Perfect Chance?

Olen kertonut olevani hankala tuoksuasiakas, sillä nenäni on hyvin nirso. Minun on todella vaikeaa löytää tuoksua, joka ei ala jo muutaman käyttökerran jälkeen ällöttämään nenääni ja saa minulle aikaan migreeniä. Tai löydän kyllä hyviä tuoksuja, mutta en sellaisia, joita voisin edes harkita ostavani ja ottavani aktiivikäyttöön.

Onnekseni voin kuitenkin kertoa löytäneeni yhden hyvän lisäjäsenen kotoani löytyvien tuoksujen perheeseen.

En ole ennen myynut Chanelia, joten Chanelin tuoksutkin ovat jääneet minulle etäisemmiksi. Nyt kuitenkin löysin Chanelilta useampia herkkuja, joista valikoin yhden ostoskoriini.

Kyseessä on Chanelin uusin tuoksu, eli Chance Eau Tendre EdT, josta löytyy kyllä tuttuja Chancen vivahteita, mutta tämä on huomattavasti kepeämpi versio.

Tuoksu on kukkaishedelmäinen ja samalla hieman raikas. Greippi yhdistettynä kukkaisiin vivahteisiin on todella mukava veto. Tämä on ihanan raikas, mutta ei vaan pelkkä sitrustuoksu. Tämä on sellainen ihana naisellisen raikas tuoksu, joka on samalla kivan romanttinen ja sopii päiväkäyttöön aivan täydellisesti.

Pienempikin pullo olisi riittänyt minulle, mutta tästä ei käsittääkseni taida olla myynnissä alle 50 ml pulloa, joten 50 ml pulloon oli tyytyminen. Hintaa tällä on Suomessa 68,50 euroa.

Mieltäni jäivät vielä kutkuttamaan selkeästi makeammalla vivahteella olevat Chance Eau Fraiche sekä Coco Madmoiselle EdP, mutta niitä en vielä ole langennut hankkimaan…

Onko joku muu löytänyt tämän Chanelin ihanan uutuuden? Tai innostunut muista Chanelin tuoksuista?

Kommentit
 1. 1

  Virve-fanittaja sanoo

  Hei Virve

  Kaksi kysymystä:

  1. Kirjoitatko postauksia laivalla? Ja jos, niin milloin ehdit nukkua? 🙂 Työpäivät laivoilla on tietääkseni välillä todella pitkiä ja raskaita. Entä mistä voit lähettää postaukset ilman, että sulle tulee hirveät tiedonsiirtokulut?

  2. Bonacuren latvasuojajutun kommenttiosuus sai mut jälleen kerran miettimään sitä, että miksi miesten hajusteet on yleensä niin kamalia, että naiset inhoaa niitä?

  Enimmäkseen partavedet ja miesten tuoksut tuoksuu mun nenään siltä, miltä kuvittelen rotanmyrkyn tuoksuvan. Luulisi, että hajusteiden tarkoitus olisi houkutella naisia, eikä aiheuttaa oksennusreaktiota :O

  Ainoa miesten parfyymi, josta olen aina pitänyt, on Diorin Fahrenheit, se alkuperäinen. Se on miehekäs olematta tyrmäävä tai pistävä, ja tuoksussa on syvyyttä ja lämpöä, jotain pehmeääkin. Macholle city-nallekarhulle sopiva 🙂

 2. 2

  Ninna sanoo

  Saan useista tuoksuista aivan järjettömän päänsäryn. Onko niissä jokin tietty aine joka aihetuttaa helpommin päänsärkyä kuin toiset vai onko tämäkin ihan yksilöllistä? 🙂

 3. 3

  sanoo

  Virve-fanittaja: En pahemmin jaksa näpytellä postauksia laivalla. Olen yöllä töistä päästessäni niin väsynyt, että tahdon käyttää jokaisen mahdollisen hetken nukkumiseen, silä aamulla on taas luvassa aikainen herätys. Postaukset on suurimmaksi osaksi näpytelty jo etukäteen valmiiksi ja esimerkiksi juuri nyt olen ollut vajaan viikon lomalla vanhempieni luona tässä laivakeikkojen välissä, jolloin olen taas näpytellyt ajastettavaksi muutamat postaukset.
  Laivalla on ihan tavallinen langaton internet yhteys käytössä niin asiakkailla kuin henkilökunnallakin ja minä ja läppärini nautimme tästä mahdollisuudesta yleensä iltapäivisin, kun minulle on hieman vapaata enkä aina jaksa juosta ympäriinsä.

  Olen huono vastaamaan tuohon jälkimmäiseen kysymykseen, sillä koska myyn tuoksuja työkseni, löydän niin miesten kuin naistenkin tuoksujen joukosta todella paljon sekä ihanuuksia että kamaluuksia. En siis lähtisi yleistämään. Ongelmana on usein enemmänkin se, etteivät suomalaiset miehet aina tajua, ettei käytetyn tuoksun tarvitse haista raskaasti kilometrin päähän ja että pieni määrä riittää.
  Juuri vähän aikaa sitten minulla oli naisasiakas, joka oli ihan ihmeissään, kun kerroin hänelle, että myynnissä on miestenkin puolella kevyempiä ja miellyttäviä tuoksuja ja hän löysi miehelleen uuden, hänenkin nenäänsä miellyttävän tuoksun. 🙂

  Ninna: Monesti melko yksilöllistä, mutta olen löytänyt työssäni joitakin tuoksuja, joita monet päänsärkyherkät usein voivat käyttää. Mm. Lanvinin Jeanne Lanvin. 🙂

 4. 4

  Pööpöti sanoo

  Mä en kestä vahvoja hajuvesiä, pää tulee samantien kipeäksi. Joten en niitä vielä oikeastaan omistakaan… mutta voisin harkita Calvin Kleinin One – unisex tuoksua. Se tuoksui hyvältä iholla vartin tai puolen tunnin jälkeen. Aluksi se oli aika miehekäs, mutta arvelen, että se voisi olla ihan hyvä arkituoksu. Ja ensimmäinen virallinen hajuvesi, jota voisin ehkä käyttää. 😀

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Kiinnostaisi tietää kuinka paljon aikaa sinulla oikeastaan menee tähän blogiin? Postauksia tulee usein ja säännöllisesti, ja yleensä postauksesi ovat monipuolisia ja pitkiä. Ja vielä kaikki kuvat, yhteenvedot, lukijoiden kommentit ja kysymykset.. Mutta loistavan blogin olet saanut aikaan! =)

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Pidän blogistasi todella paljon! Täytyypä tuoksutella tuota Chanelia.
  Kysyisin vähän "vanhempaa" asiaa tuollaisesta hienojakoisesta itseruskettavasta suihkeesta kasvoille. Miten silmät saa suojeltua (paitsi laittamalla kiinni), eli haittaako, jos suihketta menee luomille? Itse asiassa mielestäni voisi olla hyvä, jos ainetta hieman saisi mennä silmänympäryksiin ja luomillekin, jotta valkoisen ja "ruskettuneen" kontrasti ei olisi niin älytön.
  Kysyy harras lukijasi.

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Jännä juttu, että haistat Chance eau fraichen makeammaksi! 🙂 Minun nenääni se on aika vihreä tuoksu ja iholla unisex-tyylinen.

 8. 9

  Virna sanoo

  Kiitos loistavasta blogistasi! Rakastan sekä vivahteikasta kieltäsi että vankkaa asiantuntemusta, joka on minutkin, kovin konservatiivisen kosmetiikankäyttäjän, viekoitellut muutamille ostoksille.

  Syy kommentille oli antamasi kuvaus tuosta Chanelin Chance Eau Tendre EdT:sta. Olen itse myöskin hyvin valikoiva sen suhteen, millaisista tuoksuista pidän omalla ihollani. Liian raskaat, iltatyyppiset tuoksut ahdistavat, vanilja saa minut voimaan pahoin ja pikkutyttömäiset karkkituoksutkaan eivät sovi persoonaani. Mietinkin, pystyisitkö kertomaan, kuinka läheisesti Chance eau Tendre muistuttaa Davidoffin Cool Wateria? Cool Water on minulla ollut aktiivikäytössä jo vuosia ja etsisin jotakin riittävän samankaltaista, jotta tuoksu ei ahdistaisi, mutta kuitenkin joitakin uusia elementtejä saisi olla.

  (Ralph Laurenin Ralph on itselleni ok tuoksu myöskin, mutta niin läheisen ystävän "nimikkotuoksi" etten voi pitää sitä kokematta tuoksuvani tältä ystävältä.)

 9. 11

  sanoo

  ¨: Kiitos vinkistä! 🙂

  Anonyymi: Tähän on vaikeaa vastata, sillä aika vaihtelee suuresti. Joinakin päivinä kurkin vain äkkiä läpi tulleet kommentit enkä välttämättä edes vastaa niihin heti. Joinakin päivinä minulla saattaa olla vastassa pitkäkin läjä kommentteja ja kysymyksiä, jotka vaativat vastailua ja vievät jonkun verran aikaa. Yleensä vastaukset kuitenkin tulevat helposti ulos, eli pohtimista ei välttämättä liiemmin tarvita.
  Tykkään kovasti kirjoittaa blogia ja suunnittelen postauksia usein mielessäni jo lähes valmiiksi ennen koneelle istahtamista, jolloin teksti syntyy todella nopeasti. Kun vielä kirjoitan itseäni kiinnostavista asioista, syntyvät postaukset melko nopealla tahdilla.
  Tylsinä päivinä saatan viettää koneella useammankin tunnin postauksia näpytellen ja näpytellä vaikkapa tulevan viikon postaukset valmiiksi. Todella harvoin saatta lukea postauksia, jotka ovat vastanäpyteltyjä.

  Sanoisin siis, että aikaa menee keskimäärin ehkäpä noin tunti päivässä, mikä on varsin kohtuullinen aika kuluttaa omaan rakkaaseen harrastukseensa. 🙂

  Anonyymi: Silmät vaan kiinni ja suihkimaan, suihkeen kyllä tuntee suihkuttaessa, eli tietää, minne suihkii. Tässä on juuri se mahtavuus, etteivät silmänympärykset jää vaaleammaksi. 🙂

  Anonyymi: En toki sellaiseksi karkkisen makeaksi, mutta tendreä makeammaksi. Jotenkin samalla lailla makeutta kuin Miss Dior Cheriessä on. 🙂

  Virna: Samalla lailla naisellinen, mutta minun nenääni kuitenkin totaalisen erilainen. Itse saan Cool Waterista migreenin ja tämä on ehkä jotenkin kepeämpi ja hedelmäisempi. Ralphiin verrattuna tämä on hieman ehkä kepeämpi ja vielä naisellisempi, Raplh on hieman tyttömäisempi minusta.
  Todella vaikeaa kuvailla, kun kaikki tuoksut eivät ole nenän alla yhtäaikaa. 🙂

 10. 12

  sanoo

  Anonyymi: Riippuu täysin hajuvedestä ja säilytystavasta. Usein vuoden vanhassa tuoksussa ei vielä ole suuremmin eroa, mutta kahden vuoden kohdalla eroa alkaa jo huomata. 🙂

 11. 13

  Anonyymi sanoo

  Tuoksupostauksia on mukava lukea! Meillä on niin samanlainen tuoksumaku, että uskaltaisin ostaa Chancen melkein sokkona =)

 12. 14

  sanoo

  Anonyymi: Kiva kuulla, että näistä on jotain hyötyä jollekin! Tuoksut kun ovat niin makuasia, että niistä epäilyttää aina hieman kirjoittaa. 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *