Päivä 31: Walk-in Cosmetic Closet

Melkein kaikki ovat varmasti seuranneet tai edes ohimennen vilkaisseet Sinkkuelämää ja lähes yhtä moni on tietoinen Carrien ihastuttavasta walk-in closetista. Kun olen kertonut ystävilleni muutosta ja siitä, että uudessa asunnossani on vaatehuone, olen kuullut lähes poikkeuksetta haaveita Carrien vaatehuoneen tyyppisestä huoneesta. Harkitsin itsekin sitä jo hetken, mutta sitten päätin tehdä vaatehuoneestani jotain parempaa kun vain vaatteiden säilytyspaikan: Nimittäin kosmetiikkakomeron!

Tässä pieni sneak peak walk-in cosmetic closetiini:Komerossa ei siis ole yhtään meikkejä eikä kynsilakkoja, vain kaikki ihonhoitoon ja hiustenhoitoon ja muotoiluun liittyvät sekä tuoksut, itseruskettavat yms. Kun olin saanut kaikki tuotteet hyllyille järjestykseen, olin saada kohtauksen. Luoja, nämä eivät lopu koskaan! Tiedättekö sen tunteen kun huomaa, että on lihonut hirveästi ja on vaan vihainen itselleen siitä, että on antanut kilojen kertyä? No, tuntemukseni olivat varsin samanlaisia. Olin vihainen itselleni siitä, että olen antanut tuotteiden kasaantua. Nyt kun tuotteet ovat käden ulottuvilla, tulee niitä helpommin ja varmemmin myös käytettyä pois. Ja ainakin tavaravuoren loppuunkulumista on helppo seurata. (Ei muuten edes puhuta siitä kohtauksesta, jonka mies sai kun näki tuon komeron…)

Hiustuotteita on tosiaan kertynyt paljon. Tiesin, että niitä on melkoisesti, mutta tuolla lailla hyllyille aseteltuna määrä tuntuu todella, todella suurelta. Varasinkin parin viikon päähän ajan erittäin kehutulle kampaajalle, jolta toivottavasti saan sellaisen tukan, että pääsen hyödyntämään tuotteitani mahdollisimman monipuolisesti. En ole koskaan ennen käynyt mieskampaajalla ja odotan käyntiä innolla, sillä uskon, että jos mies lähtee alalle, täytyy hänen todella olla kiinnostunut siitä, mitä tekee ja se varmasti näkyy kädenjäljeljessä.

Mutta silti: Eikö komeroni ole ole ihana paikka! (Tämä ei itseasiassa ollut kysymys vaan huokaisu. Olen nimittäin jo selkeästi päättänyt, että huone on aivan ihana riippumatta siitä, mitä kuka tahansa muu sanoo tai millaiseksi joku minut sen nähtyään tuomitsee.)

Toteutin muuten lähes mahdottomaksi luulemani asian tänään ja käytin loppuun 750 ml pönikän Tigin Oatmeal & Honey shampoota.

Saman linjan hoitoaine on yksi suosikeistani ja shampookin kyllä menetteli, mutta on niitä herkullisemmallakin tuoksulla varustettuja olemassa. Pesi tukan todella puhtaaksi, mutta en vain tiedä mikä tässä nyt sitten kuitenkin tökki. Shampoota tuskin hankin enää uutta, mutta hoitoainetta kyllä luultavasti. Sitä on kuitenkin vielä jonkun verran jäljellä ja ajattelinkin käyttää loput pois iltaisin tehokuureina muihitellen. Lyhyellä vaikutusajalla tuo silikoniton hoitoaine ei minulla toimi, mutta pidempään muhiteltuna kyllä.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Vau mikä määrä:D Ja mä tuskailen muutaman hyllyllisen kanssa…Toi on kuin kosmetiikkakaupasta napsaistu kuva:D

 2. 2

  sanoo

  Olen aina pitänyt itseäni meikkihamsterina, mutta vedät kyllä tässä sarjassa voiton. Vaikka minullakin on huulipunia enemmän kuin 7 ja meikkipalettejakin kymmeniä niin olen alemmassa sarjassa vertailun suhteen.

  Blogi-ideasi on kerrassaan hauska. Tulen jatkossakin katsomaan kuinka lakkoilu sujuu.

 3. 3

  sanoo

  Kyllä tommonen komero mullekin kelpais 😉 Tonne kun astuu niin sehän on vähän kun kauppaan menis, jos tulee illalla kymmenen aikaa shoppailuhimo niin komeroon vaan 😀 Eli kyllä mä ainakin oon sitä mieltä, että ihan törkeän ihana paikka!

 4. 7

  Anonyymi sanoo

  Herranjesta, olen itsekin kosmetiikkaan hurahtanut, mutta ei mulla ole murto-osaakaan sun tuotemäärästä. Tosi ihana idea toi walk-in kosmetiikka closet. Tuolla kelpaa purkkeja ihailla.
  Tuli vain mieleen että pölyjen pyyhkiminen ei varmaan ole kovin mukavaa, muoviputelit kun tuppaa keräämään sitä helposti 🙂
  Tosi kiva seurata sun blogia ja tsemppiä ostolakkoon, hyvin olet kestänyt.

 5. 8

  Anonyymi sanoo

  En ikinä ikinä ikinä tahtoisi itselle tuollaista määrää kosmetiikkaa. tulisin hulluksi! ja vieläpä että mikääään tuote ei ole luonnonkosmetiikkaa ja kaikki on testattu eläimillä… huh!

  mutta mahtava plussa on se, että pyrit eroon tuosta tavara määrästäsi. Good luck!

  -Larissa

 6. 10

  Anonyymi sanoo

  Ihana blogi sulla, löysin vasta eilen! Sain itsellekin tehobuustin käyttää omia pois. Kaikki sympatiat sulle, mullakin on laatikollisia mm. kultaisella 90-luvulla ostettuja voiteita ja meikkejä ja hiustuotteita ja itseruskettavia. Pakko niitä on vaan ruveta heittämään pois, ei avatut voiteet säily vuosikymmeniä;) Tsemppiä lakkoon! Mulla on mennyt toivo että tuo Oatmeal&Honey-shampoo ikinä loppuisi vaikka ihan ok onkin, hoitiksesta tykkäsin. Bloggaustoive: ripsentaivuttimista lisää, jotain löysin haullakin. Terv. nimim. ripsetön

 7. 11

  sanoo

  The Facts brought a wonderful idea to walk into closet cosmetics. There invalid jar admire.
  Came to mind that only a dusting of is certainly not very nice when muoviputelit tends to collect.

  • 11.1

   Anonyymi sanoo

   Tää on otettu google kääntäjästä! Näkee ihan selvästi… FAIL

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *