Päivä 290: Loppukaa jo!

Sanonpahan vaan, että on ihan pirun mälsää kirjoittaa blogia loppuneista tuotteista, jos mikään ei meinaa loppua! Nyt on nimittäin menossa niin sanotusti kuiva kausi, eli mikään ei oikein tunnu loppuvan tässä kuussa.

Onneksi ostolakkomotivaatiotani tsemppasi edes hieman yksi pieni tuote, jonka sain vihdoin kulumaan loppuun:

Cutrinin Nordic Balance Icy Gloss Serum (osa Vitamin Pack 3-in1 settiä) oli nimensä mukaisesti kiiltoa antava seerumi. Tästä minulla ei oikeastaan ole sen kummempaa sanottavaa, sillä tämä kyllä hoiti tehtävänsä kiitettävästi olematta kuitenkaan mikään poikkeuksellisen hyvä tuote kategoriassaan.

Ihmetystä lähinnä herätti setti, johon tämä kuului. Setin kaksi muuta osaa riittivät vain muutamaan käyttökertaan kun taas tästä riitti reilusti yli kymmeneen käyttökeertaan. Ei ehkä ihan loogista. Muutenkaan en lämmennyt tuolle Vitamin Pacj 3-in-1 setille oikein, sillä mitään erityistä en siitä saanut irti. Shampoo oli ihan tavallinen syväpuhdistava shampoo, hoitoainetta en olisi kutsunut tehohoidoksi ja tämä seerumi oli ihan keskiverto. En suosittele

Mutta siis ihan tosi, motivaatio ostolakkoiluun on ihan kateissa, kun mikään ei kerran tunnu nyt loppuvan eikä tuotevuori näin ollen pienene yhtään. Tuntuu, että on ihan sama, vaikka purkit vaan lisääntyisivätkin, kun mikään tuote ei edes hetkeen näytä loppuvan.

Haluatteko nähdä, mitä tarkoitan?

Näitä lakanpoistoaineen viimeisiä senttejä käyttää vielä ikuisuuden.

Tästä käsivoiteesta on vielä puolet jäljellä.

Tämän tuplaseerumin kummastakin puolesta on myös puolet jäljellä.

Samoin tästä REN:in kasvovoiteesta.

Tästä silmänympärysvoiteesta ei ole enää ihan hirveästi jäljellä, mutta silmänympäryksillä tuo määrä riittää ikuisuuksiin…

Onneksi tästä 2 ml Diorin silmänympärysvoiteen näytteestä ei ole enää ihan hirveästi jäljellä. Melko paljon kuitenkin. Tämän kanssa on kuitenkin lähiaikoina edes joku teoreettinen mahdollisuus kuluttaa tuote loppuun.

No joo, tässäkin tuotteessa on sentään pian mahdollisuus saada tämä kulumaan loppuun edes melko lyhyen ajan sisällä.

Tätäkin voidetta on vielä reilu kolmannes jäljellä.

Tätä kasvovettä on sentään kulunut reilusti, mutta neljännes 400 millin pullosta on kuitenkin vielä paljon…

Tätä putsariakin on vielä yli puolet jäljellä.

750 millin hoitoainepönikästä on vielä 2/3 jäljellä ja shampoostakin on vielä puolet kulutettavana. Nämä riittävät ikuisuuksiin…

Ja tämä kirottu poskipuna ei vaan ota loppuakseen. Toivottavasti pudotan tämän joku aamu lattialle…

Tästä meikkipohjasta on puolet kulunut, mutta tätä onkin jo käytetty puolisen vuotta (aktiivisesti ehkä yhteensä neljä kuukautta). Eli tämä nyt ei todellakaan lopu hetkeen.

Ja tässä Diorin luomivärisävyssä paistaa pohja jo kovasti, mutta ihan kuin tämäkään nyt hetkeen loppuisi. Tämä on kuitenkin kaikkein kulutetuin luomivärini.

Näissä kiilloissakin on vielä hetkeksi käytettävää.

Tässä oli siis tuotteita, jotka olivat edes lähimpänä loppumista. Eli hidasta etenemistä tiedossa, hyvät lukijat!

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  märrän tuskasi mavalan käsivoiteen osalta, minulla on sama (?) 30ml matkakoko minkä taannoin sain kaupantekijäisiksi ja mikä ei vaan lopu millään! tykkään kyllä voiteesta ja aion ostaa sen normikokoisena, mutta joka päivä ihmettelen saunalahden tyyliin että 'mistä tätä rasvaa oikeen tulee' ?? uskomattoman riittoisaa. kesääköhän normaalikoko kauankin, 3 vuotta 😀 ?!

  kiinnitin huomiota shampoo-hoitoaine-kuvaasi. minua ärsyttää suun-nat-to-mas-ti se, että aina kun hoitis loppuu, shampoota on jäljellä vielä _ainakin_ 5 cm ( käytän juuri noita tigin isoja pönttöjä ). ja jos ostat pikkukokoiset ts. normaalikokoiset niin hoitis on aina pienempi kuin shampoo. eikö niitä ******* voisi tehdä sen kokoisiksi, että riittävät yhtä kauan ? esim. sahampoo 200ml + hoitis 300ml, olisi vielä vähän läträysvaraakin 🙂

  /nanna

 2. 2

  sanoo

  nanna: Tuo on kyllä yllättävän riittoisa, mutta ehdottomasti loistava käsivoide.
  Noiden Tigien kanssa tein ovelan vedon -otin shampoon käyttöön ennen hoitoainetta toisen hoitoaineen kanssa. Tämän vuoksi shampoota on nyt jäljellä vähemmän kuin hoitoainetta ja nyt kun alan käyttää niitä kumpaakin jatkuvasti, loppuvat ne toivottavasti yhtäaikaa. Aussien shampoosta kun oli vielä puolet jäljellä kun yhtä kauan käytössä ollut hoitoaine loppui. :/
  Kannatan ehdottomasti tuplakokoisia hoitoaineita shampoisiin nähden! 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Yritä ajatella positiivisesti: Ei tarvitse ostaa uutta kosmetiikkaa, kun tässä lähiviikkoina menee kuitenkin ylimääräistä rahaa joululahjoihin! Ja sitä paitsi, jos joku juttu oikein himottaa, niin voihan siitä aina vihjaista joulupukille. Tai vaikka jo jollekin ennen joulua liikkeellä olevalla tontulle 😉
  Loppuun kuluttaminen on kyllä tuskaisaa hommaa. Itselläni ei yksi onneton Natusanin käsivoide meinaa kulua millään loppuun. Tai siis ei se voide ole onnetonta, ihan ok tuote, mutta kun tuubikin on jo leikattu puoliksi aikaa sitten ja rasvaa tuntuu vaan riittävän. Seuraajakin jo kaapissa odottelee malttamattomana.
  -Tiina

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Mulla taas shampoo loppuu ehdottomasti aina ennen hoitista. En siis todellakaan läträä hoitoaineen kanssa vaan sipaisen hieman latvoihin. Tälläkin määrällä välillä lässähtää.

 5. 5

  sanoo

  Erikoisosaamiseeni kuuluu mm. poskipunien jotka on kuluneet yli puolenvälin pudottelu lattialle, niin että tuloksena on pölyä. Rikon varmaan yli puolet käyttämistäni "meikkikakuista" ennen niiden loppumista.
  Täytyy sanoa, että blogisi on innostanut minua sekä ostamaan että käyttämään enemmän kosmetiikkaa.

 6. 6

  sanoo

  Tiedän ilmiön josta puhut tässä, NIIN ärsyttävää! 😀 Suihkugeelini ei vaan ota loppuakseen, vaikka haluaisin kuollakseni jo ostaa uuden. Käyn suihkussa joka päivä, en tajua miten on mahdollista ettei se geeli tunnu yhtän loppuvan!

 7. 7

  sanoo

  Varmasti harmittaa, kun tuntuu vain junnaavan paikoillaan. Tuleeko tällaisissa tilanteissa houkutus tuhlailla tuotteita, esim. hölvätä rasvaa (vieläkin) reippaammin ja lurautella kasvovettä surutta?

  Itselleni varmasti tulisi tuollainen houkutus, mutta ostolakkosi tavoitteena ei liene kuitenkaan saada tuotteita kulutettua mahdollisimman nopeasti loppuun. Tahdonvoimaa ja motivaatiota sinulle! =o)

 8. 8

  sanoo

  Mitä ihmettä? Mulla on aina just toisin päin. Sampoo vetelee viimeisiään, mutta hoitoainetta on jäljellä vielä vaikka kuinka paljon. Voisitte tulla meille pesemään hiuksianne jonakin päivänä… 😀

 9. 9

  Inga sanoo

  Onneksi voi ajatella niin päin että uusia ei tarvitse kun vanhojakin on jäljellä.

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Mulla taas on päinvastoin, hoitoaine aina lopussa, shampoot kestää pidempään. Yleensä hoitsikat on kyllä pienempiä pullojakin. Ja meikeistä… Huulikiilloissa on yleensä joku toivo edes saada tuote loppumaan… (ainakin jos annostelee yhtä reilulla kädellä kun mä, joka pätee kaikkiin tuubeihin, en vain osaa puristaa hellästi, vaan aina *splörts*…oho… tarttiskohan naapuri yhtään silmämeikin pohjustusta?!) Ripsarit ja silmämeikkikynätkin on sellasia joita onneksi saa luonnollisen kierron kautta uusia säännöllisesti. Mineraalipohjat onneksi kestää kauan, oon maailman huonoin nettishoppailija! =)

 11. 12

  sanoo

  Asiasta kukkaruukkuun, olisiko sulla vinkkejä hyvään kynsiliimaan? 😀 Ostin sellaiset tekokynnet (en tiedä niille hienompaa nimeä..) ja aitoin ne paikoilleen. Ensimmäisen suihkun aikana 6 niistä irtosi. Ja suihkussa olin maksimissaan 10min. Vielä on kysyttävä, että onko sinulla kokeimuksia Lumenen/Duroyn niistä sinipäisistä siveltimistä? Omistan yhden poskipunasiveltimen jota olen käyttänyt muutaman kerran ja nyt pesin sen. Koko pesun aikana siitä irtosi jostain sinistä väriä ja vielä vähän pesun jälkeenkin kuivatessa. Mistä tuo voi tulla, koska eihän sillä ole käsitelty mitään sinistä ainetta. :O

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Moi! Ootko pitänyt tuosta Lumenen tuplaseerumista? =) Itsellä on myös sellainen, mutta en oikein ymmärrä mitä sen pitäsisi kasvoilleni tehdä(?!) ja näin ollen pidän tuotetta tarpeettomana. 😀 Tekisi mieli heittää menemään, mutta sanohan toki mielipiteesi asiasta!

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Mulle käy aina niin, että kun raha on tiukassa kaikki loppuu kerralla… Nyt kun useampi tuote odottaa edellisten loppumista, niin eihän ne kiusankappaleet lopu millään..

 14. 15

  sanoo

  Tiina: No joo, ylimääräistä rahaa ei kyllä muutenkaan olisi, joten pitää vaan ajatella säästämisen kannalta. 🙂

  Anonyymi: Tiedän myös muutamia, joilla kuluu enemmän shampoota. Vähemmistöä ehdottomasti, kuitenkin. 🙂

  Perliitti: Välillä ihan toivon, että pudottelisin enemmän. 😉

  Sagu: Mikä niissä suihkugeeleissä on, kun kestävät hulluna! Sanoin aina, etten raaski laittaa niihin montaa euroa, kun kerran kuluvat niin nopeasti, mutta eivät ne kyllä oikeasti kulu. Nykyään voisin maksaa jopa 15 euroa suihkugeelistä, kun se kuitenkin kestää pitkään. 🙂

  Jana: Siis mielihän toki tekisi, mutta omatunto ei anna. 😉

  .Nekku.: Herätämme sinut huomenaamulla yhteisellä hoitoaineenlainausretkellä. 😉

  Inga: Toki noin pitäisi tietysti ajatella. 🙂

  Anonyymi: Otan varmaan vaan annostelijan pois niin saan samalla lailla kaiken pois. 🙂

  Anonyymi: Normaalisti hoitoaine on kyllä minullakin aina ensin loppu. 🙂

  Anna: En valitettavasti osaa suositella yhtään eirtyistä kynsiliimaa, sillä omat kokemukseni ovat varsin vähäisiä. Osaisikohan joku lukija suositella?
  Sivellintäsi ei ollut ilmeisesti ennen pesty? Kun siveltimen karvat on värjätty mustiksi, on niihin käytetty hirveäst extraväriä, joka täytyy aina ennen käyttöönottoa pestä pois. Muuten pyörittelet ihollesi mitä erilaisempia kemikaaleja, vaikkei väriä irtoisikaan. Jotta saadaan todella syvänmustaa sävyä, laitetaan sekaan sinistä. Tästä tuo sininen väri. Monista siveltimistä saattaa irrota väriä usean pesun ajan ja kannattaa oikeasti kiinnittää huomiota, että pesee siveltimet ennen käyttöönottoa. 🙂

  Anonyymi: Tuotteen ideanahan on, että lakkaa sisältävä päiväseerumi kirkastaisi ja virkistäisi ihoa ja mustikkaa sisältävä yöseerumi rauhoittaisi, mutta en ole pahemmin tuollaista vaikutusta huomannut. Pientä lisäkosteutusta olen tuolla saanut hyvin iholle kyllä, kun en ole halunnut laittaa rasvaisempaa päivävoidetta. Toimii hyvin päivällä vähän kevyemmän voiteen alla, mutta yöllä tuntuu vähän turhalta kyllä… Konkreettinen vaikutus on kyllä täälläkin vähän hakusessa. 🙂

  Anonyymi: Pirullisia tuotteita. 🙂

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  joo, Nekku, anna vaan koordinaatit niin tulen kyllä ilman muuta näyttämään, miten sen hoitoaineen saa kulumaan nopsasti loppuun 😀
  -hyppäätkö GG kyytiin 😉 ?!

  ja minähän en siis edes käytä hoitsikkaa kuin kerran viikossa – tosin tukkaa on PALJON… enkä kyllä muutoinkaan pese sitä kuinkahdesti viikossa, koska se ei vaan kertakaikkiaan rasvoitu :O

  /nanna

 16. 17

  Jannika sanoo

  Olen nyt juuri ettimässä uutta shampoota ja hoitoainetta ku edelliset on loppunu, osaisitko auttaa. Olen 15 vuotta, hiukset pesen joka päivä koska ne rasvottuu nopeesti tyvestä, mutta latvat on silti tosi kuivat. On tosi ohuet ja aika lättänät, plus vielä luonnonkiharat. Föönailen lähes aina. Osaisitko suositella jotain ? 🙂 mielellään ihan kaupasta saatavaa.

  Lopuksi kiitos upeasta blogista, oon saanu sulta paljon hyviä neuvoja 8)

 17. 18

  sanoo

  Mulla on itsellä tollainen Oriflamen kynsiseerumiputkilo. Ekan kerran kun näin ton niin ajattelin että onpa se ihan mielettömän pieni ja ei varmasti kestä kuin muutaman käyttökerran. Nyt huomaa että on todellakin riittoisa.

  Joskus tuntuu että jotkut jutut ei vaan lopu millään ja toiset loppuu ihan liiankin äkkiä. Sitten on semmosia että purkissa ois vielä paljon jäljellä mutta tuntuu ettei sieltä vaan saa yhtään mitään :(.

 18. 19

  heihe sanoo

  Heippa

  Onko tuo Tigi sitä mikä tuoksuu kinuskilta/toffeelta (melko sama tuoksu..)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *