Perfect Silver?

Sattuiko joku huomaamaan, millainen kynsilakkaihanuus kynsissäni eilisessä postauksessa vilkkui? Jos sattui ja joku siitä kiinnostui, niin tässä se tulee tarkemmin.
Paitsi että sain blogini kautta kokeiltavakseni vähän aikaa sitten ihanan rapatunmutaisen OPIn It’s All San Andreas’s Fault -lakan sain myös saman lakkakokoelman upeanhopeisen Haven’t the Foggiest -lakan!
Siis vau, upeanhopeisen ihan todellakin!
Supershimmerinen hopeinen lakka on koostumukseltaan todella peittävä ja jo yksi kerros olisi riittänyt täydelliseen peittoon. Leivitin lakkaa kuitenkin kynsilleni varmuuden vuoksi kaksi kerrosta ihan vaan todetakseni, ettei toinen kerros oikeastaan tunut suurtakaan eroa lopptulokseen.
Nettisurfailujeni perusteella lakan oltiin kuvailtu jättävän kynsille lähes peilimäisen foil-pinnan, mutta ihan sitä en kyllä sentään allekirjoita. Niin tai näin, mutta upean jäljen se silti jätti! Vaikka lakka näyttääkin siltä, että se voisi tuntua pinnaltaan karhealta tai hileisen röpelöiseltä, on sen jättämä tuntu itseasiassa varsin sileä. Ja ihan erityistä plussaa huurteisen shimmeriseksi kuivuva kynsilakka sai nopeasti kuivuvasta pinnastaan!
Tämä on ylivoimaisesti upeimpia kokeilemiani hopeisia lakkoja ja ihastuinkin tähän herkkuun heti täysillä!
Miltäs tämä teidän silmiinne näyttää?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Itse tykkäsin yhteen aikaan tosi paljon hopeisista lakoista ja F näyttää täydelliseltä hopealakalta! Jotenkin viime aikoina kulta on vienyt kuitenkin voiton kynsilakoissa. 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Kulta ja hopea ovat kyllä siitä hankalia sävyjä, että määrittelevät sitten ainakin minulla asusteidenkin värit. :/

 2. 5

  sanoo

  Itelläni on erimerkkistä hopeaa lakkaa, mutta kun sitä alkaa poistamaan se on niin karheaa, että vanulappukin menee parin vedon jälkeen rikki.. Miten tuossa käy? 🙂 ja minkä hintainen?

  • 5.1

   sanoo

   Tämä on onneksi niin pienishimmerinen, ettei käy kuten isompihileisten lakkojen kanssa. Eli on helpompaa poistaa. Opin lakat taitavat Suomessa kustantaa ainakin Sokoksella n. 16 euroa.

  • 6.1

   sanoo

   Kerron salaisuuden: se lähtee pois sitten kun käy kerran vaikkapa suihkussa. 😉 Kuvat on aina otettu suoraan lakkauksen jälkeen. Mutta ihanaa, että koit tarpeelliseksi kommentoida asiaa siltä varalta, etten ehkä itse ollut tietoinen siitä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *