Päivä 84: May your day be pink and bright

En voi sille mitään, tuo kaunis kesäinen sää vaan pakottaa minut käyttämään värejä. Niinpä vietin tämän harvinaisen lauantaisen vapaapäiväni pinkeissä merkeissä:

Luomiväriksi valitsin Diorin viisikon Pink Attitude ja rajaukseksi Lumenen violetin rajauskynän.

Huulille pääsi läpikuultavan pinkki MACin Lustreglass Wonderstruck. (En ole koskaan oiken innostunut MACin meikeistä, tämän minikokoisen kiillon lisäksi minulla on vain pari muuta lahjaksi saatua minikokoista kiiltoa ja yksi käyttämättä jäänyt luomiväripaletti.)

Hiuksiin lähti vielä asusteeksi pinkki kukkaponnari. Katsokaa, kuinka kauniisti se sointuu huulikiillon kanssa!

Päälle vielä pinkki paita ja jo on kesäinen olo. (Tähän väliin muuten wannabe-insinööri ilmestyi viereeni ja huudahti: ”Mitä, otatsä tisseistäs kuvia ja laitat niitä sinne?!” Kyllä, rakas, juuri sitä minä teen…)

Kynsien kanssa en enää viitsinyt pinkille linjalle lähteä vaan tyydyin hieman hillitympään ratkaisuun. Lakaksi lähti noin viisi vuotta vanha Lumenen metallinhopea kynsilakka, jossa on aivan ihana shimmeri. Päälle tein vielä Konadin avulla violetilla lakalla kuvioita. (Jos Konad alkoi kiinnostaa, niin katso Charming nailsin blogista Konad-postaus. Mikäli innostut kynsistä, kannattaa muutenkin perehtyä kyseisen neidin blogiin, aivan ihanaa kynsitaiteilua.)

Nämä kuvat minun on vielä aivan pakko näyttää teille. Vappu on päällä täällä teekkarilaaksossa ja wannabe-insinöörin taas (kuulemma edelleen) juhlistaessa sitä muiden kaltaistensa kanssa oli minun keksittävä itselleni viihdettä (mitä toki heidänkin katselunsa usein on…). Ja mitenkäs muutenkaan tällainen kosmetiikkahöperö itseään viihdyttäisi kuin rakkaan kosmetiikkansa kanssa puuhaillessa.

Järjestelin siis Walk in cosmetic-closetini uudelleen niin, että sain sinne kaiken kosmetiikkani (lukuunottamatta kylpyhuoneessa olevia puteleita). Ja katsokaapas nyt tätä:

Ihonhoito, hiustenhoito, meikit, kynsilakat ja jopa kosmetiikkaan liittyvät lehdet ovat päässeet omille paikoilleen. Kuvassa näkymättömillä hyllyllä ovat vielä kauneudenhoitokirjani sekä kaiken maailman tukkavempameni Volumasterista GHD:hen ja lämpörulliin.

Eikö olekin mahtava huone! (Tämä ei ollut kysymys vaan toteamus, sillä mielipiteenne ovat tässä vaiheessa minulle yhdentekeviä, niin innoissani olen itse. 😉 )

Kommentit
 1. 1

  Kirsi sanoo

  Toi pinkki on tosi ihana väri. 🙂
  Oi onko siis ihan kaikki kosmetiikkasi ja lehtesi tuossa, niin tietysti niitä kylpyhuoneen puteleita lukuun ottamatta. Kiva idea laittaa ne samaan huoneeseen. Näyttää että kosmetiikkaa olisi puolet vähenpi. Hienoa. Blogisi seuraus jatkuu. Aivan mahtava blogi. Piristystä aina päivään kun saan lukea tätä. Löysin tämän jännittävän blogisi noin reilu kuukausi sitten. Tämä oli tosi tosi kiva ja ihana postaus. Innostuin todella tuosta kynsijutusta. Olen nyt aivan innoissani.

 2. 3

  sanoo

  Kirsi: Hyvä kuvakulma on vähentyneen vaikutelman salaisuus. 😉 Lisäsin vielä kuvan toisesta kulmasta, mutta kyllä minusta itsestänikin tuntuu, että tavaraa olisi vähemmän. Ehkäpä siistit lakkarivit ja lehtipinot tuovat selkeyttä ja vaikutelmaa vähentyneestä tavarasta.
  Kivaa, että villiinnyit kynsijutusta. 🙂

  Lyyrine: Ne onkin helppo laittaa siististi, kun ovat aina samaa kokoa ja näköä. Muun tavaran kanssa sitten onkin ongelmaa… Juuri tuon siisteyden/selkeyden vuoksi tykkäänkin, että tuotteeni ovat samannäköisiä (esim. Diorin luomiväripaletit), jolloin ne on helppo järjestää.

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Kannattaisi järjestää paljon arvontoja lukijoiden kesken niin kosmetiikkavarasto pienentyisi! 🙂

 4. 6

  sanoo

  Täytyy ihan näin nyt ihmetellä, että onpas noita kynsilakkoja sulle ilmestynyt. Ei varmaan ihan kaikkia tuu käytettyä/ ei ehdi käyttää.

 5. 7

  sanoo

  Nyt sulla jo mahtuu kaikki (?) samaan tilaan?? Olisiko mahtunut silloin kun alotit blogia? Ihan mahtavaa seurata tätä blogia ja sitä miten edistyt tavoitteessasi 🙂 Oikein odotan sitä hetkeä kun pääset ihan ”luvalla” ostamaan jotain uutta tuotetta!!

 6. 8

  sanoo

  Anonyymi: Ei ole enää oikein tavaraa, josta tahtoisin luopua. 🙂

  oonå: Kiitos! 🙂

  Mmie.: Vaihtelevasti enemmän ja vähemmän käyttelen noita, mutta onneksi hyvä kynsilakka on ikuisuustavaraa, joka ei kaikkine kemikaaleineen vanhene ja sitä voi aina ohentaa toimivaksi. 🙂

 7. 9

  sanoo

  aNNiKa: Olisivat ne jo varmaan silloinkin mahtunet, vähän tiiviimmin vaan.
  Ja arvaa vaan, miten paljon minä odotan sitä hetkeä, että saan taas luvan kassa ostaa jotain uutta kivaa! 😀

 8. 10

  Anonyymi sanoo

  Blogisi on aivan ihana ja hyödyllinen! Itsekin on tultu haalittua aikamoiset varastot ja olen ajatellut ryhtyä jonkinlaiseen lakkoon, en ainakaan enää osta jotain vaan sen takia että ”pakko saada tää väri” tms.
  Saanko kysyä minkä ikäinen olet? En ainakaan löytänyt tietoa aikaisemmista postauksista.

 9. 11

  ellis sanoo

  heippa, kiinnostais tietää missä oot töissä/mitä opiskelet/mikä o sun ammatti? kiitti! 🙂

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  etkös oo kuullu että ”ei saisi” käyttää samaa väriä paidassa ja silmämeikissa.. ai että..

 11. 13

  Anonyymi sanoo

  Tosi kiva että laitoit nuo sivutunnisteetkin. 🙂
  Aina kiva seurata tätä blogiasi. Oma ostolakkoni alkaakin kohta häämöttämään loppua.

 12. 14

  sanoo

  Anonyymi: Yli kaksikymmentä, mutta kuitenkin alle kolmekymmentä vuotias. 😉

  ellis: En kommentoi tähän muuta, kuin että työskentelen kosmetiikan parissa ja kosmetologin opintoja on tullut suoritettua. 🙂

  Anonyymi: Etkös oo kuullu, että kosmetiikan kanssa leikkiessä ei ole olemassa mitään sääntöjä…ei että… 😉

  Anonyymi: Kiva kuulla, että tykkäät seurata. Oliko kyseessä kovinkin pitkä lakko? Innolla odottelen itsekin, että voin sanoa oman lakkoni lopun häämöttävän. 🙂

 13. 16

  sanoo

  Voi järkky miten paljon kynsilakkoja ja muita purnukoita 🙂

  ..mulla on joku viis hajuvettä, joita yritän nyt epätoivosesti kuluttaa loppuun ja laskeskelen usein et kyl niissä jokasessa ihan liian kauan vielä menee.. masentavaa!!

 14. 17

  Anonyymi sanoo

  jumalitse mikä määrä 😮 siis miten ihmeessä saat kulutettua nuo kaikki? minulla on vain kaksi hajuvettä ja kaksi kynsilakkaa, joita yritän marin tavoin epätoivoisesti kuluttaa loppuun! ja meikkejäkään ei ole kuin yksi lootallinen 😀

 15. 18

  sanoo

  Anonyymi: Onko kaiken aina kuluttava loppuun? Eihän vaatteitakaan osteta periaatteella "kulutan loppuun" vaan "käytän sopivassa tilanteessa niin kauan kuin sopii makuuni". 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *