Pikapuhdistaja

Oletteko te niitä, jotka noin niin kuin teoriassa ja periaatteessa tahtoisivat kyllä käyttää puhdistavia kasvonaamioita, mutta jotka eivät millään malta odottaa niiden vaikutusajan verran?

Kosteuttavat naamiot ovat usein paljon helpompia, sillä ne voi parhaassa tapauksessa jopa jättää iholle yön yli tai ainakin vähintään vaan pyyhkiä pois paperilla, mutta puhdistavan muta-, savi- tai turvepohjaisen naamion kanssa on hengattava kymmenestä pariinkymmeneen minuuttiin, jonka jälkeen naamion saa vasta huuhdella vedellä pois. Joidenkin mielestä aika on aivan liian pitkä ja mikäli ei ole halukas säikyttelemään kanssaeläjiä vaeltelemalla asunnossa maatakyntäneen mörön näköisenä, on parikymmenen minuutin värjöttely lukkojen takana muulta maailmalta (tai ainakin perheeltä) usein melkoisen puuduttavaa.

Onneksi kaikki naamioit eivät kuitenkaan vaadi niin pitkää vaikutusaikaa.

Erityisesti pienten lasten äidit varmasti tahtoisivat välillä päästä hoitamaan hormoneista, stressistä ja muista mahdollisista syistä johtuen kukkivia kasvojaan, mutta eivät millään saa pelattua itselleen muutamaa minuuttia pidempää naamiointiaikaa. Onneksi sekin voi kuitenkin riittää!

Ahavan Time To Clear Purifying Mud Mask on nimittän puhdistava mutanaamio, jonka vaikutusajaksi kasvoilla riittää kaksi minuuttia.

Kyllä, kaksi minuuttia ja loput on jo helposti liikaa.

Ihoa tehokkaasti puhdistava naamio on omiaan nimenomaan rasvaiselle tai sekaiholle, mutta pintakuivemmalle iholle tuote saattaa helposti olla liian tujua tavaraa.

Naamio jättää ihon ihanan pehmeäksi, puhtaaksi ja kirkkaaksi, mutta on tosiaankin varsin tehokas puhdistaja enkä siksi missään nimessä suosittelisi sitä kuivempi ihoisille.

Siinä missä moni puhdistava naamio tuntuu välillä jopa melko haastavalta pestä iholta pois, irtoaa tämä naamio kasvojen iholta vaivatta vedellä huuhtoessa.

Naamio onkin loistava pika-apu niinä kiireisinä hetkinä, joina iho kaipaa hieman tehokkaampaa puhdistusta.

Hintaa naamiolla on noin 33 euroa ja sitä myyvät esimerkiksi Sokokset.

Oletteko kokeilleet tätä naamiota? Mitkä ovat teidän suosikkejanne puhdistavien naamioiden kategoriassa?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  pienen lapsen äitinä tuo naamio kuulostaa aivan unelmalta! (varsinkin kun mua kiusaa epäpuhdas iho ja jatkuvasti huomiota vaativa lapsi) mutta… tuo hinta. nimenomaan pienen lapsen äitinä eipä moiseen ole varaa, ehkäpä menen kaivamaan viereiseen metsikköön kuopan ja lapan sieltä savea suoraan lärviin. 😀

 2. 2

  sanoo

  Mä taidan olla jo menetetty tapaus, mun poikaystävä sai nauttia mun seurasta naamion vaikutusajan. Ei siinä muuten ehkä mitään, mutta ei sitä taida kukaan olla kauneimmillaan savinaamio kasvoilla ja vihreä suihkumyssy päässä.. 😀

  • 2.1

   Anonyymi sanoo

   Samaistun tähän kovin! Meillä kanssa avomies saa nauttia aina mun nätistä nassusta kun naamio vaikuttaa, ja saatan siinä samalla lakkailla varpaankynsiä, nyppiä kulmia tai mitä ikinä 😀 Onneksi tähän on jo täälä meillä totuttu…

 3. 3

  sanoo

  Ihan lemppari on Sensai Silky Purifying Peeling Mask, joka samalla kuorii ja on naamio, parasta on lyhyt vaikutus aika 1minuutti! Hinta on suolanen, mutta itse tuon oon saanut koulutuksesta ja yli vuoden ollu käytössä 🙂 (enkä tiedä onko edes ihan täyskokoinen?)

 4. 4

  sanoo

  Menee ostoslistalle! Olen kyllä reipas tyttö käyttämään kaikkia muita naamioita, mutta kyllä se 20min on liikaa, ja olen niitä tyyppejä, jotka ahdistuvat kuivuvan kaoliinipohjaisen naamion aiheuttamasta kiristävästä tunteesta :-/ p.s Aivan ihana blogi! <3 t. sihteeri 😉

 5. 5

  bubbs sanoo

  Voi, ei ole koskaan tullut mieleenkään, ettenkö näyttäytyisi siipalleni naamioituna. Minusta naama naamiossa on vain hauskan näköinen, ja olen kyllä näyttäytynty kamalampanakin. Naamioineni selaan internettiä ja katson telkkaria, ja todennäköisempää on, että vaikutusajat ylittyvät kun alittuvat.

  • 5.1

   sanoo

   Hahaa, nul on täsmälleen sama! Joskus laitan vielä täsmäiskuna nukkumaan mennessä finnien päälle naamiota, jolloin olen vihreäpilkullinen. Kaikkein parasta oli kyllä de, kun kerran tulin kotiin ja siellä äijä istui näppäilemässä bassoa vihreät pilkut kasvoillaan 😀

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Mä ainakin nautiskelen niistä hetkistä, kun saa rauhassa hemmotella itseään, ja tehdä pitkän kaavan kasvohoidot. Lempparinaamioitani ovat Freemanin erilaiset naamiot, etenkin mansikka-suklaa ja avokado-kaura(?). Molemmat kuitenkin puhdistavia naamioita, jotka tuoksuvat taivaalliselle! 🙂

  Chatte

 7. 7

  sanoo

  Vielä ikävempää on odotella naamion kuivumista, kun käyttää vahvoja silmälaseja eikä halua laittaa niitä naamion päälle. 20min odottelu ilman, että voi oikeasti tehdä mitään(koska ei näe edes lukea lehteä kunnolla) on todella ärsyttävää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *