Päivä 37: Ihana viikko edessä!

Edessä on ihana viikko, siis minun mittapuullani. Tiedättekö, mikä on ihanan viikon merkki? No tietysti se, että läjä tuotteita näyttää lähentelevän loppuaan ja loppuukin varmasti tämän viikon aikana.

Ihana viikko starttasi juuri, kun vuorokausi vaihtui tämän viikon puolelle. Viikon ensimmäisenä loppuunkuluneena tuotteena loppui Lumenen Vitamin+ Radiant dual seerumi:

Tykkään tästä tuotteesta paljon. Toisesta pumpusta tulee ihoa kirkastavaa c-vitamiinipitoista lakansiemenöljyä sisältävää päiväseerumia ja toisesta ihoa rauhoittavaa ja uudistavaa mustikansiemenöljyä sisältävää yöseerumia. Näppärää, kun kumpikin on samassa pakkauksessa!

Myös aamu lähti hyvin käyntiin, sillä tukan laiton yhteydessä loppui Erisanin Elastic Hold -hiuskiinne. Myönnettäköön kyllä, että tukka oli tänään hieman enemmän hiuslakassa kuin normaalisti, mutta ainakin tämä loppui…

Tästä minulla ei ole mitään erityistä sanottavaa. Ihan kiva hajusteeton hiuslakka, mutta ei mikään erityinen. Toimi hyvin aukikammatussa tukassa (suoristetussa tai kiharretussa), sillä lopputulos oli nimenomaan nimensä mukaisesti joustava. Eli tuki hyvin, mutta piti kutrit kuosissa ja tukka näytti edelleen eloisalta. Tykkään kuitenkin enemmän hajustettujen tuotteiden ihanista tuoksuista, joten itse en tätä tule koskaan ostamaan. Tämän taisin saada töistä joskus jostain lahjapaketista.
Hiuslakkojakaan en kuitenkaan hetkeen pääse shoppailemaan, sillä niitä on vielä kiitettävä määrä jäljellä…

Kuvasta jäi vielä puuttumaan yksi Lorealin lakka, joka muuten onneksi lähentelee loppuaan. Onneksi nuo kaikki kuvassa olevat lakatkaan eivät ole täysiä, vaan monen kanssa mennään jo puolessa välissä (tai ainakin lähes!). Jälleen kiitos eräälle entiselle työnantajalle, jonka kautta puolet lakoista on eksynyt kaappeihini.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tämän ei ole tarkoitus olla mitään ilkeilyä, mutta onko sinulle koskaan juolahtanut mieleen kuinka paljon ehkä hyvinkin haitallisia kemikaaleja voit saada käyttämällä noin runsaasti kosmetiikkaa?

  Kosmetiikan turvallisuusmääräykset ja laatuvaatimukset eivät nimittäin ole ihan niin luotettavia, kuin ihmisille annetaan ymmärtää.

  Tietoa voit hankkia googlaamalla sanoilla ”Hidden dangers of Cosmetics” tai vaikka lukemalla Rita Stiensin kirjan ”Totuus kosmetiikasta” Suosittelen.

 2. 2

  sanoo

  On sulla kyllä tosi mahtavat valikoimat kaikenlaista kosmetiikkaa:) mutta eikö kannattaisi heittää surutta osa pois, sillä tuskin pystyt koskaan käyttämään kaikkea (ainakin huonoimmat/halvimmat?) tai sitten yksinkertaisesti jakelet niitä kaikille tutuille. Urakkasi helpottuisi kummasti:>

 3. 3

  sanoo

  Ta-Miit: Totuus Kosmetiikasta minulta löytyykin itseltäni ja olen lukenut sen sekä paljon muuta materiaalia aiheesta. Luonnollisemmat tuotteet kiinnostavat kyllä minua, mutta en jaksa alkaa stressaamaan aiheesta. Ehkä tämän tavaravuoren vähennyttyä siirryn hieman luonnonmukaisempiin tuotteisiin. En kuitenkaan usko, että tämä kosmetiikan käyttö on yhtä haitallista kuin esimerkiksi tupakointi, joten turhaan en päätäni asialla vaivaa. Ja olen aina naureskellut, että kuolintodistuksessani tulee todennäköisesti lukemaan kuolinsyynä ”Kosmetiikan yliannostus”. Joten kyllä, olen asiaa miettinyt. 🙂

  Girzi: Juuri noin olen tehnytkin, eli antanut paaaaljon tuotteita pois. Arvioisin, että viimeisen vuoden aikana ainakin toistasataa/jopa kolmesataa tuotetta on lähtenyt eteenpäin. Nyt on jäljellä enää sellaisia, jotka haluan itse käyttää. Vielä on tosin pieni pussukka tuotteita, jotka yritän laittaa ystäville eteenpäin.

 4. 4

  sanoo

  Ei luoja sentään, mihin ihmeeseen tarvitset noin paljon kaikenmaailman purnukoita ynnämuuta ? Kertoo aika paljon ihmisestä .___.

 5. 6

  Vixen sanoo

  Mä en ole mitenkään kateellinen sun purkkien määrästä, mutta jollain sairaalla tavalla kateutta aiheuttaa sun kyky saada tuotteita loppuun suhteellisen nopeasti.

  Mä saan vuosittain loppuun sen verran kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita kuin sä kuukaudessa. Ja sehän tarkoittaa sitä että pääsen ostamaan uusia aniharvoin! (Ei koske meikkejä… muita tuotteita en hamstraa.)

  Päivittäin käyttämissäni tuotteissa kulutusvauhti on suunnilleen seuraava:

  *Dödö: varmaan vähintään puoli vuotta. Ihan totta! Käsittämätöntä, mutta ei vaan kulu nopeempaa.

  *Huulirasva: käytän Blistexin valkoista purkkia vähintään 10 kertaa päivässä, ja silti yksi purkki kestää mulla n. 4kk.

  *Kasvojenpesuaine: Sebamed 200ml kestää n. 8kk. Yleensä mulla on käytössä kaksi putsaria samaan aikaan, Sebamed ja Dermosil, ja yhdessä ne kestävät joku 1,5 vuotta (!!!).

  *Silmämeikinpuhdistusaine: ainoa joka kuluu aika nopeasti, 100ml menee varmaan kahdessa kuukaudessa.

  *Kosteusvoide: päivävoiteena käytän vaihtelevasti paria voidetta, ja yleensä en saa yhtäkään päivävoidetta vuodessa loppuun. Kun käytin pelkästään Aqualan L:ää taisin ehkä saada yhden putelin loppuun vuoden sisällä. Yövoidetta mulla on vain yksi ja se kestää n. 6kk.

  Kropan rasvaan vain joka toinen tai kolmas päivä ja 500ml pänikkä kestää vajaan vuoden.

  *Käsirasva: käytän useita kertoja päivässä. 250ml puteli kestää 5-6kk.

  *Sy-voide: käytössä 2 samanaikaisesti, Lumenen violetti 20ml tuubi kesti toisen kanssa vuorotellen käytettynä melkein 3 vuotta.

  *Meikkipuuteri: tämänhetkinen Lily Lolon meikkipohjapurkki on saatu lahjaksi jouluna 2007, ja sitä on jäljellä hieman yli puolet. Käytän sitä todellakin päivittäin, ja se ei vain kulu!!!! Silloin kuin käytin Lumenen meikkipuuteria se kesti 8kk.

  *Ripsari: 8-9kk.

  Eikö ole ihan hullua? Mä käytän mielestäni tuotteita ihan normaalisti, en siis mitenkään harrasta mitään minimalistista tyyliä vaan laitan dödöä, kosteusvoidetta ja meikkipuuteria reilusti mutta silti tuotteet kestää ikuisuuksia!

  Mikähän on sun kulutuksen ”salaisuus”? Mitähän mä teen eri lailla kuin sä?

  Olis ollut huvittavaa jos mä olisin pitänyt 7kk:n ostolakkoni aikana tämäntyylistä blogia…. Sen 7kk:n aikana taisin saada loppuun yhden käsirasvan, yhden shampoon, yhden silmäputsarin ja varmaankin yhden huulirasvan! ^__^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *