Päivä 77: Uusi ihastus

Hys… Ei kerrota wannabe-insinöörille, että minulla on kevättä rinnassa ja että olen ihan älyttömän ihastunut ja saatan jopa pyytää ihastukseni kotiini. Tai no, ihastukseni on jo käynyt kotonani ja yhteenmuuttoa suunnitellaan kovasti.

Ihastukseni ja kiinnostukseni kohteen nimi on

REN on englantilainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita, parabeeneja, sulfaatteja, pertokemiallisia tai eläinperäisiä aineosia eivätkä myöskään silikoneja. Lisäksi pakkaukset ovat hygieenisiä pumppumekanismilla toimivia tuotteita.

Olen jo jonkun aikaa etsinyt sarjaa, joka olisi hieman perussarjoja ”puhtaampaa” ja nimensä mukaisesti REN taitaa olla juuri tätä. Olen kokeillut sarjasta jo useita tuotteita muutamaan kertaan ja tullut siihen tulokseen, että tämä taitaa nyt olla SE sarja, jota kohti lähden siirtymään.

Ongelmana kun vain on se, että tämä lellitty pikku-prinsessa tahtoisi siirtyä siihen nyt heti eikä vasta pikkuhiljaa sitten, kun kaikki vanha on kulutettu loppuun. Millaista epätoivoa tunnenkaan ajatellessani, että joudun kasvattamaan itsehillintääni vielä piiitkään tietämättä edes, missä tuo ”sitten kun kaikki muut on loppu” kalenterissani edes sijaitsee!

Tekisi tietysti mieli olla huipputuhma ja tilata nyt heti tuolta RENin omilta sivuilta kerralla koko ihonhoitorutiini, mutta onneksi olen kuitenkin sen verran järjissäni himoistani huolimatta, että tajuan ajatuksen järjettömyyden kun ottaa huomioon nykyiset varastoni. Millaista epätoivoa sitten vasta tuntisinkaan, kun minulla olisi käytettävänäni uudet, ihanat RENin tuotteeni, mutta vanhemmat tuotteeni vain vanhenisivat hyllyilläni ja suorastaan huutaisivat käyttöönottoa?

Ei, joku tolkku tässä on pidettävä ja järjen ääntä on kuunneltava. Harmi vaan, että tämän perheen järjen ääni (Voiko insinöörinalusta edes käyttää tuota nimitystä?) on ollut jo viikon verran reissussa ja tämä hömpän-hömppä on täällä ihan ilman valvovaa silmää… Ääh, miksi on kaiken maailman anonyymien alkoholistien ja muiden ryhmät, muttei anonyymien kosmetiikkaholistien?

Lakkoa eteenpäin tsemppaavien viestien lisäksi kaipailisin myös teidän mahdollisia kokemuksianne RENin tuotteista!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  REN kuullostaa kyllä todella kiintoisalta sarjalta, voisin itsekin kokeilla kuhan tän hetkiset putsarit loppuu 🙂 Mulle ihan uusi tuttavuus tuo merkki.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  vautsi! tommosta ihonhoitosarjaa olen minäkin etsinyt! mistä voi tilata ja paljon maksaa?:D
  ..olisikohan toi tuotesarja edes hyvä

 3. 3

  Mia J sanoo

  Hei,

  Kokemusta ei vielä ole, mutta suuntaan parin viikon kuluttua Lontooseen, ehkä tuota sarjaa saisikin ostettua sieltä.

  Tarkoituksenani myös siirtyä luomumpaan suuntaan ja aloitinkin jo eilen tilaamalla muutaman uuden tuotteen kokeiluun ; )

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Saako näitä Suomesta jostain, vai onko ainoa mahdollisuus tilata netistä?

 5. 5

  sanoo

  Itse en renistä tiedä. Siirryin itse hiustenhoitotuotteissa Acomaxiin ja Ihonhoidossa Frescoon. Hiuksissa muutos näkyi heti, ihon muutosta vielä odotellessa. Laadun erottaa kyllä!

 6. 6

  sanoo

  Itse olen kokeillut Reniltä vain kosteusvoiteita ja olen tykännyt aivan mielettömästi. Aika tyyristä kamaa mutta itsellä on ainakin rauhoittanut punakkuutta ja kosteuttanut oikein mukavasti. Epäpuhtaudetkin tuntuneet vähentyvän. Ainoa ikävä juttu on aurinkosuojan puuttuminen mutta yövoiteena nuo menee mainiosti. Toinen ehkä ikävä juttu on aika jännä ja ehkä hivenen epämiellyttävä tuoksu, mutta siihenkin olen nyt jo tottunut ja itseasiassa pidän siitä nykyään 🙂

 7. 7

  sanoo

  REN kiinnostaisi minuakin, olen jo ties kuinka monta vuotta etsinyt sitä oikeaa kosteusvoidetta ja tietty puhdistusainettakin voisin vaihtaa… Nyt on käytössä Lushin tuotteet, jotka ei ihan sitä luonnollisinta kuitenkaan ole. Tuo aurinkosuojattomuus on se tämänhetkinen kompastuskivi, Lushin Imperialis-voiteessa jota tällä hetkellä käytän ei sitä ole. Kokeilin saman puljun Ultralightia mutta oli pakko lopettaa kun iho alkoi kukkia tosi pahasti – jotain siinä oli joka ärsytti. Mutta onko edes olemassa ei-kökköainesosia sisältäviä tuotteita joissa olisi aurinkosuoja, en ole vielä löytänyt. :/ Hyvät vinkit otetaan vastaan, kun itse en ole ostolakossa. 😉

  Anonyymille vielä että RENiä taitaa saada Suomessa Kicksistä ja tietty netistä tilaamalla http://www.renskincare.com.

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  tuli tuossa mieleeni että mikset myisi ylimääräistä kosmetiikkaa huutonetissä isommissa paketeissa jos kerran oikeasti haluat kamoista eroon? 🙂

 9. 9

  sanoo

  piia: Mitä tarkoitat tuolla, että laadun erottaa? Kiinnostaisi myös tietää, että mitä tuotteita käytit ennen noihin siirtymistä. 🙂

  Anonyymi: Ei minulla ole mitään turhia tuotteita, joista haluaisin eroon. On vain tuotteita, joita en tule hankkimaan uudelleen, koska ne ovat vaan ihan kivoja.

  RENin tuotteita saa siis noilta heidän omilta nettisivuiltaan sekä lookfantastic.comista. Suomesta noita saa ainakin Kickseistä, mutta hintaa on reilusti nettihintoja enemmän.

 10. 10

  Anonyymi sanoo

  Moikka! Mulla on RENin Pore minimizing detox mask, jota oon käyttänyt vasta pari kertaa, mutta sieltä ei tule enää ulos mitään. On kai kuivahtanut pussiinsa. Yritettiin miehen kans irrottaa pussia muoviputilosta, mutta ei saatu sitä irti. Miten se voi olla niin vaikeeta? Eikös ne oo kuitenkin tarkotettukin irrotettaviksi? Mitä luulet, että jos tuon pussin saa irti niin säilyykö tuollainen mutanaamio tavallisessa kosteusvoidepurkissa kuivahtamatta? Vähän pelottaa, että menee hukkaan koko tuote. Ärsyttävää, että pakkaus on noin hankala. Ei varmaan tule ostettua koskaan uutta. Pitäis varmaan pitää 10 naiselle saunailta, jossa laitetaan savinaamiot 😀 -sh-

 11. 11

  sanoo

  sh: En usko, että säilyy kovin hyvänä, jos ei ole enää ilmatiiviisti pakattuna. Voi vaatia vähän väkivaltaa ja terävää veitsenkärkeä tuo irroittaminen, mutta ehkä saat puristeltua sellaiseksi, että tulee paremmin ulos mikäli vaan saat irroitettua pussin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *