Päivä 55: No kilpaillaan nyt sitten!

Olen saanut muutamia viestejä, joissa ehdotettiin, että voisin luopua ylimääräisistä tuotteistani järjestämällä blogissani arvontoja ja palkitsemalla ihmisiä noilla ylimääräisillä tuotteilla. En oikein lämmennyt ajatukselle täysin enkä ole varma lämpenettekö tekään, mutta jos ette innostu, niin sitten vain jätätte osallistumasta. Päätin kuitenkin, että nyt kun 200 tilaajan raja on Blogilistalla mennyt rikki niin olkoon, kokeillaan nyt sitten.

Tässä kilpailussa palkintona olisi neljä kappaletta IsaDoran Waterproof Cream Eye Shadow -voidemaisia luomivärejä (sävyt Pale Rose, Pink Apricot, Seaweed Green ja Splash Turquoise), joita voi käyttää luomilla ihan yksistään tai luomivärin pohjustajina. Nämä paitsi kiinnittävät mahdollisen päälle laitettavan luomivärin, myös vahvistavat sen pigmenttiä. Todella ihania tuotteita, joita en itse kuitenkaan tarvitse. (Myönnettäköön kuitenkin, että kaikkia paitsi käyttämättä jäänyttä turkoosia olen kokeillut kerran.)

Nämä luomivärit voit voittaa itsellesi jättämällä kommenttilaatikkoon ihan vaan toiveen siitä, mitä tahtoisit blogissani nähdä ja mistä toivoisit minun kirjoittavan. Eniten innostusta minussa aiheuttaneen idean keksijä saa palkinnon. Muistakaahan anonyymit keksiä nimimerkkiä niin voin tarvittaessa huhuilla peräänne! Sähköpostiosoitteen antamistakaan en panisi pahitteeksi, sillä yhteydenotto on sen avulla helpointa. Kilpailuaikaa on tiistaihin asti ja keskiviikkona julistan voittajan.

(Juttuehdotuksia minulla on pienissä taskussani kyllä suuri läjä jo ennestäänkin, mutta inspiroiduin juuri siivoamaan meikkilaatikoitani ja näistä luomiväreistä on vain päästävä eroon pian…)

Katsotaan, lämpenettekö tälle idealle, sillä löysin myös muita kivoja palkintoja. 😉

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Arvonnat on aina kivoja, vaikka niissä ei mitään voittaisikaan. Vähän niinkuin lotto konsanaan.

  Juttuehdotukseni on seuraava: kun kerta olet selvästikin perillä siitä, mistä puhut, kuulisin mielelläni tiedätkö mitkä (esim) tuotesarjat ovat sekä toimivia, että edes jokseenkin eettisiä?

 2. 2

  sanoo

  Minulle ei tullut mieleen ehdottaa arvontaa vaikka sehän on ihan tosi hyvä tapa päästä eroon ”turhista” tuotteista! Mielestäni tämä ei ole lukijoiden kalastelua, varmasti saat kommentia josta sinua siitä syytetään ;p

 3. 3

  sanoo

  Minäkin osallistun=)

  Olen tykännyt lukea blogiasi, ja kun kerran tuotteiden loppuunkulutus on yksi tavoitteistasi, haluaisin lukea jutun kuvineen kauneusillasta mahdollisimman monipuolisesti tuotteitasi käyttäen. Siis vartalonhoito, hiusten, käsien, jalkojen, kasvojen. Lisäksi kun kävisit läpi mitä tuotteita käytät missäkin vaiheessa, voisit samalla kertoilla tuotteen koostumuksesta, käytöstä ja siitä mitä itse tykkäät. Veikkaan että saisit aika hyvin tuotteita käyttöön 😉

  Paula/Cinnamon

 4. 4

  sanoo

  Minusta olisi mielenkiintoista, jos olisit viikon täysin meikittä ja kirjoittaisit tuntemuksiasi ja mietteitäsi siitä.

 5. 5

  kichi sanoo

  Mä ainaki tykkään arvonnoista, vaikka tuurini on ihan uskomattoman huono. Siks tällaset ei-tuuripelit tuntuu välillä paljon mukavemmilta :>.

  Ois kiva kuulla sun nuoruuden meikkikokemuksista, esim. millon alotit meikkaamisen, pahimmat meikkimokat jne. 😀 Jos sattuisin jotain voittamaan niin lähetän vaikka sitten sähköpostin.

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Mä tykkään arvonnoista, ja sun tapauksessa ne ois jopa suotavia (siis ku muutama palkinto vois löytyä omasta kaapista :)).

  Haluaisin juttua siitä, että onko sulla jotain tuotetta/tuotteita, joita sun on pakko ostaa lisää kun ne loppuun, eli jotain täysin korvaamattomia tuotteita 🙂

  ODELIE

 7. 7

  sanoo

  Kaikki käytännön meikkausvinkit olisivat minunlaiselleni meikkaustumpelolle plussaa 🙂 Tämä nyt ei ole hirveän erikoinen juttuehdotus, mutta palkinnot näyttävät ihanilta.

 8. 8

  sanoo

  Annikkia jos saan kompata niin samaa mieltä, arvonnat on ilmasta lottoa…

  En oikeen osaa sanoa. Sä kuitenkin kirjotat aina justiin sitä mitä sun on tarkotuskin. Ehkä 12 h postaus, missä ottaisit kuvan tunnin? välein ja ottaisit kuvan aina myös kun käytät jotain tuotetta. 🙂 Ja näistä vois tehdä ihan erikseen 2 postausta, toinen toi 12 h postaus ja toinen sellanen missä otat kuvan aina kun käytät jotain kosmetiikkaa tms.

 9. 9

  sanoo

  Juttuehdotuksia…
  Mäkin haluaisin tietää noista tuotesarjoista (kaikkihan me toki tiedämme että rakastat Dioria 😉 ) ja ehkäpä eettisyydestäkin.
  Tarkkailetko pakkausselostetta tarkkaan että mistä tuote on tehty?
  Voi olla että olet näistä asioista puhunut jo, tulin seuraajaksi vasta pari viikkoa sitten ehkä ole ehtinyt kahlaamaan koko blogia läpi.

  Ihana on tämä blogisi, minulle vaihtelua, yleensä mulla on vain neuleblogeja ja muutama ruokablogi.

 10. 10

  sanoo

  Pakko tunnustaa että toivon samaa kuin ylläoleva, koska käytät niin monia tuotteita niin olisi tooodella kiva meikkifriikkinä kuulla mitkä tuotteista ovat oikeasti hyviä! :o) Vaikka jonkinlaista topten-listaa lempikosmetiikkatuotteista tai lempi-ihonhoitotuotteista jne. M

  uuten tämä blogi on nerokas samalla radalla kun nytkin ehdottomasti, omaperäinen idea!

 11. 11

  sanoo

  itse haluaisin kuulla lisää kierrätyksestä (vaikka siitä jo kerran kirjoittelitkin) ja vaikkapa tietoa niistä kierrätysmerkeistä joita joissan purkeissa on ja joissain ei ja miten niitten kierrätys eroaa yms

 12. 12

  sanoo

  Arvontoihin on aina pakko osallistua, vaikka en koskaan ikinä voita mitään. Ehkä joskus koulussa 10 vuotta sittenjonkun frisbeen 🙂

  Olisi mielenkiintoista kuulla puhdistusrituaaleistasi, mielestäni hellävaraisilla tuotteilla ei vain saa tarpeeksi hyvin kaikkia meikinjämiä pois, ja esim. Lumenen puhdistustahnat(?) kuivattavat kovin.

 13. 13

  sanoo

  Minua kiinnostaisi kuulla meikinpoistoaineista juttua, että millä meikit oikeasti lähtee ja mitkä vaan levittää ne rasvasena pitkin naamaa. Olen metsästänyt hyvää meikinpoistoainetta pitkään ja todennut että kun vaan ostaa kokeiltavaksi on tulos yleensä tuo toisena mainittu ja tuotteet jäävät parin käytön jälkeen kaappiin.

 14. 14

  sanoo

  Jos saisit valita mitä vain tuotteita (raha tahi ostolakko eivät olisi esteenä), mutta vain yhden kutakin (yksi sampoo, yksi silmänympärysvoide, yksi ripsiväri jne.), niin minkälaiselta näyttäisi kosmetiikkakaappisi sisältö? Tähän siis sisällytettäisiin kaikki hiusten- ja ihonhoidosta meikkeihin ja hajuvesiin. Ja oletuksena lähdettäisiin ”puhtaalta pöydältä”, eli sinulla ei olisi olemassa mitään purkkeja ja purnukoita ennestään.

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  En nyt osallistu kilpailuun, mutta voisitko mainita brandeja joilla on korkean suojakertoimen tuotteita. 15-25 loytyy useilta merkeilta, mutta enta korkeampia?

 16. 16

  Anonyymi sanoo

  Olisi mukavaa saada juttua jalkahoidosta. Itselleni tulee helposti kovettumia, vaikka rasvaan joka päivä ja raspaan aina välillä.

  terv. Karvapallo

  (karvapallo_90@luukku.com)

 17. 17

  Anonyymi sanoo

  Kierrätysaiheesi oli mainio, olisi mukava kuulla tarkemmin tästä projektista ja sen etenemisestä. Vinkit siis tervetulleita varmasti monelle muullekin!

  Kiitos mainiosta blogistasi.

  Yst. Terv. Tuleva eko-meikkaaja

 18. 18

  sanoo

  Olen smaa mieltä Annikin kanssa, arvonnat on kivoja ja varsinkin kun sinulla nyt ei ole pulaa materiaalista.

  Musta olisi ihanaa nähdä millaisia Tigejä sinulla on. Nyt on monissa blogeissa esitelty näitä aineita ja ne on saaneet melkoisen kuumeen aikaiseksi myös lukijakunnassa.

  Muuten täytyy sanoa, että sulla on blogissasi jo tällähetkellä tosi toimiva konsepti, joten älä vain muuta sitä!:D

 19. 19

  Karoliina sanoo

  Minua kiinnostaisi kovasti haaste, jossa yrittäisit toteuttaa mahdollisimman monta erilaista silmämeikkiä yhdestä valitsemastasi dior paletista! 😀

  Olisi myös kiva kuulla lisää työstäsi 🙂

 20. 20

  sanoo

  Lämpenen!:D

  Juttutoive:
  Nimeä kaikki Diorin palettisi uudelleen. Nimien täytyy olla eri kuin alkuperäiset, mutta samalla systeemillä värejä kuvaillen.:)

 21. 21

  sanoo

  Minä taas haluaisin lukea hyvin kirjoitetun jutun silmälasien käyttävän silmämeikistä.

  (asiaa saattaa tietysti vaikeuttaa se, jos et itse omaa silmälaseja mutta ehkä joku lähipiirissäsi?)

 22. 22

  Mai Korpi sanoo

  Arvonnoista tykätään täälläkin, vaikka tähän en osallistukaan. Luomareita ei nimittäin itsellä mene.

  Yhdyn edelliseen mielipiteeseen: eettinen kosmetiikka kiinnostaa. Lisäksi voisi tulla postaus mineraalimeikeistä, varsinkin puutereista. Itselläkin tuli mineraalipuuteri ostettua ja muuten on kyllä toimivin tähän mennessä (meikki- ja kivipuutereista tai meikkivoiteista ei koskaan vaalealle iholle oikeaa sävyä kohdallani löytynyt), mutta naama alkaa kiiltää armottomasti parin tunnin päästä. Tätä ei ns. tavan puuterilla tapahtunut. En tosin halua vielä toivosta luopua, sillä koen mineraalipuuterin muuten varsin mainioksi (peittää, mutta jättää luonnollisen lopputuloksen ja antaa ihon hengittää). Eli olisko vinkkiä laadukkaan ja suht huokeahintaisen mineraalipuuterin hankintaan?

 23. 23

  sanoo

  – Jos tiedät jotain ns. kotikosmetiikka ohjeita (esim. naamioita yms.) niin voisit testata niitä kertoa oman mielipiteesi. Samalla voisit myös laittaa ohjeen.
  – Kalleimmat aarteesi kosmetiikka tuotteista.

  Eipä tällä hetkellä tule muita mieleen.

  psst. tekstin muotoileminen on taas mulla vähän hankalaa, kipeänä kun olen.. 🙂

 24. 24

  sanoo

  Oi ehdottomasti mukaan tällaiseen! Eilisen silmänympäryskommenttini jälkeen mielessäni pyörikin sinulle monta kysymystä, joita nyt sitten aion tähän useammankin naputella:

  – Hiuksesi (hoidatko niitä yhtä huolella kuin ihoasi, mitä hiustenhoitotuotteita sinulla on, laitatko hiuksiasi ahkerasti vai annatko olla luonnontilassa, jne jne)

  – Ihotyypit (jos osaat niiden hoitoa eritellä, erityisesti itselläni on herkkä sekaiho joka on sekä kuiva että rasvoittuna ja tähän liittyen seuraava aiheehdotus…)

  – Näppylät ja niiden ennaltaehkäisy, hoito sekä myös meikillä piilottaminen (erityisesti ihonalaiset isot punaiset näpyt, jotka eivät koskaan pintaan asti puhkea. ja kuinka hoitaa näitä herkällä iholla? ja piilottamisesta ihan step-by-step ohjeet olisi avuksi, itselläni on kyllä peitevoidetta mutta kun ei se pysy, äh)

  – Morsiamen meikkivinkit ja must-tuotteet (for obvious reasons, kts. blogini *wirn*)

  – Kuinka ruskettua turvallisesti (koska tykkäisin olla kesäisin papu, mutta en hinnalla millä hyvänsä. entäs sitten solarium, hot or not?)

  -Fight against cellulite (kuinka päästä selluliitista eroon ja/tai kuinka ennaltaehkäistä sen tulemista. onko toimivat selluliittivoiteet totta vai vain toiveajattelua)

  – Meikin alusvoiteet ja -hehkut (onko meikinalusvoiteista mitään hyötyä, tekevätkö ne todella meikistä kestävämmän? entä erilaiset kasvoille hehkua tuovat voiteet [ainakin lumenella on jokin mutta en muista nyt nimeä, eikä siinä puhuttu tismalleen hehkusta vaan jostain muusta, äh] tai esim. tuhkimotipat: hyötyä vai aivan se ja sama?)

  Tai ehkä vaihtoehtoisesti:

  – Yleisesti meikkien/voiteiden/muiden tuotteiden tarut ja myytit! (voiko millään ripsivärillä saada 120% pidemmät/tuuheammat ripset? tai huulipunalla pulleammat huulet? tai meikinalusvoiteella unelma-tasaisen ihon? tai selluliittivoiteella taikoa itselleen vauvanpepun? tai mitä vaan!?)

  Tiedä nyt sitten onko nämä aiheet yhtään inspiroivia, toivottavasti! =o)

  PS. Saamani silmänympärysvoiteen ohjeet olivat että ei saisi silmän alla laittaa ihan silmän alle, korkeitaan siihen asti mihin poskiluu(?) loppuu. Itselläni en siis tuon ohjeen mukaan saisi laittaa ollenkaan varsinaiseen silmänaluseen enkä niihin juonteisiin. Eikä missään nimessä ollenkaan saa laittaa ylös saati liikkuvalle luomelle. Enpä siis nähnyt pointtia lätkiä silmänympärysvoidetta ollenkaan noilla ohjeilla…

 25. 25

  sanoo

  Arvonta on hyvä idea (varsinkin blogisi idean kannalta)! Onko muuten tullut mieleen, että esim. shampooita ja vastaavia voisi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen (luultavasti on?)? Työttömillä ja vähävaraisilla olisi varmasti käyttöä kyseisille tuotteille.

  Mutta niin, haluaisin mielelläni kuulla tarkempaa analysointia siitä prosessista, mikä saa sinut ostamaan lisää tuotteita. Millä perustein hyväksyt turhan ostamisen ja mitä mielessäsi liikkuu silloin?

 26. 26

  sanoo

  Mie komppaan kans sitä, että arvonnat on kivoja 🙂

  Juttuideana seuraava: muotiblogeissa tuntuu olevan kuumimpana hottina vaatteiden tuunaus, niin miten olis meikkien tuunaus? Mineraaliluomiväriä kynsilakan värittäjäksi, vaseliinia ja luomiväriä huulipunaksi… Sulla on varmasti jotain vastaavia juttuja mielessä, jopa kokeiltuna. Niin, ja olis kiva kuulla kaikenlaisia vinkkejä meikkien ja ylipäätään kauneudenhoitotuotteiden monikäyttöön, eikös sitä vaseliinia laitettu joskus kulmakarvoihin pitämään ne ojennuksessa… 🙂

 27. 27

  Aur0ra sanoo

  Tollasia luomiväreijä ois kyl kiva testata =)

  juttuehdotukseni on että tekisit joko isomman postauksen tai sitte jakaisit muutamaan pienempään: kokoaisit pari meikkivinkkiä eri hiusväreille ja/tai silmänväreille.Ei välttämättä mitään erikoisuuksia, mutta tyyliin miten korostaa hius/silmänväriä.

  Terv. tytteli joka turvautuu aina siihen perus nudeen, koska on aika toope (vielä) eri värien kanssa =D

 28. 28

  sanoo

  Kiva tällainen arvonta 😀 ehdottaisin, että kertoisit vaikkapa esi kasvonaamioiden vertailuista ja siitä, minkätyyppinen sopii eri ihoille.

 29. 29

  Maretsu sanoo

  Juu, kyllä arvonnat on mukavaa jännitystä elämään. Juttuehdotus olisi että tekisit postauksen sun ehdottomista suositkkituotteista, jotka oot läytäny vuosien varrella:) Jos sellaista ei vielä ole…

 30. 30

  sanoo

  Blogiasi on tosi mahtava seurata, tämä on ainakin viiden kivoimman seuraamani blogin joukossa. =) Lisäksi itse ainakin kannatan näitä arvontoja, jotta pääsisi edes vähän osalliseksi kaikista ihanuuksistasi :DD

  Mielestäni vaikutat siltä, että tiedät näistä asioista oikeasti tosi paljon, joten semmoinen postaus olisi kiva, jossa sinulta saisi kysellä kosmetiikkaan liittyviä asioita.
  Toinen ehdotus olisi postaus, jossa esittelet vaikka 10 tai 20 tärkeintä kauneudenhoitovinkkiäsi, joista et halua tinkiä.

 31. 31

  Anonyymi sanoo

  Blogisi on aivan mahtava! Tosin siinä on se vika, että kun nuita juttuja lukee, niin itselleni tulee kamalat himot ostaa kyseisiä tuotteita! (joka taas ei ole rahatilanteelleni ollenkaan hyvä juttu..)
  Ehdotuksena olisikin, että jos jollekkin kyseiselle tuotteelle josta blogissasi mainitset, löytyy edullisempi vaihto ehto, joka on samaan käyttötarkoitukseen, ja olet sitä henkilökohtaisesti testannut, niin voisit siitä mainita 🙂
  Toinen (ja kolmas) juttu, mistä toivoisin joskus blogissasi lukevani, on kynsinauhojen hoidosta(sekä kynsien kosteutuksesta) ja toinen juttu olisi jalkojen hoito!

  Oon niin tumpelo etten saa tuota nimimerkkiä näkyviin tuohon ylos
  Toivotteleepi: Pikkukuu

 32. 32

  lianna sanoo

  Oon lukenut juttujasi jo jonkin aikaa, mutta koskaan ei oikein saa aikaiseksi kommentoida. Mutta kirjoitat tosi viihdyttävästi ja hyvin, niin blogiasi on ilo seurata.

  Juttuidea on ehkä hieman tylsänpuoleinen, mutta koska nyt kuitenkin oot kosmetiikan suhteen huomattavasti ammattitaitoisempi kuin minunlaiset peruskäyttäjät niin voisitko tehdä postauksen näistä paljonpuhutuista INCI-listoista (tyyliin guide for dummies). Mitä niistä kannattaa silmäillä ja sitä rataa.

  Tokihan tällaista tietoa saisi netistä varmasti paljonkin, mutta minulle ainakin olisi mukavampi lukea asiasta hyvän kirjoittajan vähemmän ”virallinen tiedotus” -tyylisestä tekstistä.

 33. 33

  sanoo

  Hei jee arvonta! haluaisin nähdä blogissasi tuote-esittelyjä tai vaikkapa inventaarion yksityiskohtaisesti (esim. silmämeikeistä postaus). Olis myös kiva jos voisit esitellä ns. luottotuotteesi,joista et ikinä luopuisi! 😀

 34. 35

  sanoo

  En henkilökohtaisesti luomivärejä arvosta mutta yhdyn muihin.

  ”Juttuidea on ehkä hieman tylsänpuoleinen, mutta koska nyt kuitenkin oot kosmetiikan suhteen huomattavasti ammattitaitoisempi kuin minunlaiset peruskäyttäjät niin voisitko tehdä postauksen näistä paljonpuhutuista INCI-listoista (tyyliin guide for dummies). Mitä niistä kannattaa silmäillä ja sitä rataa.”

  ”PS. Saamani silmänympärysvoiteen ohjeet olivat että ei saisi silmän alla laittaa ihan silmän alle, korkeitaan siihen asti mihin poskiluu(?) loppuu. Itselläni en siis tuon ohjeen mukaan saisi laittaa ollenkaan varsinaiseen silmänaluseen enkä niihin juonteisiin. Eikä missään nimessä ollenkaan saa laittaa ylös saati liikkuvalle luomelle. Enpä siis nähnyt pointtia lätkiä silmänympärysvoidetta ollenkaan noilla ohjeilla…”

  ”Yleisesti meikkien/voiteiden/muiden tuotteiden tarut ja myytit! (voiko millään ripsivärillä saada 120% pidemmät/tuuheammat ripset? tai huulipunalla pulleammat huulet? tai meikinalusvoiteella unelma-tasaisen ihon? tai selluliittivoiteella taikoa itselleen vauvanpepun? tai mitä vaan!?)”

 35. 36

  sanoo

  Kivaa, arvonta 🙂 Mä ehdottaisin sellaista, kun että kirjoittaisit ehdottoman parhaat tuotteet top10 ja pahimmat top10. Ehkä eniten kiinnostaa kuitenkin, mitkä on olleet täysiä floppeja, eli mihin ei kannata rahojaan tuhlata! 🙂

 36. 37

  Anonyymi sanoo

  Ihana blogi! Omaa peilikaappia tulee nyt arvioitua uusin silmin ja puteleiden määrää kyseenalaistettua 🙂

  Sulla on aivan upea kynsilakkakokoelma. Olisi kiva lukea enemmän siitä aiheesta (mitä mieltä olet merkeistä, vinkkejä, hinta-laatu juttuja yms.) ja nähdä kuvia upeista väreistä. Kynnet siis näkyviin kun kuvaat puteleita!

  T. Ines

 37. 38

  siennna sanoo

  Haluaisin juttua ekologisista ja luontoystävällisistä tuotteista 🙂 Ja omiakin mielipiteitäsi mm. luonnosta ja eläinkokeista!

 38. 39

  sanoo

  Juttutoive: Jos lähtisit viikon matkalle (etkä sais ostaa sieltä mitään tai lainata muiden!) ja sun pitäisi valita 3 tuotetta mukaan, mitkä ne olisi ja miksi? 🙂

 39. 40

  SuperHotFemale sanoo

  Olisi kiva kuulla mitkä on sun HG-tuotteet, vaikkapa TOP 10 mistä et luopuisi. 🙂

 40. 41

  sanoo

  näin alkuun, blogisi on kerrassaan mahtava. blogien kummalliseen maailmaan olen eksynyt valitettavasti itsekkin, mutta tätä blogia luen lähes enemmän kuin mitään muuta.

  kuten kuvasta a) voimme päätellä, tiedät mistä puhut, ja me maallikot vaan silmät ammollaan ihaillaan sun ammattitaitoa. puhut paljon INCIstä ja sen sisällöstä, ja toivoisin että sitä valottaisit vähän meille average-ihmisillekkin.

  puhut blogissasi myös käsien hoitamisen tarpeellisuudesta, vaikkakin itse näin 18-vuotiaana rypyt toivottavasti ovat vielä kaukaista tulevaisuutta, mutta eniten minua kiinnostaisi lukea kynsistä ja niiden hoidosta. (itse pitäisi löytää hyvä kynsilakan ohentaja, suosituksia?)

  keep up the good work, ja onnea vielä koetukseen! (:

  -i

 41. 42

  amaree (epputi@hotmail.com) sanoo

  Minusta meikkivinkkit olis tosi kivoja ja sitten mitä meikkejä ehdottomasti pitäis löytyä joka naisen meikkipussista. Ja tuotteita mistä ite tykkäät ja sellasia mitä ei nyt heti välttämättä ostaisi, mutta jotka olet todennut hyviksi :))Ja esim. Top10-lista. Kaikkee tällästä pientä, mielenkiintosta. Miten ei kannata meikata ja mikä korostaa millasia silmiä/kasvojen muotoja/hiusväriä jne ::) Siinä sivussa voisit kertoa mitä tuotteita oot saanut kulutettua ja mitä oot ostanut/sulle on annettu. Tämmösillä jutuilla pidät ihmisten mielenkiinnon yllä ja valokuvat on tosi hyviä, kun niitä saa katsella ja ne hahmottaa paremmin asioita. Kivempi lukeakin jos on vähän tekstiä, kuva, lisää vähän tekstiä, kuva. Niin saa paljostakin tekstistä kivemman lukea<:

 42. 43

  sonju sanoo

  oo arvonta! ne on aina kivoja, vaikka ikinä en ole mitään voittanut, ja tuskin tulen voittamaankaan:D

  mutta siis, vaikutat tosi ammattitaitoiselta niin mulla kiinnostaisi sun top10-tuotteiden lista ja sitten kuinka peittää ihon virheitä. akne on jättänyt mulle arpia poskiin ja ne tiputtaa itsetunnon iihan pohjalukemiin, joten olis kiva jos kertoisit erilaisista peittämistuotteista. ja sitten vertailisit erilaisia meikkivoiteita! mulla on toooodella vaalea iho ja sopivaa meikkivoidetta on vaikea löytää. kertoisit eri merkkien plussat ja miinukset, mikä sopii millekkin ihotyypille yms.:)

 43. 44

  Elani (elenia_90@hotmail.com) sanoo

  Olen seurannut blogiasi lähes alusta asti, ja mielenkiintoinenhan tämä on, vaikken itse edes ole mikään kosmetiikan suurkuluttaja.

  Näin tavallisena tallaajana olisi mielenkiintoista kuulla tarkempi selvitys noista INCI-jutuista, jotka niin usein mainitset. Siis: miten ja millaisia sanoja siitä kummallisesta sanalitaniasta oikein pitäisi etsiä? Minkä nimisiä ainesosia tulisi välttää? Tällainen perusyleisopastus, jotta tavallinenkin satunnaiskosmetiikankäyttäjä voisi valita parempia tuotteita silloin kuin sattuu uusia etsimään.

  Toinen mahdollinen juttu voisi olla erilaisten ennaltaehkäisevien tuotteiden käytön aloittamisesta ja eri ikäisille tarkoitettujen tuotteiden eroista. Aihetta on toki sivuttu jo aiemminkin, mutta olisi hauska kuulla tarkemminkin, minkä ikäisenä silmänympärysvoiteen käyttö kannattaa aloittaa, millainen kosteusvoide sopii minkäkin ikäiselle, voiko ryppyvoiteista olla haittaa, jos niitä laittaa liian nuorelle iholle jne.

 44. 45

  sanoo

  Hyviä ehdotuksia on täällä jo ollutkin mutten ihan kaikkia lukenut skannaamallakaan joten en ole ihan varma jos toistuu. Mutta kuitenkin.

  1. Onko sinulla mitään tuotteita joita ei enää valmisteta etkä nyt haluaisi käyttää niitä loppuun sillä ne ovat vaan korvaamattomia?

  2. Mitä luonnonmukaisia/orgaanisia/eettisiä tms tuotteita käytät ja ovatko ne parempia kuin tavallinen selektiivinen sektori? Erityisesti minua kiinnostaa mitä olet mieltä näistä silikonin/paraffinium etc välttelystä ja onko niiden välttely kannattavaa ihonkunnon kannalta.

  3. INCI-listat. Mitä ainesosia kannattaa varoa ja mitä suosia?

 45. 46

  Anonyymi sanoo

  ihana idea! 8))

  vielä en oo ainakaa minä nähny minkäälaista(?) juttua täällä hajuvesistä, ja itte ku hajuvesifriikki oon, nii niistä ois aika hauska lukea.. :’3
  taino en ees tiiä että ootko kovinkaa hajuvesifriikki itse, en oo ainaka täälä juttuja niistä näkyny.. 8/ mutta silti olis kiva lukea niistä! n________n

  kaisa 8))

 46. 47

  sanoo

  Hetkinen.. Aamulla luin tätä blogia ennen kouluun lähtöä ja kommentoin heti toisena, mutta nyt en löydäkkään sitä kommenttia : D oon unohtanu lähettää sen! :’D

  Mutta siis Annikkia kompaten, arvonnat on niinku ilmasta lottoa.

  Blogisi ja kirjoitustyylisi on ihana, ja postausehdotukseni olisi että tekisit 12 h postauksen missä ottaisit kuvan tunnin välein ja sitten laittaisit aikajärjestyksessä ne tänne 🙂 Ja toinen olisi se että ottaisit kuvan jokupäivä aina kun käytät jotain kosmetiikkaa. ( ei nyt ihan suihkusta silti : D)

 47. 48

  Anonyymi sanoo

  Arvonta, mukava ylläri! Aikalailla win-win -situation: sinä pääset eroon tarpeettomista tuotteista ja joku onnekas saa uusia juttuja käyttöönsä! Siinä mielessä siis hyvä idea!

  Juttutoiveena tulee äkkiseltään (ja juuri tiskanneena) mieleen kysymys, miten hoidat käsiäsi? Ja toinen kun näin kesää kohti mennään, miten hoidat jalkojasi (siis ihan jalkapohjia)? Kumpaankin kysymykseen vois ajatella kuuluvaksi myös kynnet 😉

  Hippiäinen

 48. 49

  Anonyymi sanoo

  Ah rakastan arvontoja 🙂 Tulee sellainen jännittävä kutkutus.
  Eilen siis bongasin tän sun blogin ja kiinnostuin heti. Ahmin illan ja yön aikana kaikki sun kirjotukset läpi ja olin myyty. On ihan loistavaa seurata sun tilanteita, olla kateellinen sun ihanalle purkkimäärälle ( vaikka mä kyllä varmaan sekoaisin)ja muuten vain viihdyttää itteään. Kirjotat mun mielestä tosi sujuvasti eikä tule sellaista ns inhottavaa oloa kun lukee sun blogeja, toisin kuin jossain blogeissa.
  No mutta oli mulla yks ehdotuskin. Susta ittestään ei oo paljoa näkyny kuvia enkä mä nyt odota mitään koko vartalo kuvia, mutta ois kiva jos kuvailisit aina itteäs vaikka heti aamusta kun peset naamaa. Otat vaika kuvan ku laitat jotain tököttiä käteen, kerrot siitä aineesta ja sitten kuvan vaikka ku aine on levitetty. Sitte yksitellen kans sun meikkaamisesta ja kertoisit niistä eri aineista hyviä ja huonoja puolia. Olis kiva myös nähä vaikka mitä rasvaa käytät illalla ja otat kuvan vaikka säärestäs + rasvaklöntistä.

  Apua kuulostan joltain kamalalta pervo sedältä joka haluaa katella sua, mutta siis ei, en ole 😀 Olen vaan kiinnostunut ja on kiva nähä millaselta se aina näyttää iholla, muualla kuin purkissa. Erityisesti haluaisin korostaa sitä sun meikkaamista. Sellasii step by step kuvia 🙂

  Terkuin lurpu

 49. 50

  Anonyymi sanoo

  Ah rakastan arvontoja 🙂 Tulee sellainen jännittävä kutkutus.
  Eilen siis bongasin tän sun blogin ja kiinnostuin heti. Ahmin illan ja yön aikana kaikki sun kirjotukset läpi ja olin myyty. On ihan loistavaa seurata sun tilanteita, olla kateellinen sun ihanalle purkkimäärälle ( vaikka mä kyllä varmaan sekoaisin)ja muuten vain viihdyttää itteään. Kirjotat mun mielestä tosi sujuvasti eikä tule sellaista ns inhottavaa oloa kun lukee sun blogeja, toisin kuin jossain blogeissa.
  No mutta oli mulla yks ehdotuskin. Susta ittestään ei oo paljoa näkyny kuvia enkä mä nyt odota mitään koko vartalo kuvia, mutta ois kiva jos kuvailisit aina itteäs vaikka heti aamusta kun peset naamaa. Otat vaika kuvan ku laitat jotain tököttiä käteen, kerrot siitä aineesta ja sitten kuvan vaikka ku aine on levitetty. Sitte yksitellen kans sun meikkaamisesta ja kertoisit niistä eri aineista hyviä ja huonoja puolia. Olis kiva myös nähä vaikka mitä rasvaa käytät illalla ja otat kuvan vaikka säärestäs + rasvaklöntistä.

  Apua kuulostan joltain kamalalta pervo sedältä joka haluaa katella sua, mutta siis ei, en ole 😀 Olen vaan kiinnostunut ja on kiva nähä millaselta se aina näyttää iholla, muualla kuin purkissa. Erityisesti haluaisin korostaa sitä sun meikkaamista. Sellasii step by step kuvia 🙂

  Terkuin lurpu

 50. 51

  sanoo

  Mukana ollaan!

  Ehdotan, että kirjoittaisit tällaisen naistenlehtityyppisen postauksen parhaat tuotteet top 5 vertaillen kallista parasta ja edullista parasta jne… Sijoita/säästä tyyliin! Se olisi ihanaa!

 51. 52

  sanoo

  mä tykkäisin meikki-postauksista, eli joitain kivoja meikki-ideoita kuvineen ja niin selitettynä, että idiootimpikin osaa :–D myöskin hajuvesistä olisi kivaa lukea enemmän.

 52. 53

  sanoo

  Eli haluaisin kuulla juttua siitä, miten tämä sinun melkoinen kosmetiikkaintoilusi on lähtenyt, ja miten päätät ostaa aina vain lisää tuotteita.
  Sekä mitä tuttusi ovat kommentoineet tähän harrastukseesi:D ja mistä rahasi riittävät moiseen?:)
  Tykkäisin kaikennäköisistä tuotevertailuista ja siitä että rehellisesti suositellaan jotain tuotetta. Kaikennäköiset meikinteko-vinkitkin olis jees:)

 53. 54

  Sinttu. sanoo

  Namm, mikä palkinto! Luomivärejä en jostain syystä saa yleensä ostettua, muutama Isadoran paletti vain löytyy, joten toisivat kaivattua täytettä meikkivarastoon.
  Toiveena olisi kaikkien aikojen top 10 (tai vaikka 20), eli mitkä tuotteet ovat suosikkejasi, mitä käytät eniten jne. Voisi tehdä joko yleisesti tai joistain tietyistä kategorioista. Jotenkin voisi veikata, että Diorin viisikot sopisivat sinulla näihin 🙂 blogiasi on ollut hauska seurata!

 54. 55

  sanoo

  Koska aloit kiinnostua kosmetiikasta ja keräillä erilaisia tuotteita? Olen itse hyvin käytännönläheinen ja suorastaan pihi ja käytän hyvin vähän mitään tuotteita, joten olisi kiinnostavaa kuulla missä vaiheessa itse ns. hullaannuit. 🙂

 55. 56

  sanoo

  Vielä yksi juttuidea tuli mieleeni:

  Seerumit vs. kasvovoiteet

  Onko seerumeista hyötyä? Kuinka ne eroavat voiteista? Kannattaako molempia oikeasti laittaa vai riittääkö vain toinen?

 56. 57

  sanoo

  Arvonnat on aina mukavia, olen seuraillut blogiasi jo pidempään, mutta nyt vasta jaksaa tulla kommentoimaan… 😀

  Juttutoiveeni olisi edullisten ja luotettavien nettikauppojen esittelyä. Mistä saa hyvää halvalla? Myös meikkivälineet (siveltimet, aplikaattorit etc…) ja meikinteko-ohjeet kiinnostavat. INCI-listojen lukutaitoa olisi myös TOSI kiva hieman opetella. Onnea lakkoiluun!

 57. 58

  sanoo

  Täältäkin vähän juttuideaa.

  Kosmetiikka ja siihen liittyvä kiinnostaa, mutta joissakin asioissa olen silti aika hukassa. Yksi niistä on luomiväri. En vaan osaa meikata silmiäni. Eli vinkkejä ja niksejä aiheesta, mielellään kuvien kera. Toinen asia joka hämmentää on asiantuntijoiden meikkausneuvot. Kaikilla on omat tapansa, ja olisi mielenkiintoista tietää mitä mieltä sinä olet esim. meikkivoiteen levittämisestä. Sormet, pensseli (minkälainen, eihän pehmeällä saa mitään aikaiseksi?)vai kenties meikkisieni?
  Neuvot tämäntyylisten juttujen suhteen tulisi tarpeeseen.

  Terveisin: Anel

 58. 59

  Maleena sanoo

  Mulla on pyöriny mielessä tätä sun blogia lukiessa että ois kiva saada jonkunlainen kuva sun ihosta. Ei tartteis mitään koko naamakuvaa olla, mutta mietin vaan, että kun käytät niin paljon kaikenlaisia rasvoja yms. niin onko sulla jotenkin keskimäärästä parempi iho, vai onko sulla kenties ihan luonnostaankin hyvä iho? Ja muutenkin ois kiva jos kirjottasin jotain juttua eri iho-ongelmista ja niiden ratkaisuista.

  Ja sitte tietysti meikkimokat (ihan yleisestikkin, ja omat meikkimokasi) on aina hauskoja.

 59. 60

  sanoo

  Olisi kiva nähdä miltä näytät, utelias kun olen 😀 Ja meikkivinkkejä olisi mukava lukea (juhlameikki,arkimeikki jne…)

 60. 61

  Maisa sanoo

  Minua kiinnostaisi poikakaverisi suhtautuminen kosmetiikkaharrastukseesi! Ehkäpä me lukijat voisimme esittää joitain kysymyksiä, joita sinun tulisi kysyä poikakaveriltasi. Oman poikakaverini oivallukset ovat olleet hauskoja, ja voin vain kuvitella, millaisia sieltä suunnalta tulee, kun mittakaava on vähän toinen! Kerran menin täydessä tällingissä halimaan poikakaveriani, johon tämä tuumasi, että varo, ettei meikkisi mene pilalle. Kysyin tältä, että mistä tiedät mulla olevan meikkiä (ajattelin toki olevani tosi hehkeänä). Poikakaveri vastasi: ”tuoksusta”… Eli näin meillä…

 61. 62

  justlovefrank sanoo

  minua kiinnostaisi kuulla kuinka paljon ostamatta oleminen on vaikuttanut ns. omaantuntoon? Tuntuu varmasti helpotukselta, kun saa yhdenkin tuotteen loppumaan, mutta tuleeko siitä tyhjä ol? Varsinkin jos samanlaista tuotetta ei jää tilalle?
  ********************************************
  Ja sellainen tuotteiden TOP 10 olisi varsin hupaisa kuulla sinulta (ja kunnon perustelut), kun tuntuu että sinulla kun on noita tuotteita noin paljon (jotka ovat kuin omia lapsia;) mitkä niistä on ne 10 parasta? Vaikea 😉

 62. 63

  sanoo

  Ensinnäkin tää sun blogisi on aivan mahtava. Joskus vietän kauankin aikaa tämän kanssa, esim. lukemalla vanhoja juttuja uudestaan, sillä blogisi vaan on aivan loistava 😀

  Juttuehdotukseni on, että kun kumminkin työskentelet kosmetiikan parissa ja taitoa siihen liittyen on hieman keskiverto suomalaista enemmän, niin jotain meikkiopastuksia joko hieman erikoisempaa tai sitten ihan arkimeikkiä. Olisi myös kiva nähdä sun meikin teko tyyliin kuva kuvalta. Ammattilaisvinnkien kera 😀

 63. 64

  Anonyymi sanoo

  1. Joku panosta-pihistä -juttu olisi kiva. Esim. kallis meikkivoide ja mahdollisimman samantyyppinen edullisempi ratkaisu…

  2. Haluaisin myös enemmän juttua OIKEASTI toimivista silmämeikinpoistoaineista. On ollut myös mielessä kysyä, että miten ihmeessä kannattaa toimia öljyisten silmämeikinpoistoaineiden kanssa (esim. HR All mascaras). Kun tuntuu, että niillä (lopulta) saa meikit lähtemään, mutta käyttö jättää silmän tosi öljyiseksi ja jää tunne, että se turvottaa tällöin silmänympärystä. Melkein tuntuu, että tarvitsisi silmämeikinpoistoaineen puhdistusaineen, koska pelkällä vedellä ei öljyistä ainetta saa huuhdeltua silmänympärysiholta pois!

  3. Miten ihmeessä toimia ihon kanssa, joka on 3-kymppinen, epäpuhtauksia etenkin nenässä, juonteita alkaa jo olla ja kosteutusta tarvitaan jo ihan kunnolla (iho on vähintäänkin pintakuiva).Niin kauniin pohjan kuin Diorin tuotteilla saankin, niin NENÄ se vaan tuppaa punottamaan ja kiiltämään rasvaisena.

  P.S. En osallistu arvontaan, mutta toivon silti että tarttuisit juttuehdotuksiin…

 64. 65

  sanoo

  Sinulla on paljon kosmetiikkaa eri valmistajilta, joten olisi mukava nähdä ”vertailevaa tutkimusta”. Esimerkiksi luomiväreistä / rajauskynistä: voisit meikata kummankin silmän eri valmistajan samanvärisillä ja suunnilleen samanoloisilla tuotteilla. Sitten kertoisit kumpi tuote tuntui paremmalta ja lukijatkin voisivat kuvasta nähdä kummassa on esim. enemmän pigmenttiä. Sama homma vaikka kynsilakoissa: voisi testata eri merkkien kestävyyttä. Varmasti vaivalloista mutta mielenkiintoista!

 65. 66

  sanoo

  Minusta olisi kiva kuulla mikä on sun lemppari silmänympärysvoide + silmämeikin poistoaine. Varsinkin jälkimmäinen tuottaa itselleni päänvaivaa kun mikään ei tunnu tepsivän muutaman kerroksen ripsiväriin ja rajaukseen! Mielestäni se on ihan normaali meikkimäärä mutta lähes kaikki aineet ovat sellaisia joita saa hinkata pois ja siitähän simmut tykkää….

 66. 67

  sanoo

  Hehh, tulipas tässä mieleen että arvonnassa kaikki voittavat! Sinä pääset tavaramäärästä ”eroon” ja joku onnellinen lukija onnellistuu vielä lisää kun saa kivaa uutta itselleen..

  Blogiasi on ollut ihana lukea, ja välillä tuskastumisesi tuotteiden määrään tuntuu ihan täällä asti.

  Olisi ihanaa lukea postaus siitä, mitkä ovat kautta aikojen suosikki tuotteesi. Tuotteita kun sinäkin olet päässyt ”muutamia” kokeilemaan! Jotenkin sitä itse vaan pysyy niissä tutuissa ja turvallisissa tuotteissa kun ei halua hukata rahojaan tuotteisiin joista ei mitään tiedä!

  Koska sinulla tuota perspektiiviä kosmetiikkatuotteisiin tuntuu olemaan, sinua olisi helppo ”matkia” ja löytää uusia omia lempituotteita! 🙂

 67. 68

  Anonyymi sanoo

  Yksi kaunis päivä törmäsin sun blogiin, silloin sinulla oli 32. päivää purkissa ostolakkoa. Ehdottomasti jäin koukkuun, osaat kirjoittaa taitavasti etkä paljasta itsestäsi kaikkea.
  Jutut ovat olleet mieleisiä, mutta olisi kiva kuulla äitisi historiaa, hän kun ilmeisesti on se ’pahan alku ja juuri’ tässä asiassa. Mistä kaikki lähti, oliko mahdollisesti isoäitisikin kosmetiikasta ja ihonhoidosta kiinnostunut? Voisit haastatella häntä ei-niin-virallisesti, kysellä hänen kosmetiikkansa top 10 ja ehkä arvostella sitä listaa omalta kannaltasi. Ja kun aiemmin mietit muiden miesten suhtautumista vauvoihisi, niin entä isäsi? Miten hän suhtautuu tuohon hömpötykseen noin yleensä?
  Onko muuten teidän suvussa tai perheessä muunlaista hamstraamista tai haalimista, esimerkiksi jotain keräilyä? Himoa vaatteisiin tai peleihin? Vai onko tämä teidän ihan oma juttunne.
  Mielestäni tästä aiheesta saisit monipuolisen jutun, postaus äitisi varastoista oli nimittäin vaikuttava.

  Toinen, mikä kiinnostaa myös minua on nuo INCI-listat.

  Kolmas asia, mistä saisi juttua, on ruokien ja herkkujen vaikutus ihoon. Näistä kun on hieman ristiriitaista tietoa liikkeellä. Eli urbaanilegendat ruoista kehiin: tuleeko suklaasta finnejä?

  En tiedä, minkämallinen vartalo sinulta löytyy, mutta kai monenlaisilta voi raskausarpia löytyä. Miten ennaltaehkäistä, miten poistaa?

  Viidentenä (miljoonantena) ehdotuksena juttu sinusta ulkona barbiemeikkimaailmasta. Millainen olet ihmisenä, entä sinun wannabe-insinöörisi, miten päädyitte yhteen? Koulutuksesi: miten pääsit sinne missä nyt työskentelet ja oliko sen arvoista.

  Multa nyt irtoaa ideoita. Olisi kiva kuulla sun esimerkiks päivän tai viikon ateriat. Mimmoisia ruokia, reseptejä ja syitä miksi syöt näin. Herkutteletko? Jos, niin miten.

  Huh, tulipas näitä. Eniten toivon tuota juttua äidistäsi, vaikuttaa äärimmäisen mielenkiintoiselta persoonalta. Keväisiä tunnelmia lakkosi parissa!
  Terveisin, Jenppu.

 68. 70

  Sof sanoo

  Olis kiva jos kertoisit sun luottotuotteista, mitä oot käyttäny jo monta vuotta ja mistä et ikinä luopuis.

 69. 71

  maria. sanoo

  olisi mielenkiintoista nähdä jo muotiblogeissa nähdyn ”päivä kuvina” postaus mutta kosmetiikan osalta. eli päivän mittaan käyttämiäsi kosmetiikka tuotteita ja mahdollisesti suuntaa antavia kellonaikoja, milloin vaikka lisäsit puuteria. 😀

 70. 72

  Anonyymi sanoo

  INC-listat, kemikaalit ja eettisyys kiinnostavat taallakin.

  Lisaksi toivoisin juttua siita miten paasta eroon keratoris pilariksesta. Monien ongelma.

 71. 73

  Anonyymi sanoo

  Toimivatko selluliittivoiteet, koskaan?

  Enta mihin tuotteisiin ei kannata satsata (ainakaan montaa euroa). Ja toisaalta mihin kannattaa (aurinkosuojattujen voiteiden lisaksi).

  Mita ainesosia kannattaa valttaa (esim. alkoholi, parabeenit, silikonit jne.) ja miksi.

 72. 74

  SONJA sanoo

  KAUNEUSAAKKOSET! eli siis jokaiselle kirjaimelle joku kauneusniksi/kauneustuote. =)

 73. 75

  sanoo

  Ah, musta olisi aivan ihana lukea sun kokemuksia aasiakkaista kosmetiikan ihmeellisessä maailmassa 😀

  Toinen mua kiinnostava aihe olisi blogit ja markkinointi; onko sinulle tarjottu tuotteita kokeiltavaksi/arvottavaksi blogiisi? Tällainen markkinointi on ilmeisesti lisääntymään päin kaiken aikaa.
  Aiemmista kommenteista huomaa, että lukijat pitävät jonkinlaisena auktoriteettina sun tietämystäsi/työtäsi. Suosittelemasi tuotteet tuntuvat päätyvän monen ostoslistoille… Monet kosmetiikkamerkit varmaankin hyppivät riemusta saadessaan tällaista mainosta.
  Mitä sinä ajattelet tästä?

  (Ei, en ole arvontoja/sponssausta/yms vastaan, vaan tällaisena guerrilla-mainonnan aikana sitä tulee vainoharhaiseksi 🙂 Tämä blogihan olisi täydellinen mainostempaus esim. Stokkan kosmetiikkaosastolle ;))

 74. 76

  Anonyymi sanoo

  Mä haluaisin että tekisit ihan kunnon,erillisen aiheen (tai mikä nyt onkaan) noista sun diorin viisikoista 😉 Haluaisin tietää mikä niissä niin erikoista on ja miks oot niin hulluna niihin :> Onko ne jotenkin erilaisia koostumukseltaan kuin normaalit luomivärit ? Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla,jos nyt joskus jotain voittaisin.Osoite on :
  e.pinkkinen@luukku.com

 75. 77

  nowi sanoo

  Moi, aika moni tuntui kyselevän lempituotteittesi perään, mutta itseäni kiinnostaisi ennen kaikkea kaikkien aikojen hudit, eli tuotteet, jotka eivät sinulle sopineet ja joihin et enää ikinä rahojasi laittaisi tai edes ilmaiseksi ottaisi.

 76. 79

  sanoo

  osallistun, vielä kun ehdin 😀

  Olisi kiva saada juttua lisää niistä Diorin paleteista, että miten ne ovat ylivertaisia muihin nähden 🙂 Olisi myös kiva nähdä kaikkia erilaisia niillä toteutettuja meikkejä, itseäni hirveästi kiinnosti se idea, jonka heitit itse joskus, että meikkaisit aina eri paletilla pari päivää erilaisen meikin ja siirtyisit sitten toiseen…

  sähköposti on: varityskirjain@gmail.com

 77. 80

  lianna sanoo

  Vielä sellainen ajatus tuli mieleen (jo aiemmin jätetyn kommentin lisäksi), että olisi kiva lukea joskus hyvin kirjoitettuja analyyttisempia tekstejä/kritiikkejä liittyen kosmetiikan haittoja käsitteleviin asioihin.

  Elikäs lähinnä tuli mieleeni Kemikaalicocktail-blogin yksi kirjoitus, tai etenkin sen kommenttiosio (http://kemikaalicocktail.blogspot.com/2009/03/ole-tarkkana-hiusvarisi-kanssa.html) jossa intoutuivat puhumaan hiusvärien lisäksi paljon myös meikittömyydestä ja ihon rasvaamisen turhuudesta. Itse kuitenkin olet monesti puhunut rasvaamisen tärkeydestä juuri ennaltaehkäisynä, joten olisi kiva kuulla miten argumentoit esitettyihin kommentteihin liittyen. Älä pelkää, en hae mitään puolustuspuhetta, en ole itse läheskään koskaan samoilla linjoilla kyseisen blogin kirjoittajan (tai suuren osan kommentoijista) kanssa, ja vilkaisen postauksiakin hyvin harvakseltaan, lähinnä jos jossain joskus linkataan. Fiksu keskustelu aiheesta kiinnostaisi, syyllistämisen ja ylenpalttisen ”luomuhehkutuksen” sijaan.

  Toinen hieman vastaava mihin olisi kiva kuulla sinun analyyttisempi mielipide on tuotteiden tuoksu. Kirjoitit joskus että et pidä hajustamattomista tuotteista, koska tuoksu on iso osa tuotetta ja olen itse pitkälti samaa mieltä. Lehdissä kuitenkin tasaisin väliajoin tuoksuallergikot kirjoittavat kuinka tuoksujen kanssa ”läträävät” ihmiset tekevät heidän elämästään niin kovin vaikeaa, ellei jopa mahdotonta, ja sitten taas mielipideosastoilla riidellään. Toivoisinkin että tarttuisit aiheeseen, ehkä sellaisesta näkökulmasta että miten voi nauttia ihanien tuotteidensa tuoksusta ilman että tarpeettomasti hankaloittaa sellaisten ihmisten elämää jotka eivät niistä voi nauttia. Ja joo, tiedän kyllä ettei hajuvetta kannata kaataa päälleen ainakaan puolta pulloa enempää kerralla… 😉

  Vähän ehkä provosoivampia ehdotuksia, tai juttutoiveita, tällä kertaa, mutta koska minusta kirjoitat hirvittävän hyvin, uskon että voisit ottaa myös nämä ”raflaavammat” aiheet käsittelyyn.

  Tulipa piiiitkä kommentti. Toivottavasti ei haittaa…

 78. 81

  Anonyymi sanoo

  Hei,
  olen innostunut blogistasi niinkin paljon, että ajatus omasta samantyylisestä blogista on alkanut kovasti kutkuttamaan. Asiantuntemusta kun sinulta löytyy, toivoisin postausta, jossa olisi hintavien ja halpojen merkkien eroista. Löytyykö edullisempia tuotteita, jotka ovat täysin knock out verrattuna kalliimpiin sisaruksiina?

  Lisäksi haluaisin lukea siitä, miten miehesi (mahdollisesti myös ystäväsi/lähipiirisi) suhtautuu kosmetiikkainnostukseesi sekä kosmetiikkaan kuluvaan rahamäärään. Itsellänikin kun on oma wannabe-diplomi-insinööri, joka jaksaa kerta toisensa jälkeen ihmetellä mihin kaikkia lukuisia tuotteita tarvitaan, ja miten hänen mukaansa ”joku hullu voi maksaa niistä niin paljon”.

  Toivottavasti blogisi jatkuu vielä pitkään!

  T.Tanja

 79. 82

  sanoo

  Kerro tuotteita, joiden toivoisit eniten olevan jo loppuneet ja miksi. Samaan liittyen ehkä ne mielestäsi huonot kosmetiikkatuotteet ja syyt siihen. Kiinnostaa, vaikka eihän sitä voi täysin toisen kokemusten perusteella teilata mitään tuotetta…

 80. 83

  sanoo

  Nyt kun lueskelin läpi näitä muiden juttutoiveita niin mua kiinnostaisi ehdottomasti kans tietää että miten se sun wannabe-insinööri suhtautuu tähän sun harrastukseen ja että mitä tuotteita tämä miekkonen itse käyttää. Esim. onko ehkäisevä silmänympärysvoide jo hänenkin listalla (mun miehellä jo on mut se onkin vähän vanhempi!)…? 😉

  Ja sitten tällaisena herkkäihoisena kaikki tämän erityisryhmän huomioon ottavat lisävinkit on tervetulleita.

  Niin, että koukkuun oon mäkin jäänyt tätä lukiessa, tunnustan! 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *