Pientä piristettä halvalla

Kuten vähän aikaa sitten mainitsin, sain blogini kautta kokeiltavakseni muutamia Wet ’n Wildin meikkejä.

En innostu ottamaan kokeiluun ja esittelyyn ihan mitä tahansa, mitä minulle tarjotaan, mutta tässä tapauksessa olin varsin utelias. Tiedän monien lukijoideni kaipaavan jatkuvasti vinkkejä ja ehdotuksia hyvistä, mutta halvoista tuotteista, joten tahdoin antaa näille mahdollisuuden.

Sarjan MegaSlicks Lip Glosseja ehdinkin jo kehua aiemmin, mutta nyt voisin puolestani antaa parit kehut Wild Shine Nail Coloreille (3,45 € / 12,7 ml).

Kynsilakat ovat tuotteita, joissa halvatkin lakat voivat usein olla todella hyviä. Ei ole mitään megatiedettä valmistaa halvalla hyvä kynsilakka ja Wet ’n Wild on mielestäni onnistunut siinä varsin hyvin.

Kuvassa sävy Bijou Blue, joka on nätti turkoosinsininen lakka pienen pienellä shimmerillä. Aivan ihanaa laittaa keskellä talvea kynsiin joku näin piristävä ja kesäinen lakkasävy!
Tasaa kaikki
Sävy oli jo yhdellä kerroksella lähes täysin peittävä, mutta laitoin kynsille silti kaksi kerrosta. Lakka on koostumukseltaan hyvin ja tasaisesti levittyvää, sen sivellin on mielestäni oikein sopivan kokoinen ja annostelee lakkaa sopivasti, minkä lisäksi lakka vielä kuivuikin kiitettävässä ajassa. Olin myös todella tyytyväinen lakan pysyvyyteen, sillä se pysyi useita päiviä hyvänä kynsissäni lohkeilematta.

Kuvassa omistamani sävyt Carribean Frost ja Bijou Blue.

(Wet ’n Wildin meikkejä myyvät esimerkiksi Seppälät.)

Parista hyvästä Wet ’n Wild kokemuksesta innostuneena haluaisinkin nyt kysyä teiltä, oletteko te tehneet sarjalta jotain erityisiä löytöjä?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  wet 'n wildin kulmakarvaväri on erinomainen. en tiedä valmistetaanko tuotetta enään, mutta silloin kun sen ostin (vaikka kyseistä merkkiä vieroksunkin) hintaa oli n. 4 euroa ja tuote on mahtava ja riittoisa, säilynyt minulla jo 3 vuotta. Siinä on ruskea ja tumman ruskea sävyt ja kulmavaha? 😀

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Mulla on tän sarjan punainen lakka jossa on shimmeriä, semmonen pikkujoululakka. Hirveästi olen saanut kehuja, että onpa nätin sävyinen punainen. Se on hyvä levittää, kuivuu suht. nopeasti ja pysyypä vielä lohkeamattakin kynsissä useita päiviä.
  Tykkään, varsinkin sillä 4e hinnalla, joka siitä täytyi maksaa 🙂

 3. 3

  sanoo

  Mä oon tykänny noista kynsilakoista kans, joskin oon omat kappaleeni siirtänyt hoiviini siskon varastoista. Seppälän hyllyillä sävyt eivät jostain syystä näytä niin mielenkiintoisilta, että innostuisin niistä.

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Itse olen ainakin tyytyväinen Wet'n Wildin kabukiin ja aurinkopuuteriin. Myös peitepaletti on hyvä. Ostin nuo silloin, kun merkki oli vasta tullut Seppälöihin, nyt ko. merkin hyllyt on aina tyhjät, molemmissa kaupoissa. 🙁 Tuo kynsilakka houkuttelee..

  -Snanna-

 5. 5

  sanoo

  Mä ostin joskus sellaisen paletin, jossa oli vihreä ja nude peiteväri, ja lisäksi sellainen hiukan hohtava nappi, ja vielä sellainen, joka lupasi kirkastaa ihoa. Kaikki siis voidemaisia nappeja, ja ihan hyviäkin! Hintaa en tosin muista, n. 5e? Ja sitten mulla on käytössä ko sarjan luomivärejä. Yksittäisiä nappeja ja kolmen paletteja löytyy, ja kaikkien koostumukseen ja pigmenttiin olen kyllä ollut tyytyväinen! 🙂

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  erittäin halpa & kätevä on heidän cover all-peitevoidepaletti. siitä löytyy punaisuutta neutraloiva vihreä, peittävä oranssihko väri, vaaleanpunainen kirkastava väri ja korostusväri. itse sain paletin oiskos ollut 4,25 euron hintaan! en ole varma kyllä että myydäänkö tätä enää, ja mitä hinta nykyään on.. mutta kuitenkin ihan hullun halvalla lähtee, ja laatukin on sisänsä ihan hyvä, mutta pohjalle täytyy laittaa ainakin omalle atooppiselle iholleni ihan kivasti kosteusvoidetta ennenkun lisää tätä peitevoidetta, muuten tuote alkaa hilseillä iholla.
  Olen myös koittanut heidän ruiskutettavaa öljymäistä kynsilakankuivattajaa, joka on muuten tosi hyvä juttu, mutta se ruiskuttaa vaan aikas suurelle alueelle… senkin sain 0,75 eurolla aleeesta (:

 7. 8

  sanoo

  Sarjan luomivärit ovat itseasiassa yllättävän hyviä, pigmenttiä on kivasti! Varisevat kyllä helposti laittaessa, mutta se ei haittaa jos osaa varautua. Myös huulipunista olen kuullut aika paljon positiivista kommenttia. 🙂

 8. 9

  sanoo

  Tänään kävin ensimmäistä kertaa vuosiin Seppälässä, kun kaverini minut sinne päätti raahata. Silmiini osuivat juurikin nuo Wet 'n Wildit, sillä aiemmilta käynneiltäni en niiden olemassaoloa ollut rekisteröinyt muistiini (lieneekö olleet myynnissäkään..?) Niitä sitten hetken etäältä katseltuani päätin kuitenkin jatkaa matkaani, sillä ajattelin niiden olevan yhtä kehnoja kuin useimmat Seppälän vaatteistani. Eivätköhän päädy ostoslistalleni, kun seuraavan kerran pyöriskelen jossakin Seppälän lähettyviltä! Kiitoksia vinkistä, siitä todellakin oli hyötyä, sillä uusia lakkoja hankkiessa OPI:t sun muut hintahirmut kirpaisevat minun ikäiseni nuoren lompakkoa aika tavalla..

 9. 12

  Anonyymi sanoo

  Täälläkin yksi, joka hehkuttaa kyseisen merkin Cover All peitepalettia! <3 Voi ihanuus. Maksaa n. 5 euroa ja on ihan mahtava. Joskus joidenkin juhlien aamuna sudin kaverin nassuun ja toinen ihmetteli vieressä, mitä ihmettä tein, kun sain raikastettua sen avulla valvotut tunnit ja juodut litkut minimiin! (; Tosin juuri tuo, että kuivaihoisena pitää muistaa laittaa kosteusvoidetta alle ja sitten levittää värit nassuun ennen kuin ehtii ihan kuivua rasva.

  Mutta enivei, hoitaa hommansa ja hintansa arvoinen!

 10. 13

  Anonyymi sanoo

  Help me Virve!Mistä voisin löytää Tigin very berry whipped moussea??Suomesta tai ulkomailta!

 11. 14

  Anonyymi sanoo

  Hei, vaikutat tietävän todella paljon meikeistä, joten osaatko sanoa jotain hyviä (ja mahdollisimman edullisia) pohjustustuotteita silmämeikin ja ihomeikin alle? Tarvetta olisi myös vaalealle korostusvärille, jossa olisi mahdollisimman vähän/huomaamatonta glitteriä 🙂

 12. 15

  kejer sanoo

  Täältä lähtee ääni sarjan Mega Glo -paletille, joka sisälsi hehkuvia raitoja vaaleapunaisena, kultaisena, pronssisena ja rusehtavana. Vaaleita sävyjä käytin talvisin tuomaan hehkua sameille kasvoille ja tummempia sävyjä kesällä tuomaan lisähehkua. Mahtava tuote, en olekaan muistanut kyseistä tuotetta, kun edellinen paletti loppui enkä ole uutta muistanut ostaa. Hintaakin oli alle femma, tykkään.

  Mut! Luomivärit, joita olen sarjalta kokeillut, ovat olleet ihan täysiä susia, ei minkäänlaista pigmenttiä ja ainakin mun ihoa ärsyttivät. Samoin joku vanhahko huulikiilto oli ihan kamalaa, haisi tunkkaiselle eikä sopinut mun huulille yhtään (tää on hyvin tarkkaa, voin käyttää pelkästään nestemäisiä ja tahmaisia; kuivat ja paljon pigmenttiä sisältävät näyttävät kamalilta :p )

 13. 16

  Anonyymi sanoo

  Hei, osaisitkohan neuvoa jotain turvottavaa huulikiiltoa joka oikeasti toimisi tehokkaasti? 🙂 Kiitos jo etukäteen!

 14. 17

  Anonyymi sanoo

  Tuo kulmaväri paletti on aivan mahtava! Ennen käytin Bodyshopin samantyyppistä palettia mutta sen hinta oli kalliimpi ja käyttämäni tumma sävy jotenkin punertava. Tämän merkin tumma väri on juuri oikea, ei ollenkaan punainen, hinta todella halpa ja tuote kestää pitkään, voin suositella!

 15. 18

  innokas lukija sanoo

  Hommaa äkkiä uus kamera, en kestä kun postauksia tulee niin harvoin! 😀

  Ja sitten se itse asia. Vieläkö liputat Sensain puhdistusliinan puolesta? Ajattelin investoida moiseen, mutta rahatilanne on sellainen, että hankintaa täytyy miettiä huolella.

  Ihoni pintakuivuu (siis hilseilee ihan kunnolla), muttei kestä päivällä muita kuin tosi kevyitä voiteita (paksummat saa ihon hikoilemaan ja rasva lähtee sitä myöten pois), niin tuumasin minimoida vedellä löträyksen. Kävin jo Stockan Beautysta kyselemässä vedetöntä meikinpoistoa, mutta ainoa tarjokas oli Lancomen joku tuote, jolla oli hintaa tuplasti tuohon Sensain liinaan nähden.

  Mulla on vuosia ollut niin pintakuiva iho, etten oo kyennyt käyttämään mitään meikkivoiteita. Mineraalimeikkipohjia haluaisin kokeilla, mutta täytynee odotella rikastumista. Ihollani on kuitenkin näppyjä, mustapäitä ja kaikenmoista peitettävää niin edes joskus olisi kiva kyetä saamaan ne piiloon.

  Toki jos sulla on jotain vinkkejä ylipäätään kuivaihoisen meikinpoistoon (tai meikkipohjaan) niin vastaanotan kiitollisena. Lähdenkin tästä nyt lukemaan niitä sun rottakuurin aikaisia postauksia, jos sieltä vaikka löytyis jotain soveltuvaa 🙂

 16. 19

  sanoo

  no kävinkin jo aiemmin kehumassa sitä eyelineria (joka olikin pitkään loppunut monista seppälöistä joista sitä kyselin), mutta siis megaliner on ihan mahtava. 🙂 löysin sen alunperin jangsaran suosittelun kautta ja värivaihtoehtojakin on muutamia, mutta mustasta tykkään eniten.
  tuo cover all on myös kätevä peitepaletti. 🙂

 17. 21

  sanoo

  Minkä koulutuksen sä olet käynyt, kun mulla tulee kohta yhteishaut ja pitäis päättää mihin isona haluan ja oon nyt lukenu noita sun työstä kertovia postauksia ja se vaikutti ihan unelma työltä. Mut on se yks ongelma et en tiedä mikä koulutus sun työhön tarvitaan? 🙂

 18. 22

  Anonyymi sanoo

  Lakkojen kuivumisajat on ongelma, johon löytyy onneksi ratkaisu. Miten olet ratkaissut kynsilakkojen hajuhaitat? Tuuletuksella yleensä pärjää mutta lakat haisevat kynsissäkin. Kaipaisin tähän ongelmaan ideoita.

 19. 23

  Anonyymi sanoo

  Tykkään sun blogista virve, harmi vaan (meille lukijoille, ei sulle =) että olet löytäny elämästä paljon uusia mielekkäitä asioita ni on jääny blogi vähän vähemmälle. Mutta ollaan ilosia näistä vähistäkin postauksista!

  Peeäs. Anonyymille tiedoks kuka kyseli very berry whipped moussea, kyseinen tuote on lopetettu kokonaan.. Ei taida melkein mistään löytyä enää..

  -tiippa

 20. 24

  Anonyymi sanoo

  kyseiseltä merkiltä löyty ainakin joku vuosi sitten aivan mieletön vedenkestävä ripsiväri! tosi hyvä massa, piti taivutukset, eikä varissut! ja hintakin oli just 3-4e..

 21. 25

  Anonyymi sanoo

  wet'n'wildin eyeliner ja aurinkopuuteri (tavallinen tai vaniljalle tuoksuva mmm)! aivan mahteja kummatkin. olin iha pulassa ku merkkiä ei myyty enää sokoksella, ja kesti kauan ennen ku löysin sen seppälästä. kaikki muut eyelinerit ovat iha surkeita mun käytössä vaikka tullu testattuu hinnaltaan 4x tai 5x!

 22. 26

  Anonyymi sanoo

  Mulla on sarjalta muistaakseni sähkönsininen kynsilakka (joka on kynsissä tälläkin hetkellä) ja neonoranssi kynsilakka. Uv-valossa se oranssi lakka hohtelee kynsissä, tosi upean näköinen ! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *