Papaiinia ja muuta kivaa

Tänään postailen tuotteesta, joita minulla on itseasiassa useampikin kappale.
Homma alkoi siitä, kun sain tuotteen minikoon Glossy Boxin kautta, mutta jätin sen pitkäksi aikaa käyttämättä. Kokeilin tuotetta kerran, se jätti minulle neutraalin mielikuvan ja unohdin sen. Sitten jouduin olosuhteiden pakosta ottamaan tuotteen aktiivikäyttöön muiden vastaavien tuotteiden loputtua ja ihastuin siihen lopulta kovasti. Lopulta hankin näitä myös muutaman ylimääräisenkin kappaleen saatuani erään hoitolalahjakortin, jonka loppusumma minun oli tuhlattava joihinkin hoitolan tuotteisiin.
Tuote on monien minulle suosittelema Dermalogican Daily Microfoliant, joka on nimensä mukaisesti päivittäiseen käyttöön tarkoitettu, ihoa hellävaraisesti kuoriva ja puhdistava tuote.
Tuote epäilytti minua aluksi hieman, sillä se on koostumukseltaan jauhomainen ja pelkäsin sen olevan liian tujua päivittäin käytettäväksi. 
Jauhe kuuluu kuitenkin sekoittaa veden kanssa, jolloin siitä syntyy kevyesti vaahtoava ”tahna”, joka kuorii ihon hellävaraisesti sitä raapimatta. Rakeet siis oikeastaan sulavat veteen lähes täysin, eli ne eivät kuori ihoa mekaanisesti sen suuremmin.  Ideana on, että vaahdotettua tuotetta pyöritellään kasvoille noin minuutin ajan, jonka aikana sen vaikuttavat aineet pääsevät tekemään iholla tehtävänsä entsymaattisena kuorintana.

Tuotteen ihoa hellästi kuoriva teho perustuukin sen papaijasta peräisin olevaan papaiiniin, riisientsyymiin sekä salisylihappoon, joiden avulla ihon pinnalta ylimääräisen harmauden kuoriva tuote kirkastaa ihoa jättäen sen puhtaaksi ja pehmeäksi, muttei kuitenkaan kiristävän tuntuiseksi. 
Varsinaiseksi meikinpuhdistustuotteeksi en tätä pesutehojensa puolesta tosiaan mieltäisi, mutta käytän tätä itse varsinaisen meikinpuhdistustuotteen jälkeen ihonpuhdistuksen kakkosvaiheen tuotteena lähes jatkuvasti. En ole kokenut tuotetta liian tujuksi omalle pintakuivuuteenkaan taipuvaiselle iholleni, joten uskallan suositella tätä muillekin, joiden iho kaipaa kirkastusta, mutta jotka pelkäävät liian tujuja tuotteita. Käytän tätä itse välillä myös aamupuhdistustuotteena.

 Omat (todella riittoisat) kappaleeni ovat tosiaan täysikokoista pakkausta (75 g) pienempiä versioita (13 g), mutta vaikuttavat silti jo kestävän ikuisuuden riittoisuutensa ansiosta. Suosittelenkin siis hankkimaan tuotteesta kosmetologilta vaikkapa sen minikokoisen version ensin, jotta välttyy mahdollisilta hukkaostoksilta, mikäli kemiat tuotteen kanssa eivät sittenkään kohtaa täysin. Täysikokoinen purkki maksaa noin 60 euroa ja muistelisin ostaneeni oman kokeilukokoni reilulla kympillä.
Oletteko te kokeilleet tätä Dermalogian kuorintatuotetta? Mitä teidän ihonne on tästä pitänyt? (Tuotehan on hieman samanlainen kuin Sensain Peeling Powder.)
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Itselläni on varsin ongelmallinen iho, takana roacutan kuuria jne… ja dermalogican tuotteet ovat ainoita tuoteita joita tällä hetkellä kasvoihini käytän. Iho tuskin koskaan ollut näin hyvässä kunnossa. Arkipäivät menee ilman meikkivoiteita, joten siitä voi kuvitella tuotteiden toimivuuden omalla kohdallani.

 2. 2

  sanoo

  Mulle tuli tää Livboxin kautta muistaakseni. Ihan peruskuorinta ja muistuttaa toiminnaltaan ruokasooda-puhdistusgeeli -kuorintaa, tosin jälkimmäisestä tykkään enemmän kun se tuntuu tehokkaammalta. Itse en ole päivittäin uskaltanut käyttää kun olen mieltäny tämän enemmän kuorivaksi kuin puhdistavaksi ja käyttänyt sitten noin kerran viikossa. Ja minikoko on kestänyt ikuisuuden! 🙂

 3. 3

  sanoo

  Mä sain pienen testipussukan, josta riitti mulle muutamaan kertaan ja se teki kyllä aika sileää jälkeä. En osannut kertoa näyttikö mun iho paremmalta, mutta sormin kun kosketteli tuntui ihanalta 😀 Voi olla että käyn ostamassa tuollaisen 13g pakkauksen, suurta tuskin raaskin.

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Tämä tuli yhdessä livboxissa, loistava tuote! Samaa mieltä mitä sinäkin.

 5. 6

  sanoo

  Olen käyttänyt tuota myös ja ollut tyytyväinen. Käytän tuota normaalin ihonpuhdistuksen lisänä kuuriluontoisesti.

 6. 7

  sanoo

  Minun suosikkikuorintani. Käytin ensin 13 g purkin ja nyt tupsauttelen kuorintaa 75 g purkista. Se kestää ikuisuuden, mutta en valita 🙂

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  saman homman ajaa MALU WILTZ sarjan papaya peeling <3
  30g ja maksaa n. 15-16e, sokokselta saa.

  itse olen käyttänyt tätä pian 5 vuotta, ja on ihanteellinen pintakuivalle sekaiholleni, iho on poskista hyvin ohutta ja helposti punoittavaa, myös couperosaa paikoin.

  erittäin riittoisaa! sama juttu, eli tämä on jauhetta joka sekoitetaan veden kanssa ja vaahdottuu. en vaihtaisi tätä ikinä koskaan mihinkään <3

  sopii myös akne iholle mainiosti, teen tällä "kasvohoitoja" myös miehelleni 🙂

 8. 10

  sanoo

  Olen tykännyt tästä Dermalogican kuorinnasta jo parisen vuotta, jotenkin se tuntuu hienoisen rakenteensa ansiosta juuri sopivan karhealta, mutta ei LIIAN karhealta! Olen ostanut tätä sitten lisää edellisen loputtua. Jotenkin tän jälkeen iho näyttääkin vähemmän couperoottiselta ja tosiaan kirkkaammalta. Mutta se täytyy sanoa, että mun iholle tällänenkin kuorinta on maksimissaan kahdesti viikossa, ehkä vieläkin harvemmin, mutta mun iho sitten lie jotenkin ekstraherkkä tälläselle. 😀

  Vähän jäi ankea olo tosin luettuani tasan eilen Paula's Choicen tuotearvostelupankista aika nihkeet haukut tästä. 😀 Ei muka riittävästi vaikuttavia aineita, eivät ehdi vaikuttaa, ylihinnoiteltua ja turhaa tavaraa. Mutkun ei se ole mun kokemukseni… x) Pitäkööt Paula tunkkinsa, meitsi diggaa tästä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *