Paluu yhteenvetoihin uudessa muodossa?

Moni on toivonut takaisin postauksia, joissa aina kuukauden lopussa tein yhteenvedon tulleista ja menneistä tuotteista. Olen jättänyt tämän pois, sillä kun rytmini on kymmenen päivää töissä ja kymmenen vapaalla ja kotona ja hytissä ovat eri tuotteet, tuntuu tuollaisen yhteenvedon tekeminen hirveän hankalalta. Koska kuitenkin tahdon nyt urakalla vähentää tuotteitani, päätin ottaa yhteenvedon takaisin hieman uudistuneessa muodossa.

Jatkossa julkaisen siis yhteenvetoja, mutta niitä tulee tämänhetkiseen elämänrytmiini paremmin sopivalla tahdilla. Tämä tarkoittaa siis sitä, että julkaisen yhteenvedon aina loppuneista ja mahdollisista ostamistani tuotteista aina työ- tai vapaajaksoni jälkeen. Käyn näissä yhteenvedoissa tuotteet pikaisesti läpi mahdollisesti niitä välillä kommentoiden tai linkaten niistä jo aiemmin näppäilemäni postauksen. Joskus joku tuote ansaitsee kokonaisen oman postauksensa, jollaisen saatan kertoa olevan myöhemmin tulossa.

Kymmenen päivää ei kuulosta pitkältä ajalta, mutta voin kertoa, että minun elämässäni siihen mahtuu usein montakin tuotetta. Todisteeksi siitä julkaisen tänään ensimmäistä kertaa työpassini aikaisen yhteenvedon. Työpassini aikana minulta nimittäin kului loppuun 13 tuotetta!

Hoitopuolelta kulutin loppuun nämä yhdeksän tuotetta, Bepanthenin emulsion sekä yhden Soap Factoryn saippuan, joka ei tietenkään viemäriin valomisensa jälkeen enää ole kuvattavissa. Määrä sisältää kolme kokeilukokoista, mutta erittäin riittoisaa tuotetta ja nyt kun yritän ihan urakalla saada tuotemertani kutistumaan hoen itselleni, että jokainen pieninkin tuote lasketaan.

Meikkipuolelta puolestaan loppuivat nämä kaksi:

Tässä vielä hieman tarkemmin eriteltyinä loppuneita tuotteita:

Estee Lauder Advanced Night Repair (minikoko) on yksi parhaimmista kosteutta iholle sitovista seerumeista. Kosteudensitomiskykyä on helpointa demostroida levittämällä tuotetta toiselle kämmenselälle ja suihkuttamalla suihkepullosta vettä molempien käsien kämmenselälle. Kun kämmenselät kallistaa itseensä päin huomaa, että käsi, jolla seerumia ei ole, antaa veden valua kämmenselältä pois kun taas käsi, jolla seerumia on, pitää kosteuden paikoillaan. Loistava tuote kaikenikäsille, jotka kaipaavat iholleen kosteutusta. Nimestään huolimatta sopii käytettäväksi aamuin illoin.

Lusin Lemony Flutter kynsinauhavoide on loistava kynsinauhojen kosteuttaja ja tuoksuu mukavasti sitruksiselle. Todella riittoisa tuote ja omani olikin ehtinyt jo mennä päiväystensä puolesta vanhaksikin…Linkki

Myös aikoinaan saamani Elysambren Moisturising Fluidin parasta ennen -päiväykset olivat jo paukkuneet ohi, mutta kevyt ja kosteuttava voide toimi edelleen aivan loistavasti meikin alla. Lisäksi pakkaus on mukavan kevyt kantaa mukana reissussakin. Tätä voin suositella!

Lumenen jo aiemmin esittelemäni uudistunut Hydrating Touchin jo lähes geelimäinen kasvovesi on yksi tämän hetken suosikkikasvovesistäni. Tämän ihana täyteläinen ja kosteuttava koostumus on loistava kuivemmalle iholle!

Clarinsin kuivan ihon Moisture-Rich Body Lotion oli aivan loistava kosteuttaja ja piti täyteläisellä koostumuksellaan vartaloni ihon ihanan pehmeänä. Oman kipurajani sen hinta (muistaakseni meilläkin yli kolmen kymmenen euron paikkeilla) kuitenkin ylittää, eli tätä ei tulla kätköissäni varmastikaan jatkossa näkemään.

Olen töiden kautta päässyt tutustumaan luksussarja La Prairien tuotteisiin ja testailemaan niitä. Yksi suosikeistani on tämä kolmifaasinen Advanced Marine Biology Tonic hoitoneste, joka tasapainottaa ihon pH:n kasvojen pesun jälkeen sekä kosteuttaa ja hoitaa ihoa jättäen sen hieman öljyisen ravituksi. (Itselläni oli tuotteen näytekoko.)

La Prairien Anti-Aging Complex Cellular Intervention Creamin 7 ml näytekoko oli yksi riittoisimmista koskaan käyttämistäni voiteista. Roaccutanin kuivattamalle iholleni täytyy lykkiä voiteita urakalla, mutta tätä pientä 7ml purkkia käytin kaksi viikkoa aamuin illoin ilman, että ihoni pääsi kuivumaan liikaa. Normaalisti se 7ml voidetta menee iholleni tällä hetkellä parissa illassa enkä nyt edes liioittele! Hintalappu on tämänkin voiteen täysikoisella versiolla sen verran suurinumeroinen, etten osta tuotetta omakseni. Tykkäsin tämän kosteutustehoista kuitenkin erityisen paljon.

Cutrinin uudistuneen Colorism-linjan hoitoaineen matkakoko kului myös loppuun. Tykkäsin tämän tekemästä lopputuloksesta sekä ihanan pistävän vadelmaisesta tuoksusta niin, että tämä ja sarjan shampoo tulevat varmasti saamaan oman postauksensa myöhemmin.

Myös Kiehl’sin Rice & Wheat Volumizing Conditioning Rince loppui työpassini aikana. Sekä tälle että linjan shampoolle on työnalla tarkemmin tuotteet esittelevä yhteispostaus.

Loppunutta Soap Factoryn Nude-palasaippuaa olenkin analysoinut tarkemmin jo tässä aiemmassa postauksessa.

Bepanthenin sininen emulsio on tuote, jonka en koskaan soisi minulta loppuvan. Se auttaa pieneen kuivuuteen laittamatta ihoa tukkoon, mutta on myös erinomainen apu finnien pamahtamisen (okei, pamauttamisen…) jälkeen kun näppy on ”tyhjä”, eikä enää kaipaa mitään kuivattavaa tehohoitoa vaan ainoastaan sitä, että iho korjaantuisi kuntoon ja jälki olisi helppo peittää.

Nukun oikeastaan joka yö nokare (tai usein useampikin) Bepanthenin sinistä emulsiota jossain päin kasvojani, jotta iho olisi aamulla taas helpommin meikattavissa ja näppyjen jättämä punoitus helpommin peitettävissä ihon korjauduttua ehjäksi.

Meikkipuolelta jälleen yksi Cliniquen Almost Powder Makeup (sävy 01) tuli tiensä päähän. Tämä on ylivoimainen meikkipuuterisuosikkini keveytensä ansiosta, sillä tällä saa myös peittävempää jälkeä tehtyä kun vaihtaa tuotteen mukana tulevan siveltimen meikkipuuterisieneen.

LinkkiClarinsin Instant Light huulikiillon tai oikeastaan kuin sävyllisen huulirasvan 5 ml minikoko (sävy 01) on ollut kuivien huulieni pelastaja viimeaikoina. Tämä on ollut niin arvokas apu minulle, että myös tästä on tulossa tarkempaa esittelyä.

Kymmenen päivää ja kolmetoista tuotetta, siis.

Ja tiedättekö, mikä on parasta?

Se, että hyttiini jäi taas useita loppumaisillaan olevia tuotteita!

En ostanut koko työpassini aikana itselleni yhtäkään tuotetta, joten hyvin menee senkin suhteen.

Miten on, haluatteko jatkossakin näitä yhteenvetoja varastojen kutistumisesta (ja joskus ehkä kasvamisesta)?

PS. Ostolakkokirppikselle on lisätty uusia kohteita!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Lisää näitä! En muuten tiedä mitään ihanempaa kuin se, että on odottanut jonkun tuotteen loppua jo hetken ja sitten se tyhjenee ja saa uuden tuotteen käyttöön!

 2. 2

  terhi sanoo

  Kyllä kiitos lisää!

  Tämä kuulostaa oikein kivalta ratkaisulta. Tuotteita ei tule kerralla liikaa, kuten kuukauden jälkeen voisi olla. Nyt jaksaa lukea (ja sinä jaksat kommentoida) loppuneita tuotteita lyhyesti.

  Kiva kun myös mainitset, onko tuotteesta tulossa oma postaus myöhemmin! Jos tuotetta et aio enää syvällisemmin arvioida, niin olisi kiva jos mainitsisit tässä yhteenvedossa mielipiteesi lyhyesti – kuten tässä olit tehnytkin 🙂

  Minä ainakin tykkään tämmöisestä ideasta kovasti! Itselläni kulutustahti on jokseenkin tuskallisen hidasta, mietin juuri pitäisikö alkaa keräämään omat loppuneet putelit muovikassiin että voisin vuoden lopussa naurahdella sille, että olen ostanut miljoona uutta putelia ja loppuneita on vain muutama. 😀

 3. 3

  sanoo

  Tahdon yhteenvetoja! Tosi mielenkiintoista ja ihailtavaakin toi vähentäminen (varsinkin, kun itselläni loppuu ehkä viisi tuotetta vuodessa..).

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Edelleen kinuu käärmevoidepostausta, varmaan luokittelet kohta mut häiriköksi, kun tätä samaa ruikutan joka postauksen kommenttiboksissa.

 5. 6

  sanoo

  Yhteenvedot rules! Ihmettelinkin, että onko tuotteita loppunut ollenkaan. Olen itse aivan toivoton purkkien ja puteleiden loppuunkulutuksessa. Silmänympärys voidekin on puoli vuotta vanha ja kolmasosa käytetty. Aamuin illoin olen reilulla kädellä sitä käyttänyt… Ja pakkauskin on pieni, millikokoa ei tule kyllä mieleen 🙂

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Kävin kurkkaamassa kirppikselle ja heräsi ajatus, oletko kenties muuttamassa sateisemmille seuduille? Koska eihän siitä niin kovin kauaa ole kun muutit Helsinkiin, joten nyt ei taida olla vain kalusteiden vaihdosta kyse? Mutta ihanaa siis, jos suuria ratkaisuja on tapahtumassa :b
  T:Eeppi

 7. 8

  sanoo

  Käärmevoiteen postausta tulossa myöhemmin varmasti. 🙂

  Kivaa, jos näitä yhteenvetoja on kaivattu! 🙂

  Eeppi: Lähinnä pitää nyt vaan priorisoida, mitä asunnossa on järkevää pitää ja mitä ei. 🙂 Tykkään sitäpaitsi työstäni niin, etten voisi kuvitellakaan jättäväni sitä. 🙂

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Virve, tsekkailisitko formspringiäsi! Terkuin kärsimätön-lukijasi-vaikka-tiedän-kyllä-että-sinulla-taitaa-olla-kiireitä-kun-vastauksia-ei-kuulu.

 9. 11

  sanoo

  Anonyymi: Anteeksi, olen poistanut koko formspringin linkin blogistani kun tajusin, etten millään ehdi vastailla kysymyksiin. :/

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  TYKKÄÄN! Näitä jatkossa lisää! 🙂 Tätä olikin jo odotettu vähän aikaa 🙂 Kubla

 11. 13

  sanoo

  Nämä on minun ehdottomasti suosikkipostauksia. Mä niiiin rakastan sitä kun huomaan että kohta joku tuote loppuu, kun itelläkin on melko mielenkiintoisen kokoiset varastot.. Itseasiassa on innoissani ihan minkä vaan tyhjenemisestä, jopa jääkaapin.. Se näyttää jotenkin niin paljon siistimmältä kun on puolityhjä.

  Itse olen kanssa kevyessä ostolakossa, että en osta jos en oikeasti tarvitse tai jos tuote on luvattoman halpa. Käytän nykyisiä tuotteitani ja nautin kun katson niiden vähenevän.. Tosin esimerkiksi luomivärejä minulta löytyy niin paljon että niiden vähenemiseen menee ikuisuus, ainakin ihmiseltä joka ei edes meikkaa päivittäin 😀

 12. 14

  Anonyymi sanoo

  Todellakin halutaan!!! 🙂 Näähän on ollu blogisi lähes parasta antia (no okei, kyllä tuotearviot vie voiton). Usko tai älä, se tuo itelleki enemmän fiilistä kauhoa omat tuotteet finaaliin. 🙂 Ja olen itsekin alkanut kirjata loppuunkuluneita tuotteita ylös, niin näkee vähän konkreettisemmin kulutuksen syklin.

  -Mari-

 13. 15

  sanoo

  Kyllä ehdottomasti yhteenvedot takaisin missä muodossa sitten tulevatkin! Näitä on kiva lukea 🙂

 14. 17

  sanoo

  Heh, hauska nähdä muidenkin leikkaavan purkkeja kahtia, kun tavara sisältä alkaa loppua! 😀 Mulla on sakset aina jossain mömmössä.

 15. 18

  sanoo

  Joo! Lisää näitä! Sain heti inspiraation (taas) siivota kosmetiikkavarastot ja alkaa pienentää niitä 🙂 Ja tottakai pitää kirjaa loppuneista tuotteista. Nytpä onkin kiva alkaa seurata miten kaappi tyhjenee kun se on siisti!

 16. 19

  Anonyymi sanoo

  Moi! Olen (suosituksestasi) käyttänyt Cliniquen all about eyes rich silmänympärysvoidetta joka on ihan täydellistä paitsi että kaipaisin kunnon aurinkosuojaa. Tuleeko mieleen mitään mistä olet pitänyt ja sisältäisi uva- ja uvb suojat (sk mielellään väh. 20 tai vaikka 50)? Peiteaineena tummuuksiin käytän Diorin nudea.

  Terv. ryppyjä pelkäävä

 17. 21

  Anonyymi sanoo

  Voisit laittaa myös kuvat kotisi ja työpaikkasi kosmetiikkavarastoista, olisi mukavaa nähdä lähtötilanteet.Tai sitten voisit kuvata taas niinkuin joskus aikaisemmin esim. kaikki vartalovoiteeni, kaikki huulimeikkini yms. Niitä oli hauska lukea.

 18. 22

  Anonyymi sanoo

  Kyllä,näitä lisää. Olen itsekin innostunut seuraamaan omaa kosmetiikkakäyttäytymistäni.Kirjoitanvihkoon mitä kuukausittain ostan ja paljonko rahaa menee sekä mitkä tuotteet loppuvat.
  t.Marjo

 19. 23

  Livv sanoo

  Haluaisin kysyä sulta mielipidettä! Mulla on nimittäin todella ärsyttävät ripset, käyttäytyvät suunnilleen samalla tavalla kuin luonnonkihara tukkani eli päivästä riippuen harottavat ties miten. Ripseni ovat suht pitkät, ei mitenkään erityisen tuuheat, mutta luonnostaan melko kaarevat ja pysyvät taivuttimella taivutettuina koko päivän samassa "mallissa".

  Jo ennen ripsivärin laittoa saan ahkerasti kammata ja taivutella ripsiä, että saisin ne suunnilleen samaan suuntaan… Välillä ripsien päät taipuvat jotenkin hassusti ja niille ei oikeen mitään voi.

  Onko tähän olemassa mitään apua, osaatko suositella tällaisille ripsille sopivaa ripsiväriä?

  Vai joudunko jatkamaan "luonnon taipuisten" ripsieni kanssa tappelua kuten ennenkin…

 20. 24

  Pilvikki sanoo

  Joo, lisää! Ja laivapostauksia ym. arkijuttuja on myös todella hauska lukea 🙂

 21. 25

  Marilie sanoo

  Kyllä lisää vaan ,kaikilla meillä beauty addikteilla tapahtuu aina.Minä lähes itkin eilen kun Mac poskipunani (ymm honkongista vielä tilattu) putosi ja minä vaan keräsin muruja purkiini( my poor baby….)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *