Pieni suuri onni

Olen postaillut ennenkin koruista, joten nyt on jälleen sopiva hetki näyttää yksi uusimmista koruhankinnoistani.

Olen esitellyt teille aiemmin lähes poikkeuksetta hieman näyttävempiä koruja. Olin kuitenkin jo useamman kuukauden ajan himoinnut bling bling -korua, jossa olisi ohuenohuessa ketjussa yksi välkehtivä kivi. Ketjun tulisi olla niin ohut, että se erottuisi vaan juuri ja juuri ja timantinnäköinen kivi näyttäisi lähes kuin leijuvan ilmassa.

Korua oli todella hankalaa löytää Suomesta ja jos löysin sopivia, maksoivat ne omaisuuksia.

Olin kuitekin nähnyt eräällä asiakkaallani sellaisen kaulassa ja halusin sen välttämättä.

Koru olisi täydellinen silloin, kun paitani tai mekkoni itsessään olisi rinnustastaan jo hieman näyttävämpi, mutta sen verran avara kuitenkin, että se vaatisi paljaaksi jäävälle dekolteelle korun.

Ja voi, kuinka onnellinen olinkaan löytäessäni korun Englannista!

Kuinka näin pienen pieni asia voikaan tehdä ihmisen näin onnelliseksi!

Mikä ostoksenne teidät on viimeksi tehnyt onnelliseksi?

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Aivan ihana kaulakoru! Jotain tuollaista itsekin olen etsiskellyt, mutta enpä ole vielä raaskinut ostaa 🙂 Ehkä sitten joskus…

 2. 4

  volyym sanoo

  ihana :–) mut teki onnelliseksi myös kaulakoru, Paola Suhosen suunnittelema Kaipaus-koru, jonka löysin vieläpä viidenkymmenen prosentin alennuksesta :–)

 3. 5

  sanoo

  mut on onnellistuttanut viimeks varmaan kengät jotka ei oo vielä ees mulle tullu, tomsin perus espadrillos mutta ne on vaan niii ihania !

 4. 6

  sanoo

  Onpas kaunis koru! Koruharrastajanakin tykkään tuon yksinkertaisesta designista, vaikka omat korut tuppaa olemaan vähän enemmän hörselöitä 🙂

 5. 7

  sanoo

  mä oon niin kans ihastunu tuollasiin koruihin! Harmi kun nyt en työn puolesta voi käyttää _mitää_ koruja, saati kynsilakkoja..

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  Oih, miten kaunis koru! Ja kaunis tyttö, tämä look pukee sua tosi hyvin! /Badis

 7. 10

  sanoo

  Hei eikä! Juuri sellainen koru, jota olen etsinyt!
  Ketjun pitäisi olla lähes "hengetön" eli ohuen ohut, koru ei saa olla riipus eikä choker ja sen pitää olla hopeinen/valkokultainen, riipuksen luonnollisesti siro.

  MIKÄ toi koru tarkalleen on? Haluan – maksoi mitä maksoi! <3

 8. 11

  sanoo

  Mut ilahdutti lähes kyyneliin uusi kamera, eka järkkärini joka jotenkin vaan oli paljon enemmän kuin jokin tavara. Tämä kamera oli palkinto itselleni 2 vuoden tupakattomasta elämästä ja tuntui oikeasti ansailtulta, paljon tärkeämmältä kuin miltä 'uusi kamera' kuulostaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *