Pinkkiä limusiinissa

Tänään tahdon vain esitellä teille yhden upean värisen ja laatuisen huulipunan.

Kyseessä on Lancomen Color Fever -puna sävyssä 312 Pink in the Limo ja olen todella ihastunut tähän sekä sävyn että laadun puolesta. Tämä on aivan ihastuttava raikkaan vadelmainen sävy kevyellä shimmerillä!

Tämä sävy on laadultaan satin/pearls, mutta saman huulipunalinjan Metallic-sävyt eivät ole puolestaan saaneet minua täysin syttymään ”rosoisen” koostumuksensa vuoksi. Tämä sävy on koostumukseltaan kevyesti rasvainen, mutta silti ohut ja pysyvä. Tämä ei siis kuivata huulia tai saa niitä näyttämään kuivilta, mutta ei kuitenkaan ole niin rasvainen, että lähtisi huulilta liikkeelle.

Lancomen Color Fever punilla on hintaa noin 30 euroa, mikä on toki minustakin kova hinta huulipunalle, mutta toisaalta jos täydellinen sävy ja laatu löytyy, voi siitä toki varmasti maksaakin.

Sitäpaitsi näiden punien hylsyt ovat aivan upeita!

Harmi, että parin vuoden käsilaukussa pyöriminen on jättänyt pienet jälkensä omaan vanhempaan hylsyyni. (Jos muuten ostaa pinkkiin taittuvan punan sijasta ruskeaan taittuvan, on hylsyssä ruskeaa, punaiseen taittuvassa punaista ja violettiin taittuvassa violettia…wow. Sama idea on tosin viety myös Maybellinen puolelle Color Sensationalin huulipuniin.)

Toisen omistamani Color Fever sävyn 310 Pink to the Club metallisen shimmerinen koostumus ei ole tosiaan käyttömukavuudeltaan yhtä mainio. Koostumus on jotenkin turhan ”rosoinen” shimmerihippusineen.

Itse sävy on kuitenkin aivan valloittavan upea pinkki, jossa oli kultainen shimmeri. Juuri tämä sävy on lopetettu (ainakin Suomesta), mutta laatua löytyy kyllä vielä myynnistä muissa sävyissä.

Tämäkin sävy on kuitenkin laadultaan aivan loistava siinä mielessä, että shimmerikoostumuksestaan huolimatta se ei tunnu ollenkaan kuivalta huulilla (millaiselta kunnon metallishimmeriset punat usein tuppaavat tuntumaan). Huulet pysyivät tämän kanssa mukavan pehmeinä, vaikka tämä laatu onkin Color Feverin huulipunista minusta se huonoin.

Tämä Pink to the Club oli ensimmäinen itse ostamani selektiivinen huulipuna. Ostin tämän itseasiassa lähes neljä vuotta sitten Stockalta pitkän ja syvällisen (ainakin puoli vuotta kestäneen) harkinnan jälkeen saatuani tästä vihdoin 20% alennusta. Kolmenkympin punassa se nimittäin tuntuu jo ihan kivasti!

Oletteko te löytäneet herkullisia huulipunien sävyjä viimeaikoina?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihana blogi!! Hyvät kuvat ja todella paljon hyödyllistä tietoa ainakin minulle 🙂 Itse ostin juuri elämäni ensimmäisen korostuspuuterini.. We Care Icon -sarjaa.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Mä olen onnistunut ostamaan jopa kaksi neutraalimman väristä huulipunan, MAC:ilta myyjän opastuksella perusarkipunan, joka ei hirveästi eroa huulten omasta väristä, ja Rimmeliltä vastaavan mutta kylmemmän sävyisen. Muuten meikkipussiin onkin taas eksynyt lisää punaisia huulipunia, joita en kehtaa ikinä käyttää. Mutta muhun ei vaan meikkipisteillä vetoa mitkään muut sävyt kuin kunnon paloautonpunainen.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  En oo huulimeikki-ihminen, vaikka haluaisinkin olla. Ihoni on niin huonossa kunnossa, että kaikki huulimeikki tuntuu jotenkin sitä korostavan. Pitäisi siis olla pohja kunnossa, ennen kuin viitsisin huulia meikkailla. Oonko vainoharhainen vai onko kuvitelmissani perää? En siis tosiaan oo löytänyt iholleni mitään soveltuvaa meikkipohjaa, joten en saa edes epäpuhtauksia piiloon. Pintakuivalle, usein jopa hilseilevälle iholle ei sovi oikein mikään. Mineraalipohjaa tosin oon päättänyt kokeilla, kunhan joskus saan säästettyä tarpeeksi rahaa sitä varten.

  Kysäisinkin tätä jo kertaalleen aiemmin, mutta kysynpä uudestaan. Vieläkö liputat Sensain puhdistusliinan puolesta? Haluisin mahdollisimman vähällä veden läträämisellä päästä kasvojen puhdistuksesta, mutta vedettömään puhdistukseen en oo löytänyt muuta kuin Lancomen jonkin opiskelijan kukkarolle sopimattoman tuotteen. Tiedätkö muista vedettömään puhdistukseen sopivista tuotteista? Tai luuletko, että tuo Sensain liina olisi tällaiseen mahdollisimman niukkaan vesiläträämiseen sopiva tuote?

  Kiitos vielä hyvin kirjoitetusta ja kiinnostavasta blogista, ihanaa kun oot alkanut taas ahkerammin kirjoittaa ^_^

  – M

 4. 4

  sanoo

  En oo itse oppinut (ainakaan vielä) käyttään huulipunia… Kiillot on jotenkin mukamas "helpompi" ratkaisu : D. Asiaan saattaa tietysti vaikuttaa huonot kokemukseni huulipunista – huono kestävyys ja tosiaankin se kamala huulien kuivattaminen.

  Postauksen alun perusteella aloin tosissani kiinnostua tuosta Lancomen huulipunasta, kunnes törmäsin hintaan. Argh :D. Ei oo tällä hetkellä varaa, mutta heti kun on, niin tollanen lähtee kaupasta mukaan!

 5. 6

  sanoo

  Hei osaisitko suositella jotan noin kympin (tai alle) maksavaa nudea huulipunaa?! Sellainen olisi tarkoitus hankkia, ja en oikein tiedä mikä olisi hyvä! 🙂

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Menee nyt kyllä ihan aiheen vierestä, mutta kysyisin vain, että voiko tavallista kirkasta kynsilakkaa käyttää päälilakan sijasta? Onko näillä kahdella mitään varsinaista eroa?

 7. 8

  sanoo

  Niin ja vielä lisään: joko sellainen joka on ihan nude tai sitten sellainen nidehtava josta kuitenkin näkyy omien huulien väriä. Toisinsanoen mieluusti ihan markettituote, mutta ei ihan pakko.. Kuitenkin hinta siiis siinä 10 euron pinnassa.

 8. 9

  K sanoo

  Pinja: Lumenen vaaleanpunahylsyisissä Wild Rose Natural -punissa on toinen toistaan ihanampia nudesävyjä ja noita saa nyt ystävänpäivätarjouksena 2 yhden hinnalla (9,90) ainakin Anttiloista ja Citymarketeista. 🙂

 9. 11

  sanoo

  Anonyymi ja K: Oih kiitos. Näyttää just ihanille, pakko mennä ainakin lähempää katsomaan. (tuo tarjouskin on hyvä) 😀

 10. 12

  sanoo

  -Jaana: Kiitos. Oh, en tiennyt sarjalta löytyvän moista, kiitos vinkistä! 🙂

  Anonyymi: Punaiset ovat kyllä houkuttelevia, vaikkei niitä sitten niin käytettyä aina tulekaan… 🙂

  M: Sanoisin, että oikean sävyn kanssa pohjan mahdolliset epätasaisuudet eivät korostu.
  Liputan edelleen Sensain liinan puolesta ja suosittelen kokeilemaan. Ja esimerkiksi Lumenen Sensitive Touchin puhdistusmaito sopii hyvin vedettömään puhdistukseen. 🙂

  ANNIKA: Kokeile Lorealin Colour Riche -huulipunia, ovat hyviä ja edullisempia. 🙂

  Anonyymi: Pink in the Limo taitaa tosiaan yhä olla valikoimissa Suomessakin. 🙂

  Pinja: Ulkomuistista ei nyt tule yhtään sävyä… Mutta Natural Codella ainakin on pari. 🙂

  Anonyymi: Usein ei ole eroa, mutta varsinaiset päällyslakat saattavat tehdä kiiltävemmän tai kestävemmän pinnan. Kokeilemalla selviää, ajako asiansa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *