Pieniä juttuja loppuu

Viimeinen kappale erästä HG-tuotettani loppui:

Olen kehunut tämän Mavalan MavaDry pikakuivattajan maasta taivaisiin täällä jo niin monta kertaa, etten jaksa edes laskea. Ilman tätä (tai muuta toimivaa pikakuivattajaa) en todellakaan jaksaisi lakkailla kynsiäni, sillä sotkisin ne kuitenkin ennen lakkauksen kuivumista. Tämä on huipputuote, jollainen jokaiselta aktiivisesti kynsiään lakkaavalta pitäisi löytyä. (Tai itseasiassa suosittelen tätä myös vähemmän aktiivisesti lakkaileville, sillä monesta vähemmän aktiivisesta lakkaajasta on tullut tämän tuotteen ansiosta aktiivisesti kynsiään lakkaileva.)

Olin kuvitellut, että minulla olisi tätä pikakuivattajaa vielä yhden pullon jämät jemmassa, mutta eipä vaan näytä löytyvän mistään. Mahtavaa, sillä tämä tarkoittaa sitä, että pääsen testaamaan jotain uutta. Ensimmäiseksi tahdon testata, toimiiko Mavalan Minute Quick-Finish päällyslakka yhtä hyvin kuin tämä. Edellinen suosikkini oli Poshen pikakuivattaja, mutta ärsyynnyin siihen, että puolet pullosta kuivahti aina venyväksi siirapiksi ja minä sentään kuitenkin käytän tuotetta usein. Myös Seche Viten ja Revlonin pikakuivattajat ovat testailulistalla!

Mikä on teidän suosikkinne pikakuivattajista?

Moni on muuten maininnut suihkutettavat pikakuivattajat, mutta itse en ole niistä innostunut. Lakkamaiset kuivattajat ovat kuivattaneet minulla huomattavasti nopeammin ja tuote on itsessään jo päällyslakka, eli erillistä päällyslakkaa ei tarvitse. Lisäksi minua hirvittää ajatus siitä, että suihkisin sormieni iholle (jonne sitä väkisinkin joutuu) ainetta, joka on niin tujua koostumukseltaan. Juu, ei kiitos.

Onnellisuuttani lisää myös yksi loppunut huulikiilto:

Clarinsin kirkas Colour Gloss huulikiilto sävyssä 00 Cristal loppui ja jo oli toki aikakin, sillä näitä ei ole enää vuosiin taidettu valmistaa. Tykkäsin tämän koostumuksesta kovasti (juuri sopivan tahmainen olematta kuitenkaan oikeastaan tahmainen) ja ennen kaikkea tykkäsin applikaattorin siveltimestä, jolla sain läträttyä kiiltoa huuliini kunnolla. Näitä olisin voinut käyttää vaikka kuinka monta ja tätä oikeastaan tuleekin kyllä hieman ikävä. No, eteenpäin on mentävä ja eiköhän noita muitakin hyviä kätköistäni löydy.

Kertokaapaas te muuten tämänhetkinen suosikkihuulipunanne tai kiiltonne ja sen sävy!

Joukkoon mahtuu vielä yksi loppunut tuote.

Olen aina innoissani, kun minulla jo pitkään olleet tuotteet loppuvat. Tämä Clarinsin One Step Cleanserin matkakoko on pyörinyt jemmoissani jo yli vuoden, joten tämän oli jo aikakin loppua.

En oikeastaan pahemmin lämpene tällaisille puhdistusvesille, joiden ideana on, että koko meikki pyyhitään kasvoilta pois pelkällä puhdistusveteen kosteutetulla vanulla. Hui, hui, hui, kuulostaa ihan liian hurjalta! En ehdottomastikaan suosittele tällaisten jatkuvaa käyttöä meikin puhdistamiseen, korkeintaan hien pyyhkimiseen kasvoilta. Itse käytin tätä pyyhkiessäni silmämeikkiä tehdessä varisseita sotkuja alaluomilta ennen silmänympärysvoiteen levittämistä. Siihen tarkoitukseen käy kuitenkin mikä tahansa hellävarainen kasvovesi, joten en jää tätä kaipaamaan. Mielestäni tämä on melko turha tuote. Jos on aikaa meikata, on myös oltava aikaa puhdistaa iho kunnolla.

Lopuksi tahtoisin vielä näyttää, kuinka ihana ja kultainen mies minulla on. Katsokaapas, mitä minulle eräänä aamuna kannettiin sänkyyn!

Wannabe-insinööri tietää varsin hyvin, että olen todella aamu-uninen eikä minua saa sängystä ylös kirveelläkään. Wantsu kuitenkin keksi jotain tehokkaampaa kuin kirveen, nimittäin letut. Yhdeksältä aamulla sänkyyni kannettiin läjä lettuja ja purkki vadelmahilloa.

(Saatoin tosin nukahtaa uudestaan heti letut syötyäni, mutta heräsinpähän ainakin hetkeksi…)

Saatteko te koskaan aamiaista sänkyyn? Meillä tämä ainakin oli hyvin poikkeuksellinen tilanne!

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Ei tuu lettuja,eikä muutakaan syötävää sänkyyn,mutta joskus alakertaan kömmittyäni siellä on odottanut tosi kuivaksi paistettuja kananmunia höystettynä lenkkimakkaralla.Eli niin romanttista meillä 😉 Ihanaa joulua toivotteleepi rouva47.

 2. 2

  sanoo

  Täytyykin seuraavaksi muistaa ostaa Mavadryta! 🙂

  Kertoisitko vielä kerran, miten käytät OPI Envya? Onko se sinulla aluslakkana aina kun lakkaat kyntesi vai miten? Nyt kun olen puolisen vuotta käyttänyt koko ajan kynsilakkaa, on kynnet ruvenneet liuskottumaan entistä enemmän enkä saa niitä kasvatettua kunnon mittoihin. Aluslakka puuttuu ja ajattelin ostaa kerralla kunnollisen! 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Satutko tietämään, että myytäisiinkö esimerkiksi vaikka Kickissä noin kultaisia miehiä? ; ) Kelpaisi tännekkin. 😀

 4. 4

  sanoo

  Saatko aina lakattua kyntesi niin, ettei yhtään lakkaa mene iholle :D? Minulla on ilmeisesti sen verran epävakaa käsi, että joudun aina pumpulipuikon ja kynsilakanpoistoaineen kera poistelemaan sormien päistä ja kynsinauhoilta lakkaa. Ajattelin, josko sinulla olisi mitään kikkakolmosta, jolla estät moisen yli reunojen maalailun?

  Käytän tällä hetkellä jotain Cesars Secretin pikakuivuvaa päällilakkaa, mutten oikein tykkää.. Se jotenkin sotkee alla olevan mahdolliset konad-kuviot tai tavan lakan. Lakkaan ilmeisesti liian hitaasti… Ja siltikään lopputulos ei ole täydellinen, aina jää johonkin kohtaan lakkaamattomia viiruja tms.. Ilmeisesti valaistukseni ei ole parhain mahdollinen 😛

 5. 5

  sanoo

  Minäkin voin ehkä tähän väliin sitten mahtailla että olen joka aamu kolmen vuoden aikana saanut aamukahvin sänkyyni omalta puoliskoltani. Se on aika hyvin se. Mutta asiaan, itse ostin juurikin eilen tuon Clarinsin one-step cleanserin 😀 Mulla tulee joskus iltoja kun en jaksa mennä suihkuun (erittäin harvoin) ja haluan silti hampaiden pesun yhteydessä aina pestä naamani. Tuotteen käyttötarkoitus on siihen asiaan varsin lupaava mikäli tuote toimii kuten lupaa. En ole vielä kokeillut kuitenkaan. No, itselläni nyt ei ole muuta poistettavaakaan pintalian lisäksi kuin youngblood mineraalimeikkiä ja sitäkin äärimmäisen vähän 😀 Että kaippa se satunnaiseen poistoon siihen käy. Toinen minkä ostin eilen oli sinun suosittelema garnierin itsari kasvoille. Matkaan tarttui myös kasvovaha kulmakarvojen siistimiseen (mitähän siitäkin tulee) sekä ole henriksenin kuivan ihon kasvojenpuhdistusemulsio. Näillä mennään.

 6. 6

  sanoo

  Mun suosikki pikakuivattaja+päällyslakka on Revlonin Quick Dry Top Coat. Sitä olen kuullut muidenkin kehuvan. Kerran itseasiassa yksi asiakas tuotteen myyntipaikkoja kysellessään kehui sen niin maasta taivaaseen, että oli pakko itsekin moista mönjää käydä ostamassa ja eipä se nyt väärässäkään ollut 😀 Toimii! Revlonia myydään mm. Anttiloissa.

  Mun lempihuulipunat tällä hetkellä lienee Sensain Deep Moist Shine Rouge MS106 ja MS111. Ne on nam nam! Huulikiiltopuolelta lemppariksi on noussut joku halpis Maybellinen Water Shine jotain jotain, siitä on niin tekstitkin kulunut pois, etten tiedä mikä sävyn numero on 😀 Sellainen vaalea koralli se kuitenkin on.

  Tuo Clarinsin One-Step on ihan kätevä esim. matkoilla jos haluaa päästä tosi vähällä kosmetiikkaputeleiden kanssa, koska sillä PERIAATTEESSA saa koko meikin pois ilman muita tököttejä. Mutta sitä täytyy kyllä sitten meikin puhdistus tarkoituksessa käyttää monta vanulapullista. Itse käytin vastaavan matkakokoisen kaverin (Peach-version) kasvoveden asemasta. Pitkässä käytössä pelkästään One-Stepiä en suosittele kenellekään (eikä Clarinskaan suosittele). Edes kerran viikossa täytyisi käyttää jotain muutakin puhdistusta.

  Mun kaksoispuhdistukseen (Sensai) tottunut mieleni kauhistelee tuon tuotteen ideaa ja vastustan sitä periaatteessa aika kovasti. Moni asiakas kuitenkin tuotakin käyttää… Mutta One-Stepin puolustukseksi täytyy sanoa, että juuri tuo orange-versio on kaikista parhaiten puhdistava. Ne kaksi muuta versiota käy paremmin kasvovedestä.

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Suosittelen kokeilemaan OPIn Drip Dry -pikakuivattajaa. Pari pisaraa per kynsi ja lakka kuivuu like nobody's business!

 8. 8

  sanoo

  Minulla lempihuulikiilto on L'Orealin Glam Shine -kiillot (ei erityistä värisuosikkia), sydämenmuotoinen harja levittää kiillon tosi kivasti.
  Toisinaan saan aamupalaa sänkyyn viikonloppuisin, ei kauhean usein kuitenkaan. Lettuja olis kyllä ihana saada 🙂

 9. 9

  sanoo

  Heips! Blogiasi olen jo melko kauan seuraillut, nyt vasta saan kommentoitua. 😀

  Eli asiani koskee tuota Mavalan Quick-Finish päällyslakkaa. Ostin sitä Tallinnan laivalta kun edullisesti sai, ja petyin aika kovasti kokeiltuani. :/ Mielestäni se ei kuivata alla olevaa lakkaa juuri lainkaan, vaan koko lakkapinta jää jotenkin kosteaksi ja nihkeäksi, tulee helposti kolhuja.

  En tiedä mistä johtuu, mutta lakka alkaa minulla lohkeilla kynsinauhojen viereltä jo parin päivän kuluttua laitosta. Käytän myös Mavalan uurteisille kynsille tarkoitettua lakkaa silloin kun en jaksa viilata pahimpia uurteita pois. Mistä muuten nämä uurteet johtuvat?

 10. 10

  sanoo

  Pikakuivattajia en ole koskaan käyttänyt, mutta taitaa olla aika etsiä moinen jostain..eilenkin kirosin kynsien kanssa kun ei päässyt nukkumaan tahmeiden lakkojen takia 😀

  Vanha huulikiiltolemppari on ihan vaan kirkas rimmelin vinyl -kiilto. Ei ole hetkeen meikkipussista löytynyt tosin, että voisinkin testailla jotain muuta vastaavaa.

 11. 11

  sanoo

  Mun lempparipunat:

  Maybelline Color Sensational 330 Chic Plum (tummahko fuksia) ja 535 Ruby Star (tummahko punainen)

  Rimmel Moisture Lipstick 320 Funtime Fuchsia (kirkas fuksia, käytin paljon kesällä)

  L´Oréal Shiny Gelee 101 Shiny Grapefruit (kiiltävä nude, mutta ei semmoinen kamala peitepuikon värinen).

  Lisäksi värinä Lumene Wild Rose Lipstickin 109 Juhlitaan on just hyvä pinkki, mutta laadultaan ihan surkea.. Olisi vain pitäny sittenkin ostaa se YSL:n vastaava, huoh.. 😮

  Kiiltoja en oikein enää käytä, mutta näkyypä tuolla meikkipussissa pyörivän nämä:

  Lumene Natural Code – kiilto, 3 Soft Papaya

  sekä

  Gosh Lip Gloss 0073 ja 0074. Joulunpunainen ja koralli. Sisältävät muuten tosi hyvin pigmenttiä..!

  Mun lempparikuivattaja on Elegant Touch Rapid Dry – suihke. En voisi elää ilman sitä (tai ehkä pikakuivattajia yleensäkään) koska en kans jaksais odotella lakkojen kuivumista. Itse tykkään tästä suihkutettavasta, se vain on mulle helpompi ja nopeampi vaihtoehto 🙂

 12. 12

  Marina sanoo

  Eipä oo poikaystävää, enkä usko että kukaan perheenjäsenistäni tulee aamiaista sänkyyn tuomaan. 😀 Omistan vain neljä huulikiiltoa, mutta lempikiiltoni on ehdottomasti Lumene Natural coden kiilto sävyssä 3 soft papaya. Se on jotenkin luonnollinen ja se on hyvän värinen. Koostumuskin on todella hyvä (kuten varmasti itsekin tiedät) eikä tuoksussakaan ole moittimista. Mutta iik, nyt se on jo lopussa! Siinä on vain reunoilla enää vähän. Ensimmäinen huulikiiltoni, jonka saan kulutettua loppuun. 😮 Pitää varmaan ostaa uusi samanlainen, kunhan se loppuu..

 13. 13

  sanoo

  Ihana lettuaamieinen sulla!

  Itse tykkään Essien Good to Go -kuivattajasta. Siitä tulee tosi hyvä kiilto ja ihana pinta. Siinä on vähän samaa taipumusta kuin Poshessa, mutta ei niin pahasti.

 14. 14

  sanoo

  Itselläni oli käytössä myös opin rapidry ja sille kävi myös se liisteriefekti. Nyt on meneillään toinen pullo mavadryta ja siihen olen tyytyväinen, viimeiset tipat on aika hankala saada käytettyä.

  Eipä ole meillä lettuja sänkyyn kuulunut, mutta eräs ilta raskaan työviikon jälkeen kotona odotti lahjapaketti, jossa oli suosikkimerkkini käsilaukku. Ihan muuten vaan.

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  Hih juuri ennen herättyäni näin unta, että juuri tuo huulikiilto loppuu. 😀

  Olet jossain varmaan nähnyt mainoksen sarastusvalosta. Se nostaa sängystä luonnollisesti ja kirvestä ei tarvi. Ite aamu-unisena tykkään hirveesti sarastusvalosta. Jos on illalla mennyt myöhään ja aamulla aikainen herätys, sarastusvalo pelastaa pinteestä. 🙂
  http://www.consumer.philips.com/c/valoterapia/38722/cat/fi/?tab=Wake+up+naturally

  Ite Tykkään Natural Coden huulikiilloista ja Maybellinen huulipunista, paitsi en niistä hippupunista.

  Pikkumyy

 16. 16

  sanoo

  Ihanan yllätysaamiaisen sait! Vitsi kun tekisi mieli lettuja, nam… 🙂 En ole koskaan saanut aamiaista sänkyyn. Makuuhuone on keittiön vieressä, joten herään helposti kolinaan.

  Hyvää joulua!

 17. 17

  Kiija sanoo

  Ei tule aamiaisia sänkyyn meillä. Mies on itseänikin aamu-unisempi joten yleensä se olen minä itse kun saan kahvit keitellä ja pöydän kattaa. Ja niinä kertoina kun satun häntä pidempään nukkumaan on herätys aika shokki. Herra nimittäin mielummin repii peitot päältä tai suihkuttaa vedellä kuin hemmottelisi rakastaan 😀 Kuulostaa aika kauhealta mutta näihin on jo tottunut.

  Hyvää Joulua!

 18. 18

  tipsu sanoo

  HYVÄÄ JOULUA!

  Oot melkein vuoden kirjottanu tätä blogia nyt ja mä olen lukenut sun juttuja lähes yhtä kauan 😀 Pakko sanoa, että tämä on paras blogi jonka tiedän, vaikka en olekaan kovin aktiivinen kommenttien kirjoittaja (; Joka päivä on tosi kiva tulla lueskelemaan sun postauksia, jotka ei koskaan tuota pettymyksiä.
  Toivottavasti sulla on kiva joulu, koska olet sellasen todellakin ansainnut!

 19. 19

  Ex-kynnetön sanoo

  Miehesi järjesti ihanan yllätyksen! Itse löysin tänään hempeän joulukortin sängyn vierestä. 🙂

  Käytän tällä hetkellä seche vite-päällyslakkaa. Toimii kuin unelma! Siihen on tosin lisättävä ensimmäisen kolmanneksen jälkeen noin joka viides manikyyri muutama tippa ohentajaa, jotta välytään rihmoilta ja tahmalta. Sain vinkin ajoissa ja lakka on kuin uusi, vaikka kaavin jo pohjia. Ilmeisesti Posheakin pitäisi ohentaa jatkuvasti.

  Odottelenkin uutta pikakuivattajaa TransDesign paketin mukana, mutta pelkään, että pakettini on kadonnut. Olen odottanut kohta jo 30 arkipäivää! Pian on kai pakko tehdä katoamisilmoitus ja toivoa, että näin paha myöhästyminen johtuu postin joulukiireistä. Oletko sinä saanut aina kaikki pakettisi turvallisesti kotiin?

  Kivaa joulua sinulle!

 20. 20

  Anonyymi sanoo

  Juuri tulin apteekista ja kysäisin kynsinauhoille jotain ja selitin ongelman. Suositteli bepanthenia vain. Jospa se kynsinauhojen kuivuus johtuu siitä, että tiskaan ilman käsineitä. Ei ennen ollut ongelmia, kun kumihanskoja käytin.

  Tykkään kaikista Natural coden huulikiilloista. 🙂 Ne ovat nii kauniin sävyisiä ja koostumus on hyvä.

  Eipä tule enää mitään sänkyyn, kun mies lähti muualle opiskelemaan. :/

  Olen saattanut kysyä tätä ennenkin, mutta onko kukaan tullut nykäisemään hihasta ja sanomaan et hei sähän pidät tätä blogia?

  Oma pikakuivattaja suosikkini on Revlon.

  Pikkumyy

 21. 21

  sanoo

  No mulla tulis aamupalat sänkyyn jos itse kuskaan 😀
  Musta on todella todella ihanaa, että sä tunnut arvostavan w-insinööris tekoja. Monet naiset eivät arvosta tuollaisia. Mutta ihanaa että sä tunnut arvostavan, koska kaikilta ei sitä kultaa löydy (kröhöm MINÄMINÄMINÄ!:D) ja sitte ärsyttää että ne joilta löytyy eivät arvosta ja kunnioita (rakastamisen lisäks ofcourse!) kultiaan. Go Golden Girl ! 🙂

 22. 22

  Pia sanoo

  Heippa! Tuosta pikakuivattajasta kommentoisin, että itse olen käyttänyt tuota Mavalan Minute Quick-Finishiä ja todennut, että toimii kyllä ihan hyvin. Ainoa miinus siitä, että purkki on todella pieni ja kuluu nopeasti loppuun, vaikka en edes ole mikään kovin aktiivinen lakkailija. Seuraavaksi voisinkin kokeilla tuota suosittelemaasi Mavadryta.

  Hyvää Joulua!

 23. 23

  Anonyymi sanoo

  en muista saaneeni aamiaista sänkyyn koska harvemmin syön heti herättyäni muutenkaan kun ei vaan pysty… sen sijaan muistan useammankin kerran, kun bileiden tai baari-illan jälkeen olen mennyt nukkumaan ja herännyt hetken päästä aivan kamalaan suolaisenhimoon, jolloin mies on noussut ja tehnyt kiltisti juusto-suolakurkku-ruisleipiä 🙂

  ilmeisesti pienempi paha kokata yöllä, kun kuunnella kitinää 😀

  huulipunia en käytä, mutta kiilloista suosikit löytyvät natural codeista, sheer nougat ja milk chocolate.

  lieneeköhän vika työ- ja kotikoneessani, mutta tämä kommentointi on tökkinyt viime aikoina? joko tekstit katoavat 'jonnekin' tai sitten edes profiilia ei voi valita saati että 'lähetä'-nappi olisi aktiivisena…

  /nanna

 24. 24

  sanoo

  Ehdoton lempparini on Chanel Rouge Allure
  (jossa on yli-ihana klik-hylsy) sävyssä 58 audace
  Hyvää Joulua!

 25. 25

  manna sanoo

  En ole jostain syystä löytänyt tuota MavaDryta oman paikkakuntamme Prismasta tai Citymarketista, vaikka niistä muita Malavan tuotteita löytyy. Tietäsitkö kauppaa, josta tuota varmasti löytyy? 🙂

 26. 26

  ShoeGal sanoo

  Kokemuksesta voin sanoa, ettei Mavalan Minute Quick Finish -lakka vedä vertoja Mavadrylle. Itse käytän sitä vain päällyslakkana, joka silti täytyy "kuivattaa" Mavadrylla. MQF ei siis mielestäni eroa oikeastaan yhtään tavallisesta kirkkaasta lakasta toimintansa perusteella..

 27. 27

  Anonyymi sanoo

  en muista saaneeni aamiaista sänkyyn koska harvemmin syön heti herättyäni muutenkaan kun ei vaan pysty… sen sijaan muistan useammankin kerran, kun bileiden tai baari-illan jälkeen olen mennyt nukkumaan ja herännyt hetken päästä aivan kamalaan suolaisenhimoon, jolloin mies on noussut ja tehnyt kiltisti juusto-suolakurkku-ruisleipiä 🙂

  ilmeisesti pienempi paha kokata yöllä, kun kuunnella kitinää 😀

  huulikiilloista suosikit ovat nc:n sheer nougat sekä milk chocolate, punia en käytä 🙂

  en tiedä, onko vika koti- ja työkoneessani vai minussa, mutta kommentointi ei ota onnistuakseen… viime yöstä asti tökkinyt, ja tekstit vaan katoavat tai lähetysnappi ei ole edes aktiivisena :(.

  …tai sitten minut on bannattu 😀

  /nanna

 28. 29

  sanoo

  rouva47: Miehekkään romanttista. 😉

  HooCee: Itse käytän Nail Envyä nimenomaan aluslakkana, sillä vaihdan lakkaa melko usein ja tuota tulee lisättyä näin ollen usein. 🙂

  Anonyymi: Kokeile tilata baarissa! 😉

  Nekku: Lähes poikkeuksetta kyllä. Harjoittelu tekee mestarin. 😉

  juárez: Sinulla on kyllä loistava palvelu. Tuollaiseen kevyen ehostuksen poistamiseen Onesteppi käy kyllä varmasti, mutta ei kyllä mielestäni vahvempiin.
  Muista tulla kertomaan taas, mitä tykkäät tuotteista! 🙂

  Terhen: Revlon täytyy ehdottomasti kyllä kokeilla. 🙂

  Anonyymi: Minä en oikein tykännyt, sillä tuon kanssa tarvitsee erillisen päällyslakan ja lakka ei kuivu kolhuherkäksi yhtä nopeasti kuin Mavalalla. Ei kuitenkaan huono tuote! 🙂

  Sanna: Nuo ovat kyllä kivoja kiiltoja, vaikka itse tykkäänkin hieman tahmaisemmista. 🙂

  maria: Uurteet voivat johtua esimerkiksi sinkin (poikittaiset uurteet) tai magnesiumin puutteesta (pitkittäiset uurteet). Toki muitakin syitä voi olla, mutta nuo ainakin. 🙂

  Jenna K.: Ehdottomasti pikakuivattajaa suosittelen!
  Itse tykkään noiden Vinylien koostumuksesta, mutta haisevat nenääni korvavaikulle. 😉

  Martina: Kiva kuulla muiden lemppareita. 🙂

  Marina: On kyllä hyvä tuote ja sävy! 🙂

 29. 30

  sanoo

  Noora: Essiekin pitäisi kokeilla. 🙂

  Weezer: Oi, ihana yllätys. 🙂

  Pikkumyy: Juuri ollaan wantsun kanssa puhuttu, että sellainen pitäisi hankkia. Täytynee toivoa alkuvuodesta synttärilahjaksi. 🙂

  Annika: Minä esitän nukkuvani, jotta aamiainen varmasti saapuu sänkyyn asti. 😉 (Tosin hyvin, hyvin harvoin sitä tulee.)

  Kiija: Hahaa, tuollaisesta jekkuilusta wantsukin kyllä innostuu! 🙂

  tipsu: Kiitos ihanasta viestistäsi! Tuli todella hyvä mieli siitä! 🙂

  Ex-kynnetön: Ole3n itse saanut kaikki pakettini aina perille. Kannattaa huomioida, että jouluruuhka voi olla toimituksissa paha, joten hetki saattaa vielä mennä. Toivottavasti saat pakettisi pian! 🙂

  Pikkumyy: Ei saa tiskata ilman hanskoja! 🙂
  Aina välillä tulee kyllä asiakkaita, jotka toteavat minun kirjoittavan blogia. Onpahan myös työkavereille narautettu toteamalla esimerkiksi pomolle, että "ai se blogin kirjoittaja on täällä töissä, mä luen sen blogia!". Onneksi työkavereita homma ei ole pahemmin kiinnostanut. 🙂

  Rosa: Ehdottomasti arvostan enkä pidä itsestäänselvyytenä. Olen aina yhtä innoissani, kun wantsu tekee jotain ihanaa. Eniten tykkään juuri niistä arjen pienistä lellimisistä, jopa tätä pienemmistä kuin tämänkertainen. 🙂

  Pia: Kiva kuulla kommenttia! 🙂

  nanna: Tuo on sitä todellista rakkautta!
  Voi ei, toivottavasti kommentointi toimii normaalisti, kukaan muu ei ainakaan ole valitellut (tai ei ole ainakaan saanut valittelukommenttia läpi… 😉 ). Sinun kommenttejasi on aina niin mukava lukea. 🙂

  Maria: Hylsykin muuten ratkaisee monesti paljon. 🙂
  Hyvää joulua! 🙂

  manna: Olethan huomannut, että MavaDryta myydään erillisessä pahvikotelossa, eli ei ole pelkkänä erillisenä pullona? Kickseissä halvinta, Sokoksilla, Prismoissa, Citymarketeissa, Anttilassa ja varmaan Stockallakin on. 🙂

  ShoeGal: Kiva kuulla kommenttia tuosta! 🙂

  Anonyymi: Tuo on kyllä kaunis sävy. 🙂

 30. 31

  sanoo

  Ite oon käyttäny mavalan minute quick-finish -kuivattajaa, koska se on aika halpa ja noi mavalat on usein sokkarilla/anttilassa tarjouksessa. Oon tykännyt. Joskus tuntui, että heikentää lakan kestoa, mutta toisaalta vaihdan lakkaa niin usein, että ei haittaa, vaikka näin olisikin.

  Oon aikonu testata tuota mavadrytä, mutta koska se on hippusen kalliimpaa, en oo muka raaskinut vielä 😀

  Niin ja opin pikkuseteissä on tullu 3,75 ml opin pikakuivattaja, ihan ok sekin.

 31. 33

  sanoo

  Minä pidän tuosta Clarinsin one-step putsausnesteestä. Ja myös mieheni pitää siitä, ja jos hän muuten käyttäisi vettä + saippuaa, niin sanoisin tuotetta huomattavaksi parannukseksi aiempaan 🙂

  Mielestäni one-step neste puhdistaa hyvin, mutta minä en käytäkään kasvomeikkiä joka päivä. Voin aivan hyvin olla naturellina ja käyttää vain silmämeikkiä ja/tai huulimeikkiä. Joten ehkäpä tuo tuote sitten puhdistaa sen "hien" kasvoiltani 😀

  Meikkivoidetta puhdistaessa neuvoisin toistamaan pyyhkimisoperaation useamman kerran, kunnes vanulappu on puhdas. Herkälle iholle pyyhkiminen kevyesti tuntuu hyvältä, sen sijaan että pesisi puhdistusaineen vedellä + kasvovedellä + jollain muulla tai ihmeliinalla / tms vastaavalla. Rasvainen iho lienee asia erikseen ja siitä minulla ei olekaan mitään kokemusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *