Parin vuoden takaisten haamujen uudelleennousu ja tuho

Siitä on jo melko monta vuotta, kun olen viimeksi käyttänyt Lumenen keltaisessa tuubissa tulevaa Radiant Touch -puhdistusainetta (viimeisin kappaleeni taisi olla vuodelta 2008). Minulla on ollut tuotteesta aiempien kokemuksieni vuoksi sellainen mielikuva, että tuo puhdistusvoiteeksi kutsuttu tuote pesee kasvojen ihon natisevan puhtaaksi ja laittaa ihon kiristämään, mikäli kuivuuteen tai pintakuivuuteen on vähänkin ollut taipumusta.

Näiden syiden takia välttelin tuotetta muutaman vuoden. Tuote on ehtinyt uudistua viimeisten kokemusteni jälkeen jo kahdesti jos muistan oikein (en edes muista, uudistuiko sen sisältö ensimmäisellä kerralla vai vaan pakkaus) ja nyt tämän jälkimmäisen uudistuksen myötä sain sen blogini kautta kokeiluuni.

Haudoin keväällä uudistuneen Radiant Touch Raikastavan Puhdistusvoiteen (ennen Kosteuttava pihdistusvoide) tuubia jemmoissani lähes neljä kuukautta ennen kuin uskalsin ottaa sen kokeiluun. Luulin ihan tasan tarkkaan tietäväni, millaiseksi tuo ihan varmasti natisevan nitiseväksi ihoni tekevä superputsari ihoni saisi enkä uskonut, että haluaisin sitä vakiokäyttöön. Kokeilisin sen, mutta laittaisin sen tuttuun tapaan eteenpäin jollekin sitä kaipaavalle kaverilleni aivan kuten laitan muutkin saamani minulta käyttämättä jäävät tuotteet.

Mutta jälleen minut yllätettiin. (Jo nyt on hemmetti, tämä oli ties monesko kerta ihan lyhyen ajan sisään!)

Koostumusta oli uudistettu hyvinkin selkeästi sitten viimeisimmän kokeiluni. Puhdistusvoide tuli tuubista ulos hieman entistä pehmeämpänä ja ihan vähän emulsiomaisempana tuotteena ja tuntuikin jo kasvoilla ihan erilaiselta. Nyt tämä oli enemmän sellainen kasvovoiteen kaltainen puhdistusvoide eikä sellainen runsasta vaahtoa tekevä voide ja minähän tykkäsin tästä!

Vaahdotin tuotetta kostutetuissa kämmenissä veden kanssa ja huuhdoin kasvot puhtaaksi (ilman Sensain puhdistusliinaa kokeeksi). Voide lähti iholta hyvin pois vedellä ja ihosta tuli kyllä edelleen puhdas, mutta todella mukavan pehmeän tuntuinen eikä ollenkaa sellainen kiristävän tuntuinen, millaiseksi se vuoden 2008 versio oli ihoni vielä tehnyt. En tosiaan kokeillut edellistä versiota, koska olin tuominnut sen jo mielessäni, eli en edes tiedä, oliko se jo uudistunut (mitä en kyllä usko olleen tapahtunut), mutta tästä uusimmasta versiosta tykkäsin kyllä paljon.

Ja arvatkaa, miten harmitti! Tässä taas nähtiin, kuinka tärkeää on, että myyjä on kokeillut myymänsä tuotteet itse kasvoilleen. Eli vaikka joku kuinka moralisoisi minua tuotteisiin tuhlaamisesta ja niillä ristiin rastiin leikkimisestä ja luonnonvarojen kuluttamisesta, niin kyllä se vaan helpottaa työtäni ja on palvelus meille kaikille, kun myyjä tietää, mistä puhuu. Olen nimittäin ylipuhunut monet pintakuivan sekaihon omistavat pois tästä tuotteesta ihan vaan siksi, että olen kuvitellut tämän yhä edelleen olevan pesevämpi. No, hyviä tuotteita he ovat toki samalta merkiltä tilallekin saaneet, mutta nyt näin jälkikäteen jo viisastuneena harmitti.

Eli jos olen joskus kieltänyt jotakuta pintakuivan sekaihon omistavaa ostamasta tätä normaalista sekaiholle tarkoitettua tuotetta, niin unohtakaa se. Hieman pesevämpi tämä toki on, mutta ne pintakuivan sekaihon omistavat, jotka moista kaipaavat voivat varmasti ilahtua tästä.

Approved by Virve, siis.

Kokeilin myös linjan kasvoveden, mutta en oikein ole päässyt sen kanssa vielä sinuiksi.

Kasvovesi on alkoholiton, mutta kuten sen aiemmatkaan versiot, ei tämäkään ole omalle iholleni se sopivin. Vaikka tuotteessa ei olekaan denaturoitua alkoholia ja sen INCI-listakin on melko hyvä ja ytimekäs, saa se silti ihoni punoittamaan ja joskus jopa hieman kihelmöimään enkä vaan millään keksi, mikä tässä voisi olla iholleni sopimaton aine.

Laitan tämän ilomielin kuitenkin kiertoon ystävälleni, joka juuri kaipaili uutta kasvovettä, sillä esimerkiksi äitini iholla tämä on toiminut ongelmitta ja minusta sisältö kyllä näyttää hyvältä normaalista sekaihon omistavalle.

Oletteko te kokeilleet näitä uusia Radiant Touch -linjan ”raikastavia” puhdistustuotteita?

Promootioyhteistyö

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Lumeneen ei ole mitään sanottavaa, mutta on aivan pakko kommentoida uutta ulkoasua: upea, mahtava, ihana ja kertakaikkisen onnistunut!!! Tämä lukija tykkää.

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  Itse kokeilin ja lensi roskiin. Ystävän kehujen perusteella ostin, käytin noin viikon ja naama tulehtui jotenkin oudosti? Samaan aikaan ystävä sanoi, että hänelle kävi ihan samoin. Joten en tiedä mistä tämä johtui, mutta jäi hirveä kammo!

 3. 5

  sanoo

  Oi kun on muuttunut herkulliseksi blogin ulkonäkö:) hurahdin totaallisesti sun blogiin ja pakko oli alottaa lukeminen ihan alusta asti:)

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Ihana uusi ulkoasu! Sen perusteella, mitä olet täällä kertonut, voisinkin kuvitella, että joku tällainen olisi tosi sua. 🙂

  Astiasta kukkaruukkuun…Olen nyt sitten tehnyt ensimmäisen hankinnan selkeästi sun suosituksen perusteella: Cliniquen Almost Powder Makeup! Ensi kokeilun perusteella se on just niin ihana kuin olet hehkuttanutkin.

  Kiitos, kun olet innoittanut muakin "neiti naturellia" parempaan itsestään/ulkonäöstään huolehtimiseen. On parempi olo, kun tuntee olevansa nätti. 🙂 Kyllä tällaisella näennäisesti "hömpänpömppä" blogilla voi olla myös oikeita positiivisia vaikutuksia ihmisten elämään…sellaisten, jotka ehkä kamppailee huonon itsetunnon kanssa tms. ja voi tämän avulla löytää keinoja ja innoitusta muutokseen. Siis kiitos ja kumarrus!

 5. 7

  Jenna sanoo

  Minusta se edellinen versio oli parempi tai sitten mun iho ei vaan oo vielä tottunut tähän uuteen 🙂 Joka tapauksessa päivittäisessä käytössä tämä. Ainakin edeltäjänsä oli aivan täydellinen, joten tältäkin odoton paljon! Toimi niin hyvin tälle mun pintakuivalle iholle..

 6. 8

  Anonyymi sanoo

  sain joskus matkakokoisen pakkauksen tuota kasvovettä. en tiedä uskallanko kokeilla uudestaan, siinä pakkauksessa lupailtiin jotain kosteuttavasta ja herkällekin iholle sopivasta, ja se kirveli naamallani kuin akkuhappo…

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Uusi ulkoasu rokkaa!

  Minulla myös jostain syystä kaikki Lumenen kasvovedet ärsyttävät ihoa, saan niistä jopa pientä nyppylämäistä ihottumaa noin viikon käytön jälkeen. Myös siitä herkän ihon kasvovedestä. Olisipa kiva keksiä se ainesosa, mikä tuota aiheuttaa! Muiden merkkien kasvovesiin en ole ikinä reagoinut samalla tavalla.

  T: Näppynaama

 8. 10

  sanoo

  Oi onpas ihana tää uusi ulkoasu! :3 Ehdin jo pelästyä, kun olit piilottanu blogin vain kutsutuille käyttäjille. 😀 Mutta tästähän se sitten johtuikin. Tää sun blogi on ihan hirveen kiva & hyvä! ♥

 9. 11

  sanoo

  Mä tykkään tuosta Lumenen kasvovedestä. Tykkäämiseen saattaa vaikuttaa se, että käytän tätä vain muutamana päivänä viikossa, joten kokoaikaisesta käytöstä ei ole kokemusta.

  Mulla kans tää kihelmoi iholla, mutta ei mitenkään pahasti. Tuntuu kosteuttavalta ja iho näyttää mielestäni kirkkaammalta käytön jälkeen.

  Meikäläisen ihotyyppi siis ajoittain näppyläinen sekaiho ja uskonkin, että toimii paremmin sekaiholla kuin normaalilla…

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  Mäkin periaatteessa pidän tuosta Lumenen puhdistusvoiteesta, mutta sain sen pakkauksen jo rikki. Mun mielestä se tavara on hirveen paksua, ja purkkia joutuu puristamaan hirveen kovaa, minkä seurauksena minulla tuubin yläosa lävähti auki. Jotenkin tykkäisin myös, että voide olisi vähän kevyempää käyttömukavuuden vuoksi. Mutta muuten tuote tuntuu kyllä kasvoilla mukavalta, eikä tosiaan pese narskuvan puhtaaksi.

  p.s. Supersöpö ulkoasu! 🙂

  /Anna

 11. 13

  sanoo

  Mulla olis topicciin liittymätön kysymys – tai oikeastaan postausehdotus.

  Siis pohjustajat. Meikin-, silmämeikin-, huulten- ja ties minkä. "Ennen vanhaan" ei tämmösiä tarvittu, silmät pohjustettiin meikkipohjalla ja puuterilla ja meikkivoiteen alle riitti kosteutus, mutta nykyään tarvitaan pohjan pohjustus… Miksi minusta tuntuu, että markkinamiehet on vain luoneet meille uusia tarpeita…

  Tarviiko näitä oikeasti? Eikö meikinpohjustaja ole pelkkää silikonia? Ainakin ainoa kokeilemani (loreal studio secrets) tuntuu siltä, että se pinnoittaa jokaisen ihohuokosen tukkoon, ja naamalle jää tunne, ettei se "hengitä" yhtään. Yöks.

  Kysymykseni kuuluukin, että miksi. Kiinnostaisiko sinua tehdä puolueeton postaus, jossa unohdetaan markkinamiesten puheet ja mietitään asiaa ihan käyttäjän kannalta?

 12. 14

  HJ sanoo

  Minulla on käytössä jo vaikka kuinka mones tuubi tuota puhdistusainetta. Ihoni on pintakuiva ja varmaan ikääntyväkin (36 v) ja tuote sopii erinomaisesti. Olen käyttänyt Dermalogicaa, Biothermia, Cliniqueta yms. ja päätynyt kuitenkin lopulta Lumeneen, erinomainen hinta-laatusuhde. Kasvovettä käytän satunnaisesti, siitä ei ole yhtä paljon kokemusta kuin putsarista jota suosittelisin muillekin samantyyppisen ihon omaaviille lämpimästi.

 13. 16

  Anonyymi sanoo

  Kiva ulkoasu blogilla! Sensijaan, nuo keltaiset lumenepakkaukset tuntuvat kamalan tunkkaisilta ja oudoilta. En ostaisi tuon värisiä 🙂

 14. 17

  Kati sanoo

  Eih, lempiputsarini koostumus on muuttunut voidemaisemmaksi?! Onneksi sitä on vielä yksi iso tuubi jemmassa. Mulla on tuollaisista voidemaisemmista putsareista meikinpoistajina vain huonoja kokemuksia (tai ehkä en osaa vain käyttää niitä).

 15. 18

  Anonyymi sanoo

  Käytössäni on paraikaa tuo lumenen putsari ja itseasiassa myös kasvovesi, toimivat minulla mainiosti. Jos kyseinen putsari muuten miellyttää, mutta tuntuu liian kovalta tavaralta saada ulos purkista, kannattaa kokeilla Erisanin hoitavaa puhdistusgeeliä: puhdistuksen lopputulos tuntuu samalta, mutta Erisanin tavaran saa helpommin purkista ulos – ja maksaa murto-osan siitä mitä Lumene.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *