa pienelle tyttärelleni kaikkea ihanaa; järjestää hauskoja illanistujaisia ja juhlia; muistaa aina nimipäivät ja syntymäpäivät sekä osaa piristää juuri oikealla tavalla.
  En ole kiittäny häntä tästä kaikesta tarpeeksi usein, joten tämän tuoksun avulla voisin tehdä sen!

 119. 130

  sanoo

  Antaisin lahjaksi ihanalle, maailman parhaalle äidilleni. Pisteet ei riitäkään verrattuna siihen miten hän on elämäni aikana ollut tukena ja turvanani 🙂 🙂 🙂

 120. 131

  Yik sanoo

  Äitini ansaitsi nämä, koska hänellä ei ole montaa tuoksua, vaikka varmasti toivoisi sellaisia! Uskon myös että sopisi hänelle loistavasti kaikkine pisteineen! 🙂

  vanillahelmi(at)luukku.com

 121. 132

  sanoo

  Antaisin tämän hyvälle ystävälleni, joka on ollut mulle kultaakin kalliimpi perheessä olleesta kuolemantapauksesta johtuvan surun ja muun suuren elämän muutoksen keskellä.. Hän on aina ollut tärkeä mutta nyt hänestä on tullut vielä tärkeämpi, ja tuntuu etten ole kiittänyt häntä tarpeeksi. Tämä tuoksu olisi ihana lahja 🙂

  hannyliinu@gmail.com

 122. 133

  Anonyymi sanoo

  Antaisin tämä ehdottomasti äidilleni, joka onkin minua paljon enemmän tuoksuihmisiä 🙂 Muuton jälkeen äitiä näkee nykyään sen verran harvoin, että olisi ihana ilahduttaa toista pienellä paketilla, varsinkin kun vanhempia saa kiittää mm. siitä että tälläkin hetkellä loikoilen uudella, ihanalla sohvalla!

  hen-nzu@hotmail.com

 123. 134

  santra sanoo

  Tuoksu olisi täydellinen mun siskolle, niin sisällön kuin ulkonäön puolesta! Sisko tuntee mut parhaiten edelleen, vaikka nykysin ei enää niin usein nähdä kun eri kaupungeissa asutaan. Nyt hän on äitiyslomalla soman tyttösen kanssa eikä ylimääräistä rahaa oikein ole (eikä kyllä mullakaan kun opiskelijaksi palasin), joten tästä tuoksusta hän voisi saada vähän piristystä kotiäidin päiviin.

  asrana83(a)hotmail.com

 124. 135

  Tiiu sanoo

  "Eikö olisikihan ihanaa antaa tällainen jollekin ja kertoa lahjan saajalle, että ansaitset ihan huippumonta pistettä ihan vaan, koska olet niin mahtava."
  Olisi, ja siksi antaisinkin tämän äidilleni 🙂 satulaulu ( ät ) hotmail piste com.

 125. 136

  Anonyymi sanoo

  Äitini. On maailman paras äiti minulle ja isoäiti pojallemme. Nimim. Neiti Kesäheinä

 126. 137

  Netta sanoo

  Antaisin tämän tuoksun äidilleni. Hän on antanut minulle lähes kaiken, mitä olen keksinyt pyytää. Nyt on minun vuoroni antaa jotain hänelle!

  nettaj-@hotmail.com

 127. 138

  sanoo

  Oma elämäni muuttui hyvin lyhyessä ajassa nopeasti lasten ja miehen myötä. Löysin onnea itselleni, mutta huomasin samalla, että kaikki tärkeät ihmiseni eivät pysyneet mukanani. Vaikka mielestäni olen yrittänyt kaikin keinoin pitää myös ystäväni lähellä, niin moni otti etäisyyttä minuun. Sain siis kokea sen mitä moni muukin, joka saa lapsia. Lapsettomat ystävät jäävät pois, vaikka en sitä itse halunnut. Mutta yksi ihana ihminen on pysynyt rinnallani koko ajan. Ja tätä ihmistä haluaisinkin kiittää, ystävääni, joka sanoi minulle kerran: "Ethän sä ole muuttunut yhtään!".

  mlleladybug@hotmail.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *