Paula’s Choice -arvonta!

Muutama päivä sitten blogissani oli puhetta siitä, kuinka löysin juuri minun iho-ongelmiini sopivan kasvovoiteen.

Paitsi että tuo ihana uusi tuttavuuteni on ollut suuri apu kasvoilleni, olen saanut paljon apua myös suosikkimerkkini Paula’s Choicen tuotteista. Tämän vuoksi tahtoisin yhdessä Paula’s Choicen kanssa arpoa lukijoiden kesken KAKSI ihanaa tuotepakettia, joiden tuotteet toivottavasti puolestaan tuovat ratkaisuja jonkun muunkin iho-ongelmiin.

Paketti numero yksi:

Paula’s Choice Resist Optimal Results Hydrating Cleanser 200 ml
-Silkkisellä koostumuksella varustettu puhdistustuote, joka huuhtoutuu iholta hyvin vedellä pois jättämättä rasvaista tunnetta iholle. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta on paras normaalille ja kuivalle iholle.

Paula’s Choice Resist Advanced Replenishing Toner Skin Remodeling Complex 118 ml
-Antioksidanteja sisältävä ihoa rauhoittava kasvovesi täyteläisellä koostumuksella. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta on erityisen hyvä normaalista kuivemmalle iholle käytettynä.

Paketin arvo 40,75 euroa.

Paketti numero kaksi:

Paula’s Choice Resist Barrier Repair Moisturizer Skin Remodeling Complex 50 ml
-Tehokkaita antioksidantteja sisältävä ja koostumukseltaan kevyt hoitovoide ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuotteesta löytyy lisää tästä postauksesta ja minä ja ihoni ihastuimme siihen suuresti.

Paula’s Choice Resist Weekly Resurfacing treatment with 10% AHA 60 ml
-Ihoa kuoriva ja kirkastava 10% AHA-happoihin perustuva neste, jonka oikea pH takaa, että AHA-hapot pääsevät tosiaankin vaikuttamaan iholla.

Paketin arvo 54,45 euroa.

Voit osallistua arvontaan vastaamalla kommenttilaatikossa kysymykseen

Mikä on sinun suurin iho-ongelmasi tällä hetkellä?

Vastausaikaa on perjantaihin 9.12. klo 23:59 asti. Jätäthän kommenttilaatikkoon vastauksen lisäksi myös sähköpostiosoitteesti sekä tiedon siitä, kumman paketin arvontaan tahdot osallistua.

Arvontapalkinnot tarjoaa Paula’s Choice.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Iho-ongelmani on ehdottomasti akne, joka nyt on täysin villiintynyt – 32-vuotiaana! Apua siis tarvitaan. Aknen takia iho on myös todella rasvainen mutta kaipaa kosteutta, eli aika pahasti on pintakuiva. Hoito on hieman haasteellista, kun en voi käyttää teineille suunnattuja tuotteita. Positiivista on se, ettei ryppyjä ole ja minua luullaankin usein noin 7 v nuoremmaksi 🙂

 2. 4

  sanoo

  Osallistuisin Paketti 1 arvontaan (koska runsaasti ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva voide voisi olla hieman hyödytön 17-v iholleni).

  Pahin iho-ongelmani on ärsyttävän pintakuiva iho; vaikka kuinka laittaisi kosteusvoidetta alle, meikkivoide ei tahdo levittyä nätisti nenän alueelle vaan iho alkaa hilsehtimään. Lisäksi ärsyttää satunnaisen epäpuhdas iho, mustapäät ja hormoninäppylät yms, joita ei oikein uskalla hinkata anti-blemish tuotteillakaan niiden ihoa kuivattavuuden vuoksi, är-syt-tä-vää! Oisko sulla Virve yhtään tuotevinkkejä tähän ongelmaan?

  – Shona (sonja.maria@luukku.com)

 3. 5

  sanoo

  Mulla ei oikeestaan oo yhtään iho-ongelmaa, mut ärsyttää pienet mustapäät nenässä. ): ja ihana palkinto (:! oon aina halunnu testata paula's choiceja.

 4. 6

  Mallu sanoo

  Mun ihoni on aina ollut ongelmallinen. Atooppinen iho, joka toisinaan kuivuu haavoille. Kasvoissa kuitenkin myös aknea, punottaa, laikuttaa, kutisee ja kukkii.

  Ikää vajaa kolkyt, joten ekat silmärypytkin alkaa olemaan totta myös muidenkin kuin itseni mielestä – sen vuoksi osallistuin paketti numero toinen arvontaan.

  valkosta[at]yahoo.com

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Ihoni suurin ongelma tällä hetkellä on tyypillinen sekaiho-ongelma, eli pintakuivuus yhdistettynä epäpuhtauksiin ja helposti tukkeutuviin huokosiin. Ihoa pitäisi saada puhdistettua tehokkaasti ilman että se kuivuu lisää ja kosteutusta tarvitaan paljon, ilman huokosten tukkeutumista.

  satujka//gmail.com
  Haluaisin osallistua paketin 2 arvontaan, tuo AHA-kuorinta varsinkin kiinnostaa 🙂

 6. 8

  Sailis sanoo

  Näin talvisaikaan ihoni kärsii kuivuudesta. Kesäisin ihoni voi hyvin, mutta talven viimaan ja sisäilman kuivuuteen se reagoi pienillä kuivilla länteillä ja hilseilyllä (yäk). Tuo 1. paketti voisikin tuoda pientä helpotusta, omalle kukkarolleni kun nuo eivät valitettavasti sovi 🙁
  sailis_@hotmail.com

 7. 9

  Karo sanoo

  Mustapäät ja suuret ihohuokoset eivät vain tunnu jättävän mun vaikka mitä tekisi. Tuohon kun yhdistää vielä rasvoittuvan, mutta ah niin ihanan pintakuivan ja herkän ihon, niin kuka vaan huomaa kauempaakin että ihoni kaipaisi apua… Paketti nro 2 olisi ihana, niin pääsisi koittamaan olisiko AHA-hapoista tälle iholle apua.

  kamu(a)iki.fi

 8. 11

  Elina sanoo

  Suurin iho-ongelmani on akne, joka viime aikoina on vielä riemastunut sopimattomasta hoitotuotteesta ja kylmyydestä. Osallistun paketti nro. ykkösen arvontaan.

  elodeea(at)gmail.com

 9. 13

  sanoo

  Voi, mikä ei olisi ihoni ongelma tällä hetkellä! 😀 Leuka on täynnä hormoninäppyjä, t-alueella on mustapäitä ja satunnaisia finnejä. T-alue kiiltelee helposti, mutta iho myös kuivaa helposti jos sitä ei rasvaa tarpeeksi. Varsinkin nenä on jotenkin ihan mahdoton, välillä hilseilee ja silti rasvoittuu.

  Minua kiinnostaisi tuo AHA-nesteen ja kosteusvoiteen sisältävä paketti, haluaisin kokeilla saisiko erityisesti tuosta AHA-nesteestä apua mustapäihin ja finneihin. Sähköpostiosoite on butterfliesinsteadblog@gmail.com.

 10. 14

  sanoo

  Pintakuiva iho, mutta joka kuitenkin puskee finnejä ja mustapäitä aivan liikaa.

  Paula-nimisenä olisi kiva kokeilla Paula's Choicea, hah.

 11. 15

  sanoo

  Miulla on pintakuiva, epäpuhdas ja samea iho. Enkä tykkää! Tuntuu, että ei oikein sopivia puteleita oo vielä löytynyt.

  Hmm, kumpikin paketeista kuulostais tosi kivalta testata, enkä oikein osaa päättää. Jos kummankin arvontaan ei voi osallistua, sanoisin että paketti kaks vois olla passeli!

 12. 16

  Jennimilia sanoo

  Näin talvisin suurin ongelmani on kuiva iho ja erityisesti nenän seutu joka ikäänkuin hilseilee inhottavasti! Varsinkin meikkivoide paljastaa epämieluisasti kuivat kohdat 🙁
  Jos voitan, ottaisin mieluusti paketti ykkösen, kun kerran kuivalle iholle soveltuvat!

  jenniiih[at]gmail.com

 13. 20

  Tiinat sanoo

  Osallistun paketin nro 2 arvontaan. Suurin iho-ongelmani on tällä hetkellä kropan kuiva iho, kasvojen iho on kunnossa säännöllisen hoidon ansiosta, mutta tuo vartalon rasvaus passaa unohtumaan…

 14. 21

  sanoo

  Suurin iho-ongelmani tällä hetkellä on ihon kuivuminen, josta johtuen iho rasvoittuu helposti ja muodostaa finnejä. Lisäksi ihoon vaikuttaa myös työskentely likaisissa ja pölyisissä olosuhteissa rakennustyömailla.

  Haluan osallistua paketin 1 arvontaan.

 15. 22

  sanoo

  Nyyh, varmaan ekaa kertaa on tullut koettua nyt aknen ilot. Eikä se nyt olisi niin paha, mutta kun nypityttää! Tulee sellaista zombiejälkeä.
  Talvinen kuivuustila siihen lisäksi, niin jopas on hehkee olo 🙂

  toukka@gmail.com
  ja varmaankin paketti kaksi.

 16. 26

  sanoo

  Täytyypä taas koetella onneaan. =) Minun suurin iho-ongelmani tällä hetkellä on paikka paikoin epäpuhdas iho joka on pintakuivahko ja tiivis. Liika hoito saa ihon suorastaan räjähtämään mutta liian vähäinen tai vääränlainen hoito saa aikaan saman ilmiön. Kasvoissa on lisäksi vanhoja näppylöistä jääneitä arpia.

  Osallistuisin mielelläni kakkossetin arvontaan, siitä olisi mielestäni omalle iholleni eniten hyötyä.

 17. 27

  sanoo

  Pahin iho-ongelmani on tällä hetkellä ihon kuivuus. Talvi tulee ja se kyllä näkyy naamassa (ja muuallakin kropassa). Toistaiseksi olen vielä voitonpuolella kun on ollut sen verran lauhaa, mutta pakkassäitä odotellessa… 😀

  Ykköspaketti olisi toiveissani, jos voitto sattuisi omalle kohdalle. Sählöposti on sirqttaja@gmail.com

 18. 30

  sanoo

  Suurin iho-ongelma on kuiva + epäpuhdasiho. Eli hakusessa puhdistustuote, joka olisi tarpeeksi tujua että epäpuhtaudet katoaisi, mutta tarpeeksi hellävarainen ettei iho kuivuisi pahemmin.

  Joten osallistun puhdistustuote-paketin arvontaan, jospa siitä vaikka löytyisi Se Oikea.

 19. 31

  sanoo

  Isoin ongelma on tällä hetkellä pienet näppylät, joita yritän hoitaa pintakuivaa ihoa varoen. Sen vuoksi erityisesti jälkimmäisen paketin kuoriva kasvovesi kiinnostaa.

 20. 32

  sanoo

  Tällä hetkellä suurin ongelma on pintakuiva iho.
  Osallistun 2. paketin arvontaan, olen halunut kokeilla noita tuotteita siitä asti kun kirjoitit niistä.

 21. 33

  Anonyymi sanoo

  Suurin iho-ongelmani on epäpuhtaudet ja se, että vaikka iho on muuten ihan okei kousteustasapainoltaan, niin sinne ilmestyy kuivia kohtia silloin tällöin, jos ihoa ei muista kosteuttaa säännöllisesti. Kuitenkin pääasiallisena ongelmana on ihan nuo kasvojen epäpuhtaudet, tukkeutuneet ihohuokoset ym. c:

  taru-96@hotmail.com

 22. 34

  sanoo

  Minullahan niitä iho-ongelmia riittää; finnejä, rasvaisuutta, kuivia läikkiä, kiiltoa ja mustapäitä. Kaikkia näitä omistan, joten iho-ongelmia riittää.

 23. 37

  sanoo

  Itselläni on jo teini-iästä vaivanneet näpyt. Kovin isoja paukoroita ei onneksi ole, mutta esimerkiksi otsa ja leuka ovat täynnä aivan pientä näppyä vieri vieressä. Iho on lisäksi rasvainen ja kiiltelee ihanasti lähes heti laitettuani voiteen iholle

 24. 38

  Anonyymi sanoo

  Suurin iho ongelmani ympäri vuoden on nenäni pintakuiva iho, johon en ole vielä löytänyt apua. Rasvaamisesta ei tunnu olevan minkäänlaista apua ja meikkaaminen vain korostaa ongelmaa.

  Paula

  Haluan osallistua pakerin 2. arvontaan.

  (blues.drive.monster@hotmail.com)

 25. 39

  Dwt sanoo

  Minun suurin iho-ongelmani lienee edelleen ns. hormoninäpyt. Olen saanut tuoteblogistasi inspistä hoitaa ihoani paremmin, esim. kokeilla mineraalimeikkejä. 🙂

  Osallistuisin tuotepaketin 2 arvontaan. En tiedä julkaisetko näitä kommentteja, mutta tätä en toivoisi julkaistavan, kun tässä on sähköpostiosoitteeni, eli datewithtime@gmail.com. 🙂

 26. 40

  jossu sanoo

  Minun suurimpaan iho-ongelmaani tuskin löytyy apua ihonhoitotuotteista, sillä suurin ongelmani on se että naamassani on syviä vesirokkoarpia jotka rajottaa aika merkittävästi esim. mun hiustenlaittoa koska en halua arpiani esitellä…. Mut kyllä uudet ihonhoitotuotteet silti piristäisivät vaikka ne eivät arpiani poistaisikaan 🙂 Ja osallistun paketti nro. 2 arvontaan!

  jossux_possux@hotmail.com

 27. 42

  Anonyymi sanoo

  Osallistun ensimmäisen paketin arvontaan.

  Iho-ongelmanani on tällä hetkellä kuivuus. Tuntuu, etteivät kostesuvoiteetkaan imeydy kunnolla, vaan jäävät ihon pinnalle pyörimään.

  -Milja

 28. 43

  sanoo

  Suuri murheenkryynini on kesän jälkeen shokissa oleva ihoni. Etenkin kasvojen iho on itsepäisesti pintakuiva eikä sopivaa kosteutusta tunnu löytyvän. Toiveena olisi joskus talvella meikata niin että meikkivoiteen ja puuterin jälkeen ei nenä, posket ja otsa hilseilisi. Hieman olen saanut apua puhdistustuotteista, jotka jättävät ihon puhtaaksi mutta ei natisevan kuivaksi.
  Joten jos onni suosii niin paketti 1 saisi hyvän kodin täältä ja sähköpostini on z.iina@hotmail.com

 29. 44

  Anonyymi sanoo

  paketti numero 2 olisi ihana jos onni joskus potkaisisi minuakin! iho-ongelmani ovat kuiva ja hilseilevä iho, finniarvet ja epätasainen ihonväri. tykkään paljon auringonotosta niin ihon ikääntymistä hidastavat ja kosteuttavat tuotteet olisivat enemmän kuin tervetulleita!
  t.aikku
  ainoidaalisa@gmail.com

 30. 45

  Anonyymi sanoo

  Suurin iho-ongelmani atooppinen ihoni ja pienet näpyt. Atooppinen iho kaipaa rasvaa mutta näpyt vain yltyvät jos käytän rasvaisia voiteita. Haluan osallistua paketti numero 2. arvontaan, tuo hoitovoide kuulostaa erittäin hyvältä.

  Iris

 31. 46

  sanoo

  Teini-iän ihanuus ja ainaiset finnit otsalla ja mustapäiden röykkiöt nenässä. Nyt epäpuhtaudet alkavat valloittaa myös loppuosan kasvoistani, apuaa!

 32. 49

  muwwa sanoo

  Suurin iho-ongelmani tällä hetkellä on hilseilevä kuivuus. Olen siirtynyt jo voiteesta öljyyn, mutta sekään ei tunnu toimivan. Eikä vielä ole edes pakkasta. Onneksi opiskelen kauneudenhoitoalaa, ja koulusta saa hyviä vinkkejä pyytämättä! 🙂 Osallistun 1. paketin arvontaan.

  nuus_ku@hotmail.com

 33. 50

  Anonyymi sanoo

  Suurin iho-ongelmani on epätasainen ihon väri ja edelleen säännöllisesti ilmaantuvat finnit. Pääseekö niistä ikinä eroon?!? 😀 Voittasin mielelläni 1. paketin!

  darkest_july@msn.com

 34. 52

  sanoo

  Haluan osallistua paketin numero 1 arvontaan. Suurin iho-ongelmani on tällä hetkellä akne, johon onneksi sain e-pillerit pari päivää sitten. Nyt en vain malta odottaa, että saan alkaa käyttämään niitä… (:

 35. 54

  sanoo

  Suurin ongelmani tällä hetkellä ovat suuret ihohuokoset, joita löytyy eritysesti poskista ja otsasta. Täytyisi löytää joku keino joka imisi huokoset tyhjiksi kaikesta siitä ällötyksestä mitä siellä on.. Raha vaan on esteenä :/

 36. 56

  sonja sanoo

  Olen kärsinyt pahasta aknesta monta vuotta ja vihdoin se on saatu kuriin. Kuitenkaan iho-ongelmista en ole päässyt: finnit leuassa vaivaavat lähes jatkuvasti, ihoni on todella pintakuiva ja poskessa on luultavasti ikuiset arvet muistuttamassa aknesta..

  ehkä tuollaisilla luksus hoitotuotteilla saataisiin näitäkin ongelmia kuriin!

  sonja–@hotmail.com

 37. 57

  sanoo

  Inhoan naamassani sitä, että ihohuokoset on nenässä niin isot. Joko ne on täynnä meikkiä tai sitten mulla vaan on mustapäitä, mutta tuskaa kuitenkin. Luultavasti kukaan muu ei niitä huomaa, mutta itse syynään niin tarkkaan.

  Kiinnostaa setti nro 1.

  asetonihuuruja at gmail.com

 38. 58

  sanoo

  Suurin iho-ongelmani ovat finnit. Tuntuu, etteivät ne lähde millään pois, vaikka käyttäisi mitä aineita – ihohuokoset tukkeutuvat jatkuvasti. Luulen, että vika on meikkivoiteessa, mutta uuttakaan ei nyt ole varaa ostaa..

  Osallistus 1. paketin arvontaan 🙂

  delusive-emancipation@luukku.com

 39. 59

  sanoo

  Suurin iho-ongelmani, joka vuosi syksyn ja talven tullen, on kaulahuivien aiheuttama ihottuma leuassa. Voi kun voisi huoletta haudata talvipakkasilla puoli naamaa sinne huiviin, mutta kun ei niin ei. Puoli naamaa ruvella ei näytä kauheen viehättävältä..

 40. 61

  sanoo

  Suurin ongelma on yksinkertaisesti kuivuus. Samalla meikinpoisto hankaloituu: miedoilla tuotteilla on hankala saada kaikkea pois ja tehokkaammat taas kuivattavat inhottavasti :I Kasvorasvoja siis kuluu!

  Jos voitan, haluaisin paketin nro 1.

 41. 62

  sanoo

  Suurin iho-ongelma… Hmm, varmaanki kaikki nää satunnaiset finnit jotka aina puristan kärsimättömänä ja sitte tulee punasia pilkkuja naamaan ja iho on ihan samea. Käytän kyllä kasvovettä ja jotain putsaria ja kaikkea mutta ei tunnu auttavan teki mitä vaan. Samanlainen naama se on vaikka kuinka ahkerasti pesis tai nukkuis kolmeviikkoa samat meikit naamas ainoastaan välillä sitä lisäten.

 42. 64

  sanoo

  Osallistun kakkospaketin arvontaan.
  Minulla ei onneksi ole muita ongelmia ihon kanssa kuin kausittaisinen ihon kuivuus. Rasvat ovat aina tervetulleita ja niille on kàyttòà.

 43. 65

  sanoo

  Suurin ongelmani on ehkä herkkä ja hyvin couperoottinen iho.
  Toivottavasti voitan! Tekisi niiiin mieleni kokeilla näitä.

 44. 66

  bui sanoo

  Minun suurin ongelma tällä hetkellä pienet näppylät poskien seudulla. Ne pirulaiset eivät vain haluaisi kadota!

 45. 67

  sanoo

  Mun iho-ongelma on hyvin kuiva iho ja se korostuu näin talvella erityisesti. Noista ykkösen puhdistustuotteista saattais olla apua mun ihonhoidossa.
  Osallistun siis ykkösen arvontaan.
  jenyanana@gmail.com

 46. 68

  Jenna:) sanoo

  Teini-iässä en ole koskaan kärsinyt finneistä. Nyt, 26-vuotiaana käyn kamppailua sekä ryppyjä että finnejä vastaan 😀 Tilanne alkaa olla toivoton. Taidan kuitenkin ensimmäisen setin arvontaan osallistua 🙂

 47. 69

  Anonyymi sanoo

  Pahin ja pelottavin iho-ongelmani on ehdottomasti ihon ikääntyminen! Kun silmäkulmiin alkaa tulla pieniä juonteita ja otsalle sibeliusrypyn alkuja, tulee kasvoille tarkoitettuja tuotteita katsottua entistä tarkemmin.

  Jälkimmäinen paketti kuulostaa mielenkiintoiselta – osallistun innosta hihkuen sen arvontaan! 🙂

  Kitty

  kittysblog@gmail.com

 48. 70

  Anonyymi sanoo

  Suurin iho-ongelmani on varmasti ihon "röpelöisyys" ja näpyt. Se myös rasvoittuu vähän liikaakin, joka johtuu varmaankin ruokavaliosta.

  Sähköposti: tiina_niemela@hotmail.com , ja haluan osallistua tuon ensiksi mainitun paketin arvontaan.

 49. 71

  sanoo

  Tällä hetkellä suurin iho-ongelmani on väsyneennäköinen ja samea iho. Ihoni on kirkas ja kuulas aina päivän tai pari kuorinnan ja naamion käytön jälkeen, mutta todella pian pinnasta tulee ikävän harmahtava ja tunkkaisen oloinen. Kuitenkaan ei ihan muutaman päivän välein uskalla kuoria kasvojen ihoa. Paketti numero 2 houkuttelisi juurikin tuon Resist weekly resurfacing treatmentin takia. sartsu.j@gmail.com

 50. 72

  Anonyymi sanoo

  Suurin iho-ongelmani on tällä hetkellä otsaan puhkeavat finnit ja nenän mustapäät. Muita ongelmia ei oikeen olekkaan..

  sähköposti: ainonmaili[at]hotmail.com
  Ja paketti 2 kiinnostaisi (=

  ainoboy

 51. 73

  sanoo

  Ihoni on nyt vuoden verran pysytellyt suhteellisen ongelmattomana, jos ei lasketa mustapäitä jotka ovat valloittaneet nenäni. Muut niitä ei välttämättä edes huomaa, mutta itseäni ne häiritsevät todella paljon 😀 jos onni sattuisi potkimaan minua, haluaisin paketin numero yksi 🙂

  lokakuusessa@gmail.com

 52. 74

  Anonyymi sanoo

  Syön tällä hetkellä puoli vuotta kestävää antibioottikuuria näppyjä vastaan ja iho on ihan älyttömön kuiva! Varsinkin nenän ympäriltä iho lähtee suurina paloina pois 🙁

  Tästä syystä osallistun tuon ensimmäisen paketin arvontaan ja pidän peukut pystyssä että onni suosisi! 🙂

  -Nanni

  nanni.hellen@gmail.com

 53. 76

  Elisa sanoo

  Mikä on sinun suurin iho-ongelmasi tällä hetkellä?

  – Asun tällä hetkellä ulkomailla, São Paulossa Brasiliassa. Ihoni on mennyt ihan kamalaan kuntoon täällä kuumuuden, ilmansaasteiden, erilaisen elämänrytmin ja vesijohtoveden vuoksi. Naamani kukkii finnejä kuin viimestä päivää ja samalla on ihan hirveä pintakuiva. 🙁

 54. 77

  elaine sanoo

  Hei, anteeksi kirjoitin väärin. Osallistun siis paketin nro 2 arvontaan.

  En siis yritä osallistua kahta kertaa 😉

 55. 78

  Anonyymi sanoo

  Ikää löytyy jo päälle kaksikymmentä ja iho kukkii vieläkin välillä kuin teini-ikäisellä, aknesta täällä siis kärsitään. Mitään vahvoja lääkkeitä ja kuureja en ole valmis syömään kun ruokavaliolla ja oikeilla tuotteilla olen saanut ongelman aika hyvin pysymään poissa. Mitä nyt aina välillä saa kärsiä suklaalevyllisen jälkeen kukkivasta naamasta…

  Eipä oikeastaan ole väliä kumman paketin saisi mutta ehkä tuota jälkimmäistä olisi mukava testata 🙂 Ja spostihan on henna.ojala[at]netti.fi

 56. 79

  sanoo

  Mun iho-ongelma on tiettyyn aikaan kuukaudesta ilmestyvät finnit. Lisäksi ihoni ikääntyy..;) Toisin sanoen jälkimmäinen paketti sopisi minulle enemmän kuin hyvin.

 57. 82

  Katriina sanoo

  Mulla suurin ongelma on osittain todella kuiva iho välillä jopa hilseilee, mutta samalla mulle helposti tulee näppyjä poskiin ja ne punoittaa ikävästi.

  Osallistun paketti 1 arvontaan

  jun_765@msn.com

 58. 83

  Auli aulehtinen(a)gmail.com sanoo

  Ah, nyt tuli niin mun arvonta.
  Mun ihoni on todellinen sekaiho! Otsa on samaan aikaan kuiva, jolloin siihen tulee ryppyjä (ja oon vasta 25!) ja kuitenkin siinä on mustapäitä ja päivän päätteeks se kiiltelee. Nenänpielissä on mustapäitä ja silmien alla ja poskissa miliumeja. Leuka ja varsinkin kaula taas kärsii finneistä. En ymmärrä miten akne voi iskeä kaulaan 😀

  Jos mä nyt tän ansiosta jotain voitan ni ottaisin ton kakkospaketin.

 59. 85

  Ella sanoo

  Nuorempana kärsin pahasta aknesta, jota lääkittiin rottakuureilla ja muilla kivoilla kavereilla. Nyt murrosiän mentyä ohi ja varmaan suurimmaksi osaksi hormonaalisen ehkäisyn ansiosta ihon kukkiminen on laantunut ihan luonnolliselle tasolle. Varhaismurkkuiän ongelmista on kuitenkin jäljellä posket täynnä arpia, joita ei tahdo saada millään peittoon. Itse asiassa käytän enää harvoin meikkiä, sillä meikkivoide vai korostaa ihon epätasaisuutta.

  Osallistun paketin 2 arvontaan. ella.taivassalo@jyu.fi

 60. 86

  miaa sanoo

  aah, tämähän tuli juuri tarpeeseen :)! eli mulla on paljon mustapätä nenässä ja ylähuulen rajassa. ja lisäksi on muutama satunnainen finni. Olen testannu vaikka mitä eri aineita, mutta apua ei ole löytynyt! 🙁 toivotaan että onni potkis!:)) ja siis eka paketti ois kiva! 🙂 Ja vielä, että jos sinulla joskus olisi aikaa olisi kiva kuula mustapäiden pois saamisesta eli mitkä aineet auttaa jne. 🙂

  miikku1995@luukku.com

 61. 87

  sanoo

  Täytyypä kokeilla onneani ja osallistua arvontaan :).

  Itselläni on oikeastaan aina ollut ihon ongelmana finnit, joita tosin ruokavalion avulla saisin kurissa pidettyä (eli ei saisi syödä makeaa, rasvaista, suklaata ym. joka on vaikeaa tälle suklaa-addiktille).

  Nyt tosin lopetin pillerit ja jännityksellä ja pelolla odotan, kuinka pahasti ihoni räjähtää käsiin sen vuoksi. Ja ei, en ole enää teini-ikäinen vaan lähempänä 30 kuin 20 :D.

  Samoin sekin on hankaluutena, että kesäisin ihoni rasvoittuu melko voimakkaasti varsinkin T-alueelta, mutta nyt talven tullen se alkaa vastaavasti kuivua niin että hilse vain pölisee…
  Ja samalla niitä finnejä myöskin muodostuu, tällä hetkellä muutama isompi finni leuassa ja toisessa poskessa ja lisäksi on sellaista pientä rykelmää tullut leukaan, joista tulee ulos valkoista möhnää kun vähän puristaa… Huoh 🙁

  Kaikkea mahdollista on pitänyt yrittää koittaa niin pesuaineissa kuin voiteissakin, joten tietysti nyt on mukava osallitua näiden tuotteiden arvontaan, kun näitä ei ole tullut kokeiltua vielä.

  Vaikea on vain päättää, kumman paketin arvontaan osallistun, kun nyt talveksi olisi varmaan hyvä tuo kuivemmallekin iholle tarkoitettu paketti, mutta tuntuu, että osallistun kuitenkin tuohon Paketti 2:n arvontaan :).

  anzu-85@hotmail.com

 62. 88

  Elisa sanoo

  Tahdon osallistua ykköspaketin arvontaan. Nenässäni on mustapäitä, enkä saa sen kiiltoa talttumaan millään. Otsa taas on pintakuiva, kovasta rasvauksesta huolimatta :/ Lisäksi huulten yläpuolelle tulee ikävästi näppylöitä, johtuisikohan hormoneista?

  bizarreh@hotmail.com

 63. 89

  sanoo

  Ihoni on onneksi tällä hetkellä suhteellisen ongelmaton, pari vuotta sitten ongelmia oli vaikka muille jakaa. Suurin vaivani on punoittava ja epätasainen iho suun ympärillä sekä nenän pielissä. Se on oikeastaan ainoa "vika", jonka peittämiseen koen tarvitsevani meikkiä.

  Lisäksi jalkojeni ja osin myös käsivarsieni ihoa on vuosia vaivannut lievä keratosis pilaris, jonka toivon iän myötä häipyvän (niin se kuulemma tekee).

  Osallistun mieluummin ensimmäisen palkinnon arvontaan.

  lazy.dynamitee@gmail.com

 64. 90

  sanoo

  Ihoni on nyt kesästä asti kärsinyt pienistä näpyistä ja pintakuivuudesta. Yleensä ei ole ollut ongelmia, ei edes teininä, näppyjen ja muiden kanssa, joten nyt olen aika hukassa!

  Ida / 2muuttujaa(at)gmail.com

 65. 93

  sanoo

  Mikä on sinun suurin iho-ongelmasi tällä hetkellä?

  Minun suurin iho-ongelma tällä hetkellä on varmastikin ihon herkkyys. Ja vaikka herkälle iholle ei olekaan mitään virallista määritelmää, koska ihon herkkyyttä ei voi mitata millään laitteella tai testillä, oma ihoni reagoi tällä hetkellä voimakkaasti iholleni kosmeettisestit vääränlaiset aineet, pesuaineet, kylmyys, kuumuus, tuuli ja muut ympäristötekijät.
  Ihoni punoittaa, se on tavanomaista ohuempi ja pintakuiva. Hoidan ihoani tällä hetkellä herkän ihon hoitotuotteilla ja pyrin välttämään turhaa kasvojen vesipesua.

  Mikäli arpaonni suosii, olen kiinnostunut tuotepaketti nr.2

  jony@hotmail.fi

 66. 94

  Katjuska sanoo

  Osallistun paketti nro 2 arvontaan. Ilmoitan sinulle s-postin privasti, jos onni potkaisee.

  Minun ongelmani on täysin sama kuin sinulla aikoinaan eli pillereiden lopetus räjäytti ihon. Kohta on vuosi takana ilman pillereitä ja tilanne on vain pahentunut parin kuukauden aikana. Ehdin syödä pillereitä melkein 20 vuotta, joten teini-ikä näin lähempänä neljääkymmentä on hirveää. Minulla on vielä ollut iho, joka on ollut ihailun kohde monelle. Lisäksi olen aina näyttänyt huomattavasti ikäistäni nuoremmalta. No, nyt voisivat luulla teiniksi.
  Tällä hetkellä taistelen ongelmaa vastaan erilaisilla vitamiineilla, luonnonkosmetiikan puhdistusaineilla ja ihan apteekin perus Aqualan -voiteella, joka sopii akneiholle. Tekisi mieli kokeilla tuota "etanavoidetta", mutta pelottaa kaikki uusiin tuotteisiin vaihtaminen, jos iho ärtyisikin lisää.

 67. 95

  Anonyymi sanoo

  Suurin iho-ongelmani on T-alueelta hyvinkin rasvainen mutta myös pintakuiva iho, johon ei ole auttanut kuorinnat eikä rasvat. Asiaa ei auta ollenkaan myöskään atooppinen iho. Menisipä talvi jo nopeasti ohi 🙂

  Osallistuisin mielummin paketin nro. 2 arvontaan.
  divelvy(at)gmail.com

 68. 96

  sanoo

  Tällä hetkellä suurin ongelma iholla on epämääräinen epätasaisuus. Otsaan on taas pukkaamassa epämääräistä pikkunäppylää ja nenä on tasaisen harmaa mustapäistä. Leuassa taas on sitkeitä valkopäitä möllimässä. Tuo 10% AHA saattais jo tepsiäkin näihin "kavereihin".

  Eli osallistuisin paketti 2:n arvontaan.

  msprunella@gmail.com

 69. 97

  sanoo

  Minulla näin talven tullen iho kuivuu ja hilseilee pois. On vaikea löytää kunnollisia puhdistusaineita kasvoille, vesi kun ei riitä puhdistamaan meikkiä ja epäpuhtauksia. Kuivuus vaivaa ympäri kasvoja, siis leuassa, poskissa, silmien alla, luomissa ja otsassa. Meikki näyttää iholla kamalalta ja hoitamattomalta, vaikka olen yrittänyt tehdä kaikkeni. Pienistä mustapäistä leuassa ja suunpielissä ei juurikaan aiheudu vaivaa eikä itsetunto-ongelmia, toisin kuin kuivuuden aiheuttamasta ihon hilseilystä. Lisäksi inhoan rasvaista tunnetta ihollani, joita kuivalle iholle tarkoitetut puhdistusaineet usein aiheuttavat. Olen käynyt kosmetologilla puhumassa ongelmastani, mutta emme ole löytäneet tilanteeseen sopivaa muutoksen aiheuttajaa ja siihen sopivaa ratkaisua. Paula's Choicen tuotteita kehutaan jatkuvasti blogimaailmassa, joten olisi mukava koittaa niitä. Opiskelijana kuitenkin rahat ovat vähissä, joten tuotteet ovat suhteellisen kalliita, kun tuloja ei ole.

  Haluaisin voittaa tuon ensimmäisen palkinnon.

  senja.ukkonen@gmail.com

 70. 99

  sanoo

  Moikka, suurin iho-ongelmani on erityisesti kaulan alueen ihonalaiset ja kipeät näpyt, joista en tunnu pääsevän eroon mitenkään… Viimeisimpänä vaihdoin puhdistus- ja kosteutusaineet luonnonkosmetiikkaan, mutta eipä sekään tunnu auttavan. Lueskelin, että sinä olit saanut apua nimenomaan Paula's Choice -tuotteilla, niin mielelläni kokeilisin noita kakkospaketin tuotteita!

 71. 100

  Sophie sanoo

  Suurin iho-ongelma tällä hetkellä on nenässä olevat suuret ihohuokoset ja niistä (varmaan?) aiheutuva kiilto 🙁

  Kakkospaketti olisi ihanteellinen 🙂

  akaktusa@hotmail.com

 72. 101

  Anonyymi sanoo

  Suurin iho-ongelmani tällä hetkellä ovat "hormoninäpyt" sekä satunnaiset ihonalaiset paiseet, jotka äityvät turhan usein kasvamaan oikeinkin komeisiin mittoihin. Ihonsävy on siis hurjan epätasainen. Tämän lisäksi ihoni on kosteusköyhä (joka ei kosmetologin mukaan ilmeisesti ole sama kuin kuiva?), joten sopivia tuotteita on ollut hieman vaikea löytää. Tahtoisin osallistua paketin numero kaksi arvontaan, sen molemmat tuotteet varmasti helpottaisivat tilannettani 🙂

  Terv. sanna-86@hotmail.com

 73. 103

  sanoo

  Aina vuodenajan vaihtuessa talveen tai kesään alkaa iho jostain syystä kukkia, vaikka normaalisti ihoni on aika näpytön. Tällä kertaa ilokseni leukaan on ilmaantunut myös pientä ihottumaa. :/ Tuo eka paketti voisi olla aika käyttökelpoinen näin talven alla.

  susanna.sevon@gmail.com

 74. 105

  Vilmu sanoo

  Suurin ongelmani ihossani on aina ollut varmasti lievä akne, eli näppylät ja punoitus, olen tälläkin hetkellä antibioottikuurilla. Ihoni on nuori sekaiho, mutta pintakuiva ja herkkä, joten kumpikin paketti olisivat ihan sopivia, mutta ehkäpä paketti 1 olisi tarpeellisempi.

  wilmatsu@hotmail.com

 75. 108

  sanoo

  Voi mitkä palkinnot! Minun suurin iho-ongelmani on tällä hetkellä se, etten tiedä millainen iho minulla on. Kesäisin se on rasvoittuva ja epäpuhdas, talvella rutikuiva ja kiristävä. Nyt se on jotain siltä väliltä, enkä tiedä millaisia tuotteita minun tulisi käyttää! Näistä palkinnoistakin on vaikea valita koska molemmat kuulostavat sopivilta mutta ehkä valitsen ensimmäisen paketin talvea ajatellen 🙂

  jenny.rytkonen@gmail.com

 76. 109

  sanoo

  Suurin iho ongelmani on nyt vuoden ajan ollut pienet epäpuhataudet iholla ja hormooninäpyt. Jätin noin vuosi sitten kokonaan hormonaalisen ehkäisyn, jonka jälkeen naama on kukkinut pahemmin kuin koskaan teini-iässä. Naamasta löytyy pieniä punaisia rykelmiä ja punaisia hormooninäppyjä ja mustapäitä. Myös itsetunto on laskenut iho-ongelmien takia. :/

 77. 111

  Terhi sanoo

  Ehdottomasti paketti numero 2! Ihon pahimmat kriisit ovat tällä hetkellä vanheneminen (nyt 34-vuotiaana ekat merkit alkavat ikävästi tulla näkyviin), ja siihen päälle tukkeutuneet huokoset(?) leuassa ja otsassa.

 78. 113

  Anonyymi sanoo

  Ihoni on muuten tasainen ja suht hyväkuntoinen,mutta ne ainaiset MUSTAPÄÄT!!!!Niitä on leuassa ja nenässä. Olen vuosien aikaan kokeillut vaikka mitä ja tämä ko.sarja on houkuttanut mutta en ole siihen kovin tarkasti kerinnyt syventymään
  mk85@hotmail.fi

 79. 114

  sanoo

  Suurin iho-ongelmani tällä hetkellä on pintakuivuus ja sen aiheuttamat, öh, mustapäiden esiasteet. Sellaista pientä näppylää pukkaa poskiin. En tykkää, en yhtään.

  Osallistuisin paketin nro. 1 arvontaan. 🙂

  allthemshinythings@yahoo.com

 80. 115

  Anonyymi sanoo

  Ihoani piinaavat teini-iän jäännöksinä näppylät, jotka eivät lähde sitten millään. Näppylät ovat miliumin kaltaisia (tai liekkö ihan niitä, en oikein tiedä), eli niissä ei ole tällaista perus finnille ominaista talinpoistumis reikää 🙁 ajattelin, että tuosta AHA-happopitoisesta tuotteesta voisi olla ongelmaani apua, kun kirjoittelit siitä jo joskus aikaisemmin 🙂 en vain ole koskaan raaskinut tilata..
  Nyt toivon, että onni potkaisisi juuri minua, ja saisin ihoni vihdoin kuntoon!

  Haluan osallistua siis jälkimmäisen paketin arvontaan, jossa tämä AHA-pitoinen tuote on 🙂

  lauralau @ wippies.fi (välit)

 81. 116

  sanoo

  Suurin ihoingolemani on ajoittainen akne. Ihossa on myös pientä punertavaa ihottumaa, josta en ole varma onko se allergiaa vaiko arpea.

  Osallistun paketti kakkosen arvontaan.

 82. 117

  Anonyymi sanoo

  Suurin ongelmani on hyvin epätasainen ja huono ihoni. Löytyy finniä, mustapäitä, valkopäitä, laajentunutta ihohuokosta ja kaikkea siltä väliltä. Ja kaikki mahdolliset tuotteet on kokeiltu läpi, eikä mikään tunnu tehoavan…

  Osallistun siis kakkospaketin arvontaan, juurikin AHA-hapot saattaisivat auttaa ongelmassani!

  Chatte
  hoppipolla@hotmail.fi

 83. 118

  sanoo

  Ihoni on ollut aina pintakuiva ja näppylöihin taipuvainen, mutta tänä syksynä on vasempaan poskeen ilmestyny kuivaläikkä joka ei tunnu katoavan huolellisesta rasvailusta huolimatta 🙁

 84. 119

  sanoo

  Mulla on jopa teini-iässä ollut tosi hyvä iho, mutta parinkympin rajapyykin ylitettyäni nenänpielet ovat alkaneet punertaa, ärsyttävää! Haluaisin osallistua jälkimmäisen paketin arvontaan.

  friggs.riisikakku (a) gmail.com

 85. 121

  sanoo

  Se, etten tunne ihoani – raskauden jälkeen se muuttui kummalliseksi, hallitsemattomaksi, hormonien vietävänä olevaksi ongelmaihoksi. Iho on samaan aikaan kuiva ja rasvainen, ja ne hormoninäpyt! …siis pitikö tässä nimetä vaan yksi ongelma…? 🙂

  Kosmetologi nimesi barriäärin vahvistamisen iholleni tärkeäksi, osallistun siis paketin nro 2 arvontaan!

 86. 122

  sanoo

  Meinasin alkaa listaamaan niinsanottuja iho-ongelmiani tähän, mutta totesinkin että näille kaikille iho-ongelmille taitaa olla yksi yhteinen nimi. Nimittäin fakta etten tiedä täysin ihotyyppiäni, jolloin iho-ongelmat kukoistaa väärien tuotteiden takia. Niinpä osallistun puhdistustuotteiden arvontaan ja testaisin mielelläni josko nämä olisivat ne nyt elämääni helpottavat tuotteet!

  sateenkaarivarjot@blogspot.com

 87. 124

  sissi sanoo

  Suurin iho-ongelmani tällä hetkellä on ihon "tukkoisuus" ja pintakuivuus. Minulla on jatkuvasti näppylöitä naamassa ja ihohuokoseni ovat laajentuneet. Ja näin talven tullen kärsin aina ihon pintakuivuudesta.
  Osallistun paketin nmr 1 arvontaan.

  micjac@luukku.com

 88. 125

  sanoo

  Mun suurin iho-ongelma on todella kuiva iho! Vaikka kuinka käytän rasvoja naamaani ja rasvaan aina kasvot ennen meikkiä, se tuppaa hilseilemään mikä ei ole kovinkaan kivaa..

  haluaisin paketin numero 1, koska se on tarkoitettu normaalia kuivemmalle iholle 🙂

  hani,
  heidi-1092@hotmail.com

 89. 126

  Anonyymi sanoo

  Suurin ongelma on pintakuivuus, mutta samalla rasvoittuvuus. Esim. kosteusvoide ei saa olla liian täyteläinen, koska silloin tulee finnejä. Samaan aikaan voide ei saa olla liian kevytkään tai iho alkaa punoittaa ja kiristyä.

  Osallistun 1. paketin arvontaan.

  minna85@luukku.com

 90. 129

  Mytty sanoo

  Suurin iho-ongelmani on kuiva ja herkkä helposti ärtyvä iho, joka punoittaa ja kutisee helposti. Tällöin tuntuu että mikään tuote ei silloin sovi ja mikään meikkivoide ei toimi yhtään vaan melkein pahentaa ihon ulkonäköä. Pientä kutinaa on lähes päivittäin, mutta siihen olen jo aika tottunut. Olen koittanut reseptivoiteitakin, mutta nekään eivät kuin kutiamiseen auttaneet, herkkyys taitaa vaivata aina ja ikuisesti :/

  mytty83@gmail.com

 91. 131

  sanoo

  Teini iästä asti olen kärsinyt kovasta aknesta, mutta onneksi se saatiin lääkkeillä hieman paremmaksi. Tällä hetkellä kovin pintakuiva rasvoittuva iho. Edelleen olen kovin arka kasvojeni kanssa ja ehdottomasti haluan osallistua ykkös paketin arvotaan 🙂

 92. 132

  sanoo

  Auts, jäi pakettivalinta tekemätä. Mulle kelpaa kumpi paketti vain, mutta olisi kiva tietty kokeilla, onko noilla vanheneville ihoille tarkoitetuissa tuotteissa ytyä. 🙂 Sähköpostiosoite on whiteandfresh@gmail.com

 93. 134

  Liinu sanoo

  Ou, rasvoittuva t-alue ja sitkeät mustapäät! Jos onnistaa, niin kakkospaketti kiinnostaa 🙂

 94. 135

  sanoo

  Suurin iho-ongelmani on ehdottomasti nenänpää. Jostain syystä se aloi yhtäkkiä pursuta ihohuokosia ja mitälie talikökköä, jota saa olla jatkuvasti poistamassa ja siitä huolimatta nenän pitäminen kiillottomana on täysin mahdotonta.

  Tämän vuoksi osallistuisin tuohon kakkospaketin arvontaan, olen Paulan happokuorintaa testaillut aiemmin ja se tuntui auttavan kyseiseen ongelmaan edes jonkun verran.

  sinnocent(ät)netti.fi

 95. 136

  Anonyymi sanoo

  Leuan finnit eivät vaan suostu poistumaan! Edelliset kun tekevät lähtöä niin jo seuraavaa pukkaa 🙁 Ihohuokosetkin on aika laajentuneet ja hieman mustapäitä.

  Paketti nro 2

  hopsan123@hotmail.fi

 96. 137

  trollface sanoo

  Osallistuisin paketin 1 arvontaan 🙂

  Iho-ongelmani on tällä hetkellä aknelääkityksen aiheuttama ihon herkkyys ja punoitus, sekä suurempi kosteutuksen tarve ! (mielummin tosin nämä kuin ne finnit & mustapäät :D)

  netuuuw@hotmail.com

 97. 138

  sanoo

  Vielä kolmikymppisenäkin ongelmanani on epäpuhdas iho, mustapäät ja laajentuneet ihohuokoset. Osallistun paketin nro 2 arvontaan.

  Sähköposti kahvimaito @ luukku . com

 98. 139

  sanoo

  Pahin iho-ongelmani on tulehtuneet ja punaiset näpyt ja kohoumat + arvet, tuntuu että en ikinä pääsisi eroon iho-ongelmistani :(( Pystyn kyllä olemaan ilman meikkiä mutta silti olisi kiva joskus omistaa terveempi iho…Tuo kuoriva AHA-happo olisi mielenkiintoinen, sen takia osallistun paketti nro 2 arvontaan.
  pazqu@hotmail.com

 99. 141

  sanoo

  Epätasainen iho mulla on ollut aina, mutta näin talven tullen myös pintakuivuus vaivaa. Onneksi sentään olen vihdoin tajunnut asioiden oikean laidan, ennen meinaan ajattelin aina ihoni olevan rasvaisuuteen taipuvainen… o_O

  + osallistun ekan paketin arvontaan (jose miuku ajastaika.com).

 100. 142

  Anonyymi sanoo

  Iho-ongelmani on täysin sekalainen iho: otsa rasvoittuu helposti ja eri kokoisia finnejä putkahtelee välillä useammin ja välillä harvemmin. Poskien iho taas on välillä todella kuiva, joudun käyttämään todella vahvoja rasvoja ja silti iho melkein hilseilee. Muualta kasvoista, reunaosilta ja reunasta, ihoni on taas normaali ja hyväkuntoinen. Joten rasvailen päivittäin eri alueet eri rasvoilla. Kesäisin onneksi poskien kuivuus vähenee ja haittana on pelkät ikävät finnit silloin tällöin. Teini-ikä on tullut siis 10v myöhässä 😀

  Paketti numero kaksi.
  hempppa@netti.fi

 101. 143

  Anonyymi sanoo

  Ongelmani ovat mustapäät, joihin aknevoiteetkaan eivät oikein tehoa. Myös rasvoittuminen, pintakuivuus ja laajentuneet verisuonet ovat ongelmallisia. Mieluiten kuitenkin pääsisin mustapäistä. Ehkä paketti nro. 2 olisi sopivampi.

  skeyine@yahoo.com

 102. 144

  sanoo

  Nyt viimeaikoina, johtuen varmaan siitä että lopetin pillerien syönnin, on näppylöitä alkanut puskemaan ärsyttävän paljon.

  Haluan osallistua paketin nro 2 arvontaan.

 103. 145

  Anonyymi sanoo

  Minun ongelma on todella huono iho. Syön terveellisesti, juon paljon vettä, käyn kosmetologilla, putsaan ihoni huolellisesti joka ilta ja aamu ja yritän vaikka mitä! Silti ei auta ja uusia näppyjä tulee joka paikkaan. Ennen niitä oli vain otsassa ja leuassa, nyt ne ovat vallanneet posketkin!

  Toivoisin, tuosta AHA-tuotteesta olevan apua ja niinpä osallistun paketin nro 2 arvontaan. (:

  Kiitos, kun järjestit tämänkin arvonnan!

  salla-r@live.com

 104. 146

  sanoo

  suurin iho-ongelmani on se, ettei ihoni osaa päättää millainen se on. välillä ihoni rasvoittuu todella paljon, ja jos painan paperilla kasvojani, jää paperiin selkeä rasvaläntti. toisinaan taas naamani kuivuu niin paljon että se hilseilee irti ja tuntuu ettei voi edes puhua ilman että suupielet repeävät. enkä välttämättä valittaisi noista kahdesta, sillä ne ovat vielä helposti rasvalla ja puhdistuksella hoidettavissa, muttakun pitää olla vielä epäpuhdaskin iho! eli suurin iho-ongelmani taitaa olla se, että minulla ylipäätään on iho….

 105. 149

  sanoo

  Suurin ongelmani on pintarasvoittuva iho. Iho alkaa kiiltää päivän mittaan aika pahasti, mutta kosteutus pitää olla hyvä, koska jos sitä vähentää niin iho kuivuu aivan liian kuivaksi milloin mm. meikki ei levity ollenkaan tasaisesti! Finnejä on kerrallaan max. 2-3kpl, vaikka onkin atooppinen iho

  moccamaster@windowslive.com

 106. 150

  sanoo

  Tämän hetken suurin iho-ongelmani on veljen koiranpentu, joka rakastaa erityisesti just mun naaman nuolemista. Koira-allergikkona ei paljon tarvi arvailla, millaista jälkeä se saa aikaan ihossa.

 107. 152

  ariela sanoo

  pahimmat ongelmani ovat otsan rasvaisuus ja finnit, suun ympärille ilmestyvät juonteet ja ah niin ihana vasen kuiva poskeni.. Onneksi sentään nenä ja oikea poski ovat pysyneet 'normaaleina' 😀 Paketti 2 kiinnostaisi, sillä tuo rasva kuulostaa lupaavalta ja tuosta aha-haposta olisi varmasti hyötyä!
  Ariela_@hotmail.fi

 108. 154

  sanoo

  Hei, ihana arvonta! 🙂 Mun pahin iho-ongelma on ihon tukkeutuneisuus. Hirveän rasvainen iho ei ole, päinvastoin, tuntuu olevan varsinkin talvisin aika pintakuiva, mutta tiukassa olevaa pientä näppyä löytyy todella paljon, enkä tunnu oikein pääsevän siitä eroon millään tavalla..! Paketti 2 houkuttelisi siis erityisen paljon!

 109. 155

  sanoo

  Pahin ongelma ihon kanssa on kiristävä, hilseilevä kuivuus johon mikään ei auta kunnolla. >_<

  Paketti nro 2 olisi kiinnostavampi. 🙂

  Laziness / j.m-87(a)netti.fi

 110. 157

  Merri sanoo

  Otsan pienet hormoninäppylät ja ihon värin epätasaisuus (punoitus ja tummat silmänaluset) jotka vaatisivat enemmän meikkausta mihin mun hermot ja aika aamuisin riittää 🙁 Kakkossetti kiinnostaisi!

  meeripapu(at)luukku(piste)com

 111. 158

  riinam sanoo

  Suurin iho-ongelmani tällä hetkellä on ehdottomasti uutta teini-ikää läpi käyvä ihoni ylipäätään, sillä lopetin e-pillereiden käytön. Iho rasvoittuu ihan kauheaa tahtia, finnejä pukkaa myös selkään ja rintakehälle, vaikka ennen ihoni oli todella helppo, ennemmin kuiva kuin rasvainen.

  Osallistuisin mieluusti jälkimmäisen paketin arvontaan.

  riiinam@luukku.com

 112. 160

  sanoo

  Mitä ihmettä, sensuroiko tämä bloggeri jotain vai miksi miun viesti on näköjään puoliksi kesken D:
  En muista enää mitä muuta kirjoitin, mutta tosiaan kakkospaketin arvontaan osallistun ja sähköposti on tämä anime_witch@hotmail.com
  Tänk juus, toivottavasti ei hirveästi hankaloita arpomista kun pistän uusiksi viestiä 🙂

 113. 161

  sanoo

  Wautsi mikä arvonta!

  Uskoisin, että talvisin rutikuivaksi muuttuva, melkein 3-kymppinen ihoni pitäisi paketista numero 2 – ehkä se auttaisi torjumaan pikku hiljaa kasvoille (etenkin silmien ympärille) hiipiviä ryppyjä ja hiekkapaperitunnetta kasvoilla talvisin.

  s.posti petrapauliinanblogi (at) gmail piste com

 114. 162

  Anonyymi sanoo

  Mun suurin iho-ongelmani on ehdottomasti akne, joka on taas lähtenyt villiintymään. Ei hyvä.. Tällä hetkellä aamuin-illoin käyttämäni lääkerasvat ei vaan riitä. Pakettia 2 siispä toivoisin!

  lion

 115. 164

  Anonyymi sanoo

  Köyhänä opiskelijana tahtoisin osallistua molempien pakettien arvontaan.

  Ihossani on poskissa pientä valkeaa näppyä, näppylät eivät kuitenkaan ole finnejä. Olen kuullut, että tämä olisi kuivan ihon ongelma, mutta en tiedä sitten.. Ihoni ei ole kuitenkaan mielestäni erityisen kuiva. Minulla on myös suurehkot ihohuokoset nenän molemmin puolin.

  jezzunen@gmail.com

 116. 165

  vipsu sanoo

  Ihon nopea rasvoittuminen. Nenan ihon hilseily, alkoi taas. Alkavat rypyt ja uurteet. Epapuhtaudet ja valtaisan isot ihohuokoset/mustapaat leuassa ja varsinkin nenassa. Kolmikymppisen iho ja parikymppisen iho-ongelmat.

  (orangelemon, sitten at, sitten "kuumamaili" sitten piste ja com)

 117. 166

  tiia sanoo

  Paketti 2

  Lapsen saatuani ihoni on heittäytynyt aivan mahdottomaksi, minulle tulee jatkuvasti poskiin laukaan, otsaan, nenään ja huulten ympärille mustapäitä, joita ei saa lähtemään millään konstilla! Lisäksi ihoni on samaan aikaan todella kuiva ja nopeasti rasvoittuva, johtuen siitä että epätoivoissani olen huolinut kasvojani ihan liian voimakkailla aineilla ja aivan liian usein…

  Tiijuska-@hotmail.com

 118. 167

  sanoo

  Moi! Mun suurin iho-ongelma on ollut aina epätasainen ja näppyläinen iho. Nyt kuitenkin oon onneksi saanut avun Roaccutan-kuurista 🙂 Arvet ovat kuitenkin mulle jääneet, joten paketti numero 2 kuulostaa supermielenkiintoiselta! Muistan, kuinka innostuin tuotteista lukiessani ton sun postauksen aiheesta 🙂 Oon tosi kiinnostunut retinolista ihonhoitotuotteissa. Kiinnostais myös, josko ihon pinta vähän tasoittuisi..!

  iinanblogi@gmail.com

 119. 168

  SandraHei sanoo

  Heips! Suurin iho-ongelmani on nenänpieleen ilmestyvät mustapäät ja leukapieliin ilmestyvät näppylät :/ Oisin todella kiinnostunut kokeilemaan jos Paula's Choisesta olisi apua tähän ongelmaan 🙂 Valitsisin paketin 1.

  T:SandraHei
  sandra_he89@hotmail.com

 120. 169

  sanoo

  Lyhyesti tukkoisuus, pienet epäpuhtaudet ovat siis vallanneet alaa ja etsin epätoivoisesti apikeinoja. Paketti 2.

 121. 171

  hanneh sanoo

  Ongalmana näin talviseen aikaan aina ihon kuivuus, etenkin otsalla.
  Paketti nro. 2 olisi mieleinen apu 🙂
  vara_h(a)suomi24.fi

 122. 172

  Mase sanoo

  Roaccutanin jäljiltä ihoni ei ole enää vuosikausiin ollut yhtään rasvainen mutta satunnaisia näppyjä ilmaantuu J-A-T-K-U-V-A-S-T-I. Ja siitä pienestäkin näpystä jää sitten muisto, joka ei meinaa millään parantua. Osallistun paketin 2 arvontaan, koska menee hermot. Kiitos. 🙂

  mmantyoja@hotmail.com

 123. 173

  Anonyymi sanoo

  Voi Virve, minulla ON iho-ongelmia… Olen syönyt muutama vuosi sitten isotretinoin-kuurin ja nyppylät pysyivät pois jonkin aikaa. Nyt suuri ja suurin ongelmani on leukaperiin tulevat nyppypesäkkeet, leukaluun päällä oleva iho on kansoittunut kipeillä ihonalaisilla finneillä. Kylläs tiedät, sellaisilla, joita ei voi puristaa. Lisäksi suun ympärille tulee valkopäitä. Huoh. Jos näistä pääsisi joskus eroon, niin minullakin olisi toivoa näyttää kivalta ilman pakkelikerrosta.

  Eevi

 124. 174

  Anonyymi sanoo

  Voi Virve, minulla ON iho-ongelmia… Olen syönyt muutama vuosi sitten isotretinoin-kuurin ja nyppylät pysyivät pois jonkin aikaa. Nyt suuri ja suurin ongelmani on leukaperiin tulevat nyppypesäkkeet, leukaluun päällä oleva iho on kansoittunut kipeillä ihonalaisilla finneillä. Kylläs tiedät, sellaisilla, joita ei voi puristaa. Lisäksi suun ympärille tulee valkopäitä. Huoh. Jos näistä pääsisi joskus eroon, niin minullakin olisi toivoa näyttää kivalta ilman pakkelikerrosta.

  Eevi

 125. 175

  Meea sanoo

  Moikka! Mun iho-ongelmani on näin talven lähestyessä aina vain hankalampi: kuiva iho, joka kuitenkin puskee näppylää ja rasvoittuu T-alueelta (tältä alueelta vain pintakuiva). Todella hankala hoitaa. Olen haaveillut noista Paulan kuorintamömmöistä:)

  meea-@hotmail.com

 126. 176

  Anonyymi sanoo

  Himoitsen pakettia numero kaksi.

  Suurin iho-ongelmani on nyt, kuten aina säiden viilennettyä, ihoni täydellinen yhteistyökyvyttömyys. Se janoaa kosteutta, usein lisäilen illalla kolmekin kertaa tuhtia kasvovoidetta, mutta saattaa kuitenkin jäädä kiristävän tuntuiseksi. Toisaalta iho näyttää rasvaiselta ja jopa tunkkaiselta ja meikkiä on vaikea saada levittymään siististi. Niin ja eikä siinä kaikki:D, ympäri kroppaa on tullut ikävää, punaista ihottumaa, josta lääkäritkään eivät oikein ole saaneet tolkkua.

  Oi kesä, tulisit jo :))

  neitikoira(at)hotmail.com

 127. 178

  Anonyymi sanoo

  En tiedä kumpi on suurempi iho-ongelma tällä hetkellä, kamalat silmäpussit vai kiiltävä nokka! Kiinnostaakin tuo aha-happoneste erityisesti, kokemuksistasi päätellen se todella toimii ja näinhän ei aina kosmetiikan kanssa ole. Eli nyt sormet ristiin paketti kakkosen suhteen!:)

  saimimaria@gmail.com

 128. 179

  Anonyymi sanoo

  Ongelman aiheuttaja ihoni kanssa on hyvinkin iloinen asia; raskaus. Iholla on näppyjä, punoitusta ja kaikkea mahdollista. Huolellinen hoitokaan ei auta – yllätys. Mutta toki sitä helpottaa 🙂

  Osallistuisin mielelläni Paketti 1 arvontaan.

  niinajt@hotmail.com

 129. 180

  Tiuku sanoo

  Suurin iho-ongelmani on ns. miliumit ja mustapäät leuassa ja suurentuneet ihohuokoset nenässä.

  Paketti 2 kuullostaisi enemmän minulle sopivalta, nimenomaan sen kuorinta-aineen takia.

  -Tiuku
  ainov83 (at) hotmail piste com

 130. 181

  Mippe sanoo

  Suurin iho-ongelmani on, että minulle on alkanut ilmestymään hurja määrä näppyjä 22-vuotiaana eli teini-iän jälkeen. Ensin ajattelin sen johtuvan ruokavaliosta, sitten pillereistä. Fiksattuani ruoan kuntoon ja jätettyäni pillerit pois iho ei silti suostu lopettamaan kukkimista. 🙁

  Paketti 2
  mirvanssi ät hotmail.com

 131. 183

  sanoo

  Minun suurin iho-ongelmani on että olin noin 4 vuotta sitten vielä niin typerä, etten nukkumaan mennessä pessyt meikkejä pois ja naama on ollu siitä asti täynä mustapäitä ja sinniarpia D: aivan kamalan näköinen pärstä!!! Nykyään en edes voisi kuvitella meneväni meikit naamalla nukkumaan, se tuntuu aivan kamalalta aamulla kun herää… Olisi pitänyt kuunnella äitin mäkätystä "PESE MEIKIT POIS ENNENKUIN MENET NUKKUMAAN" vaan en… karmaa se on :/ Paketti numero 2 kuulostaa minun naamalleni siispä paremmalta vaihtoehdolta 🙂

  jasminff@hotmail.com

 132. 184

  Anonyymi sanoo

  Ongelmani on akneen taipuva iho, joka on kuitenkin suurimman osan aikaan reseptivoiteilla hallittavissa. Silti ajoittaisia hirmunäppyjä yhdistyy rutikuivaan ihoon. Osallistun paketin nro. 2 arvontaan.
  nnaakka@gmail.com

 133. 185

  Anonyymi sanoo

  Hei,

  Olen 43 vuotias ja jo kolmatta vuotta voin kertoa olevani vaihdevuosi-ikäinen, testein ja oiren todettu. Se ei minua vaivaa mutta sen myötä olen saanut riesakseni aknen jota minulla ei ollut edes teini-iässä. Olen koettanut hoitaa sitä ulkoisesti kun en halua vaihtaa hormooniani sillä tällä nykyisellä olo on erittäin hyvä ja tasainen (perhe myös mielissään)Ja kyllähän tässä iässä valitettavasti jo nuo rypyt myös jonkin verran kiusaavat.
  Mielelläni osallistun kakkos pakentin arvontaan. Kiitos

  mervi.kotonen@kolumbus.fi

 134. 186

  Anonyymi sanoo

  Pahin iho-ongelmani on tällä hetkellä omituinen valko-ja mustapäiden maihinnousu naamalleni. Luulin kolmenkympin kriisin iskevän psyykeeni, mutta se iskikin naamanahkaan…
  Tekisi mieli osallistua molempien pakettien arvointaan, mutta koska se ei taida olla mahdollista, sanon kakkospaketti.
  morgaise@hotmail.com

 135. 187

  sanoo

  Suurin ongelma ihoni kanssa on ehdotttomasti kuivat läntit. Ihmeellisiä, kutiavia kuivia länttejä ilmestyy yhdessä yössä. Perusvoiteet pahentavat asiaa 🙁
  Laadukkailla sarjoilla ne pysyvät jokseenkin kurissa.

 136. 189

  Anonyymi sanoo

  Suurin ongelma tällä hetkellä on ihon herkkyys sekä kuivuminen, johon meneillään olevalla Roaccutan-kuurilla on suuri vaikutus. Olen kärsinyt vuosia näppyläisestä ihosta ja nyt näyttää että tämä kuuri on siihen tehonnut ainakin hetkeksi, mutta sitten nämä toisenlaiset ongelmat nousseet pintaan.

  kristinaj@hotmail.fi

 137. 190

  sanoo

  kammottava kuivuus on iskenyt. olin kovassa flunssassa ja ehkä lääkkeiden ja huonon kunnon yhdistelmänä olen ihan korppunaamainen tällä hetkellä. kai se siitä helpottaa luonnollisestikin mutta talvi ei muutenkaan ole ihoystävällisintä aikaa muutenkin kuivasta ihosta kärsivälle.

  ensimmäinen paketti toimisi siis varmasti minulle paremmin, vaikka luulen että kakkonenkin olisi ehkä myöhemmin vallan mainio.

 138. 193

  eskimo sanoo

  Tämänhetkinen suurin iho-ongelmani on, että olen alkanut (34-vuotiaana) huomaamaan ikääntymisen merkkejä!! 😀 Luonnollista, tiedän, mutta ah niin kammottavaa. Sen takia osallistun paketin nro 2 arvontaan.

  nalle_k@yahoo.com

 139. 194

  sanoo

  Suurin iho-ongelma tällä hetkellä taas punotus ja kuivuminen, johon auttaa onneksi tehokas kosteutus.
  Tässä tilanteessa ykköspaketti vaikuttaa parhaalta vaihtoehdolta!

 140. 195

  sanoo

  Suurin ongelma tällä hetkellä kuivuus ja punotus, mihin tehoaa onneksi tehokosteutus.
  Paras vaihtoehto taitaa tällä säällä olla paketti nr ykkönen!

 141. 196

  sanoo

  Suureksi surukseni ihoni on villiintynyt aivan täysin – vaikka yritän sitä hoitaa ja helliä oikeanlaisin tuottein. Ihoni on todella rasvainen ja epäpuhdas, eikä mikään tunnu auttavan.

  Haluaisinkin kovasti voittaa paketti numero kakkosen, jotta pääsisin testaamaan tuota kehuttua aha-happokuorintaa!

 142. 197

  Anonyymi sanoo

  Ongelmani on ihon pinta kuivuus ja punoitus ja siihen päälle vielä lievä akne joka on pahentunut iän myötä, vaikka teininä en juuri kärsinyt aknesta ja nyt 36 vuotiaana joudun kärsimään 🙁 Lisäksi ikäkin alkaa näkyä jo ihollani joka ei ole muutenkaan enään niikuin silloin nuorena 😉 Silläpä jos pääsisin valtsemaan ottasin tuon paketti 2. 🙂
  sintu@netti.fi

 143. 198

  Saara sanoo

  Suurin iho-ongelmani on jo vuosia ollut rasvainen, mutta pintakuiva iho. Pahimmillaan koko nenän iho kuoriutuu irti ja otsan iho on kuin hiekkapaperia. Kuitenkin t-alue rasvoittuu ja kiiltää jatkuvasti, ja finnejä pamahtelee ihan minne sattuu. Tuo Paulan AHA-"happokuorinta" kiinnostaa, olet siitä monesti puhunut ja toivoisin siitä olevan apua minullekin.

  Osallistun siis paketin 2 arvontaan 🙂
  takku_tukka@hotmail.com

 144. 199

  Anonyymi sanoo

  Suurin iho-ongelmani tällä hetkellä on punaiset finniarvet! Näppyjä ei juurikaan ole mutta naama on silti punaisten läikkien peitossa.

  Osallistun ykköspaketin arvontaan.

  ellae_@hotmail.com

 145. 200

  sanoo

  Paketti 2. Näin talvella varmaankin suurin ongelmani on pintakuivuus yhdistettynä huokosten tukkeutumistaipumukseen. Sitten on näppyä alla ja hilseilyä päällä.
  totoro_tsukamori at yahoo dot com

 146. 201

  sanoo

  Epäpuhtaudet, tosin nyt olen onneksi löytänyt ainakin toistaiseksi ihan toimivaksi osoittautuneita ihonhoitotuotteita pitämään ihoani kurissa. Kuivuus on tällä hetkellä ehkä pienin ihoni ongelmista, joten osallistun paketin numero 2 arvontaan.
  nitesshade at hotmail piste com

 147. 202

  Anonyymi sanoo

  Olen kohta nelikymppinen ja iho kyllä muuttuu kovasti vanhetessa. Mun ongelma tässä vaiheessa on kai löytää uudet luottotuotteet. Siksi haluan ehdottomasti osallistua paketin nro 2 arvontaan! Kiitos mukavasta blogista =)

  Manamana (marisse@luukku.com)

 148. 203

  Emma sanoo

  Suurimmat iho-ongelmani:
  -iho on kuiva ja punoittaa
  -pienet "epätasaiset" ihoalueet ohimoilla – tuntuu kuin iholla olisi näppylöitä mutta pallukat eivät muistuta finnejä (luufinnejä?)
  -e-pillereiden lopettamisen jälkeen normaalit finnit ovat myös alkaneet vaivata pitkän tauon jälkeen

  Ihoni on siis toisaalta hyvin kuiva mutta toisaalta rasvoittuu herkästi. On vaikeaa löytää sopivia hoitotuotteita, kun ihoni on hyvin epäpuhdas mutta samalla huutaa kosteutta.

  Osallistun ensimmäisen paketin arvontaan.

  @: kauppinen.emma@gmail.com

 149. 206

  Anonyymi sanoo

  Suurin iho-ongelmani on yläselkä. Selkä on täynnä arpia, finnejä, mustapäitä ja on todella kipeä. Selkää peittämättömien paitojen käyttö on haave vain…

  Osallistun ykköspaketin arvontaan.

  murtikainen@hotmail.com

 150. 207

  sanoo

  Suurimmat iho-ongelmani varsinkin näin talvisin ovat ihon kuivuus ja punaisuus. Osallistuisin siis paketin nro 1 arvontaan. 😀

  postia.suville [at] gmail.com

 151. 209

  sanoo

  Mun iho on alkanut näin talven tullen kuvivua ja punoittaa, mutta finneläkin ilmestyy toisaalta aina välillä, ja finnien arvet ovat näkyviä.

  Osallistuisin ykköspaketin arvontaan.

 152. 210

  sanoo

  Suurin ongelmani taitaa olla ihon kuivuus ja punoitus, ja satunnaiset finnit. Paketti ykkösen arvontaan osallistuisin.

  alisa at jklmlk.com

 153. 211

  sanoo

  Oiih, Paulas Choice -tuotteita! Näitä olen himoinnut siitä lähtien kun postasit näistä! 😀

  Itselläni suurin iho-ongelma on talvisin (eli nyt!) pintakuivan sekaihon kanssa kikkailu – posket ja osa otsasta ryyppäävät kuivankin ihon voiteita, mutta nenä ja leuka ovat sameita, täynnä pientä mustapäätä ja kiiltelevät hetkessä mattavoiteenkin levittämisen jälkeen. Asiaa ei auta ensimmäiset ikääntymisen merkit – ilmejuonteita ne oikeastaan ovat – jotka korostuvat ihon kuivuessa.

  Minulle siis sopisi kuin nenä päähän paketti nro 2! 🙂
  linnea.pam(at(gmail.com

 154. 212

  sanoo

  Suurin ongelma on akne, jota on kestänyt vajaa 3 vuotta. Monet voiteet, kosmetologit ja lääkkeet kokeiltu, mikään ei auta. Kun yhdestä kohdasta saa lähes kaikki näpyt pois, alkaa toinen kohta kukkia.

  Paketti 1
  alternatively.yours@gmail.com

 155. 213

  Siny sanoo

  Seka-iho! Eli löytyy epäpuhtauksia vieläkin, vaikka ikää on jo 24v.
  Mutta toisaalta kun on epäpuhtauksia ja rasvaisuutta, niin sitten kuitenkin on osittain myös kuiva ja nitisevä iho.. ARHG!

  sini-smiley@suomi24.fi

 156. 214

  Anonyymi sanoo

  Iho-ongelmani on ollut viimeisen vuoden ajan taltuttamaton rasvaisuus, etenkin t-alueella! Olen varhaisteinistä asti omistanut todella kuivan ja herkän atooppisen ihon, jota olen hoitanut hellävaraisimmilla ja kosteuttavimmilla (ja rasvaisimmillakin) mahdollisilla löytämilläni tuotteilla. Elämäni ensimmäisen finnin sain kasvoihini lähempänä kolmeakymppiä ja sen jälkeen ihoni kuivuus alkoi pikkuhiljaa vähetä. Olen täysin kummissani "uuden" rasvaisen ihoni kanssa! En tiedä, miten sitä tulisi puhdistaa ja kuinka ihmeessä saisin meikin pysymään naamalla ilman, että se valuu ihon läpi puskevan rasvan kanssa. On ollut eräskin tuote kokeilussa, kun olen yrittänyt etsiä uusia iholleni sopivia tuotteita ja etsiminen jatkuu edelleen..

  -Sanna
  sannakarjala@gmail.com

 157. 215

  Anonyymi sanoo

  Tuota nro 2:sta himoitsen.

  Pintakuiva iho on niin ärsyttävä. Varsinkin kun on epäpuhtauksiin taipuvainen, puhumattakaan hormoninäpyistä! Siksi olenkin seurannut tätä blogia kiinnostuksella, aina uusien tuotteiden toimivuuden toivossa. Täysin unelmatuotetta ei vielä ole kuitenkaan löytynyt. Tässä olisi taas testattavaa!

  Salla, salla.hietanen@gmail.com

 158. 216

  Anonyymi sanoo

  Kuiva iho, joka hilseilee jopa kesällä sekä samassa naamassa asuu myös akne, joka tullut vasta näin aikuisiällä. Paketti 2 kuulostaisi sopivammalta!:)
  tuulie@hotmail.com

 159. 220

  Anonyymi sanoo

  Ihana arvonta!

  Suurin iho-ongelma on tukkiutuneet huokoset. Tulehtuneita näppylöitä ei onneksi ole, mutta todella epäpuhtaalta iho tuntuu, ihan kuin joka huokonen olisi tukossa. Toisissa on mustapäitä, toisissa vaan talia niin paljon, että huokonen pullottaa. Kuorinnalla en ole saanut huokosia täysin puhtaaksi, liian usein en kyllä viitsikään kuoria.

  Toivoisin pakettia 2. Osoitteeni on joannn (at) luukku.com

 160. 221

  sanoo

  Ihoni ei saa tarpeeksi kosteutta; se on päivällä kuiva mutta tietyiltä paikoilta rasvoittuva ja kovin ohut.

  Osallistun 1.paketin arvontaan, jospa se olisi kaipaamani ihmelääke!!

 161. 222

  Anonyymi sanoo

  Ihan ihmeellinen 30v näppyläisyys. Ei finnejä, vaan punaisia näppylöitä on alkanut nousemaan aina silloin tällöin ja tähän vielä uutena ilmaantunut pintakuivuus ihooni. Juu, huomaa, että ylitin 30v…

  paketti nro 2

  paivijs@hotmail.com

 162. 223

  sanoo

  Suurin iho-ongelmani on kaksiosainen: toisaalta leukaluu "kukkii" ihan koko ajan, toisaalta lähestyvät kolmekymppiset alkavat aiheuttaa vähitellen pysyviä juonteita otsaan, silmänympäryksiin ja kaulaan… siis teini-iän ja keski-iän välissä arpa toi mulle molempien ongelmat! D:

  (Haluaisin siis osallistua kakkospaketin arvontaan. Sähköpostin lähetän privana, jos vain onni suosii…)

 163. 224

  Sofia sanoo

  Ihollani villitsevät vähintään kuukausittain hormonifinnit, kiitos e-pillereiden. Ihoni on myös todella epätasainen, punaiset finniarvet ovat valloittaneet erityisesti leuan alueen, ihohuokoset ovat suurentuneet ja minulla on tuhoton määrä mustapäitä. Ja tähän comboon lisätään vielä atooppinen iho niin avot! Onneksi kasvoissani ekseemaa on tällä hetkellä vain hiukan alahuulen alla ja silmänympärysalueella. Atopia taas rajoittaa voimakkaampien tuotteiden käytön, joista voisi olla apua epäpuhtauksiin.

  Kun luin postauksesi Paula's choicen tuotteista, samaistuin täysin tilanteeseesi ja AHA-hapot jäivät kummittelemaan mieleeni. Joten osallistun paketin numero 2 arvontaan 🙂

  annaleena-@hotmail.com

 164. 225

  Anonyymi sanoo

  Niin… Mun ihon ongelma on punaiset läikät ja satunnaiset pikku(hormoni?)näpyt, satunnaisesti pukkaa myös finnejä "terveellisen" ruokavalioni ansiosta. 😀 Periaatteessa näppyjä ja punaisuutta on juuri ja juuri sen verran, ettei ihon peruskunto ole ihan hirveän huono. Mutta silti nuo ärsyttää aivan mielettömän paljon, nineraalimeikkipuuterilla ne saa aika hyvin kyllä peittoon.

  Lisäksi kärsin geneettisistä <3 tummista silmänaluksista.

  Osallistun paketin nro 2 arvontaan. 🙂

  -M-
  mari_s_02@yahoo.com

 165. 226

  Anonyymi sanoo

  Heip! Osallistuisin 2-paketin arvontaan. Ongelmani on herkähkö couperosaan taipuvainen, pintakuiva sekaihoni, joka kuitenkin saattaa puskea talia ja epäpuhtauksia. Miten tällaista ihoa oikein tulisi hoitaa?! ;D
  t.badis s-posti: bbomben(at)gmail.com

 166. 227

  Anonyymi sanoo

  Alkavat ikääntymisen merkit vähän huolestuttaa ja toinen paketti olisikin oivallinen apu siihen 😀 Juonteiden lisäksi pienet näpyt on riesana.

  Elina

  elinakiv@jippii.fi

 167. 228

  mazariini sanoo

  Tällä hetkellä vaivana ovat vain kuivuus ja epätasainen ihon väri, näpyt sain jotakuinkin kuriin vähentämällä sokerin syönnin minimiin..

  osallistuisin paketin nro yksi arvontaan 🙂

 168. 229

  sanoo

  Suurin iho-ongelmani tällä hetkellä on atoppinen ihottuma, joka ei jätä rauhaan hetkeksikään. Tällä hetkellä se on pahimmillaan juuri kasvojen alueella. Kasvoni hilseilevät, punoittavat ja kiristävät ympäri vuorokauden. Kirstäminen tosin helpottaa oikealla rasvaamisella.

  Paketti numero yksi sopisikin kokeiluun tälle ongelmaiholle. 🙂

  udmo@hotmail.fi

 169. 230

  sanoo

  Haluaisin opsallistua paketin 1 arvontaan, koska KASVOVESI. Kaikki kasvovedet mitä käytän alkavat kirvelemään tai muuten vaa aiheuttavat ärsytystä iholla.
  Ihoni suurin ongelma on siin pieni punaisuus sekä ärsyttävät punaiset näppylät, jotka eivät tunnu lähtevän sitten millään 🙁
  Onnea kaikille arvontaan!

 170. 231

  sanoo

  voi ei! tein sen taas, sähköposti unohtui!
  Eli haluaisin osallistua paketin 1 arvontaan, koska kasvovesien löytäminen on tuskallista puuhaa. Kaikki tuntuvat kirvelevän tai muuten vaan ärsyttävän ihoa. Suurin iho-ongelmani on punaisuus ja punaiset näppylät, jotka ei tunnu katoavan sitten millään.
  Onnea kaikille arvontaan!
  nhea-@hotmail.com

 171. 232

  sanoo

  Jo vuosia jatkunut ongelmani on aknearvet, finnit sekä pienet ihonalaiset epäpuhtaudet ympäri kasvoja (mutta pahimmillaan poskilla ja otsassa). En tiedä mikä avuksi, sillä ainakaan e-pillerit eivät toimineet, eikä säännöllinen kuorinta ja puhdistuskaan tunnu tehoavan…

  Osallistun paketin numero 2. arvontaan. Nuo tuotteet kuulostavat ainakin vakuuttavilta.

  tiia.lyytinen@gmail.com

 172. 233

  sanoo

  Koen sekaihon itselläni erittäin haastavana ihotyyppinä: rasvoittuva t-alue, kuivat posket, paljon hormoninäppyjä, epäpuhtauksia, you name it. Sopivien ihonhoitotuotteiden löytämistä toivon joka kerta, kun kosmetiikkaostoksilla käyn, vielä tähän mennessä toimivaa sarjaa vaan ei ole tullut vastaan… Liekö tässä iholleni uusi elämä? Osallistun siis tällä kertaa paketin numero 2 arvontaan. (:
  roosa.antinoja@gmail.com

 173. 234

  Jepu sanoo

  *rasvoittuva t-alue
  *näpyt ja paukamat
  *hitaasti paraneva iho eli Arvet jää tuomaan epätasaisuutta ihoon
  *epätasainen sameahko ihon väri
  *ja ne F*** mustapäät. why???

  tarvista olisi hoitopaketti 1:lle
  nakki85@hotmail.com

 174. 235

  Anonyymi sanoo

  Lätty on harmaa ja väsähtäneen näköinen -ja ihmekös tuo, puolivuotiaan tenavan hoidolta ei niinvaan mennä kosmetologille… ja onpa tässä valvomisellakin toki osuutta asiaan 🙁

  Kakkospaketti olis kiva.

  ainoanimal@gmail.com

 175. 236

  Ttuulia sanoo

  Ihana kilpailu!

  Olen ihotautilääkärin mukaan siirtynyt sujuvasti normi aknesta aikuisiän akneen ja päällä on siis pitkä roa-kuuri. Ikäni olen aknesta kärsinyt ja nyt iho parantunut jo huomattavasti. Toki kaikki sivuvaikutukset vaivaa ja nauttisin todella uusista rasvoista, koska kuten tiedät, tässä tilassa niitä kuluu purkkitolkulla! 😉 Ja 3-kympin rajapyykkikin ohitettu eli kävisi molemmat paketit, lähtis kuivuus tai orastavat rypyt ja iho vois oikeesti olla h-y-v-ä!! 😀

  Rauhaisaa itsenäisyyspäivää!

 176. 237

  sanoo

  Pahin ongelma on näin talvisin kuivuus (atooppisen ihon takia), mutta samalla pukkaa finnejä milloin minkäkin stressin ja hormonien aiheuttamana : (! Eikä tietenkään viitsi käyttää mitään alkoholia sisältäviä tms. finnien karkottajia, kun sitten rutikuiva ja hilseilevä iho kuivuu entisestään…

  Ykköspakettiin osallistun!

  sugarrushblog@gmail.com

 177. 238

  sanoo

  Naamani alkaa yhtäkkiä kukkia kolmeksi päiväksi ja acnicylin ahkeralla käytöllä ja kosteutuksella se laskeutuu pois itsestään, johtuu varmaankin jostain 1-3viikon takaisesta mässäilystä. Ehkä oikeanlaiseilla tuotteilla nekin saisi pois päiväjärjestyksestä 🙂 Eli minua voisi auttaa tuo paketti 2!

 178. 239

  Taina sanoo

  Minun suurin iho-ongelmani on aknearvet ja nyt akneen syödyn lääkekuurin jälkeinen kuiva iho.. Mikäpä sen nätimpää kuin aknearvet yhdistettynä kuivaan ihoon.. Näiden lisäksi otsaani on alkanut ilmestyä erittäin inhottava kasauma pieniä melkein näkymättömiä, mutta sitäkin inhottavamman tuntuisia, finnikukintoja..

  taina.world@netti.fi

 179. 240

  Taina sanoo

  Niin ja kakkospaketti voisi olla mulle se oikea kun se tosta ekasta kommentista siis jäi..

 180. 241

  sanoo

  Mikäköhän olisi haasteellisin? Rasvoittuva, pintakuiva iho vai ihonalaiset kipeät leukafinnit vai riehaantuva couperosa?

  Osallistun kakkospaketin arvontaan.

 181. 242

  sanoo

  Osallistunpa minäkin tähän arvontaan! Suurin iho-ongelmani ovat poskien pikkunäppylät. Siksi osallistuisin paketin 2 arvontaan 🙂

 182. 244

  sanoo

  Kuivuus, couperosa, rasvainen T-alue, kasvojen hikoiluhäiriö. Laitan jälkimmäisen 1. ongelmaksi.

  Paketti 1.

 183. 245

  sanoo

  Suurin iho-ongelmani on ihon kuivuminen näin talviaikaan. Vielä on ollut aika lämmintä, mutta kun kunnon pakkaset alkavat, alkaa iho myös ikävästi kiristää kuivuuttaan. Sen vuoksi tuo paketti numero 1 olisi ihana! Muutenkin Paulan tuotteet kiinnostavat minua kovasti. 🙂

  pumpulipupupupu@gmail.com

 184. 246

  Taru sanoo

  Suurin iho-ongelmani on T-alueen rasvaisuus, mutta myös kuivuus. On vaikeaa saada meikkiä pysymään paikoillaan koko päivän.

  Osallistun paketti numero 1 arvontaan.

  taru1991@hotmail.com

 185. 247

  sanoo

  Lopetin n. kk e-pillereiden syönnin koska halusin testata että vaikuttaako pillerit omaan mielialaani. Mielialassa ei tapahtunut muutoksia lopetuksen jälkeen mutta naamassa senkin edessä. Teini-iän akne on bäk. Olen nyt 2kk syönyt taas pillereitä, mutta iho ei tunnu tasoittuvan yhtään. Suurimman eron naaman lisäksi näkee myös selässä, koska sinnekkin on tullut finnit takaisin.

  Nyt vaan toivon että aika ja kunnollinen puhdistus/kosteutus jne. alkaa taas tehoamaan… mutta tätä on kestänyt kyllä jo inhottavan kauan että olen jo miettinyt lääkäriin menoa.

  Eli ongelmana on rasvoittuminen ja finnit.

 186. 249

  maria sanoo

  Eka paketti tulis kovasti tarpeeseen tällä suunnalla! Pahin iho-ongelma on tällä hetkellä se, että naama kukkii ku kukkaketo keskikesällä. Kipeitä ihonalaisia finnejä puskee leukaan ku viimestä päivää, aivan kamalaa!

  marsukas@gmail.com

 187. 250

  Anonyymi sanoo

  Monen hyvän ihovuoden jälkeen ongelmakseni on muodostunut pienen ja vähän isommatkin näppylät olkapäillä ja selässä. Nämä pirulaiset ovat alkaneet levitä jo olkapäiltä käsivarsiinkin asti (ei pitkälle onneksi!)!! Olen kokeillut kaikkea mitä apteekista ja kosmetiikkaosastoilta saa. Ei apua. Paulas´s Choicea en ole kokeillut kylläkään.

  Osallistun paketin nro 2 arvontaan.

  nimim. Misu – eikö kolmekymppisenä voisi iho-ongelmat jo loppua?

 188. 251

  sanoo

  Pidin vähän aikaa taukoa e-pilleireistä ja sen seurauksena rintakehääni, yläselkääni ja naamaani on koristaneet enemmän tai vähemmän aktiivisesti finnit.

  Osallistuisin paketti nro 2 arvontaan.

 189. 252

  Rubin sanoo

  Ongelmani on akne ja ihon kuivuus joka johtuu osittain talvi-ilmasta mutta varmasti enemmän näppylöiden kuivattamiseen tarkoitetuista tuotteista joita joudun käyttämään päivittäin 🙁

  Osallistun ykköspaketin arvontaan.

  saint.stella@hotmail.com

 190. 253

  sanoo

  Minun suurin ongelmani on sekaiho, joka on melko rasvainen. Päivämeikkini ei siis kestä puuterisena paria tuntia kauempaa ja vaikka rakastankin Lily Lolon tuotteita, ei heidän mattainen kiinnityspuuterinsa auta pitämään ihoani tarpeeksi mattaisena ja tavalliset kivipuuterit sotkevat mineraalimeikin idean. En ole myöskään vielä löytänyt tarpeeksi hyvää pohjustajaa meikille, joka auttaisi pitämään ihon mattana… Lisäksi talvella ihoani vaivaa pintakuivuus.

  Jos onni potkaisisi kuullostaisi paketti nro 1 hyvältä 🙂

  heidimaria.saarinen@gmail.com

 191. 254

  Anonyymi sanoo

  31v ja poskissa valtavasti mustapäitä ja muuta töhnää. Tuntuu hassulta käyttää mitään sekaihan tuotteita ja lukea t-alueen rasvoittuvuudesta, kun itsellä se on oikeastaan normaali ja lähes kaikki epäpuhtaus esiintyy poskien alueella.

  Osallistuisin kakkospaketin arvontaan.
  katjapuh@hotmail.com

 192. 255

  sanoo

  Oi ihania Paulan tuotteita <3

  Tällä hetkellä isoin ongelma on kuivuus, mutta sekin on suht hyvin hanskassa. Molemmat paketit kiinnostavat, mutta ehkä ykköspaketti enemmän. 🙂

 193. 256

  Maddox sanoo

  Osallistun paketin nro 2 arvontaan.

  Isoin iho-ongelmani tällä hetkellä on hormonaalinen akne yhdistettynä pintakuivuuteen ja atooppiseen ihottumaan. Tappajakombo suoraan helvetistä.

  mdddox@gmail.com

 194. 257

  sanoo

  Ihoni on varsin hyvässä kunnossa, mutta nenässä olevat mustapäät olisi kiva saada vähenemään. Pientä pintakuivuutta ilmenee myös talvisin. Paketeista nro. 2 on suosikkini!

 195. 260

  Catti sanoo

  Ongelmani on se, että ihoni on pintakuiva, mutta rasvoittuva alta. Sekaihon ominaisuudet pahenevat talvella kuivan ilman kuivattaessa pintaa lisää.

 196. 261

  catti sanoo

  Oho, onpa älykkyys näin aamuisin vähällä teholla. Siis tahtoisin osallistua paketin 1 arvontaan. Ja ongelmani on pintakuuiva ihoni, joka pahenee vain talvella.

  cattibrie78(a)yahoo.com

 197. 263

  sanoo

  Suurin iho-ongelmani on näppyinen iho eli akne. Ja ikää on päälle 30 :/ tuntuu että tilanne on oikein villiintynyt viime aikoina! lääkäri jo kirjoitti antibiootit tähän, mutta ei tee mieli syödä niitä puolta vuotta joten kokeillaan ensin josko ehkäisypillerit auttaisivat tilanteeseen. Iho ei kuitenkaan ole erityksen rasvainen, vaan ennemmin pintakuiva sekaiho.

  Osallistuisin kakkospaketin arvontaan!

 198. 264

  Anonyymi sanoo

  Suurin ongelmani on ihon epäpuhtaudet – vaikken enää olekaan mikään teini vaan jo yli kolmekymppinen…

  Osallistun jälkimmäisen paketin arvontaan.

  Teija, retrospektiivi(at)gmail.com

 199. 266

  sanoo

  ekan paketin arvontaan.

  kutisevaa allergiaa välillä. punoittaa iho paiseille. syytä ei ole löytynyt. todella ikävää.

  mariestrange(at)hotmail.com

 200. 267

  Anonyymi sanoo

  Ongelmani on pintakuiva iho. Nenäni on todella kuiva ja vihaan isoja ihohuokosia nenässäni ja tuntuu siltä että suurin osa tarpeeksi kosteuttavista voiteista avaaja suurentaa niitä tai sitten supistavat tuotteet eivät ole tarpeeksi kosteuttavia nenälleni. Ihoni on muuten taipuvainen rasvoittuvuuteen. Eli oikeaa tuotetta ollaan metsästämässä

  Ida916@hotmail.com

 201. 268

  sanoo

  Suurin iho-ongelmani on tällä hetkellä ehdottomasti se, että ihoni on jotenkin älyttömän tukossa. Erityisesti posket ja leuka näyttävät kamalilta. Ärsyttää, koska en ole muuttanut ihonhoitorutiineja mitenkään eikä ruokavaliossakaan ole muutoksia. Lieneekö vain talven syytä..:/

  Paketti nro 2 kiinnostaisi. 🙂
  siilma [at] utu.fi

 202. 269

  Anonyymi sanoo

  Suurin ja häiritsevin iho-ongelma on rasvoittuva ja epätasainen iho, johon tulee herkästi epäpuhtauksia. Mikään ei tunnu tuovan pidempiaikaista ja huomattavaa apua.

  Osallistun paketin 2 arvontaan!

  s_a_r_i_93@hotmail.com

 203. 270

  sanoo

  Paketti numero 2 kiinnostaa:)

  Talvi on tosi rasittavaa aikaa kun posket kuivuu ja kiristää ja t-alue senkun jaksaa kiiltää…

 204. 272

  sanoo

  Marsi

  Tällä hetkellä ihoni on kuiva… ja kun ikää alkaa olemaan (35) ni iho alkaa kaivata jotain enemmän.

  Joten olen kiinnostunut tuotepaketti 2: sta…

  Rauhallista Joulun Odotusta Sinulle!!!

 205. 273

  Anonyymi sanoo

  Rasvainen iho jo kohta 17 vuotta eikä loppua näy.Lisäksi uusiutuvat mustapäät sekä stressin myötä tulleet kipeät paukamat kaulalla ja kasvoilla. Kasvojen iho on näyttänyt jo jonkin aikaa samealta ja kaipaisi sopivaa kosteutusta ja kirkastusta. Iho on alkanut vähitellen osoittaa vanhenemisen merkkejä.

  Haluaisin osallistua paketti numero 2:n arvontaan. Jos voitan, olen sinuun yhteydessä sähköpostitse.
  (En halua laittaa tänne sähköpostiani esille ei-toivotun spämmin vuoksi.)

  TT

 206. 275

  kruru-tireto sanoo

  Suurin ongelma ovat finnit. Muuten pintakuiva iho tarvitsee jatkuvaa rasvausta, mutta näppylät eivät suostu häviämään. Lisäksi näin talvella lämpötilaerot saavat naamani punoittamaan entistä enemmän, mikä on hyvin kiusallista.

 207. 276

  sanoo

  Suurin iho-ongelmani on epäpuhtaudet iholla, eikä meikkipohja tahdo pysyä naamalla ollenkaan, vaikka kuinka ostaisi laadukkaita pohjia ;(
  Usko (ja rahat :D) alkaa olla lopussa tähän oikeiden tuotteiden etsimiseen! :/ Joten hirmuisen mielelläni kotiuttaisin tuon 2 paketin 🙂

 208. 277

  sanoo

  Hmm.. Varmaan lievä akne vieläki. Ihon pintakuivuus, epäpuhtaudet, rasvaisuus t-alueelta, laajentuneet ihohuokoset, punaisuus, mustapäät, valkopäät. Onhan täs jo vuos tän kaa taisteltu ja oonki saanu paljo apuu mut ei tää kokonaa oo parantunu 🙁

  Mut osallistun paketin 2 arvontaa 🙂
  NebuParsahh@hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *