Päivä 274: Tuotetrafiikkia

Kuun viimeisinä päivinä tulee aina hirveä hätä ja kiire postauksien vuoksi. Ongelmana ei ole se, etteikö minulla olisi asiaa vaan ihan päinvastoin se, että minulla on ollut koko kuu taas niin hirvittävän paljon teille asiaa ja postattavaa, että joko en ole ehtinyt kertoa kaikista minulle tulleista tuotteista tai sitten en ole kertonut kaikista minulta loppuneista tuotteista. En edes yritä ahtaa kaikkia uusia tuotteita vielä tähänkään postaukseen, vaan siirrän tilanneraporttia vaan suosiolla hieman myöhemmäksi ja esittelen mielummin ajan kanssa kaikki uusina ilmestyneet tuotteet.

Ensinnäkin sain reilun kolmen viikon odotuksen jälkeen sen Bautybaysta tilaamani Tigin Dirty Secret kuivashampoon:

Pitkä toimitusaika johtui tietysti tästä tekstistä:

Aerosolit kun toimitetaan maateitse.

Kokeilin tuotetta pikaisesti ja se vaikutti ihan lupaavalta. Kun seuraavana iltana tartuin pulloon vain huvin vuoksi siirtääkseni sitä, huomasin se olevan jo puoliksi tyhjillään. Seuraavana aamuna pullosta ei sitten suihkunnutkaan enää muuta kuin ilmaa… Tämä siis tosiaankin oli sitä rikkinäistä erää. Kiva. Laitoin viimeviikolla torstai-iltana samantien Beautybaylle ilmoituksen asiasta ja sieltä tulikin heti seuraavana perjantaiaamuna hyvin pikainen pahoitteluviesti ja uusi kuivashampoo oli lähtenyt lähes samantien matkaan. Erinomaista palvelua, siis!

Olin tietenkin varautunut odottelemaan korvaajaa uudet kolme viikkoa, mutta kun tuon viikonlopun jälkeisenä maanantaina tulin töistä kotiin, odotti minua ilmoitus minulle saapuneesta isokoisesta kirjeestä, joka minun olisi postista noudettava. Ihmeissäni kipitin seuraavana päivänä hakemaan postista mystistä kirjettä tietämättä edes, mitä ihmettä olin menossa hakemaan. Ja riemu repesi kyllä kattoon, kun postitäti kiikutti minulle Beautybayn pakettia! Uusi kuivashampooni!

Iloinen juttu, mutta vähän koominen kyllä. Odotin kuivashampoota kolme viikkoa, koska sitä ei saa lennättää. Korvaava tuote oli kuitenkin laitettu samantien lentokoneen kyytiin ilman mitään varoitustarroja ja saapui perille seuraavana lähetyksen jälkeisenä arkipäivänä. Uskomatonta. Mutta mukavaa. Ja onneksi tässä on eri eränumero, testata en ole tosin vielä uskaltanut…

Viallinen tuotehan ei missään tapauksessa ollut Beautybayn vika, mutta ehdottomasti suuri plussa heille siitä, kuinka nopeasti (ja sääntöjä taivuttaen…) he tilanteen hoitivat! Usein ulkomailta tilatessa epäilyttää nimittäin juuri se, että mitäs jos kaikki ei menekään putkeen ja asiakaspalvelusta ei vastata. Itse olen nimittäin ainakin jättänyt erään kynsilakkafirman käytön täysin juuri puutteellisen asiakaspalvelun vuoksi. Mutta tosiaan Beautybaylle iso kiitos ja voin suositella firmaa lämpimästi!

Iloisesta jutusta tuli myös mieleeni, kuinka entinen työkaverini puolestaan ilahdutti minua tässä taannoin. Katsokaahan, minkä ihanuuden hän minulle antoi:

L’orealin uuden lookin kultahippuinen Face & Body Powder!

Tämä ei ole vielä ehtinyt kokeiluun (syytän viileänsävyisiä Diorin uusia viisikoita, joita on ollut pakko testailla ahkerasti viimepäivinä), mutta näyttä aivan ihastuttavalta. Kiitos ja nam!

Jotta tuotevirta ei jäisi vain tuotepuroksi, täytyy vielä esitellä pari uutta juttua.

Kuten olen maininnut, olen viimeaikoina tutustunut luonnonkosmetiikkasarjoista hieman esimerkiksi Dr. Hauschkaan. Mitään kunnon postausta pienistä kokeiluistani en ole saanut vielä aikaiseksi, mutta kyllä se on alitajunnassa jatkuvasti (niiden 567 muun juttuidean kanssa). Mitään tuotteita en ollut saanut omakseni aiemmin, mutta nyt sain kuitenkin tällaisen suloisen setin:

Paketti sisältää kokeilukokoiset Cleansing Creamin, Clarifying tonerin, Normalizing Day Oilin, Facial Steam Bathin, Rejuvenating maskin sekä Cleansing Clay Maskin. (En lähde kääntämään nimiä suomeksi, sillä pakkauksessa ei ole suomenkielisiä nimiä ja ne ovat yleensä tämän sarjan yhteydessä niin omituisia käännöksiä, että ne pitää vaan muistaa ulkoa.)

Osa tuotteista olikin minulle pienien kokeilujeni kautta jo tuttuja, mutta kiva kokeilla niitäkin hieman pidempään minulle uusien tuotteiden ohella. (Ihoni tämänhetkisen lievän teini-iän vuoksi päädyin kokeilemaan rasvaisemmalle iholle tarkoitetut tuotteet kuivan ihon tuotteiden sijaan.)

Sitten olisi vielä yksi kiva juttu:

Suomalainen kiinnostavan oloinen nettikauppa Essentia Naturale antoi minulle mahdollisuuden testata heidän mineraalimeikkejään ja tämä mineraalibuumin kourissa möyrivä kosmetiikka-addikti tietysti tarttui heti tilaisuuteen. On nimittäin aivan ihanaa, että myös suomalaisia edullisempia mineraalimeikkimerkkejä myyviä sivustoja alkaa ilmestyä markkinoille! Erityisesti minua ilahdutti se, että firman nettisivuilla on lueteltu hyvin laajalti maksutapavaihtoehtoja aina tilisiirrosta Paypaliin. Olisiko tässä siis vastaus niille, jotka tahtovat mineraalimeikkiä edullisesti, mutta eivät voi tai halua tilata meikkejään ulkomailta?

Itse ainakin kokeilen näitä innolla ja raportoin kokeiluistani teille. Omiin kokeiluihini pääsivät Primer (pohjustaja), Silky-way Fair ja Silky-way Light (mineraalipohjat), Veil Light (kiinnittäjä), poskipuna sävyssä Courage ja luomiväri sävyssä Rosale. Lisäksi sain testattavakseni sarjan kabukin. Minun osaltani raporttia on siis tulossa lähiaikoina. (Ja juu, tiedän, niistä Alimankin pohjista pitäisi raportoida teille.)

Sellaista tuotetrafiikkia. Ihan kaikkea en tosiaan tahdo edes ahtaa tähän postaukseen vaan esittelen niitä mielummin teille uusissa postauksissa ihan ajan kanssa. Lokakuun yhteydenveto on siis kyllä tulossa, mutta tällä kertaa hieman myöhässä.

Ps. Yritin eilen saada itselleni kiinnitettyä tekoripset. Niin ahkerasti kun niitä töissäni asiakkaille myynkin ja vakuuttavasti kerron ammattitaidon syvällä rintaäänellä, kuink helppoa niitä on käyttää, en ole itse vaan osannut laittaa niitä itselleni. Päätin eilen ryhdistäytyä ja keksiä jutun jujun vihdoinkin, onhan se nyt sentään ammattiylpeydenkin vuoksi osattava itselleen tehdä!
Suureksi yllätyksekseni homma sujuikin tälläkertaa yllättävän helposti ja sain heti ensimmäisen silmän ripset kiinni. Riemmuissani hihkuin ammattitaitoa pursuten pohtien samalla, miksi ripset kuitenkin tuntuivat niin oudoilta. No, homma toimii kuulemma paremmin, jos ripset pitenevät ulkonurkkaa eivätkä suinkaan sisänurkkaa kohti…

No, tekniikka on nyt hallussa, joten ensikerralla sitten ihan taidon ja logiikan kanssa.
Sujuuko teiltä kaikilta irtoripsien kanssa kikkailu?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Käänsitkö Tigi pullon ylösalaisin ja suihkutit suuttimen tyhjäksi? Itse teen aina niin ja pullo ei tyhjene.
  Teen saman spraypulloille ( maali ) ja siitä jäi mieleen että se on tehtävä myös kuivashampoolle ettei pääse tyhjenemään.
  En tiedä onko tuo rikkinäistä erää mutta on tilattu netistä ja minulla on niitä 2 pulloa ja kumpikaan ei tyhjene.

 2. 2

  sanoo

  Kikkailu sujuu joten kuten. Teen yleensä aina niin päin, että levitän ripsiliiman eyeliner-siveltimellä silmäluomelle ja painelen ripset sitten siihen kiinni. Huomattavasti helpompaa. Ja saatan käyttää vain puolikasta ripsinauhaa kerralla, jos en haluan kovin dramaattista. Hienolta nuo sinun silmässäsi näyttävät, vaikka ovatkin "väärin päin".

 3. 3

  Sissi sanoo

  No huh, mitkä räpsyttimet! Pitää joskus kokeilla. Kunhan muistan katsoa miten päin ne silmiin laitetaan 😉

 4. 5

  sanoo

  CN:n kommenttiin täytyy lisätä että jos se on rikkinäistä erää niin ei edes tuo ylösalaisin kääntäminen auta, ainakaan mulla :/

  just aamulla tyttöystävän päivä meni pilalle kun jo toinen pullo oli tyhjentynyt itsestään ja se oli laskenut töihin ehtimisensä tigin varaan 😀

  en oo tämän takia tilannu netistä tigejä, että jos viallisen vaihtaminen/palauttaminen ei onnaa, mutta näköjään homma pelittää ihan hyvin. noi mun tigit on ostettu kampaamoista ja pikkuhiljaa alkaa kyllä ottaa kupoliin ihan kunnolla 🙁

 5. 6

  dina sanoo

  Moi. Juurikin tuosta tigin kuivashampoosta, ravista aina tosi hyvin, ja käytä "napakoin painalluksin", ei mitään pientä suhuuttelua. Ja tarkista lopuksi nappi, että ei jää alas, irrota vaikka kokonaan. Toimii!

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Aivan ihanan näköset nuo irtoripset sulla!! Oon aiemmin vähän katellut (en tarkota loukkaavasti) että sulla on aika hentosen näköset ripset(tosin ei mulla yhtään sen parempi tilanne), mutta noila räpsyttimillä saat kyllä tosi glamourin lookin sun silmille, eikä oo ollenkaan muovisen näkönen 🙂

  Ps. Itelläni en oo saanut irtoripsiä pysymään yhtä silmänräpäytystä pitempään, joten oisko sulla kerto sitä sun jujua? 😀

 7. 8

  sanoo

  Mun mielestä tekoripsien liimaaminen on paljon helpompaa tehdä asiakkaille kuin itselle. Tosin kyllä se omaankin naamaan onnistuu muttei läheskään niin helposti kuin jonkun toisen. Harvoin käytän itse tekoripsiä joten ehkä siinäkin harjoittelu tekisi mestarin. Ripsitupsut on kivempia ja helpompia laittaa, niitä käytän useammin.

 8. 9

  sanoo

  Joten kuten saan irtoripset kiinni, yleensä mulla on kuitenkin niin kiire laittautua, että jätän ne suosiolla kiinnittämättä.

 9. 10

  muiku sanoo

  Olipa hyvä että laitoit tuosta beautybaysta juttua! Olen odotellu kohta jo lähes kuukauden että pakettini saapuu, tiedän kyllä että se tulee maateitse mutta olen jo ehtinyt vaipua synkkyyteen että se on eksynyt matkalla eikä ehkä koskaan pääse luokseni:( Mutta jos muillakin on yli 3vk mennyt niin kai tässä vielä on toivoa jäljellä! Jos ei ensi viikolla sitä kuitenkaan näy niin pitänee ottaa tuonne yhteyttä… Harmi homma muuten tuo tigin kuivashampoo, onneksi sentään sait uuden nopeasti tilalle!:)

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Tosiaan itselläni tyhjeni kaksi pulloa ja olin jo aivan itku kurkussa. Tiptoesin blogista luin, että hän ottaa suuttimen aina pois. Kauhistuneena edellisistä kahdesta itsestään tyhjentyneestä purkista, etsinkin myös korvaajaa. Mikäs se oli jota kerran koitit? Björn Axe?

  Ostin juuri ardellin tekoripset, jotka ovat ns. puoliripset. Superhelpot laittaa ja saa silti suuren eron.

 11. 12

  amatööri sanoo

  Hitsi ootan jo että pääset arvostelemaan ton hehkutetun tigin, kiinnostaa kovasti noi kuivashampoot kun tuntuu jotenkin täysin epätodelliselta että suihkuttamalla jotain mömmöä päähän hiukset näyttäis taas puhtailta..

  Vielä myös tällanen off-topic kysymys (en tiedä ärsyttääkö sua että tullaan jatkuvasti jotain kyselemään mutta kuitenkin) : ostin pari viikkoa takaperin vahingossa silmänympärysvoiteen joka on tarkoitettu erityisesti ryppyiselle iholle/sitä tasoittamaan. Itselläni ei ryppyjä kuitenkaan (vielä) yhtään löydy. Onko jotenkin haitallista käyttää tollasta silmänympärysvoidetta? Voiko se esim. kiristää ihoa, ylihoitaa sitä tai vastaavaa?

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Hienot ripset, sopii sulle hyvin :). En ole kokeillut irtoripsiä ja jotenkaan en vain edes tahdo kokeilla niitä. Onnea yli 200 loppuneesta tuotteesta ja 274 ostolakossa päivästä. Miltä lokakuun loppuneitten tuotteiden yhteenveto näyttää?

 13. 14

  sanoo

  Katoin että wau, minkä ripsarin sä NYT oot löytäny! 😀 Mut kyseessä olikin tekoripset, harmi 😀

 14. 15

  sanoo

  Mulle kävi ihan samanlaisesti tuon Tigin kuivashampoon kanssa! Ero vaan oli se, että tilasin omani lookfantasctic.comista ja luulin että vialliset on jo hyvän aikaa poistettu markkinoilta, mutta kuinka ollakkaan omani oli juuri tälläinen viallinen. Lähettivät uuden, mitä ei ole kuulunut 2 kuukauteen!! Laitoin juuri pari päivää sitten asiasta viestiä ja lupasivat maksaa summan takaisin tililleni. Harmittavaa, mutta onneksi asiakaspalvelu pelaa todella hyvin!!

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  Epäilen tuota Essentia Naturalea Coastal Scentsin jälleenmyyjäksi, että pistävät jauheita pienempään omalla nimellä varustettuun purkkiin ja myyvät hiukan kalliimmalla. Ainakin tuotteet ja incit vastaavat toisiaan, myös huulikiilteet.

  Mutta ei se tietysti vaikuta siihen, että pohja on kohtuullisen hyvä.

 16. 17

  sanoo

  Juuri eilen yritin räveltää itselleni muutamaa irtotupsua silmien ulkonurkkiin. Aluksi ihmettelin, että jopa nyt on huonoa liimaa, kunnes huomasin, että olin yrittänyt kiinnittää ripsiä pakkauksen mukana tulleella poistoaineella… Oikean liiman löydyttyä toisen silmän ripset tippuivat viiden minuutin jälkeen ja toinen silmä haritti mihin sattuu.

  Vaatii selkeästikin vielä jonkinasteista harjoittelua. 😀

 17. 18

  Anonyymi sanoo

  Itsellä on 2 tigin kuivashampoota, ehdin meinaan lähettää palautetta beautybaylle kun kesti niin kauan, sain korvaavan tuotteen ja vielä se 'alkuperäisen'kin hetken päästä. Molemmat ovat viallista erää, mutten ite jaksanut huomauttaa enää kun oli aika odotus saada koko shampoota.. Oma vika kun on kaks tyhjää pulloa -.- Mutta asiakaspalvelu tuolla tosiaan oli erinomaista 🙂

 18. 19

  sanoo

  Ihanat ripset. 🙂

  Olen kovasti yrittämässä hankkia seuraavaksi minaraalimeikkivoidetta ja mietinkin mitä tilaisin. Bare escentualsit tuntuisivat hyvältä, toki luin juuri että urban decaylta on myös tullut mineraalimeikki (ovatko täysimineraalisia sitä en teidä) ja sitten tuo postaamasi essetia naturale myös kiinnostavat. Mistä kannattaisi aloittaa? En yhtään osaa itse päätellä mikä olisi hyvä.

  Lisäksi toivon postausta mineraalimeikin käyttämisestä. Noita puutereita ja meikkivoiteita ja vaikka mitä tuntuu olevan niin sata erilaista etten edes osaa päättää mitä pitäisi tilata kun olen jo nyt ihan sekasin. Siin toivoisin postausta jossa kerron mitä laitat, missä kohdassa ja minne ja mitä sitten.. tavallan mineraalimeikin käyttötutoriaali. Tällainen pönttö kun ei muuten ymmärrä.

  Lisäksi ajattelin meikkini tilata maailmalta, joten en viitsisi mennä koitmaassa jonnekkin kauppaan vaan ottamaan oppia kun en mitään aio ostaa.

 19. 20

  Tiina sanoo

  Mie tilasin Ebaysta kaksi Tigi kuivashampoota ja käytön jälkeen pystyi kuulemaan kuinka pullo jäi sihisemään. Suuttimen irrottaminen ei auttanut, joten tungin siihen putkeen kamman piikin tukoksi. Loppu sihinä 😀
  Pitääpä ens kerralla kokeilla tuota Chaming nailsin juttua.

 20. 21

  sanoo

  Charming Nails: Tämän kanssa ei auttanut mikään, vuoti jatkuvasti. :/

  .Nekku.: Näppärä tuo liimanlevitysniksi, pitääkin pitää mielessä. 🙂

  Sissi: Suosittelen tarkastamaan. 😉

  Anonyymi: Nämä ovat Dependin ripset, paketti Nro.2. 🙂

  aleika: Ei ole kyllä ollut firmalle ihan kovin hyvää mainosta moiset tuote-erät. :/

  dina: Vaan ei tämän kanssa. :/ Vanhojen kuivashampodeni kanssa olen tottunut aina tarkistamaan, ettei mitään vaan jää pihisemään ja pyörittelemään suuttimen sellaiseen asentoon, ettei pihise. Tämä pihisi joka asennossa. Ja jos otti suuttimen pois, niin sitten vasta pihisikin. :/

  Anonyymi: Omani ovat todellakin hyvin hentoiset, eli kaipaavat juuri sitä runsautta. 🙂
  Pysyvyys varmaan riippuu pääosin liiman laadusta, nämä Dependit ainakin pysyvät hyvin liimallaan.

  Rhia: Ehdottomasti vaikeinta tosiaan itselleen. 🙂

  Aino: Aikaahan se kyllä hieman vie…ainakin minun kaltaiseltani koheltajalta. 🙂

  muiku: Toivottavasti pakettisi tulee pian, normaaleissa aikarajoissa ollaan tosiaan vielä. 🙂

  Anonyymi: Itselläni ei edes suuttimen poistaminen auttanut, pihisi silti tyhjäksi. Pikakokeilujen perusteella voin kyllä sanoa, ettei tämä tosiaan tainnut Björn Axenin tuotetta voittaa, sillä B.A. on lisäksi vielä muotoilutuote, eli ryhti pysyy tyvessä. http://ostolakossa.blogspot.com/2009/10/paiva-243-dont-wash-but-go.html

  amatööri: Kaikki kokeilemani ovat kyllä toimineet hyvin, sillä tehohan tosiaan perustuu siihen, että päänahkaan suihkitaan tärkkelystä (esim. maissi, riisi tai peruna), joka imee rasvaa itseensä. Sama kun laittaisit perunajauhoja, mutta parempilaatuisena versiona.
  Toki saa aina kysyä aiheenkin vierestä. 🙂
  Mikä silmänympärysvoide mahtoi olla kyseessä? Ei ole mitään haittaa käyttää, jos vain koostumus tuntuu sinusta miellyttävältä. Mahdollinen liftausteho perustuu iholla kiristyvään kalvoon eli ei minnekään syvälle ihoon. Jos tuote vaan tuntuu hyvältä, et voi mitenkään ylihoitaa yms.

  Anonyymi: Kiitos! Lokakuun yhteenvetoa tulossa ensiviikon lopulla. Vielä muutama postaus pakko tehdä ennen sitä. 🙂

  Opri: Voih, tällaisen jäljen jättävästä ripsiväristä olisin valmis jo pulittamaan PALJON. 🙂

  teresa: Kiva kuitenkin kuulla, että heilläkin pelaa asiakaspalvelu hyvin. 🙂

  Anonyymi: Ohhoh, mielenkiintoisen tiedon tarjosit. Voisivat toki hyvinkin olla, sillä tuollaista tehdään paljon kosmetiikassa. Esim. Pirkka hammastahna on joltain toiselta tahnoja valmistavalta yritykseltä ostettu koostumus, jota sitten vaan pakataan Pirkkatuubeihin toisella linjalla ja toisella niihin X tuubeihin. 🙂

  Tiina: Harjoittelua kyllä tosiaankin vaatii. 🙂

  Anonyymi: Jotain positiivista siis kuitenkin, vaikka tuotteet osoittautuivatkin susiksi. 🙂

  sinisiahetkia: Oletko kurkannut tämän postauksen: http://ostolakossa.blogspot.com/2009/07/paiva-164-mineraalimeikki.html ? Tuolla on aika perusteellisesti infoa pohjan tekemisestä.
  Kurkkaa oikean sivupalkin tunnisteista esim. bareMinerals, Alima, Youngblood ja mineraalimeikit (myös puuterit ja meikkivoiteet kohdista voi löytyä postauksia). Lähiaikoina tulossa postaukset Essentia Naturalen pohjista, Youngbloodista lisää juttua ja Aliman pohjista juttua. Tämä postaus Nean blogista kannattaa ehdottomasti lukea myös: http://fashionedinfinland.blogspot.com/2009/06/mineraalipohjan-valinta.html
  Nea on noiden mineraalipohjien kanssa todella pätevä, eli häneltä kannattaa ehdottomasti kysellä eri vaihtoehdoista enemmän. Omat kokeiluni ovat paljon suppeampia hänen kokeiluihinsa verrattuina. 🙂

 21. 22

  Anonyymi sanoo

  Siskolleni kävi juuri samalla lailla tuolle kuivashampoolle ja yllätys yllätys, tilalle tuli toinen samanlainen. Ite tutustuin vähän aikaa sitten tämmöiseen kuivashampooseen http://www.apteekkishop.fi/?mod=show_product&pr_id=2903&g_id=4&sg_id=22 ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Todella hyvä kuivashampoo tilaan kyllä ehdottomasti toisenkin kun entinen loppuu. Miinusta on vain sen koossa 50ml, joka loppuu pian. Tekee hiuksista niin puhtaat ja eloisan näköiset.

  En ole ennen kokeillut tekoripsiä koska olen hieman ennakkoluuloinen niihin, mutta kait sitä joskus voisi kokeilla.

 22. 23

  Anonyymi sanoo

  minunkin tigini jäi jo ekan käytön jälkeen sihisemään, vaikka poistin sen suuttimen putken päältä :-/. tosin suihkittuani sen jälkeen muutaman kerran nurinpäin tyhjeneminen loppui. tylsää vaan joka käyttökerran jälkeen käyttää 5 minuuttia sen varmistamiseen että pullo ei tyhjene, varsinkin kun tigipäivät ovat juuri niitä kiireisiä, yleensä 🙁 .

  oma kuivashampooni on suomesta ostettu, joten taitaa olla niin jotta virheellisiä eriä on liikkeellä enemmältikin.

  tänään ekaa kertaa testissä muradin mattavoide, nyt olen 9 tuntia ollut töissä eikä kiiltele yhtään :)! ikävä yllätys tosin oli voiteen hakeminen postista – maahantuojan minulle ilmoittama hinta olikin veroton hinta, mihin oli vielä lisätty melkein 15 euroa alvia päälle. tiedustelustani kuitenkin ilmeni ihan selvästi, että yksityishenkilönä olisin voidetta tilaamassa… no, sain kaupanpäälle 50 ml kokeilukoon vartalovoidetta sentään :).

  käsiini kulkeutui myös 15 ml kokeiluputeli muradin pore refining-geeliä, vaikuttaa myös sangen pätevältä.

  uusin ole henriksen kokeilu taas on truth serum, mikä varmasti tulee jäämään vakiokalustooni jatkossa :). itse asiassa olen ollut OH:n tuotteisiin niin tyytyväinen, että haaveilen myös sarjan kasvovoiteista – ovat tosin hintavia ( joskin edullisempia kuin nyt käytössä olevat diorit ), joten olisi kiva saada ensin näytteitä kokeiluun. täytyy vaan ensin selvittää, onko sellaisia edes olemassa 😉

  /nanna

 23. 24

  Anonyymi sanoo

  Ihan innoissani selailin vanhoja postauksia ajan kuluksi ja huomasin että olisi mukava jos tunnisteista löytyisi loppuneet tuotteet esim. Olisin hyvin kiitollinen jos sellaisen joskus väsäisit.

 24. 25

  sanoo

  Ehdin jo säikähtää että on omat ripset! 😀 Upealta näyttää. Ripsistä puheenollen, osaisitkohan ammattitaitosi puolesta neuvoa itseäni siinä asiassa. Nimittäin omaan jäykät, suorat ripset jotka ovat kyllä melko pitkät mutta harvat. Taivutukset pysyvät poikkeuksetta melko huonosti, eivätkä ripseni näytä juuri miltään. Osaisitko neuvoa hyvää pidentävää ja taivutukset pitävää ripsiväriä? Olen luopunut kuvitelmista kuvan kaltaisiin ripsiin, mutta jos jotain parannusta nykyisiin löytyisi, jonkinlaiset tähtiripset 🙂 Hinnalla ei ole väliä. Helpottaisi jos tietäisi vähän edes mitä etsiä.. Kiitos jo etukäteen! 🙂

 25. 26

  sanoo

  Anonyymi: Kloranesta olen itsekin kuullut kehuja. Täytynee testata. 🙂

  nanna: Itsekin ihastuin tuohon kiillottomuuteen. Toivottavasti osallistuu niiden ylimääräisten eurojen arvoiseksi!
  Sait minut nyt kyllä todella kiinnistumaan tuosta Truth-seerumista. Ole Henriksen tuotetestailuja on muuten lähiaikoina tulossa blogissani lisää. 🙂

  Anonyymi: Eli siis ihan tunniste "Loppuneet tuotteet"? Laitetaan toteutuksen alle, kun aika antaa periksi selata vanhoja postauksia läpi. 🙂

  divine: Vedenkestävät ripsivärit pitävät taivutukset tehokkaasti, samoin Cliniquen uusi High Impact Curling mascara, joka lähtee pelkällä lämpimällä vedellä ja jonka harjan avulla rehdään taivutus (myös omiin jäykkiin taipumattomiin ripsiini toimi). Eli kun tutukit pidentäviä mascaroita, valitse kokeeksi vedenkestäva vaihtoehto. Itsehän kärsin mielummin taivuttelemattomien ripsieni kanssa, sillä en voi sietää vedenkestävien lähes poikkeuksetta luirua koostumusta, sillä tahdon tuuheutusta. :/

 26. 27

  Anonyymi sanoo

  Kyllä, ihan tunniste "Loppuneet tuotteet'' olisi mukava saada :). Kiitos vaivannäöstä kun joskus sellaisen tunnisteen jaksat väsätä.

 27. 28

  sanoo

  Olen liimaillut tekoripsiä yli kymmenen vuotta harrastukseeni liittyen ja avainsanana on oikea liima. Harvemmia pakkauksen liima on kestävää, joten olen ostanut Duo-ripisiliiman mustana ja pitää ja pysyy kunnolla. Lisäksi liima on todella riittoisaa, joten hintaa ei kannata säikähtää- varsinkin kun netistä saa vielä halvemmalla. Mutta onhan ne helpompi kiinnittää toiselle kuin itselleen.

 28. 29

  Tiuna sanoo

  Tiptoesin blogista Tigin kuivashampoosta: "Ainoa miinus tulee ikävästä lapsuksesta, jonka vuoksi pullo tyhjenee, ellei suutinta aseta suoraan. Tästä maintaan nykyään pullon takamerkinnässä!

  Itse otan suuttimen kokonaan irti varmuuden vuoksi. Tigi on ainakin mulle hyvittänyt tyhjentyneet pullot :)"
  Minulla on masterpiece myös kaksi kertaa tyhjentynyt ja otan siitäkin suuttimen nykyään irti. Vielä kiitokset informatiivisesta ja mielenkiintoisesta blogistasi!

 29. 30

  sanoo

  Meillä tyhjeni kaksi pulloa kahden päivän aikana (käytiin siis aina vaihtamassa uuteen…). Kolmas on pitänyt, mutta yhtään ei saa keikutella, eikä varsinkaan laittaa laukkuun tms. Tony&Guy:n kuivashampoo on ollut meillä myös suosittu.

 30. 31

  sanoo

  Niitä viallisia on ollut enemmänkin kuin se yksi erä. Joku vinkkasi, että kannattaa poistaa se suutin osa ja laittaa takaisin vasta kun sitä uudelleen käyttää. Itse en ole testannut, mutta kuulemma toimii. =)

 31. 32

  Anonyymi sanoo

  Kyllä niitä aerosoleja kuljetetaan ilmateitse yhtä ahkerasti kuin esim. syövyttäviä tai radioaktiivisia purnukoita. Se vain maksaa enemmän koska ne luokitellaan dangerous goodseiksi 😉

  Ja kyllä, samoilla koneella missä ne mammat ja papatkin nököttää asiasta tietämättöminä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *