Pieni sydämiin vetoava kirjelmä Lumenelle

Lumene kiltti.

Rakastan Natural Code huulikiiltojanne. Niissä on mielestäni nimittäin kaikki täydellisesti kohdallaan.

Ne kosteuttavat huulia.

Ne pysyvät huulillani hyvin.

Ne tuoksuvat ihanalle.

Niissä on täydellinen applikaattori.

Niissä on ihania sävyjä.

Lumene kiltti. Olen nyt kolme vuotta odottanut, josko voisitte tuoda markkinoille uusia sävyjä. Olen omistanut kaikki kymmenen valmistamaanne sävyä ainakin kerran, osan jopa kolmeenkin kertaan. Voisitteko siis kiltit PLIIIS jo tuoda valikoimiinne jotain uutta?

Teettehän te niin kynsilakoissa, luomiväreissä, silmämeikkikynissä ja kaikessa mahdollisessa muussakin.

Olkaa jooko kilttejä, minua alkaa jo kyllästyttää.

Tällä hetkellä minulla on enää jäljellä kaksi Natural Coden huulikiiltoa enkä ihan tosi aio hankkia uusia ennen kuin tuotte markkinoille uusia sävyjä!

Natural Code Smile Booster sävyssä 5 Fresh Pink.

Natural Code Smile Booster sävyssä 10 Berry Sherbet.

Muita uusia sävyjä kaipailevia?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Noi on kyllä täydellisiä <3 hyvä hinta-laatusuhde.

  Todellakin kaipaan lisäää uusia värejä, herätys lumene 😉

 2. 2

  sanoo

  Liityn jengiin! Toivon erityisesti lisää suosikkini Soft Papayan kaltaisia mehumaisia huulikiiltoja, joissa ei ole shimmeriä…

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  No kyllä! Uusia sävyjä kaivataan 🙂 Astun kans lakkoon, ei uusia ennenkuin uudet sävyt on saatavilla!

 4. 4

  sanoo

  Aamen!

  Itse vielä lisäisin vienon pyynnön hileettömistä läpikuultavista sävyistä, sillä tällä hetkellä kaikki sävynne ovat joko hileisiä tai maitomaisia. Kiitos ja kumarrus!

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Miksi blogin sivut ovat hidastuneet näin paljon? Kun ostolakossa.comiin tulee niin saa odotella ainakin 2min ennen kuin sivua pääsee edes selaamaan alaspäin ! Samoin nämä kommentti-ikkunat lataavat tosi kauan. Ennen minulla ainakin toimi ihan normaalisti ja sivu latautui heti kun sinne tuli ja toimi koko ajan nopeasti. Johtuisikohan tämä hitaus nyt siitä kun osoite on vaihtunut lyhyempään?

 6. 6

  -m- sanoo

  ^ Anonyymi, vika voi olla myös omassa selaimessasi tai nettiyhteydessäsi.

  Chromella avautuu nopeasti ja toimii hyvin.

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Arvon Anonyymi joka kirjoitit 10. syyskuuta 2011 1.16, vai olisiko vika omassa koneessasi? Täällä kotona ja koulussa Ostolakko toimii loistavasti.

 8. 8

  kaisa sanoo

  anonyymi, mulla ainakin toimii ihan samalla lailla kuin enitenkin sivu, mistähän tää sitten johtuu..? 🙂

  mutta todellakin, lisää sävyjä!

 9. 9

  sanoo

  Anonyymille joka pohtii sivujen hidastumista! Ei minulla vaan ole sivut hidastuneet ja kommetti-ikkunakin aukesi normaalisti.

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Tälläkin yksi kyseisiin huulikiiltoihin rakastunut! Lempparini on Berry Smoothie, aivan ihana tapaus. Itsekin kaipailisin nimenomaan noita shimmerittömiä vaihtoehtoja, hilehiukkasilla varustetut kiillot kun eivät kuulu mieltymyksiini ollenkaan.

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Anonyymille, kyllä täällä ainakin sivu toimii ihan normaalisti ja latautuu ihan entisellä vauhdilla, eli jossain muualla on nyt vika.

  Mikähän siinä muuten on, että niin moniin huulikiiltoihin täytyy ympätä noita hileitä, mä en kanssa tykkää niistä yhtään, jotenkin se lopputulos niitten kanssa on liian "teinimäinen"

 12. 12

  sanoo

  Hei Virve, tungen tähän postauksen kommenttiosioon meuhkaamaan ihan eri tuotteesta. Tiedäthän kun joskus törmää tuotteeseen, joka on niin kamala, että se on aivan ihana, tai ainakin sitä pitää testata ;D

  Bongasin asos.comista noita Violent Lipsien huulitatskoja (Lip Tattoo). Siis mitä? Huulitatskoja. Tulin tänne ihan etsimään, että olisitko sinä testannut niitä. Sulla kun on älyttömän nätit huulet niin esitän toiveena, että testaat ne tatskat kaikkien meidän lukijoiden iloksi.

  Kiitos 😀

 13. 13

  sanoo

  Ja vielä rakas Lumene,

  Voisitteko palauttaa vaikka retro-nimikkeellä sen entisen ihanan tuoksun huulipuniinne? En ole uudistuksen jälkeen voinut käyttää muuten niin sopivia punia, kun haju ärsyttää suunnattomasti.

 14. 14

  Roosuska sanoo

  Voi apua! Tämä ei nyt liity huulikiiltoihin, mutta Lumeneen kumminkin.

  Käsittääkseni Lumenella on kulmakarvageelissä kaksi eri sävyvaihtoehtoa, mutta olen vähän pihalla kun musta ne molemmat näyttävät samoilta 🙂 haluaisitko valaista minua typerää hieman?

  Hyvää syksyä! 😉

 15. 15

  sanoo

  Joo, uusia sävyjä! Mielellään jotain hieman värikkäämpää ja kirkkaampaa. Saa olla hileitä tai voi olla ilman. Kiiitooos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *