Päivä 57: Yksi, kaksi, monta!

Tänään päästään taas blogin alkupeiräiseen aiheeseen, eli loppuneisiin tuotteisiin. Lähipäivinä on loppunut useampi tuote, tarkalleen ottaen kolme eri tuotetta (bimbon matikkaa: yksi, kaksi, monta!).

Ensimmäinen loppunut tuote oli Lumenen Quick & Chic kynsilakka sävyssä 16. Kiva lakka, mutta yksinään tämä oli liian läpikuultava. Käytinkin tätä monesti peittävemmän vaaleanpunertavan kynsilakan päällä. Tässä vanha kuva lakasta toisen vaaleanpunertavan lakan päällä:

Toinen loppunut tuote oli Lumenen Arctic Aqua 24 h Deo-Antiperspirantti. Tykkään tästä todella paljon, sillä tämä pitää hikoilua hyvin ja tuoksuu ihanalle, mutta tuoksu on silti tarpeeksi mieto eikä häiritse hajuveteni tuoksua. Suosittelen tätä lämpimästi! Suraavaksi lähtee käyttöön viimeinen kappaleeni Nanoelin deodoranttia (myös antiperspirantti), jota käyttelen suru puserossa, sillä sen valmistus on lopetettu yli vuosi sitten. Nanoelin deodorantti oli ehdoton lempparini, mutta tämä Lumenen deodorantti on ollut sille hyvä seuraaja.
(Tietäväthän kaikki antiperspirantin ja deodorantin eron? Antiperspirantti nimenomaan ehkäisee hikoilua ja deodorantti ei estä vaan ainoastaan peittää ylimääräiset tuoksut ja ehkäisee bakteerien kasvua.)

Kolmas loppunut tuote oli hieman pienempi, nimittäin Aqua di Parman Blu Mediterraneo Arancia di Capri -suihkugeelin 20 ml matkakoko. Aivan ihana tuoksu, jota en osaa kyllä kuvailla yhtään millään lailla. Tätä voisin vaikka joskus ostaakin. Tämä kappale tuli minulle pienen lahjasetin mukana joskus.

Aiheesta kukkaruukkuun. Tahtoisin kehua teille uutta lempimascaraani, nimittäin Max Factorin False Lash Effectiä. Yhdellä kerroksella tämän lopputulos vastaa hyvin paljon Maxin tavallista Masterpiece-mascaraa, kahdella masperpiece Maxia ja kolmella kerroksella vaikutelma alkaa tosiaan olla tekoripsimäinen. Tätä levitettäessä on vaan syytä opetella oikea tekniikka, eli tätä mascaraa ei kuulu levittää siksakkaamalla kuten mascarat yleensä kehotetaan levittämään. Tämä ikäänkuin pyöräytetään hyvällä ranneliikkeellä ripsiin ja annetaan jopa hieman kuivahtaa kerrosten välillä.

Tällä saa siis hyvin sekä pituutta että tuuheutta, mutta tämä poimii mukaan joka ikisen lyhyemmänkin ripsen ja erottelee ne samalla. Jälki on hyvin siistiä ja näyttävää, mutta hämähäkki efekti jää kokematta. Suosittelen! Tällä hetkellä tästä on saatavilla Suomessa vain vesiliukoinen versio, mutta vedenkestävä on tulossa kesäksi.

Olen kokeillut arviolta 50 eri mascaraa ja tässä tämän hetkinen TOP 3-listani:
1. Max Factor False Lash Effect
2. Lumene Blueberry Volume
3. Helena Rubinstein Lash Queen

Omat ripseni ovat melko pitkät, mutta vaaleat ja hennot. Tarvitsen mascaran, joka pidentää hieman, mutta etupäässä tuuheuttaa. Tykkään näistä jämäköistä kumi- ja muoviharjoista, joita valmistajat nykyään onnekseni suosivat. Esimerkiksi puolestaan Diorin Diorshow-mascaran harja on minun ripsilleni sitten taas aivan liian kookas, vaikka tuo mascara tuuheuttava onkin. Omat ripseni ovat nimittäin sen verran hentoiset, etteivät ne yksinkertaisesti vaan mene tiheän mascaraharjan harjasten väleihin.

Mitkä ovat teidän mascarasuosikkinne?

Kommentit
 1. 1

  Sarah sanoo

  Minun suosikkini on myös Max Factor False Lash Effect. Tuo oli nyt tosi hyvä asia kun laitoit nuo tunnisteet. Kiitos paljon siitä. ☺

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Minä tykkään tosta Diorshowsta! En ole varmaan neljään vuoteen muita kokeillutkaan, paitsi silloin tällöin käytän lahjaksi saatua Lumenen Blueberry Curlia, joka ei tosin tee ripsilleni mitään verrattuna Dioriin. Diorshown vesiliukoinen versio vetää ripseni ihan tönkkösuoriksi, mutta vedenkestävällä taas saa ihanat kaarevat ripset. En ole tosin vieläkään löytänyt sellaista silmämeikinpoistoainetta, joka poistaisi vedenkestävän Diorshown kunnolla. Opiskelijabudjetilla sellaiseen ei ole ehkä varaakaan 🙂 (vaikka kalliiseen ripsariin on 😀 Oon kyllä aina hankkinut sen laivalta tai lentokentältä..)

  Mutta voisin ehkä kokeillakin tota False Lash Effectiä, sen verran hyvältä ripsesi näyttää !

 3. 3

  Jenny sanoo

  Onko tarkempaa tietoa siitä milloin FLE-waterproof olisi ilmaantumassa Suomeen? Himoitsen kovasti tuota ripsiväriä, mutta en jaksa vesiliukoisia ripsivärejä. Olen odotellut että mahtaisiko tuo joskus ilmaantua vedenkestävänäkin, mutta ei ole vedenkestävää Masterpiece Maxiakaan koskaan näkynyt. Mitään akuuttia tarvetta ripsarille ei ole, mutta joskus kesällä viimeistään olisi hankittava uusi vedenkestävä ja tämä olisi kyllä todella kiinnostava.

  En ole muuten ikinä tajunnut tuota siksak-liikettä vaikka olen selityksiä lukenut, sohin ripsiväriä vain siten ja täten sata kerrosta päällekäin.

 4. 4

  Kirsi sanoo

  Suosikkeihini lukeutuu Maybelinen Volum’Express Colossal ja Blueberry curl Mascara, siinä on kiva harja.

 5. 5

  sanoo

  Itse tykkäsin ainakin aikoinani tosi paljon Lash Architectista, mutta lopetin sen ostamisen kun se muuttui liian kalliiksi opiskelijabudjetille. Lisäksi se kului aina muita ripsareita nopeammin, koska sitä tuli laitettua paksumpia kerroksia.

  Nyt on kyllä laatikossa odottamassa yksi alennus architect, jonka käyttöönottoa odotan jo kavasti. ; )

  Antiperspiranttien kanssa kannattaa muistaa, että se hikoilun estäminen ei välttämättä ole kovin turvallista pidemmän päälle. Lisäksi antiperspirantit sisätlvät yleensä alumiinia, jonka mahdollisia haittavaikutuksia ollaan nykyään taas herätty tutkimaan.

  Itseä käytän alumiinitonta deodoranttikiveä, joka on kyllä pitänyt hajun ja kosteat kainalot kurissa ihan kyllin hyvin. Kiven etu on myös se, että se ei tunnu loppuvan koskaan. Sinulle se ei tosin varmaan ole plussaa… ; )

 6. 6

  sanoo

  Mä olen harvoista asioista tarkka, mutta mascara on aina kanebon 38 asteinen silk performance. Tykkään tykkään tykkään.
  Ihmettelin ettei tämä ko. tuote päässyt sinun top kolmoseen.

 7. 9

  sanoo

  moro, ei liity nyt aiheeseen mitenkään mut ennemmin oli puhetta noista aurinkosuojakerroin-voiteista niin voiko tälläinen parinkympin puoltaväliä lähestyvä käyttää doven proage-tuotteita ja onko ne ylipäänsä hinta/laatusuhteeltaan hyviä?:) vai olenko liian ”nuori” käyttämään niitä? huomasin nimittäin, että siinä päivävoiteessa suojakerroin on 15 ja silmänympärysvoiteessa 8.

 8. 10

  sanoo

  Hyvältä näyttää tuo MF. En ole vielä korkannut kun on 4 ripsaria avattuna tällä hetkellä. Mutta ihanaa jos tekee noin tekoripsimäiset ripset 🙂

 9. 11

  sanoo

  Kiitämme päivän pelastaneesta vinkistä! Oon käytelly kauemmin ku muistan tuota Lumenen Blueberrya, joka on ihan ok ripsariksi, ei siinä mittään. Kahtelin kuitenkin tuossa kaupassa käydessäni että jaa, tuossa olis tuo Max Factor mitä Ostolakossa suositeltiin, otanpa testiin.

  Piti tietenkin naama pesti heti kotona ja pistää testaten. Voi taivas mitkä räpsyttimet! Mä en tartte enää ikinä tekoripsiä! Ihan buenoa kamaa, levitty mahtavasti ja voi vitsi. Oon ihan myyty ja mielissäni, joten kiitos sulle! 🙂

 10. 12

  sanoo

  Olen vuosia käyttänyt Kanebon 38:a ja pidän sen vetisestä koostumuksesta. Vaikka ripseni ovat kohtalaisen lyhyet en yleensä välitä pidentävistä ja tuuhentavista ripsiväreistä koska ne paakkuuntuvat todella helposti ja ovat monesti jo valmiiksi sellaista kötinää että kuivuvat purkkiin muutamassa viikossa. Haluan että väriä on siisti kerros eikä yhtään kökköä. Ripset saavat mielellään olla hyvin erotellut jo automaattisesti sillä vaikka omistakin loistavan Tweezermanin teräväpiikkisen ripsikamman en kovin usein sitä laiskana jaksa käyttää. Toinen syy miksi suosin Kaneboa on että se ei karise päivän aikana (paitsi jos erehdyn hieromaan silmiä vahingossa). En myöskään pidä suurista harjoista joita monissa maskaroissa on. Kanebon harja on sopivan kompakti näihin lyhyisiin ripsiin. Mutta ehkä pitää joku kerta kokeilla tuota Maxin uutuutta jos sitä kerran ammattilainenkin suosittelee =)

 11. 13

  Anniina sanoo

  Mikä on tuon kyseisin kynsilakan nimi ja numero, jota sinulla mm. on siinä kuvassa missä esittelet antipespiranttia, tuo punertavan sävyinen? Olisi todella kiva tietää. Kivoja postauksia ja muutenkin hyödyllinen ja kiva blogi. 🙂
  Niin vielä lisäksi. Suosikki ripsiväri on joku yves rocherin ripsiväri.

 12. 15

  sanoo

  Jenny: Olisikohan ollut toukokuussa. 🙂

  Arja: Ripsivärit ovat kyllä niin kansaa jakavia juttuja, sillä omissa tuuheutta ja pituutta kaipaavissa ripsissäni Kanebon perus 38- mascara on kauheuksien top3- listalla. 😉

  anna: En lähti yleistämään mitään. Riippuu ihan täysin tuotteesta ja käyttäjästä. Itse olen löytänyt useampia hyvä tuotteita Lumenelta, mutta esimerkiksi Maybellinen nestemäinen peiteaine on aivan huippu.

  Girzi: No periaatteessa ikääntyvän ihon tuotteet ovat ikääntyvälle iholle, mutta rehellisesti sanottuna en jaksa uskoa, että Doven tuotteeseen olisi aktiiviaineita paljoakaan purkitettu. Jos tuote on ihollasi "liian tehokas" huomaat sen kyllä: iho saattaa alkaa kukkimaan ja reagoi sen aktivointiin ei-halutulla tavalla. Jos mitään reaktiota ei tule, niin sen kun käytät. Ja jos olet niitä, jotka epäilevät aktiiviaineiden käyttöönottoa turhan nuorina miettien, mitä voivat sitten vanhempina käyttää, niin usko pois, siihen mennessä kun oikeasti olet vanhempi ja niiden käyttö tulee entistäkin ajankohtaisemmaksi, on teknologia varmasti jo mennyt niin paljon eteenpäin, että vieläkin tehokkaampia tuotteita on keksitty. 😉

  ceire: Kiva, että tykkäsit. 🙂

  Anniina: Lakkana on Lumenen Quick & Chic sävy 53, joka on ollut tämän talven kausisävy. Ei siis välttämättä enää löydy kaupoista.

 13. 16

  sanoo

  Olen varmaan kohta kymmenen vuotta käyttänyt Lancomen Definicils-maskaraa, välillä kokeillut muita mutta esim. tuon Kanebo 38:n annoin siskolleni, se ei sopinut mulle ollenkaan. Lancome ei koskaan ole varissut tai valunut poskille, vaikkei vedenkestävää versiota olekaan. Max Factoria voisin kokeilla tämän hehkutuksen jälkeen:)

 14. 17

  sanoo

  Oma ehdoton suosikki on ollut jo pidempään lancomen hypnose, mutta ainakan tuossa kuvassa käyttämäsi mascara todella näyttää hyvältä, taidanpa seuraavaksi kokeilla sitä!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *