Päivä 79: Hyvää Päivää!

Mukavaa Hyvää Päivää teille kaikille!

Minulla on tänään ollut erittäin hyvä päivä. Ja tehän tiedätte minun hyvän päivän mittarini: Mitä enemmän loppuneita tuotteita, sitä parempi päivä. Myönnettäköön, että seuraavat tuotteet ovat kyllä parin viimeisen päivän saldoa, mutta koska esittelen ne tämän päivän postauksessani, on tämä virallisesti Hyvä Päivä.

Ensimmäinen loppunut tuote on Clarinsin Super Restorative Redefining Body Care for Abdomen and Waist. Tämä on siis nimensä mukaisesti vatsan ja vyötärön seudulle tarkoitettu kiinteyttävä voide. Pelkällä voiteella ei kyllä oikeasti voi kiinteyttää, mutta ihon tämä sai tuntumaan varsin hyvältä. Ja vaikka harrastinkin liikuntaa ja söin terveellisesti en usko, että tämä sai senttejä katoamaan.

En ole tämän tuotteen INCIä koskaan tutkinut (sain vain tuotteen, en pakkausta), mutta varsin silikoniselta tämä kyllä tuntuu. Silikonithan tunnetusti siloittavat ja hyvin sileäksi tämä kyllä ihon jättääkin, ei siinä mitään. En minä silti itse kyllä yli 70 euroa maksaisi silikoneista ellei niitä sitten ihan ihon alle vaikkapa rintojen kohdalle olla laittamassa… En siis kehota tätä tuotetta hankkimaan. Ja kannattaa niitä silikonejakin hetki miettiä.

Toinen loppunut tuote on 30 ml matkakoko YSL:n Instant Pur -silmämeikinpoistoaineesta. Ihan kiva tuote, mutta edullisemminkin saa ihan yhtä hyviä ja jopa parempiakin silmämeikinpoistoaineita. Aion jatkossakin pitäytyä suosikissani Lumenen silmämeikinpoistoaineessa (vedenkestävälle meikille), mutta yksi tällainen matkakoko minulla on vielä käytettävänäni. Silmämeikinpoistoaine on usein sellainen, jossa voi pihistellä, sillä halvallakin saa usein hyviä.

Stockalta saatava Greenlandin Apple Shower Gel kului myös loppuun. Tykkään älyttömästi ompun tuoksusta ja tämä oli todella mieluisa tuote minulle. Sain tämän joskus äidiltäni lahjaksi saman sarjan vartalovoiteen kanssa ja olen hieman säästellyt tätä ihanuutta, mutta raaskin nyt kuitenkin käyttää tämän loppuun.

Kerrottakoot muuten, että olen saanut elämäni aikana ostaa vain tasan yhden suihkugeelin, kaikki loput ovat aina tulleet lahjaksi ystäviltä, äidiltäni tai töistä. Odotan kovasti, että saan käytettyä pois vielä pari viimeistä suihkugeeliäni ja pääsen ehkä mahdollisesti ostamaan itse suihkugeelin toista kertaa elämässäni. Pienet ovat tämän ihmisen ilot!

Tämän tuotteen loppuminen kruunasi päiväni ehdottomasti. Kuinka paljon iloa ihminen voikaan saada yhdestä loppuun kuluneesta huulikiillosta! Tässä kaksi kuukautta sitten tehdyssä postauksessa tavaraa oli tuubissa vielä lähes puolet jäljellä, mutta kuluihan tämäkin viimein loppuun. Ei se mitään, vaikka olenkin kulkenut viimepäivät kiilto pitkin suupieliä ja naamaa valuen, tahdoin väen vängällä saada tämän kulumaan loppuun. (Kiitos muuten pirusti tuulesta, herra säänhaltija, hiukseni ovat myös kokeilleet tätä kiiltoa useaan otteeseen!) Olisihan tämä varmasti kulunut loppuun nopeamminkin jos vain olisin jaksanut tätä päivittäin käyttää, mutta kun sellaiseen minusta ei tosiaankaan ole…

Kyseessä oli muuten tosiaan Lancomen Juicy Tubes plump kiilto sävyssä 82 Melon Sorbet. Tykkään näiden kiiltojen tahmaisuudesta ja pysyvydestä paljon. Sävynsä puolesta kiilto oli kiva: kevyen persikkainen, muttei liian oranssi. Oikeastaan tämä oli kyllä lähes läpikuultava, mutta pienen lämpimän sävyn antava. En silti kykene ymmärtämään, kuka suostuu maksamaan huulikiillostaan 30 euroa… Itselleni tämä on päätynyt töiden kautta, mutta jos olisin tämän ostanut, niin olisin kyllä tilannut netistä.

Ja sitten minulta kului vielä aamulla loppuun hiusharja. Okei, hiusharja ei voi ehkä kulua loppuun, mutta ainakin se tuli tiensä päähän:

Pudotin tämän eilen illalla vahingossa kaksi kertaa lattialle melko korkealta ja tänään kun aloin tällä tukkaani harjaamaan huomasin, että osaset ovat irronneet toisistaan. Eli harja vaan roskiin ja uutta kaapista tilalle. Harmi, että harjoja on kaapissa useita, sillä muuten olisin saanut hankkia itselleni Tangle Teezerin. Ai mikä Tangle Teezer? Kurkatkaapas vaikka Beauty Babesin blogista.

Kuten huomaatte, tänään oli aivan erityisen Hyvä Päivä minun asteikollani. Ja erityisen ihanaa on myös tietää, että käytössäni on tälläkin hetkellä vielä useita tuotteita, jotka lähentelevät loppuaan.

Hyvää loppuviikkoa!

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Tangle Teezer tosiaan toimii, joten voin suositella. Eikä tilattunakaan ole liian kallis.

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Ihanaa kun joku vinkkaa tuollaisista eksoottisista kivuuksista kuten tuo harja! Itse en juuri muoti ym. blogeja lue niin en ollut aiemmin törmännyt… Tätä lakkoilua tulee muuten seurattua ahkerasti, tosi addiktoivaa kun tuotteet hupenevat!

  -täplä

 3. 4

  sanoo

  Oi, tiedän tunteen. Kosmetiikka loppuu ja sen tuntuu jotenkin puhdistavalta. Itse en mitenkään noin laajamittaisesti sitä harrasta, mutta edessä muutto ja kaikenlaista kosmetiikkaa tuntuu kerääntyneen….

  (ihanan blogsi juuri löytänyt:)

 4. 5

  sanoo

  Minullakin oli hyvä päivä, sain kulutettua loppuun shampoon ja hoitoaineen sekä suihkugeelin, ja kohta saan vaihtaa myös deodorantin ja vartalovoiteen kun ne kuluvat loppuun! 🙂 En kyllä pääse mitenkään sinun varastosaldojesi tasolle, mutta vartalon- ja ihonhoitotuotteita löytyy kyllä joka lajille kappaleita sinne viitos- tai kuutoseen asti 😀 Meikit on ne mitä en hamstraa, siinä ”häviän” sinulle 🙂 Mukavaa aina lukea kuinka olet taas lähempänä tavoitettasi, ja mieti niitä kaikkia säästyneitä rahoja! 🙂

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  hei moi, tuli mieleen tosta ku sanoit et silmämeikinpoistoaineest voi hyvin pihistää, että voisit tehdä postauksen niistä tuotteista mistä voi pihistää ja mihin kannattaa panostaa! se olis jättekiva

 6. 7

  Anne sanoo

  Ostolakkoni on nyt kestänyt 75 päivää ja tarkkojen laskelmien mukaan pitäisi kestää ainakin 43 päivää eli yli kuukausi reilusti vielä, ennen kuin saisin ostella uusia tilalle. Onnea lakkoiluun. Aiotko joskus muuten lopettaa tämän blogin pitämisen?

 7. 8

  juppe sanoo

  Tämä kommentti ei nyt liity juuri kyseiseen postaukseen, mutta kysyn silti. Muistan lukeneeni blogissasi jostain ripsiväristä, joka on japanissa hyvin suosittua? Vaikka miten koitin nyt etsiä sitä täältä postausten joukosta niin en löytänyt millään, että jos viitsisit sen nimeä valottaa? (Ellen ole keksinyt koko juttua ihan omasta päästäni).

 8. 9

  sanoo

  Anne: En ole suunnitellun asiaa yhtään. Jatkan niin kauan kun juttua riittää. Ja onnea omaan lakkoiluusi 🙂

  juppe: Et ole keksinyt, taidat puhua Fiberwig-mascarasta, jota suosittelin erään postauksen jälkeen kommenttiosiossa (siksi ei varmasti sattunut silmään). Tuo on siis kuituja sisältävä, ripsiä pidentävä (ei tuuheuttava) mascara, joka lähtee lämpimällä vedellä todella helposti pois. Tuo on tosiaan kuulemma Japanin myydyin mascara ja Suomessa sitä myydään vain Kickseissä (hinta vähän alle 20 e).

 9. 10

  juppe sanoo

  Aivan, nyt muistan jopa asiayhteyden missä kyseistä mascaraa neuvoit. Voi hitsit. Mutta kiitos avusta, suuntaanpa siis Kicksiin!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *