Päivä 292: Vedenpitävä ostotarve

Ette tiedäkään, kuinka onnissani olin, kun minulle tuli tarve ostaa jotakin! (Tai no, blogiani jo jonkun aikaa seuranneet uskovat varmasti…)

Minun oli nimittäin hankittava vedenkestävä ripsiväri. En koskaan käytä muita kuin vesiliukoisia ripsivärejä ja nyt oli sitten edessä tilanne (tai oikeastaan tilanteita), jota varten oli pakko hankkia vedenkestävä versio. Jihaa! Voitte uskoa, että otin tästä ostosmahdollisuudesta kaiken ilon irti!

Kurkkasin paikallisen halpahallin tarjonnan: ei mitään kivaa tarjouksessa ja muutenkin hyvin vähän vedenkestäviä mascaroita. Juoksin läpi Stockan, Sokoksen, Anttilan ja Kicksin enkä vaan osannut päättää, mitä haluaisin!

Kovasti olisi tehnyt mieli hankkia False Lash Effect vedenkestävänä, mutta sen vedenkestävä versio on niin vetinen, etten uskonut saavani sillä niin tuuheaa lopputulosta kuin olisin halunnut saada. Muutenkin kaikkien vedenkestävien mascaroiden koostumus vaikuttaa aina niin vetiseltä, etten vaan usko niillä voivan saada aikaan kovin näyttävää jälkeä ilman klimppaantumista. Olen siis ehdoton vesiliukoisten mascaroiden ystävä normaalisti, sillä ne pysyvät ripsissäni ongelmitta.

Mutta nyt oli siis tosiaan löydettävä vedenkestävä mascara. No, vedenkestävissä mascaroissa on ainakin se etu vesiliukoisiin verrattuna, että niillä jopa minun normaalisti alta aikayksikössä suoristuvat ripseni pysyisivät taivutettuina.

Mihin sitten lopulta päädyin, kun valinnan varaa kerran oli niin paljon?

No, ensinnäkin ahneus nosti päätään. Huomasin, että Make Up Storen ripsivärit olivat Kicksissä tarjouksessa kaksi yhden hinnalla (edullisempi ilmaiseksi), ja kiinnostuin heti: Jes, maksaisin saman verran, mutta saisin enemmän! Tyypillinen kosmetiikkafriikkeyden oire.

Make Up Storen mascaroista suuri osa on vedenkestäviä, mutta se lukee vain pienellä pahvipakkauksen kyljessä. Itse en ainakaan hoksannut asiaa heti, kun sarjaan aikoinaan tutustuin. Ja ennen kaikkea näiden koostumus ei tuntunut ollenkaan märältä! Bingo, näitä minä otan kaksi!

Mukaan tarttuivat siis Drama Mascara sekä Max Lashes.

Nämä olivat kyllä hieman pettyyksiä. Ensinnäkään mitään draamaa tai maksimaalisuutta ei tullut ripsiin, mascarat eivät olleet mitenkään äärimmäisen kestäviä eivätkä ne edes pitäneet taivutuksia. Vedenkestävyyskään ei ollut ihan huipussaan…

Suoraan sanottuna nämä olivat itseasiassa minun kohdallani melkoisia huteja. Huteja, joiden jälkeen minun on silti ostettava se vedenkestävä mascara.

Kuvassa Max Lashes ennen ripsikamman vilautusta ripsille (eikä ripsikampakaan kyllä pelastanut tilannetta). Massaa juu, mutta ei kyllä yhtään nätillä tavalla. Kauniisti taivutetut ripseni myös laskivat kuin lehmän häntä. Sain harjalle pientä sotkua luomille, mutta otin sotkut pois veteen kastellulla tops-tikulla. Veteen. Onpas vedekestävä. Lopputulos sitäpaitsi aivan hirveän suttuisen näköinen. En keksi tästä mitään hyvää sanottavaa.

Drama mascara ei todellakaan tehnyt draamaa, mutta ihan nättiä jälkeä kyllä. Taivutuksen pysyivät paremmin kuin Max Lashes mascaralla, mutta eivät täydellisesti. Eroteltu jälki näyttää kyllä kauniilta, mutta peräänkuulutan sitä draamaa, mitä en todellakaan saanut. Kivaa jälkeä kyllä, mutta en minä tähän tyydy missään tapauksessa. Myös tämän vedenkestävyys oli surkea ja pyyhin tämänkin sotkuja veteenkastetulla topsilla pois.

Harmittaa ihan vietävästi, sillä nämä eivät todellakaan auttaneet minua yhtään ja olivat täysiä floppeja kestämättömyytensä vuoksi. Ja ennen kaikkea tosiaan harmittaa, että olen edelleen sitä oikeasti kestävää mascaraa vailla.

Ja niin, kuvien ottamisen jälkeen pesin muuten mascarat silmistäni pois pelkällä vedellä. Ripsistä sain kaiken pois, mutta iholle jäi ihan aavistuksen verran mascaraa. Mascaraa, joka lähti iholta pois ihan tavallisella puhdistusemulsiolla ja vedellä.

Oletteko itse kokeilleet Make Up Storen mascaroita? Mitä olette tykänneet?

Oletteko muuten huomanneet, että Make Up Storen sivuilla on mahdollista selata heidän upeiden lehtiensä nettiversioita? Kurkatkaapa, jos ette ole vielä sitä tehneet. Itse olen ladannut kaikki mahdolliset koneelleni ja luen niitä esim. junamatkoilla tai muuten vaan inspiraatiota hakiessani.

Edit: Hah, keksin jutun jujun! Kyse on pienestä, mutta merkittävästä käännöskukkasesta: Pakkauksessa lukee englanniksi ”water resistance” (eli siis water resistant perusmudossaan) eikä suinkaan ”waterproof” ja joku asiaansa osaamaton on kääntänyt nämä tarkoittamaan samaa asiaa. Mascarat eivät siis ole vedenkestäviä vaan vettähylkiviä, eli suomeksi säänkestäviä (kuten lähes kaikki mascarat nykyään). Ette ole Make Up Storella harkinneet ammattitaitoisia kääntäjiä…?

Editin editti: Kävin vielä tutkimassa MUS:in mascaroita ja huomasin myös sellaisen hauskan seikan, että käännös riippuu ihan vaan sävystäkin. Mustan Max Lashes mascaran water resictance tarkoittaa Make Up Storella suomeksi vedenkestävää, mutta ruskeassa sama on käännetty vesiliukoiseksi. Hhmm…

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Anonyymi: Kanebon 38:n (ja muiden vastaavien) poistaminen on mielestäni inhottavaa, pieniä murusia saa nyppiä pitkin silmiä. Ainoa helpommin poistettava kokeilemani on ollut Fiberwig, mutta sen jäljestä en muuten välittänyt. Lämpimällä vedellä lähtevät eivät ole olleet minun juttuni (eivätkä ole pitäneet taivutuksiakaan Cliniquen uutta High Impact Curlingia lukuunottamatta). :/

 2. 3

  maritus sanoo

  Meinasin myös tulla ehdottamaan tuota Kanebon 38 🙂 Millois muuten saadaan arvostelua Helosanista? 🙂

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Mä oon kokeillu MUSin mascaraa, kun niillä oli joskus ihana sininen, mutta se oli ihan todella p%¤#%. Jäi sellaisia kuituhaituvia ripsien kärkiin. Samoin muuten kävi yhden Macin mascaran kanssa. Mikä ihme siinä on, että värikkäitä luomivärejä suoltavat firmat eivät osaa tehdä kunnon ripsivärejä, murrr. Lancomen mascarat pysyvät mulla parhaiten leviämättä ja monet tekevät ihan nättiä jälkeäkin.

  Suosittelen kokeilemaan HR:n Lash queenia jos se ei jostain syystä ole tuttu. Diorin normi-Iconichan pysyy kans todella hyvin, mutta siitä sulla varmaan on jo kokemusta. Lauderin Double wear zero on paras kanebo38-tyyppisistä mascaroista, koska lähtee helposti pois, mutta ei leviä. Ei sillä tosin näyttävyyttä saa aikaan. Hirvittävän vaikea löytää oikeasti toimivaa ripsaria omiin tarkoituksiinsa, vaikka niitä on hyllyt ja maailma pullollaan. 🙁
  -sh-

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Itsekin on vannoutunut Kanebo38:n käyttäjä ja mielestäni se lähtee runsaalla lämpimällä vedellä hyvin pois eikä tarvistse edes nyppiä ripsistä pois. Mutta ei se tietysti kaikille käy sekään.

  Kiitos muuten vinkeistäsi: olen löytänyt monta hyvää tuotetta esim. hamppukäsivoiteen, Tweezermanin pinsetit ja Cliniquen silmänympärysvoiteen. Pintakuivaan ihoon olen nyt syksyllä joutunut käyttämään Weledan mantelikasvoljyä ja mielenkiinnolla seuraankin luonnonkosmetiikkakokeilujasi.
  t. Helen

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Mulla Kannebo on lähtenyt ihan hyvin pois, eikä niitä murusia jäänyt kun hyvin huuhteli kasvot.

  Mutta toi drama maskara näytti kyllä kivalle 🙂

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Jos Kanebon poistaa joko Kanebon omalla liinalla tai jollain muulla (mikrokuitu) kankaalla se helpottaa huomattavasti! Ja veden pitää tietty olla tarpeeks lämmintä;)

 7. 8

  sanoo

  Tulihan se toivomani postaus vedenkestävistä mascaroista sittenkin! 🙂 Itse olen todennut minulle sopivimmaksi Maybellinen Colossalin vedenpitävänä. Todellakin kestää vettä, ei ole levinnyt kertaakaan vesisateessa fillaroidessa. Levittyy myös nätisti ilman paakkuja, joskin volyymi on vähäisempi kuin normaalissa versiossa. En ikinä raaski ostaa kalliimpia vedenpitäviä mascaroita, sillä ne kuivuvat purkkiinsa ennätysajassa.

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Eksyin blogiisi ja huomasin, että olet kokeillut jos jonkunnäköistä tuotetta, joten ajattelin kysyä, että tiedätkö/osaatko suositella mitään meikkivoidetta, joka kävisi erittäin rasvoittuvalle, kunnon peittävyyttä kaipaavalle iholle? Joka ei kuitenkaan olisi liian mattainen, koska se tuo mielestäni ihon epätasaisuudet ja virheet rumasti esiin.

  Minulla on edelleen täydellinen meikkivoide hakusessa, ja olen käyttänyt tähän asti vain nestemäisiä meikkivoiteita. Ei taida olla paras vaihtoehto erittäin rasvoittuvalle iholle?

  Jos osaat vinkata jotakin, niin kiitän jo etukäteen avusta!

 9. 10

  Anonyymi sanoo

  Mulla on Lumenen vedenkestävä ripsari – en muista tarkempaa merkkiä, sellainen hoikka, turkoosi putkilo. Ei lähtenyt sitten niin millään. Silmämeikinpoistoaineenkin kanssa oli yhtä taistelua. Kestoltaan siis todella hyvä, mutta ei sillä mitään dramaattisia ripsiä saa aikaiseksi.

 10. 11

  sanoo

  Lumenen blueberrycurl on vedenkestävänäkin todella mainio ripsiväri. Ja on muuten vedenkestävä! Ei mitään toivoa, että se lähtisi ilman kunnon puhdistusainetta.

  Itsekin kyllä tykkään eniten noista kanebo 38-tyyppisistä ripsareista. Nyt on testissä Lorealin versio, se kaksipäinen. Nimi taisi olla joku tubes..? Ei kyllä parhaita ripsareita, mutta lähtee helposti pois ja näyttävämpää jälkeä, kuin kanebon 38:lla.

 11. 12

  sanoo

  Minulla on arkikäytössä Cliniquen Gentle waterproof mascara, mutta näköjään sitä ei enää valmisteta.. Yllättävän hyvin levittyvää ja vedenpitävää on ollut myös Maybellinen Define-a-Lash waterproof lengthening mascara.

 12. 13

  sanoo

  Itse käytän ihan Lumenen Blueberry Curl:in vedenkestävää. Se ei todellakaan lähde pelkällä vedellä, ainakaan siis pesuyrityksien aikana. FLE:hen verrattuna jälki on mitätön mutta jos vedenkestävyys onkin se pointti…

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Itse käytän myös kanebon 38, kun tartten vedenkestävää ripsaria. Ja se lähtee kyllä tosi helposti lämpimällä vedellä pois. Mutta veden tarttee kyllä olla oikeesti lämmintä ja ennen kuin sitä irrottaa, niin kannattaa antaa ripsien lämmetä kunnolla. Parhaiten onnistuu siis suihkussa.

  t.Katjuusa

 14. 15

  Anonyymi sanoo

  Olin tulossa sanomaan aivan samaa kuin anonyymi… 🙂 Kanebo 38 on ollut luottomascarani jo vuosia, enkä ole pois vaihtamassa. Minulla on melkoisen pitkät ripset, jotka eivät mielestäni edes kaipaa taivutusta. Hassua, miten silmäripsetkin voivat olla niin eri "laatua" eri ihmisillä!

 15. 16

  Katti sanoo

  Itse en ole käyttänyt kuin vedenkestäviä ripsivärejä viimeiset 7vuotta juuri siitä syystä että vesiliukoisen ripsarin kanssa taivutukset on historiaa alta aikayksikön. Tällä hetkellä käytössä on FLE mustanruskeana ja tykkään kovasti, tekee siistiä jälkeä. Lorealin Lash Arcitect toimittaa mustan mascaran virkaa ainakin toistaiseksi. Katsotaan nyt kuinka kauan. Telescopicueta käytin melko pitkään aikaisemmin, sekin mielestäni toimi hyvin. Vielä kun jostain löytyisi oikeasti hyvä vedenkestävän silmämeikin poistotuote..!

 16. 17

  Anonyymi sanoo

  Hankin FLE:stä aikoinaan ensin vedenkestävän version ja pari kuukautta sitten tavallisen. Tavallinen oli pettymys: saan aikaan tuuheat ja kauniit ripset vedenkestävällä mutten tavallisella. Aion siis pitäytyä vedenkestävässä ja suosittelen kokeilemaan 🙂

  -Suvi

 17. 18

  sanoo

  Minusta Maybellinen Great Lash on ollut paras vedenkestävä ripsari ikinä. Nyt käytän ilmaisnäytteenä tullutta Lorealin Double Extension Blaa Blaata, joka on ihan hirveetä kökköä. Mut ku en raaski heittää poiskaan, niin sinnittelen nyt tuon kanssa. Lumenen Blueberryhomma oli mun makuun liian vetistä ja tuhruista.

 18. 19

  Anonyymi sanoo

  Itse olen nyt vuoden verran käyttänyt vain ja ainoastaan vedenkestäviä maskaroita. Juurikin siitä syystä, että ripsissäni ei pysy taivutukset yhtään, jos käytän vesiliukoista ripsiväriä.
  Ja nyt saan vihdoin tilaisuuden suositella sinulle jotakin, eikä toisinpäin 😉
  Tattadadaa! Nivean Extreme Resist -ripsiväreistä on kahta eri versiota: Lengthening mascara ja Volume mascara. Pituutta lupaileva ripsiväri on vihreässä putkilossa, tuuheutta lupaileva sinisessä. En voi tarpeeksi kehua nimenomaan tätä Volume-mascaraa: tuuheuttaa, pitää taivutukset täysin sataprosenttisesti, luo näyttävyyttä tuomalla myös pituutta ripsiin ja tämä on siis täysin vedenkestävä. 🙂 Löysin nykyisen EHDOTTOMAN luottomaskarani kuin vahingossa, kun äitini lahjoitti tämän minulle. Oli kuulemma hankala poistaa. (Epäilen, lieneekö hän käyttänyt vääränlaista meikinpoistoainetta, itselläni lähtee ihan Lumenen vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetulla poistoaineella!)
  Suosittelen erittäin lämpimästi kokeilemaan!
  Mainittakoon vielä, että olen kokeillut läpi lukemattoman määrän muita vedenkestäviä maskaroita lähinnä muilta markettimerkeiltä; Maybelline, Max Factor (juurikin FLE waterproof), Lumene yms… Mikään kokeilemistani tuotteista ei ole pystynyt samoihin tuloksiin 🙂

 19. 20

  sanoo

  Joskus muinoin omistin MUS:in ripsivärin.. (Ja nyt tätä sun postausta lukiessani tajusin, että eipä tullut luettua pieniä pränttejä pakkauksesta, että osaisin sanoa oliko vedenkestävä vai ei. 😀 Pitääpä siis seuraavalla kerralla ottaa kakkulat mukaan..)

  Se jälki ei ollut kyllä mitään maata mullistavaa, aika perus-ripsari. Muistan että en joutunut mitään putsareita siihen käyttämään, pelkkä vesipesu riitti. Halvemmallakin sen lopputuloksen olisi saanut aikaan, mutta olihan se tumman hopeinen hylsy aikasta upeen näköinen meikkipussissa.. ^^ Siihen se ainoa plussa taisi tullakin. 😀

  Vedenkestävien suhteen en osaa kauheesti vinkata.. Itselläni on toi Kanebon 38, mikä kyllä kestää kyyneleet/hurrikaanit, mutta se koostumus rassaa siinä vaiheessa, kun pitää saada meikit pois naamasta. 😀

 20. 21

  miju sanoo

  Niveaa suosittelen minäkin, itsellä käytössä vihreä version, enkä olisi ikinä arvannut saavani sillä niin hyvää lopputulosta kuin sain! Hehkutuksesi ansiosta oli pakko ostaa tarjouksesta myös oma FLE, vedenkestävänä kylläkin, enkä löydä siitä mitään valittamista. Pysyy jopa paremmin kuin Nivea, mutta on silti helpompi pestä pois. Ei ole niin vetistä miltä näyttää!

 21. 22

  Anonyymi sanoo

  MUS:n drama EI ole vedenkestävä vaikka siinä niin sanotaakin!

  Tiedän sen vallan hyvin koska olen monille asikkaille joutunut palauttamaan rahat virheen vuoksi

 22. 23

  Anonyymi sanoo

  Oriflamelta löytyy muistaakseni aine, jota harjataan ihan tavan ripsivärin päälle ja näin saadaan aikaan vedenkestävä ripsiväri.

 23. 25

  Anonyymi sanoo

  suosittelisin kanssa sitä FLE:n vedenkestävää versioo 🙂 suosittelit sitä normaaliversioo täällä enkä oo ite taas vesiliukosten ripsivärien ystävä mutta sitten huomasin että siitä on vedenkestävä versiokin olemassa niin piti napata mukaan, toinen jo menossa 🙂

 24. 26

  Sissi sanoo

  Mulla oli kans tuo Nivean MARATOONImaskara, ja sain heittää sen roskiin kun ei se lähtenyt kolmellakaan erilaisella putsarilla. Hermot meni! En siis voi suositella. FLE on ollut tosi hyvä ihan vaan tavallisena versiona, kiitos vinkistä. Toimii jopa mulla, jonka iho saa jostain kumman syystä usean ripsarin tarraamaan yläluomiin päivän edetessä. En halua näyttää pandalta, joten luotan edelleen FLEn toimivuuteen.

 25. 27

  Anonyymi sanoo

  Diorin Diorshow. Aivan täydellinen ja tekee ripset kauniin tuuheiksi. AInoa ongelma on poistaminen..

 26. 28

  Alissa sanoo

  pakko näin purkaa:
  ostin siis False Lash Effect ripsarin kun sitä täällä niin kehuttiin. ja ostin sen vedenkestävänä – järjetöntä paskaa. itselläni on lurppaluomet ja sekarasvoittuva iho, joten sen on pakko olla vedenkestävä, jos meinaa sen kahdeksan tuntia olla meikit naamalla. mutta tämä kyseinen on huonoin ikinä koittamani! kesti noin tunnin ennen kuin alko näkymään ripsarituhrua yläluomella. wau. ja sen jälkeen meno vain paheni! ja siis kuivissa sisätiloissa vietin aikani, en vesisateessa..
  suivaannuin niin maan vietävästi tuollaisesta turhasta ostoksesta, ja vielä oli toiveet niin korkealla. siis False lash effectiä EN SUOSITTELE.

  Nivean Extreme resist volume on tällä hetkellä ehdottomasti kestävin koskaan koittamistani! ja vieläpä pysytään halpojen puolella.. tosin ei sillä sitten ehkä mitään 'suuria' saada aikaiseksi.mutta jostain on tingittävä..

 27. 29

  Anonyymi sanoo

  Mulla käytössä Cliniquen Lash power. Olen käyttänyt iät ajat Kanebon 38, mutta tässä on paljon parempi harja, tuuheuttaa paremmin eikä sotke. Mitään tosi upeaa ei tällä kyllä saa aikaan. Pitäisköhän kokeilla tuota Niveaa, jota joku kehui aiemmin? Kovin kehuttu Shiseidon vedenkestävä ei sopinut mulle, tulee pelkkää suttua. Mitä olet mieltä, onko ripsien kestoväristä mitään iloa?

 28. 30

  Heppa sanoo

  Mullakin on ollut tuota MUSin Max Lashes-ripsaria, ilmeisesti aivan sama kuin tuo ostamasi. En muista mitä pakkauksessa luki, oliko water resistant, mutta helposti se ainakin lähti ripsistä pois. Olen samaa mieltä myös tuosta näyttävyydestä tai oikeastaan sen puutteesta: aika pliisu lopputulos… Sain silti käytettyä loppuun.

  Ostin muuten tämän Max Lashesin muistaakseni harjan perusteella, koska se näytti aika samalta kuin YSL:n Volumen harja. Volumesta tykkäsin aikoinaan, joten ajattelin että jos ripsiväri on varustettu samanlaisella harjalla kuin Volume ja nimi on vielä "Max Lashes" niin sen on pakko olla lähes yhtä hyvä. Väärässä olin. Tästä lähtien uskallan ostaa vain kehuttuja ripsivärejä kokeiluun, on sentään jotain toivoa että itsekin tykkäisi ripsarista.

 29. 31

  Anonyymi sanoo

  Kanebon 38-maskarat pysyvät kyllä hyvin, mutta draamasta ei niiden kohdalla voi puhua, tosin sitä uusinta tuuheuttavaa en ole kokeillut (ja minun mielestäni eivät ole edes helppoja poistettavia). Se pieniharjainen tekee ihan perusripset, eipä ´siis paljon mitään ja "pidentävä ja erotteleva" saa aikaan karseita paakkuja jos ei ensin käytä kymmentä minuuttia siihen, että poistaa ylimääräisen värin harjaosasta. Tuollaisista ripsareista oma suosikkini tuloksen puolesta on Fiberwig, mutta se kuivui putkiloonsa ihan ennätysnopeasti, joten ei ole tullut ostettua uudelleen kun 20 e joka kuukausi olisi liikaa.

  Itse tykkään kyllä FLE:stä vedenkestävänä, sitä käytän nytkin. Täydellisen ripsarin etsintä jatkuu kuitenkin vielä (ikuisesti).

 30. 32

  tintti sanoo

  Itse ostin viikko sitten Lumenen Blueberry Curlin. Onhan se vedenkestävä, suihkuhinkkauksen jälkeenkin meikkiä oli vielä jäljellä. Mutta jälki ei ole ripsissäni lähelläkään hyvää, ellei sitä laita 10 kerrosta ja silti joutuu ripsikampaa käyttämään. Pidän vedenkestävistä, sillä minulla on niin luonnostaan pitkät ja kaarevat ripset että vesiliukoisista tulee päivän aikana sotkua ylä-ja alaluomille :/ Nyt harmittaa kun täällä kuitenkin kehutaan sitä FLEn vedeskestävääkin. Olisi vain pitänyt kokeilla… Nyt käytän huonoa ripsaria hetken aikaa.

 31. 33

  Saana sanoo

  Aikoinani en mitään muuta käyttänytkään, kuin Lumenen star effect -mascaraa vedenkestävänä. Semmoista tatinaa, että pysyy kyllä. Enää en pysty, silmät ovat tosi herkät ja vedenkestävän poisto ärsyttää :/

 32. 34

  sanoo

  Aika paha käännösvirhe. Kumma, ettei nyt tuollaista osata kääntää oikein.

  Ripsarit on minulle varsinainen murheenkryyni. Kai se FLE pitää hankkia noiden Lumene yms. muiden ripsarien seuraksi…

 33. 35

  sanoo

  Rimmelin vedenkestävä ripsari on yllättävän hyvä markettikosmetiikaksi. Testattu jopa uimahallissa ja hyvin pysyi!:)

 34. 36

  sanoo

  Aika nolo moka Make Up Storelta 😀

  Itse tykkään vedenkestävisä mascaroista kahdesta aiemmin mainitusta eli Kanebo38: sta ja Nivean Extreme Resist Volumesta. Jälkimmäisellä saa myös tosi tuuheaa jälkeä ja lähtee ainakin Nivean putsarilla helposti.

  Tuo Lumenen Blueberry Curl on kyllä kestävä, mutta en saa sitä poiskaan ilman kauheaa tuskaa 😀 Ei lähde helposti edes Lumenen putsarilla ja kyllästyin hinkkaamaan sitä irti niin että silmät meni punaisiksi…

 35. 37

  Anonyymi sanoo

  Jep, MUSin ripsari (tuo kiiltavampi) on tullut testattua, enka pitanyt ollenkaan. Hirvean huono..

 36. 38

  sanoo

  Kyllä se False Lash Effect oli vedenkestävänä maailman parhain ripsiväri. =) Ei tullut klimppejä ja koostumus parani muutamien käyttökertojen jälkeen. Ei edes karissut, jota jokainen ripsiväri on aina tehnyt.

 37. 39

  sanoo

  maritus: Tähän väliin voin huikata Helosanista, että olen tykännyt. Tarkempaa arvostelua luultavasti ensikuussa tuubin tyhjennyttyä. 🙂

  sh: Lash Queen oli entinen suosikkini ennen FLE:tä. Täytyisikin kokeilla joskus taas Lash Queen ja LQ WP. 🙂
  Double Wearille en oikein lämmennyt, oli keljua poistaa. :/

  Helen: Kiva kuulla, että hyviä tuotteita on löytynyt. Itsekin on kovasti tehnyt mieli kokeilla tuota Weledan manteliöljyä. Varsinkin nyt, kun ihon pinta kuivuu täälläkin. :/

  Anonyymi: Dramalla tuli kyllä nättiä jälkeä, mutta ei draamaa. 🙂

  Anonyymi: Kanebon oma liina tosiaan varmasti auttaisi poistoon. 🙂

  kaislainen: No sattuipas, katsopas huominen postaus. 😉

  Anonyymi: Diorin Forever ja Estee Lauderin Double wear juolahtivat ensimmäisinä mieleeni. Alle suosittelisin kyllä todella rasvoittuvalle iholle hyvän pohjustusaineen ja päälle kunnolla mattapintaisena ihoa pitävän puuterin, pelkkä meikkivoide kun harvoin auttaa kiilltoa pitämään täysin poissa. :/

  Anonyymi: Staf Effect lienee ollut kyseessä. Omaan makuuni koostumus oli ihan liian löysä, enkä saanut yhtään mitään aikaan. :/

  riinam: En ole itse oikein innostunut Lumenen vedenkestävistä, sillä niiden koostumus on todella löysää ja BC:n vedenkestävällä versiolla ei oikein tullut mitään ripsiin. :/

  fantti30: Tuon Cliniquen valmistus on tosiaan lopetettu. :/ Itse kammoksun tuon Define-a-lashin harjaa enkä oikein lämmennyt vesiliukoisenkaan version liirulle koostumukselle ja jäljelle. :/

  CheekyConan: Hyvin kyllä pysyi, mutta koostumus oli niin vetinen ja jälki niin mitätön, etten oikein innostunut. :/

  Katjuusa ja Anonyymi: Harmi vaan, etteivät nuo lämpimällä lähtevät (Cliniquen High Impact Curlingia lukuunottamatta) pidä minulla taivutuksia. Jos joudun vedenkestävää käyttämään, on bonuksena edes oltava taivutusten pito. 😉

  Katti: FLE:n vedenkestävä pitäisi melkein kokeilla kunnolla itsekin. Koostumus on niin vetinen, etten ole sille lämmennyt, mutta siitä tullut sekä haukkuja että kahuja, joten tahdon itsekin kokeilla. Telescopic teki liian mitätöntä jälkeä hennoissa ripsissäni, Lash Architect puolestaan hieman suttua. :/

  Suvi: Tuo WP on kyllä todellinen mielipiteiden jakaja, pitäisi itsekin ostaa ja kokeilla kunnolla. 🙂

  AnneVee: Pitäisi varmaan kokeilla Great Lash WP, mutta en ole uskaltanut, kun perus Great Lash oli jotain niin järkyttävää omissa ripsissäni. 🙂
  Lumenen BC on tosiaan melko liirua. :/

  Anonyymi: Kiitos Nivea vinkistä, ei olisi juolahtanut mieleeni! 🙂

  Bompula: Jos tosiaan jotain hyvää pitää sanoa, niin hopea hylsy on kyllä tyylikäs. 😉

  miju: No Niveaa on kyllä vielä kokeiltava! 🙂

  Anonyymi: Juu, water resistant tuossa tosiaan englanniksi lukee eikä waterproof, eli säänkestäviä vain. Värillisissä mascaroissa lukee kyllä ihan waterproof. 🙂

  Anonyymi: Myös esimerkiksi Clarinsilla on vastaava topcoat. 🙂

 38. 40

  sanoo

  Anonyymi: FLE:n vedenkestävä on kylä jo itse testattava pian… 🙂

  Sissi: FLE:n vesiliukoinen versio on kyllä aivan loistava. 🙂

  Anonyymi: Omissa hennoissa ripsissäni Diorshow ei toimi, sillä ripseni eivät jaksa mennä harjasten välistä hentoutensa vuoksi. Mascaraa ei siis levity kuin kärkiin. :/

  Alissa: Pitäisikin itse kokeilla tuo WP versio kun siitä kuulee niin ristiriitaista kommenttia.
  Olen kyllä yllättynyt, että joku vedenkestävä ripsiväri pysyy silmissäsi, kun vedenkestävät kuitenkin liukenevat rasvoihin. Yleensä sopivin vaihtoehto vastaavassa tilanteessa on ollut nuo lämpimällä vedellä lähtevät, kun eivät liukene veteen eivätkä ihon omiin rasvoihin. Kiva tietää, että tuo Nivea on noin kestävä! 🙂

  Anonyymi: Riippuu ihan omista ripsistä, onko kestoväristä iloa. Itselläni on niin hennot haituvat, että ainoa ilonaihe kestovärissä on, että löydän ripseni aamulla ja että niiden tyvikin on ihan musta. 🙂

  Heppa: Turvallisinta vaan luottaa yleisiin arvioihin. 😉

  Anonyymi: Pitää kyllä oikeasti jo kokeilla se FLE wp… 🙂

  tintti: Minäkään en yhtään innostunut tuosta Lumenen BC:n vedenkestävästä, liian liirua eikä tee yhtään mitään ripsille. :/

  Saana: Vesiliukoisia on kyllä paaaljon helpompi poistaa. 🙂

  MQ: Täydellinen ripsiväri omille ripsille on kyllä suunnattoman vaikeaa löytää. :/

  Niina: Jos olisin löytänyt tuota paikallisesta halpahallista, olisin napannut mukaani vedenkestävää etsiessäni, sillä ajattelin ensin päästä halvalla. 🙂

  brita: Kiitos Nivea vinkistä! 🙂

  Anonyymi: Yhdyn täysin. 🙂

  RagDoll: Tahtoo kanssa kokeilla! 🙂

 39. 41

  sanoo

  Minä huomasin myös tuon painovirheen ja pistin kikcsin kautta noottia storelle. Sieltä tuli kuittaus, että tuote on tosiaan säänkestävä, ei veden.

  Eilen Sokoksen Make Up Storen tiskillä vieraillessani sain tietää, että tieto on nyt lähtenyt etiäpäin ja jatkossa pakkauksissa lukee oikein. Ruotsin konttori oli kuulemma kiitollinen huomiosta.

  Luojan kiitos virhe oli minun kohdallani hyvä asia, sillä en alunperin edes tahtonut vedenkestävää. Muuten olisi voinut jopa hitusen harmittaa tuo pelkkä lämmin kiitos..

 40. 42

  sanoo

  Tein viikko sitten sen virheen, että ostin tuon MUS:n Draman. Ei mikään halppis ripsarikaan ole näin huono. Onneks sain kylkiäisenä Kicksistä Estee Lauderin näyteripsarin. Se on todella hyvä samoin kuin Max Factorin False Lash Effect.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *