Päivä 48: Loppuu loppuu!

Taas on kaksi tuotetta loppunut.
Ensimmäinen loppuun kulutettu tuote on Lumenen Arctic Aqua Virkistävä suihkugeeli.

Aivan ihana tuote! Tykkään tämän raikkaasta tuoksusta niin paljon! Tämä pesi juuri sopivasti eikä ihosta tullut liian puunattua. Voisin ehdottomasti pitää käytössä vaikka jatkuvasti. Tätä löytyykin kätköistä vielä yksi purkki, joka tosin lähti Wannabe-insinöörin käyttöön samantien. Ja jos nyt tarkkoja ollaan, niin tämänkin käytti kyllä suurimmaksi osaksi Wannabe-insinööri. Mutta minä käytin vihonviimeisen käyttökerran, joten käytännössä tämä on siis minun itseni loppuunkuluttama.

Myös Erisanin Hoitava käsivoidetiiviste loppui:

En voi sietää tiivistekoostumuksia! Olkoot vaikka kuinka riittoisampia tavallisiin verrattuna, mutta kun en vaan voi sietää sitä, ettei voide levity kunnolla vaan on sellaista jankkia, että sen kanssa saa tapella vaikka kuinka kauan ennen kuin sen on saanut levitettyä kaikkialle käsiin. Ja tästä hajusteettomasta tuotteesta puuttui jälleen kerran se kiva elämys, jonka tuoksu aina saa aikaan. En siis hankkisi uutta, sillä ei tämä mitenkään erityinen ollut kosteutusteholtaan.

Huomautin jo eilen käsien hoitamisen tärkeydestä, mutta siitä ei vaan voi paasata liikaa. Pitäkää siis hyvät naiset huolta käsistänne! Kosteuttakaa tehokkaasti, hoitakaa kynsinauhoja ja kynsiä sekä käyttäkää kesällä aurinkosuojallista käsivoidetta. Kun olette vanhoja ja vaikka miten kehutte hyvillä geeneillänne ja rypyttömillä kasvoillanne ja käytte pistättämässä botoxia ja valehtelette parikymppisille miehille baarissa ikäänne reilusti alakanttiin niin kädet paljastavat teidät aina. Ryppyinen iho, maksaläiskät, repaleiset kynsinauhat ja keltaiset kynnet kyllä paljastavat, ettette enää ole nuoria neitejä ja jää monet hyvät jatkot parikymmpisten mallipoikien asunnolla kokematta. Eli aloittakaa käsienne huolto ja hoito ajoissa! Katselkaapa vaikka töissä ja bussissa ihmisten käsiä, huomaatte kyllä, mistä puhun.

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Käytän itsekkin tuota samaa suihkugeeliä, olen myös todennut sen todella ihanaksi. Minä kierrätän tarkkaan aina kaikki tyhjät meikkipullot ja kynsilakat. Käytän suurimmaksi osaksi Bodyshopin tuotteita vaikka niillä kyllä onkin hintaa, mutta tulee sitä käytettyä muutakin. En käytä juurikaan eläintestattuja. Bodyshopissa on myös se ihanuus että sitä voi tilata myöskin postimyyntinä, mutta yleensä kipasen itse kauppaan. Kysyisinkin, että tiedätkö onko Nivea eläintestattu? Ja haluiaisin löytäää sellaisen deororantin jossa ei olisi ollenkaan alkoholia ja aluminium Cholorohydratea, koska net ärsyttävät ihoani.
  Mukava seurailla tätä blogiasi päivittäin.
  Anteeksi jos näitä on tullut nyt useampi lähetetyä, koska en saa lähetettyä sitä.
  Nyt varmaan hermostut minuun jos näitä olen useamman kerta lähettänyt ja jos ne vielä ovat tulleet perillekkin.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Minkälaisia käsien ja kynsien hoitotuotteita suosittelet?
  Ja pidätkö tärkeänä, että 15-vuotias käyttää esim silmänympärysvoidetta?

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Osaisitko neuvoa jonkin hyvän aurinkosuojallisen käsivoiteen? Olen muistaakseni moisen hoksannut vain Nivealta, mutta se ei minulle sopinut, sain yliherkkyysoireita.

  Harmillisen usein tulee unohdettua käsien suojaaminen ja ne kyllä tosiaan kielivät kaulan tavoin iän aika ikävästi. Ei tosin sillä ettei ikääntyminen olisi asiaan kuuluvaa ja normaalia, mutta minkäs sitä turhamaisuudelleen voi =)

  Pidän blogistasi, se on avannut omiakin silmiä näkemään kaappieni ja laatikoiden purkkimeren!

  Sini

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Iho vaan yksinkertaisesti vanhenee. Ihan niin kuin se naamakin, jota kuitenkin suurin osa naisista hoitaa. Mikään voide ei sitä estä eikä merkittävästi edes ennaltaehkäise.

  Ja kyllä, minäkin lotrailen kaikenmaailman tehotippojen ja ampullien kanssa, niihin jää koukkuun…

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  apteekissa myytävä favoran käsivoidetiiviste on ihan superhyvää ! se on tosi kevyttä, hyvin levittyvää ja imeytyvää, silti tosi kosteuttavaa. en nyt muista paljon se maksoi, mutta aika pienehkö tuubi se oli ja kesti mulla puolisen vuotta jatkuvassa käytössä, eli on myös riittoisaa. suosittelen !

  (vaikka en tiedä saisiko ostoslakkolaiselle suositella mitään 😀 mutta tuli vaan mieleen.)

 6. 6

  sanoo

  Anonyymi: Viime viikosta lähtien on ollut EU:n lainsäädännössä kiellettyä testata EU: alueella eläinkokeilla ja myydä tai tuoda EU:hun eläimillä testattuja aineita tai lopputuotteita (poislukien toksikokineettinen testi, lisääntymistoksisuustesti ja toistuvan annoksen toksisuustesti). Toki jokainen ”perusaineosa” on jossakin vaiheessa testattu eläimillä, vaikkei itse sarja sitä olisikaan testannut.
  Ja vain tuo yksi viesti tuli perille, jotan hyvä, että yritit useasti. 🙂

  Anonyymi: Käsille ja kynsille suosittelen ihan vaan käsivoidetta ja kynsinauhavoidetta sekä tarvittaessa vahvistavaa/ hoitavaa lakkaa suojaamaan kynsiä. Kynsien ja käsien hoitotuotteet riippuvat aina omista tarpeista ja ongelmista, mutta perushoitona käsivoide ja kynsinauhavoide ovat hyvä lähtökohta.
  Jos 15-vuotias meikkaa säännöllisesti niin pidän erittäin tärkeänä, että hän myös käyttää peruskosteuttavaa silmänympärysvoidetta. Meikkien putsaaminen kuitenkin rasittaa aina ihoa hieman, joten hyvä kosteutus on tärkeää. Aikaisin aloiteussa silmänympärysvoiteen käytössä on ideana nimenomaan juonteiden ennaltaehkäisy. Kokeile esim. Pirkka-merkkistä peruskosteuttavaa silmänympärysvoidetta, todella hyvä hinta-laatu suhde!

  Sini: Edullisempia, suojakertoimellisia käsivoiteita löytyy Nivean lisäksi esimerkiksi Neutrogenalta (Anti-ageing Käsivoide SPF 15). Melko harvassa kyllä valitettavasti ovat. :/

  Anonyymi: Läträily tuo kuitenkin tunteen siitä, että jotakin ehkäisyä on ainakin yritetty. 😉

  Anonyymi: Suositella saa, vain yllyttäminen on kiellettyä. 🙂

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Kiitos tiedosta, täytyy käydä katsastamassa josko omalla Sokoksellani olisi tuota Neutrogenaa tarjolla.

  Sini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *