Päivä 34: Not my cup of tea

1,5 viikkoa minä yritin, sitten oli jo pakko luovuttaa. Puhun nyt siis meikkaushaasteesta, jossa oli ideana meikata kuukausi perusnaisen meikkipussillisella. En kestänyt enää, tänään oli pakko luovuttaa ja vähän vaihtaa tuotteita. Ihan kamala haaste, en todellakaan lähtisi enää ikinä moiseen! Viikon meikkasin samalla luomiväripaletilla ja puoli viikkoa toisella, mutta ihanien Diorieni houkutus kävi liian suureksi ja tänään oli jo pakko ottaa yksi uusimmista paleteistani käyttöön. Joten se siitä haasteesta.

Mielestäni meikkaamisessa on parasta juuri se, että ilmettä voi vaihtaa vain paria tuotetta käyttämällä. Jos haluat uutta ilmettä ja leikkaat tukkasi, niin se on pysyvä muutos, mutta jos vain meikkaat eri väreillä, voit vaan pestä meikit pois heti kun haluat ja kokeilla jotain muuta. Meikkaamisessa parasta on juuri se, että voi kokeilla kaikkea erilaista ja leikkiä väreillä. Väreillä leikkiminenkään ei tarkoita, että tarvitsisi näyttää papukaijan ja riikinkukon yhdistelmältä, pienikin sävyn muutos vaikuttaa jo paljon.

Ei jooko tehdä meikkaamisesta niin vakavaa ja valita aina sitä samaa luomiväriä tai huulikiilltoa, kokeillaan välillä jotain uutta, vai mitä? Kokeilemalla voi löytää vaikka miten kivoja uusia juttuja!

Mutta asiasta toiseen. Harrastin eilen taas pientä tuotteiden eliminointia ja heitin pois yhteensä seitsemän huultenrajauskynää. Kynät olisivat kyllä olleet kunnossa ja lähes käyttämättömiä, mutta niihin oli painettu eräpäivät, jotka olivat jo menneet umpeen ajat sitten enkä sitten kehdannut laittaa vanhentuneita tuotteita muille eteenpäin. Itse en olisi noita kuitenkaan käyttänyt ja olen ne saanut töistä joskus, joten taloudellista tappiota ei tullut. Omatunto kyllä silti hieman soimasi roskiin heittämisestä.

Tämän verran huultenrajauskyniä jäi vielä käytettäviksi:


Toivottavasti nämäkin loppuisivat joskus…nyt vain ahkerasti huulia rajailemaan!

Muutenkin olisi ihanaa, jos saisin joskus lipastoni tästä osiosta kynät ja mascarat käytettyä pois:

Tämä olisi niin ideaali paikka koruille säilytettäväksi! No, ehkä vielä joskus…

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä oon kyllä ihan samaa mieltä meikkaamisesta! Se on semmosta mutu-hommaa, eli mennään fiilispohjalta. Eniten mä tunnun jämähtävän niihin samoihin huulikiiltoihin, mutta luomiväriä kyllä vaihtelen oikeestaan ihan päivittäin 🙂
  Tosin ihan joka päivä en ehdi aina aamulla meikkaamaan niin kokonaisvaltaisesti kuin haluaisin, sen siitä saa kun on iltavirkku..

 2. 3

  sanoo

  Luin nyt ensimmäistä kertaa blogiasi. Karskina äijjänä, joka ei tajua meikeistä mitään, usein jopa pitää meikittömiä tyttöjä jollain tapaa kauniimpana kuin meikattuja, niin blogi sai silti mielenkiintoni heräämään. Pakko lisätä suosikkeihin ja lukea kaikki merkinnät, tämän jälkeen tiedän varmaan kaiken meikeistä. Kiitos blogistasi ja toivottavasti lakkosi pysyy.

 3. 4

  sanoo

  Oli pakko lisätä suosikkeihin, ihan mieletön määrä kosmetiikkaa ! wooah. Tuli itselle hirveen epämaterialistinen olo (:D)

 4. 5

  sanoo

  Heidi: Samanlainen iltavirkku ja aamutorkku minäkin. Mutta kyllä välillä sängystä pääsee ylös jo ihan vaan ajattelemalla, että mitä kivaa sitä voisi nassuunsa mennä sutimaan. 😉

  Ansku: Kyllä tämän blogin sieltä löytää. 🙂

  Rami: Todella kiva kuulla, että joku karski äijäkin on tämän löytänyt! Blogin ideana kun ei kuitenkaan ole vaan pelkkä kosmetiikka vaan oikeastaan lähinnä tavarapaljouden taltuttaminen…tai ainakin taltuttamisen yrittäminen.

  Satu123: Epämaterialistiseen oloon minäkin tähtään, mutta tällä määrällä sinne on kyllä matkaa vielä piiiiiiiitkälti.

 5. 6

  sanoo

  Minä olen pienen piirin alan harrastaja myös, mutta asia johtuu lähinnä siitä että olen löytänyt hyvät tuotteet joita tulen käyttämään ja jos ne halvalla saa niin se otetaan ja itsellä keräilyn kohteena ovat pääsääntösesti deodorantit. Tuoksuilu yleisestikkin olisi mukavaa mutta hajuvedet ovat turhan kalliita ja sellaisen kevyen halatessa tulevan tuulahduksen saa juuri deodoranteilla.

  Shamppoot/hoitoaineet pidän vielä pienenä määränänä mutta niitäkin on se 3-4 pariskuntaa. Aika iso luku mutta ei sittenkään sinun rinnalla. Tsemppiä ja yksi fanittaja lisää.

 6. 7

  sanoo

  whou. ensivaikutelma tästä blogista oli kyllä aikas omituinen, mutta nyt kun luin juttujasi tarkemminkin, paljastui blogisi ihan mielenkiintoiseksi ja päädyin seuraamaan kamppailuasi kosmetiikkavuoria vastaan :–)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *