Päivä 97: Neidin käsilaukku pistää hymyilemään

Kulahtanut, pari vuotta kanssani rellästänyt Longchampin ennen niin valkoinen käsilaukku on oikea tilaihme. Sinne saa survottua vaikka kuinka paljon tavaraa ja se kestää, kestää ja kestää…kuin Duracel-pupu!

Siivosin rakkaan tilaihmeenni tässä päivänä eräänä ja en voinut kuin hymyillä laukun sisällölle. Minusta voisi tehdä aivan nappiin menevän analyysin ihan vain pelkän laukkuni näkemällä:

Laukustani löytyi lompakko, bussilippu ja bussiaikataulu, kuulokkeet puhelimeeni, läjä kuitteja, esite soija resepteistä sekä Anne Lindin luonnon mukaisista kroppatuotteista, hiuslakka, hiusharja, puuteri, pinni, käsivoide sekä 12 huulikiiltoa, yksi huulipuna ja neljä huultenrajauskynää.

Miksi ihmeessä kukaan terve ihminen kantaa noin pienessä laukussa 13 huulimeikkituotetta kerralla rajauskynineen? Älkää minua katsoko, en todellakaan osaa vastata tuohon! Tältä laukkuni kuitenkin näyttää taas reilun viikon päästä sen siivoamisesta. Minulle kuitenkin näyttäisi olevan (ja onkin itseasiassa) hyvinkin tärkeää, että oikeanlainen huulimeikki on aina käden ulottuvilla. Pinnallista, mutta ihanaa ja varsin olennaista.

Pieni maininta blogin idean puitteissa:

Yritin käyttää hätäpuhdistuksena Lumenen Sensitive Touch puhdistuspyyhkeitäni, mutta huomasin kahden viimeisen kuivahtaneen pakkaukseensa. No, olihan tuo kyllä ollut aukikin yli kolme kuukautta, joten oma vika.

En normaalisti käytä koskaan puhdistuspyyhkeitä ja suosittelenkin niitä käytettäviksi vain hätätilanteissa. Kunnon meikkiä niillä harvemmin saa kunnolla ja samalla hellävaraisesti irti, joten parasta säästellä niitä reissuun ja satunnaiseen käyttöön. Itse käytän niitä silloin, kun ryntään töistä kotiin illalla aamulla tehdyssä meikissä ja tahdon laittaa itseni kuntoon iltaa varten. Vaikka meikkini näyttäisikin hyvältä vielä 10 tunnin kuluttua meikkaammisesta, se harvemmin on kovin freessi enää 18 tai 20 tunnin jälkeen, joten mielelläni laitan pohjan uudelleen ennen parempiin iltamenoihin rientoa. Näillä on kätevä pyyhkiä pohja puhtaaksi ja silmämeikkiä voikin vain lisätä vanhan päälle, sillä kiitos hyvän luomivärin pohjustajan, sen pysyvyyden kanssa ei ole ongelmia edes 24 tunnin jälkeen…

Nämä Lumenen puhdistuspyyhkeet ovat loistavia, sillä ne putsaavat hyvin, mutta eivät pistä ihoani punottamaan tai muutenkaan ärsytä. Lisäksi pieni pakkaus on näppärä. Vaikka nämä ovatkin kalliimpia kuin Garnierit tai Lorealit, olen tykännyt näistä huomattavasti noita enemmän juuri hellävaraisuuden, mutta tehokkuuden vuoksi.

Jos minusta ei muuten pahemmin kuulu viikonloppuna, niin olen täysin uppoutunut lukemaan tätä mielenkiintoista kirjastosta lainaamaani kirjavuorta:

Olen yrittänyt tasapainotella sen, työssäkäynnin, sosiaalisen elämän sekä blogini välillä tämän viikon, mutta nyt tekisi mieli vaan painaa läppäri viikonlopuksi kiinni, heittää työt nurkkaan ja ahmia kirjoja epäsosiaalisesti kotona nyhjäten.

Loppuun vielä kevennykseksi pieni miehinen näkökanta:

Wannabe-insinööri teki minulle aamiaisleipiä eilen aamulla ja kasasi lautaselleni hirrrveän läjän leivänpäällisiä:

Ryhdyttyäni mättämään leivälle päällystettä, kysyi wannabe-insinööri aito ihmetys äänessään, enkö oikeasti aio laittaa leipäni päälle mitään. Anteeksi? Johan minä mätän siihen kamalaa kasaa tavaraa! Kuulemma levitteen poisjättäminen on siis sama, kuin ei laittaisi leivälle mitään…ah, että oli miehinen mielipide.

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  ohhoh kun on huulikiiltoja kerääntynyt laukun pojallekkin.Muuten kirppareilla näkee meikkipaketteja joten voisit sinnekkin laittaa sellaisia paketteja.Tai vaikka kierrätyskeskukseen

 2. 2

  sanoo

  Noilla kirjoilla on aina vaan niin osuvia nimiä, että välillä aina hekottelen noille 😀 ”Vitamiinivallankumous!”, ”Paahtoleipäkatastrofi”, ”Totuus ruuasta!”
  Mutta eipä siinä mitään, varmasti ihan mielenkiintoista ja asiallista sisältöä löytyy noista. 🙂

 3. 4

  sanoo

  Puhdistuspyyhkeet kuivuvat aina ennen loppumistaan tuollaisessa pakkauksessa kuin Lumenella. Itse ostin Lidlistä (kyllä!) sellaisia kierresuljettavassa purkissa olevia, ja ne pysyvät hyvin kosteina. Yhdellä liinalla ei kyllä kasvot puhdistu, mutta 2-3 peräkkäin toimii. Silmämeikkiä en uskalla moisilla putsata.

  Sulla kuluu noita huulituotteita hurjaa vauhtia, mulla ne kestää ikuisuuksia. Johtunee siitä, etten muista lisäillä niitä! Laitan aamulla, jos hyvin käy muistan lisätä illalla.. ei ole ihme, etteivät kulu.

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Voisitko vielä tarkemmin kertoa miten puhdistusliinoja käytetään? En ole koskaan perehtynyt ja jäi kiinnostamaan tuo että niillä voi pyyhkiä pelkän meikkipohjan pois ja jättää vanhat silmämeikit paikoilleen. Eli eikö noitten käytön jälkeen tarvitse huuhtoa kasvoja?

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Kuivuneet puhdistuspyyhkeet voi elvyttää lisäämällä niihin tilkan vettä.

 6. 7

  sanoo

  Anonyymi: Ihan hyvä vinkki, harmi vaan, etten koskaan käy kirpparilla myymässä. :/

  kerttu: Juu, onhan noilla ravintoa käsittelevillä kirjoilla aina mitä mielikuvituksekkaampia nimiä. 🙂

  Sara: Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion on luottotuote, tässä postauksessa siitä enemmän: http://ostolakossa.blogspot.com/2009/04/paiva-71-varasto-tyhjenee-jalleen.html

  Honey: Pitääkin joskus huvikseen kurkistaa, mitä Lidlin kaverit ovat syöneet. Lumenet tosin puhdistavat jo yhdellä pyyhkellä varsin tehokkaasti.
  Huulimeikkejä tosiaan tulee kulutettua,sillä töissä niitä tulee lisättyä hyvinkin moneen otteeseen. Arkikäytössä niitä ei kyllä niinkään kulu eikä varmaan kuluisi, jos tekisin vaikkapa toimistotyötä.

  Anonyymi: Puhdistusliina on pehmeä liina, jossa on valmiiksi puhdistusainetta. Se on siis nihkeä rätti, jotta kasvojen ihon voi helposti pyyhkiä silmiä vältellen. Ihon pesu ei ole välttämätöntä jos noita käyttää vaan hätäratkaisuna ja illalla on kuitenkin pesemässä nassunsa kunnolla. Muuten kehottaisin kyllä pesemään. Itse pyyhkäisen noiden jälkeen kasvovedellä vielä viimeiset meikinrippeet pois, laitan kosteusvoiteet uudelleen ja teen uuden pohjan iltaa varten.

  Anonyymi: Hyvä vinkki, itse lykkäsin vain kasvovettä kosteuttamaan pyyhettä. 🙂

 7. 8

  sanoo

  Uteliaisuudesta kyselen mitäpä olet mieltä vauvojen puhdistusliinojen käytöstä? 72-80 kpl n. 2,50e ja tuoksukin sama kuin useimmissa ’oikeissa’ meikinpuhdistusliinoissa. Olen käyttänyt noita jo vuosia ja ihoni on hyvässä kunnossa. 🙂 En luopuisi enää ja inhoan ns. vesipesua, teen sen suihkun yhteydessä mutta iltaisin käytän liinoja. Onko vauvojen liinoissa ja noissa kalliimmissa sisällöllisesti kauheita eroja?

 8. 9

  sanoo

  Yritän julkaista huomenna arvioni noista Liiidelin purnukoista. Tajusin juuri, että niiden ”liinat” on tosi pieniä, ihan sellaisia pikkuriikkisiä.. nämä purkit taitavat olla jotain sesonkikamaa, koska eivät kuulu perusvalikoimaan.

  Mulla on tällaisia outoja mielihaluja testata kaikkea Guerlainista Lidliin 🙂

 9. 10

  sanoo

  Lila: En ole tutkinut sisältöjä, mutta epäilisin, että mikä käy vauvan herkälle pepulle käy usein myös kasvoille. Monien olen kuullut käyttävän niitä kasvoille(myös oma äitini otti matkalle mukaan hätävaraksi). 🙂

  Honey: Täytyy kurkistaa arviosi! 🙂

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Lidlin halpis-puhdistuspyyhkeet (vakkari valikoimassa) on ihan ykkönen. Lyö Garnierit ja Niveat mennentullen, ja hinta on jotain 1,30? 😀

  Suosittelen! Ja tosiaan niinkun joku toinenkin lukija jo mainitsi niin vedellä saa piristettyä liinat toimiviksi. Noista Lumenen pyyhkeistä mulla on sellanen kokemus että ovat kyllä heikoimmasta päästä teholtaan :/ Vaikka hinta on melko korkea kilpailijoihin nähden.

  Mukavaa päivää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *