Päivä 95: Friikki-parka himojen ja halujen vallassa

Olen kertonut teille, että kosmetiikan ostolakkoni käsittää kaiken muun paitsi Diorin ihanat viisikot. No, nyt niitä on taas ilmestynyt kaksi ihanaista upeutta…

Tahtoisin kuvasti nuo ihanuudet (tässä hyvät kuvat Charming Nailsin blogissa), mutta toisaalta tahtoisin myös hillitä itseni. En ole vielä käynyt kurkkimassa niitä livenä ilmestymisen jälkeen (räpläsin niitä kyllä Diorin omalla toimistolla ennen julkaisua) ja ajattelin lykätä sitä mahdollisimman pitkään. Pelkään kuitenkin, että jos jätän nuo ostamatta, kadun sitä myöhemmin ja joudun sitten kissojen ja koirien kanssa metsästämään niitä (näin kävi joulu-lookin toiselle paletille). Uuh, on rankkaa olla kosmetiikka bimbo…

Pitänee ehkä vain ostaa ne ja olla miettimättä asiaa sen enempää. Eivätkö nämä vauvelit näytäkin siltä, että ne kaipaavat uusia leikkikavereita? (Sanokaa joo, sillä wannabe-insinööri ei kuitenkaan anna minulle mieluista vastausta ja kaipaan puoltavia kannanottoja.)

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  moikka! tiedän, että oot tehny postauksia ruskettavista tuotteista. Mutta.. haluaisin kysyä, mitkä tuotteet sopii ns. aloittelijalle ja tasaisen rusketuksen haluavalle? Yo-juhliin olisi tarkotus saada vähän päivetystä. Ja hieman kuivemmalle iholle. Kasvoihin ja vartaloon molempiin. Kiitos kovasti vinkistä. Ps. omistan yhden kunnollisen luomiväripaletin… sulla niitä on tossa jo 16 ;D Ja pps. tykkään wannabe-insinööri lisäilyistä, vaikkei ne blogiin mitenkään kuulu. T. Innokas lukija

 2. 2

  sanoo

  Anonyymi: Lumenen Vitamin+ Kevyesti päivettävä vartaloemulsio on aivan loistava epävarmalle ruskettelijalle. Yhdellä käyttökerralla et voi saada pahoja rajoja aikaan ja on aika epätodennäköistä, että levität uudelleen täsmälleen samasta kohdasta yhtä pieleen. Monet muutkin kevyesti päivettävät vartaloemulsiot (vaalean ihon versio) ovat hyviä aloittelijoille.
  Ps. Wannabe-insinööri oli kovin otettu. 😉

 3. 3

  sanoo

  Diorin 5 couleurs -luomivärit on jotain, mitä on niin hankala vastustaa! Ostin vähän aikaa sitten toisen 5 couleursin Beige Massaïn.. täydellisyyttä nämä värit!

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Itsehän ostin Diorin Summer-paleteista sen Graphic Lightsin ja rakastuin syvästi. Ihka eka Diorini ja pakko todeta että joka euron arvoinen ja hehkutuksen ansaitseva merkki! Kannattaa hakea pois vaan. 😉 Itsekin himoitsen vielä sitä sinistä..katsellaan. 😀

 5. 5

  sanoo

  Itse muuten ostin juuri sinun kirjoittaman ryppypostauksen innoittamana sen Clarinsin spf-sy-voiteen ja Cliniquen Superdefensen 🙂 Eli eiköhän niillä pärjätä tämä kesä. Vartalolle varmaan jotain SPF 25 jos tarvitsee.

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Huh. Menee kyllä älyttömyyden puolelle jo tuo luomivärien keräily. Luuletko että koskaan ehdit käyttää noita entisiä pois kun jo uusia tulee markkinoille? Tuossa kuvassa näytti olevan monta lähes samaa sävyä eri paleteissa, oletko varma että tosiaan tarvitset uusia?
  Missä menee järjettömän addiktion ja terveen haluamisen raja?

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Mää luulin että postimerkkien keräilijät kerää vaan tai enimmäkseen jo käytettyjä merkkejä =/ Miten ku sulla on nion monta palettia jo, nii kuinkahan paljo mahtaa sitten harmittaa kun ne vanhentuu? =D Ei varmaan aikoihin, mutta joskus kuitenki. Sanoisin että osta ihmeessä, jos jostain saat paljon halvemmalla.

 8. 9

  sanoo

  Ihania nuo viisikkosi 😀

  Ja huvinsa kullakin, eipä se paljoa muille kuulu, mihin rahansa tuhlaa 😉 Omat ”keräilykohteeni” minullakin. En tosiaan voi sanoa, että ikinä niitä tarvitsen kaikkia tai edes ehdin käyttämään mutta tuhlaisin rahat kuitenkin johonkin… Taksikyyti kotiini baarista/kaverilta maksaa 30-50€ ja olenkin usein palkinnut itseni kuskina olosta kosmetiikalla 😀 Parempi se kosmetiikassakin kuin taksikyydissä, sanon mä.

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  sain mieletöntä tyydytystä näitä katsellessa, täällä kirjoittelee yksi ihan oman elämän kosmetiikkafriikki jolla on kaikenlaisia mussukoita, vauvoja ja vihamiehiä kaapit täynnä, mutta en vain luovu mistään. en millään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *