Päivä 85: Hyvää päivää, mitä saisi olla?

Moni blogiani vähemmänkin lukenut osaa varmasti jo sen nimenkin perusteella epäillä, että blogini pääaiheena on ostolakko. Useamman postauksen tutkiminen antaa vielä tarkennuksen, että ostolakossa keskitytään nimenomaan kosmetiikan ostamatta jättämiseen. Kirjoitan loppuun kulutetuista tuotteista, himoitsemistani ja ostamatta jättämistäni tuotteista sekä lakkoani ”häirinneistä” ja minulle yllättäen tupsahtaneista tuotteista.

Mutta mistä muusta te tykkäätte blogistani lukea?

Innostutteko päivän meikeistä tai kynsistä? Kiinnostaako teitä sisäinen kauneudenhoito hyvien ruokien kanssa? Tahdotteko vinkkejä jostain tietystä aiheesta? Mistä haluaisitte kuulla enemmän ja mistä puolestaan ette niin välittäisi kuulla? Sana on vapaa ja kuulen mielipiteenne erittäin mielelläni, jotta voin kehittää blogiani teille mieluisaan suuntaan.

Siitä blogini perusaiheesta vielä sen verran, että taas kului loppuun yksi kropparasva. Tällä kertaa kyseessä oli Lumenen Arctic Aqua Syväkosteuttava vartaloemulsio, joka on kyllä hieman liian kevyttä minun kuivalle iholleni, joka tahtoo rasvalta nimenomaan rasvaisuutta. Raikkaasta tuoksusta plussaa, mutta eipä tätä kyllä koskaan tulevaisuudessa tulee itselleni varmaankaan ostettua. Jos kaipaat kevyttä, mutta kosteuttavaa kropparasvaa, niin ota tämä kokeiluun!

Vartalovoiteiden kanssa mennään jo muuten hyvää vauhtia kohti tavoitetta. Tässä postauksessani maaliskuun alussa nimittäin asetin itselleni tavoitteen, että vartalovoiteideni tulee olla kulutettuina loppuun elukuuhun mennessä. Reilut kolme kuukautta olisi vielä jäljellä ja tahtini on ollut varsin hyvä. En vielä paljasta, kuinka monta purkkia on yhä jäljellä, mutta lupaan palata asiaan toukokuussa tarkemmin.

Huomasin muuten tuota tavoitelistaani selatessani, että olin kokonaan unohtanut tavoitteeni kahden huulikiillon loppuunkuluttamisesta toukokuuhun mennessä. Yhden olen kuluttanut loppuun ja useita lensi valitettavasti harmikseni roskiin, joten katson päässeeni tavoitteeseeni lähes. Taidan käydä vielä penkomassa kiiltojani josko löytäisin jonkun, jolla olisi edes teoreettisen mahdollisuudet kulua loppuun edes hieman aikataulusta jäljessä… En vain voi sille mitään, etten jaksa käyttää samaa huulimeikkiä kuin maksimissaan parina peräkkäisenä päivänä. Sitten alkaa ”puhkikulunut” lookki jo tylsistyttää ja värejä on jo pakko vaihtaa. Joukossanne on varmasti edes muutamia samanhenkisiä?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  En tiiä muistinko lähettää aiemmin tätä samaa kommenttia, mutta oli osotolakkoni noin 30 ylimääräisen tuotteen lakko. 🙂
  Kiitos että kerran suosittelit tuota XZ:n samppoota. Ostin vadelman ja olen enemmän kuin tyytyväinen siihen. Ja kaiken lisäksi ostin suihkumyssyn sekä kuorinta hanskan. Suihkumyssy on todella ihana, vaikka on hieman pitemmätkin hiukset. Samoin kuorinta hanska. Menee aivan hukkaan ostella kuorinta aineita kun saman asian ajaa kuorinta hanska ja on todellakin tehokkaampi.
  Minä pidän vähän kaikesta blogissasi. Ainakin pidän kynsilakoista, on hienoa nähdä miten hienoja lakkoja omistat. Nyt itsekkin olen innostunut kynsien koristelusta. Seuraavana ehkä pidän siitä mitä tuotteita on taas loppunut. 🙂 Sitten kiinostaa ruuat ja ehdottomasti kaikki Dioriin liittyvä. Vasta tein Dior tilauksen ja tilasin 2 luomiväri palettia. (Ops tajusin vasta lipsauksen, minullakihan on vielä lakko kesken). Haluaisinki ehkä nähdä lisää juttua kynsien koristelusta ja ruuista. Oikeastaan ei ole mitään mistä en haluaisi nähdä juttua. Joo ja eilen innostuin erityisesti silmämeikistä, kuinka raikkaita ja pirteitä sävyja saakaan aikaseksi. Aivan ihanan väriset kynnetkin. 😀

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Minusta on ollut todella kiva kun olet täällä blogissa arvioinut loppuunkuluneita tuotteita. Jotain olen itse käynytkin ostamassa suosittelujesi perusteella.

  Eli tuotearvostelut ovat edelleenkin jatkossa toivottava aihe 🙂

  Sen lisäksi vinkit ihonhoitoon ja meikkaamiseen ovat kivoja. Eli esim. silloin tällöin katsauksia siitä, miten tummat silmänaluset on paras meikata piiloon tai miten tehdä kaunis silmämeikki.

  Näitäkin olet jonkun verran tehnyt, eli oikeastaan toivon niitä vaan edelleen lisää.

  Lisäksi luin juuri jostain, että meitä ympäröi 800 kemikaalia, jotka voivat aiheuttaa syöpää. Kiinnostaisi kuulla mitä tiedät tällaisista kemikaaleista, joita mahdollisesti kosmetiikasta löytyy. Ja ylipäänsä luonnonmukainen kosmetiikka on minuakin alkanut viime aikoina kiinnostaa enemmän. Eli kun perehdyt tähän aiheeseen joskus itse enemmän, niin valaisethan meitä lukijoitakin siitä.

  🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Ai niin, vielä äskeiseen lisäyksenä, että minua ei niin ruokajutut kiinnosta. Tai siis kiinnostaa kyllä yleisesti, mutta niiden seuraamiseen on sitten omat bloginsa. Eli olisi mukava jos jatkaisit pitkälti kosmetiikan puolella.

  🙂

 4. 4

  sanoo

  Mä en meikkaa, mutta samaistun ihan täysin sun riemuus kun saat purkin loppuun ja voit aloittaa uuden. Oon ihan samanlainen ite! Selostukset sun omista rutiineistas on myös mielenkiintosta luettavaa, niistä saa hyviä vinkkejä. INCI-postaus oli kans valaseva, lunttasin kaikki rasvani läpi ja petyin monen kohdalla (lukee ”moisturizing” tms ja tuoteluettelo antaa ymmärtää pelkkää vaseliinia ja silikonia).

  Lukisin mielelläni lisää ihonhoidosta. Jos voit sanoa jotain miten pitäisi semmoista ihoa hoitaa, jota ei ole meikattu eikä ole aikomustakaan, olisi ihan kiva. Jatka vaan samalla linjalla, en kaipaa mitään uutta aihealuetta blogiisi. Riittävän monipuolinen on ollut. Tietysti ihan mielenkiintoista voisi olla tietää, monenko euron edestä olet vastustanut kiusauksia vaikkapa viikoittain.

 5. 5

  Mmie. sanoo

  Olet kirjoittanut noista tavoitteistasi, niin olisi kiva tietää niistä vahän tarkemmin. Ja etenkin nyt kun tuotteet alkavat loppua, olisi kiva tietää miten on tavoitteet on onnistuneet.

  Lisäksi kun kirjoitit niistä INCI-listoista ja laitoit ne ”pahat” ainesosat, niin olisi kiva, jos tulisi se postaus, missä olisi ne sinun ”lempi”ainesosat, eli mikä siellä on sitä hyvää (muistaakseni lupasit laittaa sellaista”

  Kynsitaiteilut ja sellaiset on ihan kivoja katsella, mutta minulle ainakin tulee vain huono omatunto, koska en itse voisi ikinä saada tuollaisia kynsiä kuin sulla on. Lisäksi nuo ”sisäinen kauneus” jutut voisi olla piristys aina silloin tällöin, mutta vain sivuasiana.

  Tuli aika pitkä kommentti, toivottavasti näistä vinkeistä oli jotain iloa.

 6. 6

  Heli sanoo

  Oletko koskaan laskenut montako kosmetiikka tuotetta kynsilakat mukaan lukien sinulla on yhteensä?

 7. 7

  mai sanoo

  Sisäinen kauneudenhoito kiinnostaa ainakin tätä lukijaa. Tykkään kyllä blogistasi juuri sellaisena kuin se nyt on (tuotearvostelut, loppuunkulutettu kosmetiikka ja INCI-listat), mutta enpä silti panisi pahakseni jos tulisi välillä postauksia tyyliin päivä 72 – näytti herkulliselta 🙂

 8. 8

  sanoo

  Jäin tähän blogiin koukkuun koska korujen lisäksi rakastan kosmetiikkaa. On ihana kuulla asiantuntevan (siis ihmisen joka on kokeillut lähes kaikkea 😉 ) arvioita kosmetiikasta. Ehkä itsekin osaisi muodostaa vähän järkevämpiä mielipiteitä siitä mitä on pakko saada. INCI- jutut olivat plussaa…

 9. 9

  sanoo

  -Loppuunkulutettujen tuotteiden jälkisanat ja arviot
  – INCI-suomi-INCI -postaukset
  -Vinkkejä ja ohjeita perustallaajille, asioita joita ei tule välttämättä ajatelleeksi. Esim oma ”elämänlaatuni” kohosi huimasti tajutessani että rasvat voisi levittää siellä lämpimässä pesuhuoneessa jolloin iho on auki ja mieli lämmin ja tropiikkinen.

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Ainakin noitten tuotteiden kommentointia voisit jatkaa, ite ostin lumenen arctic aquan dödön kun sitä suosittelit ja on kyllä paras mitä mulla koskaan on ollut! Nyt on ihana pitää taas vähän kainaloistakin kireempiä paitoja kun ei tule inhottavia hikiläiskiä 🙂

  Myös noita meikkivinkkejä voisit laitella (mm. just toi tummat silmänaluset minkä joku jo sanoikin)

  Samaa rataa vaan jatkat niin kyllä hyvä tulee 🙂

  – GMO

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Mitä mieltä olet luonnonkauneista ihmisitä? Minä valitettavasti kuulun niihin. Joistakin se olisi varmaan hieno asia, mutta olisi kiva meikkailla. Vaikka olen jo melkein 25 ei meikki sovi minulle. Jos käytän ripsiväriä ripset ovat aivan liimaantuneet toisiinsa, koska ripseni ovat ohuet ja pitkät. Osaisitko suositella mitään meikkejä. En ole kyllä kovin vaalea, mutten kovin tummakaan luonnostaan.

 12. 12

  sanoo

  Kiitos kaikille tähänmennessä tulleista kommenteista!

  Anonyymi: Kiva, että XZ oli toimiva vinkki ja innostuit hankkimaan myös kuorintahanskan ja suihkumyssyn. 🙂

  Heli: Tein äsken pikaiset laskelmat kysymyksesi innoittamana ja luku on jossain 800-900 välillä. Kuvittelin, että luku olisi ollut isompi, mutta kauhistuin sitä silti hieman…

  Anonyymi: Luonnonkauniisiin ihmisiin suhtaudun tietysti naisellisella kateudella. 😉 Ei vaan, kukin menee tyylillään. Meikkejä on mahdotonta suositella tietämättä yhtään, millaisiin kasvoihin ja väritykseen niitä suosittelee.

 13. 13

  Pom pom sanoo

  Tässä tuli tällainen asia mieleen, että jos jostain saisit 100€ lahjakortin johonkin liikkeeseen missä myytäisiin vain kosmetiikka tuotteita niin mitä tekisit kyseiselle lahjakortille. Olen miettinyt tätä itse koko päivän. Ite tulin siihen tulokseen että kauppaisin sen alennettuun hintaan ystävälleni.

 14. 14

  Anu sanoo

  Minäkin edelleen kiittelen mielenkiintoisesta blogista 🙂
  Ja käväisinpä minäkin tuon kuorintahanskan ostamassa. Niitähän oli niin monen värisiä, että oli vaikea päättää, että minkä sitä ottaisi päiviä piristämään ;D

  Itse seuraan aika paljon erityisesti ruoanlaitosta kertovia blogeja, joten täällä mieluummin seurailisin ihan tuota kosmetiikkalinjaa 🙂

  Olet nyt muutamaan otteeseen kuvannut muun muassa päivän silmämeikkiäsi ja siitä olen kovasti tykännyt. Jos sinulla on aikaa niin olisi mahtava nähdä jotain meikkiohjeita kuvien kanssa 🙂

  Mukavaa ja lämmintä kesää!

  -Anu

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  Tykkään tavastasi ruotia kosmetiikkaa, joten toivoisinkin että pysyisit blogissasi sen parissa. Ruoka-juttuja varten on omat bloginsa.

  Toivoisin postausta jossa kävisit läpi itsellesi parhaat tuotteet kaikista ”peruspäivänä” käyttämästäsi kosmetiikasta ja ihonhoidosta. Aloittaen vaikkapa ensimmäisestä tuottesta jota aamuisin käytät ja lopettaen viimeiseen tuotteeseen illalla.

 16. 16

  Anonyymi sanoo

  Toivottavasti pysyttelet kosmetiikkapostauksissa tässä blogissa. On kiva lukea blogia, jossa keskitytään yhteen asiaan, sen sijaan ettei ikinä tiedä mitä ruudulle lävähtää. No muut kauneudenhoitoon liittyvät postaukset ehkä myös ihan kivoja, mutta ruokadokumentit jne. luen varmaan mieluummin ruoka-aiheisesta blogistasi.

  Aurinkovoiteista olisi kiva saada vinkkisuosittelupostaus. Toimiiko aikuisten oikeesti mikään muu kuin titaanioksidi?

  Kiitos kivasta blogista.

 17. 17

  sanoo

  Tuotearvioinnit ja suositukset ovat mielenkiintoisia. Olen saanut sinulta vaikka mitä vinkkejä, kiitos siitä! Minä luen myös ruokajuttuja mielelläni, kyllähän ravinto liittyy sisäiseen kauneuteen. Se mitä laittaa suuhunsa näkyy kyllä kasvoilla, joten niistäkin postauksista saisi varmasti vinkkejä ja motivaatiota kauniina olemiseen 🙂

 18. 18

  Anonyymi sanoo

  MInäkin, joka en paljonkaan kosmetiikkaa käytä, olen jäänyt tähän koukkuun. Kiva blogi! Arviot tuotteista on hyvä juttu ja voisit niitä enemmänkin harrastaa. Lisäksi olisi kiva kuulla jotain suosituksia, mitä nyt ainakin pitäisi joka naisen meikkipussissa olla. Mitä tuotteita ja mitkä olisi hyviä. Minä kun ostan yhden ripsivärin, huulipunan ja kajalin per vuosi… Vähän voisi tahtia tihentää, jos olisi jotain vinkkejä mitä kokeilla.

  Ja millainen olisi helppo ja riittävä pohja ihan arkeen? (Tuonne hiekkalaatikon reunalle;))

 19. 19

  Emmi sanoo

  Minua, kuten ilmeisesti montaa muutakin lukijaa kiinnostaa tuotteiden arvostelut. Vaikka en mikään kosmetiikan suurkuluttaja olekaan, niin tiedänpä mitä hankkia seuraavaksi, kun edellinen tuote loppuu.

 20. 20

  sanoo

  mäkin tykkäisin lukea meikkivinkkejä. itselläni on siniset silmät, joten sinisilmäiselle sopivat kiinnostaisi tietysti eniten 😉 mutta tottakai jokaiselle jotakin.

  ja sitten haluaisin kuulla silmänympärysvoiteista. eli miten niitä käytetään, mihin alueelle levitetään ja miten valitaan kaupasta se oikea.

 21. 21

  sanoo

  Kiitos taas kommenteista ja toiveista. Otan ne huomioon!

  PomPom: Hah, helppoa! Diorin paletti ja Diorin sävyttävä päivävoide lähtisivät matkaan heti.
  En kykenisi luopumaan moisesta lahjasta. 😉

 22. 22

  Starlet sanoo

  Voisit kertoa kosmetiikkatuotteiden oikeaoppisesta(?) säilytyksestä sekä tuotteiden säilyvyydestä.

 23. 23

  Anonyymi sanoo

  Kiitos mielenkiintoisesta blogista! Koska hääkausi lähestyy, voisitko suositella häämeikkaajia ja -kampaajia Pääkaupunkiseudulla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *