Pikkusiskon poskarit

Kuten jo kesällä kertoilinkin, on L’oreal tuonut markkinoille Maybelinen oman pikkusiskosarjan, MNY:n.

MNY:n tuotteiden ideana on halpuus ja värikkyys ja sarja sisältää nimenomaan värikosmetiikkaa (ei meikkipohjia) alle viiden euron myyntihintaan.

Ostin itse ensimmäiset MNY:n tuotteeni Sokokselta vähän aikaa sitten. Sarjan 4,90 euron hintaiset poskipunat näyttivät niin houkuttelevilta, etten vaan millään voinut enää jättää niitä hyllyyn.

Metallinhohtoiset poskipunat sävyissä 201 ja 301 kotiutuivat meikkipakkiini ja ovatkin olleet ahkerassa käytössä siitä lähtien.

Persikkainen 301 on näistä kahdesta sävystä se hieman kevyempi.

Persikkainen sävy taittaa kultaan ja tuo kasvoille juuri sopivasti sävyä ja heleyttä ilman, että lopputuloksesta tulisi liian voimakas.

Tämä on melko helppo sävy ja sopii varmasti monelle lämpimän pohjasävyn omistaville.

Toinen ostamani sävy oli tosiaan kylmempi pinkki sävy 201:

Minusta tämä on aivan upea pinkin sävy!

Pinkki, mutta samalla jotenkin ihanan pehmeä johtuen juuri sävyn hieman kultaan taittavasta metallisesta hehkusta.

Sävyssä on paljon pigmenttiä, joten sen kanssa saa olla levittäessä varovainen, mutta kuten yllä näkyy, häipyy se myös shimmerisyytensä ansiosta kauniisti.

Metalliseen taittavat poskipunat ovat ihania ja kauniita ja tekevät iholle kaunista heleyttä taittamansa valon avulla, mutta ne voivat myös olla petollisia, mikäli iho ei niiden käyttöalueelta ole hyvässä kunnossa. Poskilla olevat näpyt, ihon epätasaisuudet ja epäpuhtauksien aihettamat vanhat arvet ja röpelöisyydet korostuvat helposti metallinhohteisella tuotteella kuorrutettuina, joten mikäli poskiesi iho ei ole ongelmaton, suosittelen pysymään vähemmän metallinhohotoisissa tuotteissa.

MNY:n poskipunien joukosta löytyy myös valkoinen ja beigekultainen sävy, jotka ovat omiaan korostustuotteiksi esimerkiksi kulmaluulle ja poskipäille käytettynä!

Onko joku muu kokeillut MNY:n poskipunia?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  En vielä, mutta aion kyllä. Etenkin tuo pinkki näyttää tosi ihanalta, olen jo kaiholla katsellut kuvia muissakin blogeissa. Ja jopa swatchannut kaupassa, mutta ei vain ole vielä tarttunut mukaan. Pari huulikiiltoa olen ostanut (niitä applikaattorillisia, en tuubiversioita), niiden suhteen yllätyin todella positiivisesti.

 2. 2

  iitu sanoo

  Hitsi että harmittaa! Itsellä on ollut teini-ikäisenä melko paha akne ja varsinkin poskiin on jäänyt vähän kuoppaa ja epätasaisuutta. Satunnaiset finnit iskevät nykyäänkin juuri poskiin. Näistä syistä en ikinä ole oppinut aurinkopuutereita tai poskipunia käyttämään vaikka kovasti haluaisin 🙁

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Mulla on sävyt 301, 401 ja 101. Toi 301 on todella upea, kaunis ja helppo. Se on suosituin sävyistä, jos laittaa esim. googleen haun, löytyy sävy jo monesta blogista, kansainvälisesti. 😉

  Monihan etsii kopioita, "dupe"ja näistä kulttituotteista ja tätä on jo joku käyttänyt Narsin Orgasminkin korvikkeena, jota se ei tietenkään ihan ole, mutta… 😉

  Hieman sotkeva pakkaus, siitä ainut miinus. Hinta-laatusuhde loistava kuitenkin.

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  On pitänyt jo pitkään kysyä, mutta aina olen unohtanut. Jos kaupassa myytävänä olevan suihkugeelin tms. korkin avaa nuuskiakseen tuotetta, onko siitä haittaa? En siis tosiaan tursota tuotetta ulos pakkauksesta vaan ihan vaan avaan korkin ja nuuhkin.
  Ano

 5. 6

  sanoo

  En kyllä ole kokeillut mutta nyt tuli sellanen olo että PAKKO SAADA! huomenna menenkin hakemaan Evelinen kasvorasvan, wettiksen peitejutskan sekä tämän persikkaisen kaunokaisen<3 kiitos ideasta sillä olen pitkään ettiny sopivaa poskipunaa ja nyt se sit löyty. Vielä ku löytäis jonkun hyvän huulipunan ni olisin onnellinen. Ideoita?

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Täältäkin löytyy sarjan poskipuna, ja oon kyllä tykänny siitä! En nyt tarkakaan muista sävyä, mutta hyvin levittyvä sekin on ja saa helposti luonnollisen lopputuloksen.

 7. 9

  Janina sanoo

  Olen ostanut omakseni sen valkoisen "poskipunan", jota käytän tosiaan korostusvärinä sillion tällöin. Laatu ei ole mielestäni ihan yhtä hyvä, kuin muissa sarjan punissa, koska se on hieman rakeinen, eikä levity niin tasaisesti, kuin muut punat. Esim tuo beigekultainen sävy levittyy paljon tasaisemmin, kuin itsellänikin oleva valkoinen. Harmi, koska huokeahintaisia korostusvärejä on todella halvalla merkillä. Onneksi tuo beigekultainen on kuitenkin hinta-laatu -suhteeltaan hyvä. 🙂

 8. 10

  Milla sanoo

  Aika jännää, ostin nimittäin juuri nuo samat sävyt enkä mitään muuta silloin kun ensimmäisen kerran kerroit MNY:n olemassaolosta 😀

 9. 11

  sanoo

  Mielenkiintoisia kommentteja!

  Sun ja Nekun innoittaman ostin tänään tuon 201:n (sekä "violetin" huulikiillon 581) ja innolla odotan, että pääsen kotiin kokeilemaan..! Kokeilin kämmenselkään ja vaikutti tosi kivalta. Nyt jäin vain miettimään vielä tuota 301:stä.. 😉

  Aluksi tuomitsin sarjan kokeilematta (!) ensisilmäyksellä "halpaa ja varmaan tosi huonoa" mutta don't judge the book by it's cover..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *