Päivä 315: The Wild Thing

Kuten olen jo pariin otteeseen maininnut, olen kovasti ihastunut Laveran vartaloemulsioiden tuoksuihin. Villiinnyin Kauneusmessuilla täysin, kun niitä oli tyrkyllä hyvin edulliseen hintaan ja ostin sitten kerralla pöhkönä tyttönä niitä viisi kappaletta -kaikki eri tuoksuisia tietenkin.

En ole malttanut pitäytyä vain yhden käytössä, vaan olen käyttänyt näitä ristiin rastiin mielialan mukaan ja jos nenää ei olekaan oikein mikään tuoksu juuri sillä hetkellä miellyttänyt, olen lutraillut väliin hajusteettomalla ACO:lla tai X-tran puhtaan tuoksuisella emulsiolla. Siksi meni näinkin monta viikkoa ennen kuin ensimmäinen Laveran vartaloemulsio tuli tiensä päähän.

Ensimmäisenä loppuun kului Wild Berry Body Lotion (” A heavenly, delicious feeling”). Myyntipisteessä paikalla ollut esittelijä valitsi tämän minulle, kun sanoin etsiväni sopivaa tuoksua. (”Tämä sopii tuollaisille pienille keijukaisille,” sanoi hän ja olin tietysti heti myyty, kun joku noin kauniisti toteaa. Kyllä, olen helppo. Jos sanot, että kaulani on kaunis tai että niskani on siro, voin hyvinkin ostaa sinulta talon tai huvipurren…)

Ihana marjaisan makea tuoksu on huumannut minut kyllä täysin ja ilmeisesti wannabe-insinöörikin on tästä tykännyt. Tosin häneltä en kuullut höpinöitä hänen pienestä keijukaisestaan tai edes pienestä prinsessastaan, vaan hän vain tyytyi toteamaan minun tuoksuvan paukkutikkarille… (Muistatteko ne tikkarit, joiden mukana tuli pussi jauhetta, johon tikkaria kastettiin ja joka sitten poksui suussa?)

Tuoksu on muuten erityisen kestävä iholla, mistä tulee ehdotonta plussaa! Kosteutustehot ovat melko hyvät (toki tehokkaampaakin kosteutusta saisi olla, mutta huonoksi tätä ei voi sanoa) ja koostumuskin mukava. Tuote levittyy hyvin ja myös imeytyy varsin hyvin, eli kevyemmästäkin koostumuksesta tykkäävä voi uskaltaa kokeilla tätä.

Mitään pahaa sanottavaa minulla ei tästä ole, paitsi että normaali 12 euron hinta on minun kulutuksellani jo melko kova hinta vartaloemulsiosta. Ihanaa, että minulla on vielä käytössä muita Laveran tuoksuvia emulsioita!

Onko joku muu ihastunut Laveran vartaloemulsioiden tuoksuihin ja/tai koostumukseen?

Pinkistä pakkauksesta tuli kautta rantain mieleen vaaleanpunainen ja siitä puolestaan tuli mieleeni, kuinka olen yrittänyt opetella laittamaan tukkaani. Eräänä päivänä kokeilin banaaninutturan tapaista väkerrystä, jonka sitten koristelin vaaleanpunaisilla kukkapinneillä:

Pinnien piilotusta täytyy vielä tarkemmin harjoitella, mutta muuten olin itse varsin tyytyväinen väkerrykseeni. Ihanaa, että niskahiukset ovat jo sen verran pitkiä, että niiden kanssa voi jotain tehdäkin! Pieniä harjoituksia on toki tämänkin väännön kanssa vielä tehtävä, mutta perusidea ainakin on jo hallussa.

Kuinka monelta lukijalta muuten sujuu banaaninutturan teko?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Minulta ei ainakaan suju nutturan teko,kun olen muutenkin niin laiska laittamaan hiuksiani:DAika tyyriitä ovat kyllä nuo laveran tuotteet:/Nätti koriste tuossa hiuskuvassa:)

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Ihana nuttura! Minä en osaa tehdä hiuksilleni mitään!
  Mutta kysymykseni on bm:stä. Miksi en vaan saa ihostani kaunista näillä tuotteilla? Olen katsonut videoita siihen malliin ettei tekniikassa pitäisi olla vikaa, mutta ei se muutu voidemaiseksi ihollani eikä peitä yhtikäs mitään erikoissiveltimistä huolimatta. Mitä teen väärin? Vai eikö se vaan sovi minulle? Ihoni on normaali, hieman kirjava.

 3. 4

  sanoo

  Itse olen oppinut helpon ja vaikean tavan tehdä banaani, sanomattakin selvää, että käytin helppoa. Eli siis hiukset käännetään ylös ja pyöritetään pötköksi ja loput hiukset käännetään kuin itsestään ilmestyneen banaanin alle. Löytyy varmaan paljonkin videoita youtubesta. Itse haluaisin opetella tekemään lyhyisiin hiuksiini ns. old hollywood kiharat, sellaiset jotka ovat otsalla kauniina laineina. Muuten osaan ne tehdä, mutten osaa tehdä niitä otsajuttuja.

 4. 5

  sanoo

  Mulla ei ole edes mitään hajua siitä minkälainen banaaninuttura on tarkalleen..:D Olisi kiva jos voisit yrittää tehdä ohjeet tai joitan…mä olen tosi huono väkertämään hiuksiini yhtään mitään, vaikka pituus alkaisikin olemaan sellainen että siihen saisi jotain…olisi kiva opetella..:D

 5. 7

  kaisa sanoo

  voisiko noita jostakinpäin suomea ostaa noita laveran vartaloemulsioita, vai pitäisikö niitä lähteä netistä tilaamaan..? 😮

 6. 9

  sanoo

  Nuttura ei oikein suju, mutta jos pohjan tekee kampaajan vinkkien mukaisesti (rullat päähän), niin kyllä mä jos jonkinlaisia tötteröitä olen hiuksistani loihtinut. Noi koristepinnit on kyllä käteviä, jos vaikka ei niin kätevä olis käsistään kuin sinä.
  Ei kuulu tähän, mutta silti: Ai että pisti vihaksi, kun Lumene on muuttanut huulipuniensa koostumusta. Niissä on kaikissa nyt joku oudon ällö tuoksu, enkä voi enää käyttää Lumenea. Nyyh,nyyh. Yli kahdenkymmenen vuoden suhde päättyi kertarysäyksellä.

 7. 10

  Anonyymi sanoo

  Ei kyllä suju, eli olisiko ohje mahdoton ajatus? 🙂 Näyttää tosi kivalta!

 8. 11

  sanoo

  Anonyymi: Edullisia luonnonkosmetiikan vartalovoiteiksi, mutta kalliita tällaiselle lutraajalle. :/

  Maria: Kerro tietämättömälle, miltä sellainen näyttää! 🙂

  Anonyymi: Kaikille ei vaan pohja sovi. :/ Sulaminen ei tapahdu heti, vaan ihon rasvojen vaikutuksesta paristakymmenestä minuutista puolentunnin sisään jopa. Itsestäni tuntui aluksi varsin meikkaamattomalta tuon pohjan kanssa, mutta nyt tuo meikkaamattoman näköinen pinta on se, johon olen tottunut ja joka näyttää luonnollisimmalta. Lisää peittotehoa saa, jos käyttää peiteainesivellintä kosteana. Itse käytän kuivana ja olen saanut sillä meikattua hyvinkin vahvaa punoitusta ja aknearpia piiloon.
  Veikkaan, että tekniikka on hallussa, mutta tuote ei vaan sitten sovi sinulle. :/

  Weezer: Juuri noin minäkin sen teen. 🙂

  Laura: Katsotaan, jos saisin aikaiseksi. Youtubesta löytyy varmasti kyllä parempia ohjeita. 🙂

  Anonyymi: Minulla ei ole YR:n tuotteista pahemmin omakohtaisia kokemuksia. :/

  kaisa ja Anonyymi: Laveraa myyvät liikkeet löydät täältä: http://www.lavera.fi/jalleenmyyjat.php

  terhikki: Itsekin inhoan uuden punan hajua. Olen myös katkera, että huulikiillot uudistettiin samantuoksuisiksi. :/

  Anonyymi: Katsotaan, jos saan toteutettua. Youtubesta löytynee kuitenkin parhaat ohjeet. 🙂

 9. 12

  Sissi sanoo

  Ei hitsit kun nauratti tuo vertaus paukkutikkariin 😀 Miehet ne osaa olla sit tosi "romanttisia", heh.

 10. 13

  Anonyymi sanoo

  Vitsit ku olis niin pitkät hiukset, et niihin voisi jotain väkertää!

  Tää ei nyt liity aiheeseen mut, etsiskelisin kajal-kynää tai siis sellasta silmanrajauskynää, mutta en ole vielä löytänyt sellasta joka pysyy kunnolla. Osaatko suositella jotain hyvää, pehmeää kynää, joka olis mieluiten aika edullinen (alle 15 €)?

 11. 14

  Anonyymi sanoo

  Harmittaa, kun ei oikeen mikään nuttura onnistu, vaikka pitkät hiukset onkin. Olen useasti nutturoita kyllä kokeillut. :/

  Mistä muusta muuten tummat silmän aluset voivat johtua, muustakun raudan puutteesta tai vähäisistä yöunista?

 12. 15

  Anonyymi sanoo

  Laveran pakkaukset ovat muuten uudistuneet. Mielestäni tuoksukin voimistunut hieman.

  Kiva että tässä blogissa on jo ripaus enemmän luonnonkosmetiikkaa mukana 🙂

  -a.m.

 13. 17

  sanoo

  sissi: Sanopa muuta! 😉

  Anonyymi: Sisärajauksiin IsaDoran Inliner Kajal, ulkorajauksiin Goshin Velvet Touchit (Sokoks ja Emotionit) tai BeYu:n silmämeikkikynmät (Kicksit). Huppuja molemmat! 🙂

  Anonyymi: Jos silmänaluset ovat aina tummat, on syynä rakenteellinen vika. Iho on alueella ohut eikä sen alla vaan ole tarpeeksi rasvaa, jolloin verisuonet kuultavat väkisinkin läpi ja silmänaluset sinertävät. :/

  a.m.: Lähiaikoina tulossa ainakin hitusen verran lisää. 🙂

 14. 18

  Anonyymi sanoo

  Tämä on nyt vähän hölmö kysymys, mutta kysytään nyt kuitenkin 😀 Tiedätkö saako esimerkiksi luontaistuotekaupoista jotain valmistetta, joka auttaisi hiuksia kasvamaan nopeammin, vai onko tällaisia edes olemassa? 🙂

 15. 19

  sanoo

  Anonyymi: Ulkoisesti käytettävät eivät pahemmin auta, mutta goolettelepa lisää biotiinista, sitä käytetään yleisesti hiusten ja kynsien kasvattelussa apuna. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *