Päivä 90: Mieletön kaksikko

Moni neitonen juhli eilen sen verran railakkaasti vappua, että viettäisi mielellään tämän päivän verkkareissa tukka pystyssä käsien täristessä sen verran pahasti, ettei meikkaaminen tulisi kuuloonkaan. Itse en näihin neitosiin kuulu (vaikka pienimuotoista juhlintaa toteutinkin), mutta koska on ollut lähes yhtä rankkaa vain katsoa 10 päivää juopottelevia teekkareita, ei minuakaan pahemmin olisi huvittanut meikata. Harmikseni vaan vappu ei ollut vielä tänäänkään ohi ja meininki jatkui kotonamme sen verran, että ihmistäytyminen oli varsin suotavaa.

Mikäs sitten ratkaisuksi?

Ratkaisuna oli rakastamani merkin aivan mielettömän ihana kaksikko, jotka sain kokeiltaviksi:

Diorin Airflash Spray Foundation ja Dior Bronze Sun Powder Spray ovat ihan mielettömän upea kaksikko, jotka aion ehdottomasti täksi kesäksi hankkia. Olkoon minulla vaikka kuinka paljon meikkivoiteita ja aurinkopuutereita, mutta ei yhtään sprayattavia sellaisia.

Näillä kahdella saa aivan uskomattoman upeaa jälkeä. Suihkutettava meikkivoide levittyy todella hienojakoisena kasvoille eikä vaadi yhtään taputtelua tai tasoittelua. Samoin suihkutettava aurinkopuuteri tekee koko kasvoille ihanan tasaisen rusketuksen. Pinta jää todella heleäksi… Oih, en vaan löydä sanoja näiden kahden ihanuudelle ja upeudelle. Minun on pakko hankkia nämä lähiaikoina, saisi vaan tulla palkkaa reilusti… Muita must hankintoja ovat kaksi Diorin kesäksi tullutta viisikkoa. Palkkaa on tosiaankin tultava reilusti.

Äskeisen hehkutuksen jälkeen on hyvä puhdistaa omaatuntoa ja kertoa, että sain Lumenen Sensitive Touch Rauhoittavan Kosteusnaamion kulutettua loppuun.

Tämä on minun luottotuotteitani. Tuote uusitui viime elokuussa ja minulla on vielä pari kappaletta vanhaa versiota jäljellä, jotka nekin kyllä mielelläni käyttelen. Tuote on ollut luottotuotteeni jo useita vuosia ja olen käynyt sen kanssa jo kolme evoluutiota läpi ja aina vaan tuote on parantunut.

Naamio kosteuttaa tehokkaasti ja parasta tässä tuotteessa on se, ettei sitä tarvitse pestä yöksi pois. Naamion voi siis laittaa illalla kasvoille ja antaa imeytyä iholle. Jos iho on kovin kuiva, voi päälle vielä ennen nukkumaan menoa laittaa yövoiteen. Usein kuitenkin pelkkä naamio riittää yksinään. Itse teen tehokuureja ihoni ollessa kuivimmillaan ja käytän tuota useampana yönä putkeen, kunnes pahin kuivuus on kadonnut. Normaalisti käytän tuota kuitenkin kerran tai pari viikossa.

Kannattaa ehdottomasti kokeilla, aivan huippu tuote!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Olen kyllä sitä mieltä, että Dior Air Flash vaatii tasoittelua. Käytettyäni sitä yhdessä Dior Pure Lighting (niisk, lopetettu tuote) 5 vuotta töissäni, on se huippu tuote, mutta toisin kuin pakkauksessa opastetaan se kannattaa tasoittaa sormin tai sienellä. Tulee tasaisempi lopputulos 😉

 2. 2

  sanoo

  Itse olin myös hieman skeptinen noiden suhteen, jostakin tarjouksesta sieppasin herbinan marjaspan mutta se on jäänyt hyllylle. Sitten sain kaverilta oriflamen milk & honey jonka jo avattuna täytyy kuluttaa loppuun ja olen rakastunut! garnierin kuivalle ja erittain kuivalle iholle tarkoitettu yövoide jättää siltikin poskille ja kulmien väliin kuivat läikät mutta tällä naamiolla se on poistunut!

 3. 3

  sanoo

  Tintti Alanko: Silloin kun suuaukko on puhtaana ja tuote hyvin ravisteltuna levittyy tuo ihan unelma tasaisesti minulla. Jos jompi kumpi ei ole kunnossa, sylkee suuaukko isompaa pisaraa ja silloin kyllä on tasoittelulle tarvetta.

  Lyyrine: (Hyvät) kosteusnaamiot ovat tosiaankin aivan loistava keksintö ja must have -tuotteita. 🙂

 4. 4

  sanoo

  Mun on nyt pakko hankkia tuo Bronzer koska ihkutit tuota. Hakusessa on ollut tasaisesti levittyvä itseruskettava, kasvoille en ole sellaista löytänyt.
  Tuoksuuko tuo voimakkaasti? Ja onko tuo ihan uutuus?

 5. 6

  sanoo

  Charming nails: Jos siis tarkoitat tätä tämän postauksen Dior Bronze Sun Powder Sprayta niin tämä ei ole itseruskettava vaan sprayattava aurinkopuuteri. Vai tarkoitatkohan aiemmin mainitsemaani Dior Bronze Self-tanner Natural Glow itseruskettavaa geeliä? Kumpikin on ollut markkinoilla jo hyvän aikaa ja näitä saa hieman edullisemmin Garden.co.uk:sta. 🙂

 6. 7

  sanoo

  Joo tuota…öhöh…siis tuota spray aurinkopuuteria. Mistähän mä nyt sen itseruskettavan sain päähäni?
  Mutta laitatko siis meikin päälle vai ennen meikkipohjaa?

  Miten mä en löydä sitä tuolta Gardenista, voisitko laittaa linkin vai onkohan loppu?

 7. 8

  sanoo

  Charming nails: Nimensä mukaisesti (Sun Powder Spray) on tosiaan aurinkopuuteria, jota suihkisin itse kasvoille pohjan päälle viimeisenä meikkivoiteen ja mahdollisen puuterin jälkeen tai sitten meikkivoiteen jälkeen ennen irtopuuteria jos kokee tarvitsevansa tasoittelua. Löytyy Gardenista Makeup-> Face ->Sun Makeup (http://beauty.dior.com/diorcom/dior/eshop_uk4/en/base.html#/en/woman/makeup/woman-makeup-face/woman-makeup-face-sun-makeup/dior-bronze-brume-de-poudre-dior-bronze-2.html).
  Loistava suihkutettava itseruskettava löytyy muuten Lorkulta ja Garnierilta. 🙂

 8. 9

  sanoo

  Kiitokset paljon avusta 🙂 vois sitten harkita muitakin, on tuo kuitenkin aika kallis. Mutta tähän aikaan alkaa kyllä nuita ruskettajia kulumaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *